2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar

Eleviti bende 4 gündür kullanıyorum gece yatarken alıyorum bende iştah açmadı iştah açmadan da kilo aldırmayacağını düşünüyorum (umarım öyledir) ayrıca ben sabahları osteocare, öğlenleri balık yağı hapı akşamları elevit kullanıyorum bakalım umarım kilo almam şimdiye kadar 1,5 kilo aldım.

Günaydın hanımlar. İyi haftalar. Ben hiç kilo almadım. 49 kiloyum. Bulantılarım azaldı artık ama hala kilo almadım. Zaten normalde de çok zor kilo alan biriydim. Sadece küçücük bir göbek oluştu, bir de herkes yanaklarımın dolduğunu söylüyor. Bebeğim şimdiye kadar sağlıklıydı, hatta gelişimi 6 gün öndeydi. Bakalım ayın 15 de gidicem. İnşallah hala iyidir.

ben de hamileliğimin 7. haftasından bu yana osteocare kullanıyorum. mide bulantısı ya da kilo artışı yapmadı şimdi de balık hapı kullanmaya başladım. henüz elevit ve demir hapına başlatmadı doktorumuz. ama elevitin aştah açtığını söylüyorlar, ben biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ama ben de kullanmaya başlayınca tecrübe edeceğim.

Günaydın güzel annişler

Gününüz ve haftanız bebişlerinle birlikte çoooook güzel geçsin inşallah....

Mnsrozcum sen yeni kilo almaya başladın galiba, artık yavaş yavaş kilo almak normal canım artık 3 ayı devirdik ne de olsa
Bi de dediğin gibi elevit de iştah açıyor sanırım veya benim zaten açık olan iştahım iyice açılmaya başladı elevitten sonra...
Sanırım topikte kilo alma rekoru bende..5 kilo aldım kızlar yaaaa, gerçi doktorum normal diyor ama artık yürüyüşlere başlamam gerekiyor...
daha öncesinde çok fazla spor yaptığım için ve sigarayı bıraktığım için bir anda kilo artışı oldu bende sanırım...

Mutlu_mutlucum sana bebişinle beraber mutlu mutlu yıllar dilerim:))))

Bu arada bebişini gören duyan hisseden tüm annişleri tebrik ederim..maşallah bebişlerinize

herkese günaydın...evet gerçekten çok enteresan ama aynı zamanda güzel bir rüya. heşke hatırlayabilsen.ama bazen unuttuğun rüyalar gün içinde birden bire aklına geliyor film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor insanın.bana çok olur.belki sende gün içinde birden bire hatırlarsın ismini.bende merak ettim doğrusu :26::26::26:

yok ya iki gündür düşünüyorum hatırlayamadım kızım mı olacak onu da bilmiyorum daha hep erkek hissediyorum ama...

Canım valla be ile biten 6 harfli isim geldi direk aklıma. Arkadaşımın ablasının adı Nesibe. Düşünelim bakalım daha.:44:

Ben de okudugumdan beri sonu ..be ile biten isim düşünüyorum ama aklıma gelmedi beş harfli, bi sadece tilbe geldi ama o da değildir heralde:))))
Bu arada kız mı istiyorsun?????:)) inşallah istediğin gibi olur

osteocare ya da balık hapı nedir ben hiç kullanmadım
osteocare kalsiyum magnezyum çinko takviyesi, bacak ağrım olduğu için vermişti doktor. balık hapını da ben hiç balık yiyemiyorum tiksindim o nedenle omega 3 takviyesi olarak tavsiye etti, solgarın balık hapını kullanmaya başladım ben de

Ben de okudugumdan beri sonu ..be ile biten isim düşünüyorum ama aklıma gelmedi beş harfli, bi sadece tilbe geldi ama o da değildir heralde:))))
Bu arada kız mı istiyorsun?????:)) inşallah istediğin gibi olur

Farketmez sağlıklı olsun da özel bir isteğim yok. İlkinde kız demiştim hep kız olmuştu şimdi de erkek gibi geliyo aslında. Tilbe olsa hatırlardım ya o değildi.

Hımmm anladım biz daha sonra başlayacağız onlara. İlk hamileliğimde balıktan tiksinmiştim ama şimdi şükür bi sorun yok. Haftada bir buluşuyoruz kendileriyle

günaydın kızlarrrrrrrrr
Mutlu_mutlucum dogum günün kutlu olsuunnn

denozcum ; sanırım rekoruna ortak oluyorum bende 5 kilo aldım yaaa bu durum canımı sıkmaya başladı ama bu aksamdan itibaren yarım saat yürüyüş yapıcam artık yetti gariiii tembellik

günaydınnnn iyi haftalar güzel anneler

2 gündür İzmirde gezmelerdeydim takip edemedim kk'yı.. İlk defa kaçırdığım sayfalar oldu okuyamıycam da baya birikmiş..
umarım kötü sıkıntılı bişey yaşayan birileri yoktur.. hadi bi hayırsever özet geçiversin ne var ne yok

valla ben de geçmiş okumuyorum sayfala döndükçe midem bulanıyor

günaydın canım daha geçmedi mi bulantılarrr

ya benimki haziran sonu ya küçük daha sizinkilerden son turları sanırsam daha hafifledi kendimi daha iyi hissediyorum ama sabah çok hızlı dolanıp çıktım evden kafam döndü midem iyi değil.

evet gölgencim yaaa...al benden de o kadar...başlayalım bence de yürüyüşlere artık
hem bebişlerimize oksijen göndeririz...ayyy yerim oksijenlerini ben onların

sana da günaydın ozycimmmmm:)))
bence de hayırsever aranıyor.... angel olaydı şimdi geçerdi özeti

Günaydın kızlar

benim bulantılar hala devam ediyo of geçeceği günü iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…