Canim eltimin kanamasi olmus hastanede esi mudur oldugundan surekli doktordalarmis.eltim esimin yanina gitsem hadi gidip bi kalp atisini dinleyelim diyordu gidip dinliyorduk diyor..simdi masAllah sapasaglam kizi var 1 yasini gecti..ins yoktur zarari..ama yurtdisinda 4 kez falan bakiyorlar ya tum hamilelik boyunca ne icin onlem almaya calisiyorlar bilmiyorum..sen bundan sonrasinda biraz daha az gitmeye calis zaten doktor kontrolleri artik ayda 1 e indiriyor
geçmiş olsun cnm seninde biran önce geçer şikayetlerinde sende mutlu bi haftasonu geçirirsin inş bebişlerinle
ahhh ahh ne kocalar varr bizimkide hala ayağına bişeyler istiyo benden
ben yaptım .. Ileri geri gitti geldi .. Erkek yani dimi ... :d bi ay sona karşılaştırırız.. =)))
ben yaptım, önce ileri geri sallanıyor sonra yuvarlak oluyor. dün doktor kontrolünde de erkek olduğu söylendi :))
benim doktorum acayip dolu.şimdi arasam randevuma zaten 3 haftadan az kaldı.2 haftaya anca vericek başka doktorada gitmeyi istemedim.neyse sende uzun süre gitmemişsin beklerim artık.bide bişey sorcam seninde kasıklarında kramp tarzı ağrı oluyor mu böyle 4-5 saniye süren.bu hafta başladı bende.bu hamilelik acayip bişeymiş.ben hamile kalıcam karnım şişecek ve doğurucam sanıyordum:) ama daha ilk 3 ayda bile böyle sıkıntılar varsa ileriki ayları düşünemiyorum bile.
Kızlar bir şey soracağım ben uzun ve zayıfım zaten kilom ile boyum arasında orantım eksikti. 15 gün önce doktora gittiğimde 64.3 kiloydum 15 günde ben 1,5 kilo kadar vermişim. çok üzüldüm. Sizlerde nasıl oluyor. Ben zayıflıyorum.
Evet bendede oluyordu kasik agrisi arada, sonucta tum vucudumuz degisim gosteriyor orda buyuyen bir bebek var korkma canim herkesde oluyor.
Cok eglenceli geliyor uzaktan ama cidden oyle degilmis yalniz ilk 3 ay ve son 3 ay zor diyorlar arada bir 3 aylik donemde rahat olucaz insallah, 14. Haftada 3 aylik donem bitiyormus az kaldi dayanicaz artik yalniz bu donemden sonra migde yanmasi sorunu olacak onun icinde doktoruna pulceti sor ablam onerdi banada onu en rahatlatan ilac oymus bende doktoruma sorucam ama henuz oyle bir sikayetim olmadi.Birde bebek olduktan sonra bizi daha zorlu bi surec bekliyormus oyle diyorlar,beni neyin bekledigini kestiremiyorum ama herkes yaptigina gore bizde altindan kalkariz :)
Kizlarr yarin benimde randevum var ilk defa kalp atişladini duyacağim ayrintili olarak göreceğim bende 10+6 dayim bir ay oldu dr gitmeyeli birde bişey soracağim bende de kan uyuşmszliği var ve doktorum şimdiye kadar birşey demedi sanirim iğne yapiliyor bilgisi olan var mi?
Kizlarr yarin benimde randevum var ilk defa kalp atişladini duyacağim ayrintili olarak göreceğim bende 10+6 dayim bir ay oldu dr gitmeyeli birde bişey soracağim bende de kan uyuşmszliği var ve doktorum şimdiye kadar birşey demedi sanirim iğne yapiliyor bilgisi olan var mi?
bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı
kalp atışlarını daha önce duymamışmıydın?
benim kan uyuşmazlığı yok ama olanlardan bildiğim kadarı ile iğne oluyorlar sanırım.doktoruna yarın sormayı ihmal etme bence...
