Boyun kacki bende uzunum 177 eskiden kilom 62 civarindaydi simdi 65.400 olmus benim vucudum inanilmaz su tutuyor yapim geregi oyle.Bebegin sana kattigi rahim agirliginla beraber bi kac yuz gramdir ilk aylarda kilo kaybeden cok insan var cunku agzimizdaki o metalik tat yada migde bulantilari istahimiza engel oluyor bu olabilirmis.Birde bebek hele bu aylarda ve sonraki surecte bile mutlaka besleniyor ama senin alman gereken besinden yiyor o yuzden sana zarar yoksa bebek icin endiselenme.Mesela 3. Aydan sonra kalsiyum mutlaka fazladan alin diyor bebek kalsiyumsuz kalmaz sizin kemiklerinizden alir onu ama ileri yaslarda siz kemik erimesi sorunu yasarsiniz diyor doktorlar.Bu donemde hic yiyemiyen surekli kusan kisilerin kilo kaybi onemli eger oyle bir durumun varsa mutlaka doktorla paylas cunku serum alman gerekebilir.Eger oyle bir durumun yoksa istesende istemesende hepimiz o kilolari alicaz.
Ya evet bende çok rüya görüyorum saçma sapan şeyler bazende korkarak uykumdan siçrayarak uyaniyorum bi kaç kezde rüyamda düşük yaptim bu gibi şeyler sizlerde de oluyor mu kizlarr
zamanla alırsın canım üzülme diyetisyen eşliğinde kilo al istersen
hep beslenme düzenimiz yeni yeni yola giriyor bu aylardan sonra kilo almazsan o zman canını sık derim
hem ilk 3 ay kilo almasanda olurmuş
7. ayda yada doğumda iğne yapıyorlar canım artık herşeyin çaresi var şükür inşallah bi sorun olmaz...
yok canım çok uzun sürmüyor bilgilerini dolduruyorlar kilo,yaş vs... normal ultrason ile bakıyor bide kan veriyosun kan sonucu 1 hafta sonra çıkıyor
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ne kadarlıksın bilmiyorum ama4. aya girer girmez rahatlıyosunuz bulantıda geçer benim uzun sürmedi şükür
ama o günlere geri dönmekmi aslabaşına gelmeyen anlamaz açlıktan bayılıyosun ama yemek görmek istemiyosun
şükürler olsun atlattım darısı başına
neyse ciciş anneler ben uyur ii geceler
sizde çok kalmayın pc nin başında çok radyasyon yayıyormuş bebişlerimize yazık
öptüm hepinizi ve miniklerinizi
o halsizlik bende de var iştahsızlık fenayım birde böbreğm ağrıyor
Bende yarın doktora gidecem.İkili test talep edecem..Ne kadar sürüyor zaman bende merak ettim
bende çok halsizlik, uyku birde kabus görme var, al basması oluor dimi bu zamanlarda
bende 179 im ben herşeyi çıkarıyorum midemde 1 yada 2 saat duruyor geri çıkıyor ilk bebeği öğrendiğimde yemiştim.. ben kanda bayağı önceden öğrenmiştim.ama 4 haftalık olduğundan beri çok sıkıntı yaşadım. Akşamları içtiğim suyu bile çıkarıyorum. Doktor 12. haftayı beklememi söyledi. Bulantı için ilaç da önermiyor. öyle sürünüyorum(
bende de aynı belirtiler var hep kabus görüyorum. bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.geceleri kalkıp oturuyorum....benim düşük tehlikem vardı bende sürekli öyle görürdüm kalkar bakardım...
kızlar ikili teste gideceğim .yaptıran arkadaşlardan testin ne kadar zaman aldığını öğrenemk istiyorum.genellikle haftasonları gidiyorum hastaneye ama eğer uzun sürüyorsa haftaiçi gideyim diyorum.yardımcı olursanız çok sevinirimmmmm:)
bende 179 im ben herşeyi çıkarıyorum midemde 1 yada 2 saat duruyor geri çıkıyor ilk bebeği öğrendiğimde yemiştim.. ben kanda bayağı önceden öğrenmiştim.ama 4 haftalık olduğundan beri çok sıkıntı yaşadım. Akşamları içtiğim suyu bile çıkarıyorum. Doktor 12. haftayı beklememi söyledi. Bulantı için ilaç da önermiyor. öyle sürünüyorum(
o halsizlik bende de var iştahsızlık fenayım birde böbreğm ağrıyor
Gaziosmanpaşa da Avrupa Şafak hastanesi. Doktorum kendi muayene etti. Muayene ücreti 62 TL sonra kan verdim onun içinde 75 tl aldılar.
Hadi bebeğim.. Bu gece sen bir gün, ben bir yıl daha büyüyeceğim.. İyi ki varsın fındığım.. İyi ki hayatımdasın.. Seni çook seviyor annen. Hasretle bekliyor seni kuzum..
Biz de pazardan pazara hafta atlayanlar olaraaak, artik 12. Haftamizin icindeyiiz... Kocaman oluyoruz yavastan yavastan
herkese günaydın,ama ben tekrar uyumaya gidicem:)gece 3.30 dan beri ayaktayım.gece gece büyük bir gürültüyle uyandık.deprem oluyor sandım.nasıl korktum anlatamam:18: meğersem gök gürültüsüymüş.o korkudan sonra uyu uyuyabilirsen tabi( sabahta tartıldım,ne görim kilo almışım.zaten tontişim.çok canım sıkıldı.bi hafta oldu elevite başlayalı o mu aldırıyor acaba?varmı aranızda benim gibi?artık beyaz ekmeğe veda etmenin vakti geldide çoktan geçiyor bile
Hadi bebeğim.. Bu gece sen bir gün, ben bir yıl daha büyüyeceğim.. İyi ki varsın fındığım.. İyi ki hayatımdasın.. Seni çook seviyor annen. Hasretle bekliyor seni kuzum..
herkese günaydın,ama ben tekrar uyumaya gidicem:)gece 3.30 dan beri ayaktayım.gece gece büyük bir gürültüyle uyandık.deprem oluyor sandım.nasıl korktum anlatamam:18: meğersem gök gürültüsüymüş.o korkudan sonra uyu uyuyabilirsen tabi( sabahta tartıldım,ne görim kilo almışım.zaten tontişim.çok canım sıkıldı.bi hafta oldu elevite başlayalı o mu aldırıyor acaba?varmı aranızda benim gibi?artık beyaz ekmeğe veda etmenin vakti geldide çoktan geçiyor bile
gunaydin.butun geece burdada vardi firtina bende cok korktum.suan yagmur basladi allahtan kesildi simdi.elevitin kilo yaptigini dusunuyorum ama ekmegi tamamen kesme derim bire dusur onun yerine makarna ve pilavdanvazgec derim.cunku ekmekteki gluten onemli derim bende aldim kilo 3 kg falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?