herkese günaydın,ama ben tekrar uyumaya gidicem:)gece 3.30 dan beri ayaktayım.gece gece büyük bir gürültüyle uyandık.deprem oluyor sandım.nasıl korktum anlatamam:18: meğersem gök gürültüsüymüş.o korkudan sonra uyu uyuyabilirsen tabi( sabahta tartıldım,ne görim kilo almışım.zaten tontişim.çok canım sıkıldı.bi hafta oldu elevite başlayalı o mu aldırıyor acaba?varmı aranızda benim gibi?artık beyaz ekmeğe veda etmenin vakti geldide çoktan geçiyor bile
ben de hamileliğimin 7. haftasından bu yana osteocare kullanıyorum. mide bulantısı ya da kilo artışı yapmadı şimdi de balık hapı kullanmaya başladım. henüz elevit ve demir hapına başlatmadı doktorumuz. ama elevitin aştah açtığını söylüyorlar, ben biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ama ben de kullanmaya başlayınca tecrübe edeceğim.Günaydın kızlar
Eleviti bende 4 gündür kullanıyorum gece yatarken alıyorum bende iştah açmadı iştah açmadan da kilo aldırmayacağını düşünüyorum (umarım öyledir) ayrıca ben sabahları osteocare, öğlenleri balık yağı hapı akşamları elevit kullanıyorum bakalım umarım kilo almam şimdiye kadar 1,5 kilo aldım.
ay çok enteresan bi şey oldu kızlar. Cumayı cumartesiyi bağlayan gece rüyamda biri bana kızının adını ...be koy dedi. Uyandım bi bakiiim internete ne demekmiş dedim ama sonra şimdi uykum ayar sabah bakarım diye vazgeçtim ve sabah ismi unuttumbeş harfli sonu be daha önce hiç duymadığım bi isimdi
herkese günaydın...evet gerçekten çok enteresan ama aynı zamanda güzel bir rüya. heşke hatırlayabilsen.ama bazen unuttuğun rüyalar gün içinde birden bire aklına geliyor film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor insanın.bana çok olur.belki sende gün içinde birden bire hatırlarsın ismini.bende merak ettim doğrusu :26::26::26:
ay çok enteresan bi şey oldu kızlar. Cumayı cumartesiyi bağlayan gece rüyamda biri bana kızının adını ...be koy dedi. Uyandım bi bakiiim internete ne demekmiş dedim ama sonra şimdi uykum ayar sabah bakarım diye vazgeçtim ve sabah ismi unuttumbeş harfli sonu be daha önce hiç duymadığım bi isimdi
osteocare kalsiyum magnezyum çinko takviyesi, bacak ağrım olduğu için vermişti doktor. balık hapını da ben hiç balık yiyemiyorum tiksindim o nedenle omega 3 takviyesi olarak tavsiye etti, solgarın balık hapını kullanmaya başladım ben deosteocare ya da balık hapı nedir ben hiç kullanmadım
Ben de okudugumdan beri sonu ..be ile biten isim düşünüyorum ama aklıma gelmedi beş harfli, bi sadece tilbe geldi ama o da değildir heralde:))))
Bu arada kız mı istiyorsun?????:)) inşallah istediğin gibi olur
osteocare kalsiyum magnezyum çinko takviyesi, bacak ağrım olduğu için vermişti doktor. balık hapını da ben hiç balık yiyemiyorum tiksindim o nedenle omega 3 takviyesi olarak tavsiye etti, solgarın balık hapını kullanmaya başladım ben de
Günaydın güzel annişler
Gününüz ve haftanız bebişlerinle birlikte çoooook güzel geçsin inşallah....
Mnsrozcum sen yeni kilo almaya başladın galiba, artık yavaş yavaş kilo almak normal canım artık 3 ayı devirdik ne de olsa
Bi de dediğin gibi elevit de iştah açıyor sanırım veya benim zaten açık olan iştahım iyice açılmaya başladı elevitten sonra...
Sanırım topikte kilo alma rekoru bende..5 kilo aldım kızlar yaaaa, gerçi doktorum normal diyor ama artık yürüyüşlere başlamam gerekiyor...
daha öncesinde çok fazla spor yaptığım için ve sigarayı bıraktığım için bir anda kilo artışı oldu bende sanırım...
Mutlu_mutlucum sana bebişinle beraber mutlu mutlu yıllar dilerim:))))
Bu arada bebişini gören duyan hisseden tüm annişleri tebrik ederim..maşallah bebişlerinize
günaydınnnn iyi haftalar güzel anneler
2 gündür İzmirde gezmelerdeydim takip edemedim kk'yı.. İlk defa kaçırdığım sayfalar oldu okuyamıycam da baya birikmiş..
umarım kötü sıkıntılı bişey yaşayan birileri yoktur.. hadi bi hayırsever özet geçiversin ne var ne yok
valla ben de geçmiş okumuyorum sayfala döndükçe midem bulanıyor
günaydın canım daha geçmedi mi bulantılarrr
günaydın kızlarrrrrrrrr
Mutlu_mutlucum dogum günün kutlu olsuunnn
denozcum ; sanırım rekoruna ortak oluyorum bende 5 kilo aldım yaaabu durum canımı sıkmaya başladı ama bu aksamdan itibaren yarım saat yürüyüş yapıcam artık yetti gariiii tembellik
günaydınnnn iyi haftalar güzel anneler
2 gündür İzmirde gezmelerdeydim takip edemedim kk'yı.. İlk defa kaçırdığım sayfalar oldu okuyamıycam da baya birikmiş..
umarım kötü sıkıntılı bişey yaşayan birileri yoktur.. hadi bi hayırsever özet geçiversin ne var ne yok
Günaydın kızlar
benim bulantılar hala devam ediyo of geçeceği günü iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?