Kızlar bir şey soracağım ben uzun ve zayıfım zaten kilom ile boyum arasında orantım eksikti. 15 gün önce doktora gittiğimde 64.3 kiloydum 15 günde ben 1,5 kilo kadar vermişim. çok üzüldüm. Sizlerde nasıl oluyor. Ben zayıflıyorum.
kızlar ikili teste gideceğim .yaptıran arkadaşlardan testin ne kadar zaman aldığını öğrenemk istiyorum.genellikle haftasonları gidiyorum hastaneye ama eğer uzun sürüyorsa haftaiçi gideyim diyorum.yardımcı olursanız çok sevinirimmmmm:)
bebişin hayılı olsun arkadaşımın 2 çocuğu var ve doğar doğmaz iğne yapıldılar ama 3.bebek çok riskliymiş
zamanla alırsın canım üzülme diyetisyen eşliğinde kilo al istersen
hep beslenme düzenimiz yeni yeni yola giriyor bu aylardan sonra kilo almazsan o zman canını sık derim
hem ilk 3 ay kilo almasanda olurmuş
7. ayda yada doğumda iğne yapıyorlar canım artık herşeyin çaresi var şükür inşallah bi sorun olmaz...
yok canım çok uzun sürmüyor bilgilerini dolduruyorlar kilo,yaş vs... normal ultrason ile bakıyor bide kan veriyosun kan sonucu 1 hafta sonra çıkıyor
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
hep beslenme düzenimiz yeni yeni yola giriyor bu aylardan sonra kilo almazsan o zman canını sık derim
7. ayda yada doğumda iğne yapıyorlar canım artık herşeyin çaresi var şükür inşallah bi sorun olmaz...
yok canım çok uzun sürmüyor bilgilerini dolduruyorlar kilo,yaş vs... normal ultrason ile bakıyor bide kan veriyosun kan sonucu 1 hafta sonra çıkıyor
İnşallah canim sağol benimde kilo kaybim var herşeyi geri çikarttiğim için artik yemek yiyemiyorum inşallsh geçer cok zor
Tam olarak aynen benimde oyle en yogun olmasi gereken donemde olmadi benimde 12. Haftadayim aksine cogaldi sabahlari,yemeklerden sonra cok kotu oluyorum.Yemek kokusu duymak istemiyorum beni en mahfeden sey birde ne yiyecegime karar veremiyorum ve genellikle vitamini fazla olmayan abuk subuk seyler yiyorum makarna,pilav falan et yiyemiyorum meyve ve ceviz yemeye calisiyorum su haftada gecse acaba biraz daha azalir mi?Cok kotu besleniyorum bu arada gebelikte su tuketimi cok onemliymis kan dolasimini hizlandirip bebegin daha iyi beslenmesini sagliyormus benim gibi cok az su icen birisi icin cok kotu unutuyorum dikkat etmem lazimen azindan mutlaka 1 litreyi geciyorumdur ama yeterli degilmis gibi geliyor.En az 2 litre icmem lazim alisicam insallah.
Bende yarın doktora gidecem.İkili test talep edecem..Ne kadar sürüyor zaman bende merak ettimkızlar ikili teste gideceğim .yaptıran arkadaşlardan testin ne kadar zaman aldığını öğrenemk istiyorum.genellikle haftasonları gidiyorum hastaneye ama eğer uzun sürüyorsa haftaiçi gideyim diyorum.yardımcı olursanız çok sevinirimmmmm:)
Yok duymadim gittiğimde küçuktu daha sadece ultrasyonda kalp atişini gördük sağol canim heyecandan unutmazsam sorarim:)
kalp atışlarını daha önce duymamışmıydın?
benim kan uyuşmazlığı yok ama olanlardan bildiğim kadarı ile iğne oluyorlar sanırım.doktoruna yarın sormayı ihmal etme bence...
bebişin hayılı olsun arkadaşımın 2 çocuğu var ve doğar doğmaz iğne yapıldılar ama 3.bebek çok riskliymiş
ne kadarlıksın bilmiyorum ama4. aya girer girmez rahatlıyosunuz bulantıda geçer benim uzun sürmedi şükür
ama o günlere geri dönmekmi aslabaşına gelmeyen anlamaz açlıktan bayılıyosun ama yemek görmek istemiyosun
şükürler olsun atlattım darısı başına
bende çok halsizlik, uyku birde kabus görme var, al basması oluor dimi bu zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?