Dün eşimle yıldız parkına gittik. Ormanda temiz havada bol bol yürüyüş yaptık. İnsan kendini daha dinç hissediyor. Evde olduğum zaman yataktan kafamı kaldıramıyorum. bu yüzden doğuma kadar çalışabildiğim kadar çalışıcam.
günaydın kızlar ya ben sürekli rüyamda doktora gittiğimi ultrasona girdiğimi görüyorum bebişim de erkek heralde her rüyada erkek çıkıyor kerata ilk çocuğum kız olsun isterdim ama bana da erkek olacak gibi geliyor hayırlısı Allah'tan sağlıklı olsunlar da haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora 12. hafta bitince bakalım hayırlısı
2 gündür İzmirde gezmelerdeydim takip edemedim kk'yı.. İlk defa kaçırdığım sayfalar oldu okuyamıycam da baya birikmiş..
umarım kötü sıkıntılı bişey yaşayan birileri yoktur.. hadi bi hayırsever özet geçiversin ne var ne yok
Haftasonunu kaçırdın sanırım. Bende biraz geçmişe göz attım bir problem yoktu. Herkes iyi gibiydi. Bir arkdaşın tehlikesi vardı ismini hatırlayamadım şimdi. Cuma kontrole gitmişti, belki çocuğunu alacaklardı. Allah a şükür bebişi iyiymiş almadılar.
bu arada hamilelik takvimimde "bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz" yazıyor ama bende daha o kadar karın yok hatta hiç yok denebilir sizde durumlar nasıl?12. hafta civarında göbüşleriniz ne durumdaydı? ya da ne durumda?
ya benimki haziran sonu ya küçük daha sizinkilerden son turları sanırsam daha hafifledi kendimi daha iyi hissediyorum ama sabah çok hızlı dolanıp çıktım evden kafam döndü midem iyi değil.
günaydın kızlarrrrrrrrr
Mutlu_mutlucum dogum günün kutlu olsuunnn
denozcum ; sanırım rekoruna ortak oluyorum bende 5 kilo aldım yaaa bu durum canımı sıkmaya başladı ama bu aksamdan itibaren yarım saat yürüyüş yapıcam artık yetti gariiii tembellik
off bende 2 kg aldım bu hafta tartılmadım içimde bi his biraz daha aldım diyor :18:göbişim çıktı kilodan mı yoksa artık yavaş yavaş beliriyomu hamileliğim bilemedim:18:ben yürüyüş yapıyodun hafta da 3 kez falan bu hafta onu da ihmal ettim
evet gölgencim yaaa...al benden de o kadar...başlayalım bence de yürüyüşlere artık
hem bebişlerimize oksijen göndeririz...ayyy yerim oksijenlerini ben onların
sana da günaydın ozycimmmmm:)))
bence de hayırsever aranıyor.... angel olaydı şimdi geçerdi özeti
Dün eşimle yıldız parkına gittik. Ormanda temiz havada bol bol yürüyüş yaptık. İnsan kendini daha dinç hissediyor. Evde olduğum zaman yataktan kafamı kaldıramıyorum. bu yüzden doğuma kadar çalışabildiğim kadar çalışıcam.
kızlar , fena halde başım ağrıyoooo :2: sabah ne yediysem cıkardım simdi 3 aydır bikez bile kusmamıştım , başağrısından midem bile etkilendi sizce ne yapmalıyım minoset içebilrisin diyolar ama iş yerinde minoset bulursam içeyim mi
13. haftadaymışsın. Önümüzdeki haftadan itibaren geçmeye başlar canım. Benim öyle oldu. Hafif yine oluyor ama istifra etmiyorum ve daha rahat yemek yiyorum. Yiyemediğim şeyleri de az az yemeye başladım.
bu arada hamilelik takvimimde "bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz" yazıyor ama bende daha o kadar karın yok hatta hiç yok denebilir sizde durumlar nasıl?12. hafta civarında göbüşleriniz ne durumdaydı? ya da ne durumda?
kızlar , fena halde başım ağrıyoooo :2: sabah ne yediysem cıkardım simdi 3 aydır bikez bile kusmamıştım , başağrısından midem bile etkilendi sizce ne yapmalıyım minoset içebilrisin diyolar ama iş yerinde minoset bulursam içeyim mi
benim göbeğim için bilenler aaa çıkmış göbeğin diyorlar ama henüz çok yok, özellikle yemeklerden sonra ve akşam çok şişkinliğim oluyor millette bebekten sanıyor, ama ben 12. haftadan beri hamile pantolonu aldım onu giyiyorum çünkü çalışıyorum ve masada otururken pantolon kemerleri sıkıyordu, şimdi çok rahatım :)
Haftasonunu kaçırdın sanırım. Bende biraz geçmişe göz attım bir problem yoktu. Herkes iyi gibiydi. Bir arkdaşın tehlikesi vardı ismini hatırlayamadım şimdi. Cuma kontrole gitmişti, belki çocuğunu alacaklardı. Allah a şükür bebişi iyiymiş almadılar.
aaa teşekkürler canım özet için s ile başlıyodu galiba o arkadaşın adı bende tam hatırlayamadım ama olayı hatırlıyorum.. ne güzel çok sevindim iyi olmasına
ay kızlar dün gece yarısı rüyamda mantı yiyordum gece bi uyandım canım mantı istiyor yahu dedim altı üstü hamur yoğurt yemediğim şey değil ay yemeli miyim yememeli miyim uyuyamadım sonra. E akşam da balık yemişim yoğurt yemek istemiyorum üstüne.. Geceleri hep yemek yiyorum ben rüyamda yaaa
valla ben 15. haftanın içinde olmama rağmen hala hamile olduğumu dışarıdan kimse anlamaz. açken eğer kabız değilsem karnım normal görünüyor. bu tamamen iç karnın geniş olup olamamasıyla ilgili
valla canım ben bu güne kadar normal kıyafetlerimi giydim göbeğim de çıkmamıştı ama sanki şu 2 günde karnım bir anda büyüdü.. bugün itibariyle hamile pantolonu giymeye başladım.. ohhh dünya varmış ne kadar rahat bişeymiş ya eşofman gibi tavsiye ederim şiddetle göbeğin çıkmasa da çok rahat bişi
ay kızlar dün gece yarısı rüyamda mantı yiyordum gece bi uyandım canım mantı istiyor yahu dedim altı üstü hamur yoğurt yemediğim şey değil ay yemeli miyim yememeli miyim uyuyamadım sonra. E akşam da balık yemişim yoğurt yemek istemiyorum üstüne.. Geceleri hep yemek yiyorum ben rüyamda yaaa
benim bebişimn cinsiyeti kız doktorum öyle dedi , ama işyerimdekiler diyor ki yanılma payı çok yüksek 12.haftada yanılanlar çok oluyormuş , yaa inşallah yanılmamıştır.Ben kendimşi çok hazırladım kıza Hamileliği ileriki hatfalarda olan arkadaşlar sizin tahminlerinizde bir değişiklik var mı?