2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

geçmiş olsun cnm seninde biran önce geçer şikayetlerinde sende mutlu bi haftasonu geçirirsin inş bebişlerinle

ahhh ahh ne kocalar varr bizimkide hala ayağına bişeyler istiyo benden

ben yaptım .. Ileri geri gitti geldi .. Erkek yani dimi ... :d bi ay sona karşılaştırırız.. =)))

ben yaptım, önce ileri geri sallanıyor sonra yuvarlak oluyor. dün doktor kontrolünde de erkek olduğu söylendi :))

Kizlarr yarin benimde randevum var ilk defa kalp atişladini duyacağim ayrintili olarak göreceğim bende 10+6 dayim bir ay oldu dr gitmeyeli birde bişey soracağim bende de kan uyuşmszliği var ve doktorum şimdiye kadar birşey demedi sanirim iğne yapiliyor bilgisi olan var mi?

Boyun kacki bende uzunum 177 eskiden kilom 62 civarindaydi simdi 65.400 olmus benim vucudum inanilmaz su tutuyor yapim geregi oyle.Bebegin sana kattigi rahim agirliginla beraber bi kac yuz gramdir ilk aylarda kilo kaybeden cok insan var cunku agzimizdaki o metalik tat yada migde bulantilari istahimiza engel oluyor bu olabilirmis.Birde bebek hele bu aylarda ve sonraki surecte bile mutlaka besleniyor ama senin alman gereken besinden yiyor o yuzden sana zarar yoksa bebek icin endiselenme.Mesela 3. Aydan sonra kalsiyum mutlaka fazladan alin diyor bebek kalsiyumsuz kalmaz sizin kemiklerinizden alir onu ama ileri yaslarda siz kemik erimesi sorunu yasarsiniz diyor doktorlar.Bu donemde hic yiyemiyen surekli kusan kisilerin kilo kaybi onemli eger oyle bir durumun varsa mutlaka doktorla paylas cunku serum alman gerekebilir.Eger oyle bir durumun yoksa istesende istemesende hepimiz o kilolari alicaz.

bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı

benim hamilelik önceside zaten hep mide yanması sorunum vardı.doktorum mide yanmaları için reninn yazmıştı şurup.ama ben 1 sefer içtim içim rahat etmediği için içmedim.zaten son haftalardada mide yanmam kalmadı pek.bebek olduktan sonraki süreci hiç düşünmeyelim:)ben sadece bebeği sevme aşamasını düşünmek istiyorum.hele o yumuk yumuk ellerini ayaklarını:)

kalp atışlarını daha önce duymamışmıydın?
benim kan uyuşmazlığı yok ama olanlardan bildiğim kadarı ile iğne oluyorlar sanırım.doktoruna yarın sormayı ihmal etme bence...

bebişin hayılı olsun arkadaşımın 2 çocuğu var ve doğar doğmaz iğne yapıldılar ama 3.bebek çok riskliymiş

bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı

Ben o konuyu arastirdim ama o gercekten bir hurafeymis ablam ve 2 arkadasimin hic bulantisi olmadi ve hepsinin kizi oldu yine baska arkadaslarimin ogullari oldu ve surekli migde bulantisi yasiyorlardi hatta bir tanesi sirf o yuzden serum yemekten hastaneden cikamiyordu.Komsumuzun migde bulantisi oluyormus onunda kizi var hatta guzellesip kizi olan cirkinlesip oglu olanida cok gordum. Bt hcg denen bir hormon var bu hepimizin hamileliginin anlasildigi hormon bu hormon 3 aya kadar 2 gunde bir katlayarak artiyor ve tam haftasini bilmiyorum ama 12. Hafta gibi galiba sonrasinda dusmeye basliyor ve bulantilarda azalip gidiyor.Hepimizin hormonlari farkli ve etkilenme tepkimizde farkli oldugu icin kimimiz migde bulantisi yasiyor kimimiz yasamiyoruz.

kızlar ikili teste gideceğim .yaptıran arkadaşlardan testin ne kadar zaman aldığını öğrenemk istiyorum.genellikle haftasonları gidiyorum hastaneye ama eğer uzun sürüyorsa haftaiçi gideyim diyorum.yardımcı olursanız çok sevinirimmmmm:)

benim kan uyuşmazlığı yok ama olanlardan bildiğim kadarı ile iğne oluyorlar sanırım.doktoruna yarın sormayı ihmal etme bence...

Yok duymadim gittiğimde küçuktu daha sadece ultrasyonda kalp atişini gördük sağol canim heyecandan unutmazsam sorarim:)

zamanla alırsın canım üzülme diyetisyen eşliğinde kilo al istersen
hep beslenme düzenimiz yeni yeni yola giriyor bu aylardan sonra kilo almazsan o zman canını sık derim
hem ilk 3 ay kilo almasanda olurmuş

7. ayda yada doğumda iğne yapıyorlar canım artık herşeyin çaresi var şükür inşallah bi sorun olmaz...

yok canım çok uzun sürmüyor bilgilerini dolduruyorlar kilo,yaş vs... normal ultrason ile bakıyor bide kan veriyosun kan sonucu 1 hafta sonra çıkıyor
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

bebişin hayılı olsun arkadaşımın 2 çocuğu var ve doğar doğmaz iğne yapıldılar ama 3.bebek çok riskliymiş

Teşekkür ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin üçüncüyü düşünemiyorum zaten çünkübenim gebeliğim çok agir ilerliyor ara ara serumla besleniyorum ne yersem aninda çikariyorum birde herşeyden tiksindim eşimden hatta kendimden bile

çok teşekkür ederim tatlım

İnşallah canim sağol benimde kilo kaybim var herşeyi geri çikarttiğim için artik yemek yiyemiyorum inşallsh geçer cok zor

İnşallah canim sağol benimde kilo kaybim var herşeyi geri çikarttiğim için artik yemek yiyemiyorum inşallsh geçer cok zor

ne kadarlıksın bilmiyorum ama4. aya girer girmez rahatlıyosunuz bulantıda geçer benim uzun sürmedi şükür
ama o günlere geri dönmekmi aslabaşına gelmeyen anlamaz açlıktan bayılıyosun ama yemek görmek istemiyosun
şükürler olsun atlattım darısı başına

neyse ciciş anneler ben uyur ii geceler
sizde çok kalmayın pc nin başında çok radyasyon yayıyormuş bebişlerimize yazık
öptüm hepinizi ve miniklerinizi

o halsizlik bende de var iştahsızlık fenayım birde böbreğm ağrıyor

Bende yarın doktora gidecem.İkili test talep edecem..Ne kadar sürüyor zaman bende merak ettim

Yok duymadim gittiğimde küçuktu daha sadece ultrasyonda kalp atişini gördük sağol canim heyecandan unutmazsam sorarim:)

11 haftalığim oyy oyy bir ay daha mi çekeceğim su dahi içemiyorum günlerim yatakta geçyor hiçbişeyin tadi yok boğazima birşeyler takiliyo sanki cikaracak bişeyde yok aci sari su çikariyorum mutfağa giremiyor yemek kokusuna daysnamiyorum inşallah biran önce geçer

bende çok halsizlik, uyku birde kabus görme var, al basması oluor dimi bu zamanlarda

Ya evet bende çok rüya görüyorum saçma sapan şeyler bazende korkarak uykumdan siçrayarak uyaniyorum bi kaç kezde rüyamda düşük yaptim bu gibi şeyler sizlerde de oluyor mu kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…