2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende 179 im ben herşeyi çıkarıyorum midemde 1 yada 2 saat duruyor geri çıkıyor ilk bebeği öğrendiğimde yemiştim.. ben kanda bayağı önceden öğrenmiştim.ama 4 haftalık olduğundan beri çok sıkıntı yaşadım. Akşamları içtiğim suyu bile çıkarıyorum. Doktor 12. haftayı beklememi söyledi. Bulantı için ilaç da önermiyor. öyle sürünüyorum(

Ya evet bende çok rüya görüyorum saçma sapan şeyler bazende korkarak uykumdan siçrayarak uyaniyorum bi kaç kezde rüyamda düşük yaptim bu gibi şeyler sizlerde de oluyor mu kizlarr

bende de aynı belirtiler var hep kabus görüyorum. bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.geceleri kalkıp oturuyorum....benim düşük tehlikem vardı bende sürekli öyle görürdüm kalkar bakardım...

neyse ciciş anneler ben uyur ii geceler
sizde çok kalmayın pc nin başında çok radyasyon yayıyormuş bebişlerimize yazık
öptüm hepinizi ve miniklerinizi

o halsizlik bende de var iştahsızlık fenayım birde böbreğm ağrıyor

Bende yarın doktora gidecem.İkili test talep edecem..Ne kadar sürüyor zaman bende merak ettim

bende çok halsizlik, uyku birde kabus görme var, al basması oluor dimi bu zamanlarda

Rabbim şifa versin senin yine iyi ben sofradan kalkamiyorum bile yer yemez geri veriyorum drum iki tane yazdi fayda etmedi hastaneye gittim artik serum verdi iki tane ve zofran yazdi az da olsa faydasi oldu bende beklemedeyim inşallah 9 ay boyunca sürmez benim üç ablaminds doğuncaya kadar sürdü onlar gibi olacam diye korkmuyor değilim

bende de aynı belirtiler var hep kabus görüyorum. bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.geceleri kalkıp oturuyorum....benim düşük tehlikem vardı bende sürekli öyle görürdüm kalkar bakardım...

Benim yok ama yine de görüyorum ya hatta dün gece afedersiniz rüyamda tuvalete gittim dakikalarca tuvaletimi yaptim gece az kala altima yapacaktim Rabbim bebişlerimize sağlik versin kucağimiza almayi nasip etsin çok geçmiş olsun

Benim 30-35 dk sürdü. Ama sadece ense kalınlığına ve burnuna bakmadı. Bütün organlarını tek tek inceledi doktorum. Raporda da bu iki bilgi dışında birkaç bilgi daha var. Kalple ve kordonla ilgili.

Bazı arkadaşların 10 dk sürmüş ama. Doktorundan doktoruna değişiyor sanırım.

Bu arada arzu_mu benim doktorumda ikili testimi yapan doktorda 3lü testi istemedi. 22. haftanda detaylıda görüşürüz dedi.

Ama oyle sey olur mu canim ictigin suyu bile aninda kusuyorsan mutlaka sana serum vermeliler ayrica ilacda vermeli bence doktorunla paylas cok kusuyorum de, .Senin sagligin icin iyi degil sen iyi olmazsan bebek icinde iyi olmaz, aradabir kussan mutlaka migde azda olsa ondan vitamini aliyor,ilk 3 ayda bebek cok fazla besine ihtiyac duymuyormus senin kendin icin yediginden besleniyormus 3. Aydan sonra gunde 200 gram fazladan yememiz gerekiyormus.Ama surekli kusmak iyi birsey degil.

Hadi bebeğim.. Bu gece sen bir gün, ben bir yıl daha büyüyeceğim.. İyi ki varsın fındığım.. İyi ki hayatımdasın.. Seni çook seviyor annen. Hasretle bekliyor seni kuzum..

Biz de pazardan pazara hafta atlayanlar olaraaak, artik 12. Haftamizin icindeyiiz... Kocaman oluyoruz yavastan yavastan

herkese günaydın,ama ben tekrar uyumaya gidicem:)gece 3.30 dan beri ayaktayım.gece gece büyük bir gürültüyle uyandık.deprem oluyor sandım.nasıl korktum anlatamam:18: meğersem gök gürültüsüymüş.o korkudan sonra uyu uyuyabilirsen tabi( sabahta tartıldım,ne görim kilo almışım.zaten tontişim.çok canım sıkıldı.bi hafta oldu elevite başlayalı o mu aldırıyor acaba?varmı aranızda benim gibi?artık beyaz ekmeğe veda etmenin vakti geldide çoktan geçiyor bile

gunaydin.butun geece burdada vardi firtina bende cok korktum.suan yagmur basladi allahtan kesildi simdi.elevitin kilo yaptigini dusunuyorum ama ekmegi tamamen kesme derim bire dusur onun yerine makarna ve pilavdanvazgec derim.cunku ekmekteki gluten onemli derim bende aldim kilo 3 kg falan

güzeel haberlerle doluu sağlıkla geçecek bir hafta dilerim kızlaaar. bebişlerimize deeee

Hadi bebeğim.. Bu gece sen bir gün, ben bir yıl daha büyüyeceğim.. İyi ki varsın fındığım.. İyi ki hayatımdasın.. Seni çook seviyor annen. Hasretle bekliyor seni kuzum..

doğum günün kutlu olsun tatlıım. bebişinle ve tüüm sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu, uzuuun bir ömür geçirirsin inşallah

sabah beyaz akşam tam buğday yiyin kızlar. sabah yediğiniz enerji verir akşamkininde hem kalorisi düşük hem sindirimi kolay. nachizane tavsiyem
bu arada bende 3 kg aldım haftada 300-500 gr almak normalmiş. fazlası tehlikeli benim bi kitabım var orada öyle yazıyor. doktorumda kiloma bişey demedi ama sık sık az az ye diyor

ay çok enteresan bi şey oldu kızlar. Cumayı cumartesiyi bağlayan gece rüyamda biri bana kızının adını ...be koy dedi. Uyandım bi bakiiim internete ne demekmiş dedim ama sonra şimdi uykum ayar sabah bakarım diye vazgeçtim ve sabah ismi unuttum beş harfli sonu be daha önce hiç duymadığım bi isimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…