2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Gulbe olabilir mi? Cok da guzel isimdir.

Günaydınn hepinize :)

69 kilo ile hamile kalmıştım şuan 72 kiloyum sizce iyi mi arkadaşlar ? 15. Haftamın içerisindeyim dikkat ediyorum ama yediklerime ole her gördüğüme saldırmıyorum tatlıylada hiç işim olmuyor

bence iyi arkadaşım ilk 3 ay kilo almayanlar oluyo ama eğer kilo almaya müsait bi yapın varsa ve miden bulanmadıysa benim gibi illaki alıyosun bende 2 kg aldım

günaydın canım,yok güzelim ya nerde!!!istikrarlı bi şekilde kilo aldım,benimde hiç mide bulantım olmadığı için yememde sorun yoktu.benimde 4 kilo oldudoktoruma sorucam kulanmasam olur mu diye?
buarada sabah demir hapımı alıp tekrar yattım.bi kez daha böyle yapmıştım.ozaman bişey olmamıştı.şuan çok kötüyüm kızlar.mideme taş oturmuş sanki,hiç bişey yiyesim yok.midem çok kötü olduçok feci bi ağrı var karnımda

canım boyunda uzunsa iyi gibi,bende aldım.kelin ilacı olsa

aslında erkek diyince yanılma payı olabiliyor o yüzden erkeği pek söylemiyorlar

Gulbe olabilir mi? Cok da guzel isimdir.

Gulbe değildi olsa hatırlardım benim adıma benziyo ama güzel isimmiş evet

bence de ilaç içme canım benimde iki gün sürmüştü ağrısından ağlamıştım..bir de baş ağrısı sebebiyle çıkarmışsındır çünkü bende ilk defa o zaman çıkarmıştım..soğuk kompres yap iyi geliyor ve sabret..

Arkadaşlar eşim yurt dışında olduğu için son kontrolümde yanımda değildi ve bebeğimizin kalp atışlarını duymamıştı, bizimde bir sonraki kontrolümüz 12 Aralıkta ve eşim yine iş seyahatinde olabilir o yüzden bu hafta sonu doktora gidip herşey yolunda mı öğrenmek istedik. O kadar şaşkınız ki bebeğimizi gördük kocaman olmuş içeride dans ediyor eller kollar hiç durmuyor inanılmaz hareketli, doktorumuz boyunu baştan popoya 4.01 cm olduğunu söyledi , burun kemiği oluşmuş :) cinsiyetle ilgili şimdilik bir şey söylemek istemiyorum netleşsin o zaman söyleyelim dedi :) ama bize gördüklerimiz o kadar yetti ki cinsiyeti için biraz daha bekleriz. Yanda son resmimiz var bakalım sizler ne diyorsunuz :)

tebrikler canımeşinle bu mutlu ana tanık olmanızda çok güzel olmuş.resim çok net değil,daha çok erken zaten.ben 14. haftadayım bana bile daha söylemedi doktor.

son gelişmeleri aktarıyorum kızlar bende cumartesi doktordaydım ikili tarama için kan verdim perşembe gidip alıcam burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı herşey normal çok şükür bi de cinsiyetini sordum önce söylemek istemedi 15 gün sonra nokta vuruşu yaparız dedi fakat biraz sıkıştırınca erkeğe benziyo dedi bakalım öyle mi değil mi 15 gün sonra netleşecek ama en önemlisi benim için sağlıkla atan bi kalpti çok şükür

içme canım ilaç felan sade bi kahve iç tatlı kurabiye bisküvi falan ye uyarıcıdır bunlar iyi gelir başağrısına. biraz da sabret :26:

kahve mi??? ben şahsen en başından beri yalnızca 1 defa o da latte şeklinde en küçük boy kahve içtim, onu da doktorumdan gizleyerek :)) kahve düşük ihtimalini artırıyor diye biliyorum ben, yanılıyor muyum acaba???

Günaydınlar . Geçmişten anca gelebildim . Herkese hayırlı bir hafta olmasını diliyorum

boyum 1.64 canım ne çok uzunum nede çok kısa normallim yani dikkat ediyorum artık yediklerime zatn çokta abatmım diyorum :)

bence iyi arkadaşım ilk 3 ay kilo almayanlar oluyo ama eğer kilo almaya müsait bi yapın varsa ve miden bulanmadıysa benim gibi illaki alıyosun bende 2 kg aldım

Mide bulantılarım oldu ama kusma derecesine çok şükür hiç gelmedim iştahımda kapanma oldu herseyı yıyen ben acıkmasam yemek yemiyorum o derece oldum 9 ay boyunca 10 kiloyu geçmimde başka bişey istemiyorum :)

kızlar mahvoldum ya tam geçti dedim mide bulantılarım, aniden gelen bir bulantı ve çıkardım, elim ayağım titriyor resmen halim kalmadı .

kızlar mahvoldum ya tam geçti dedim mide bulantılarım, aniden gelen bir bulantı ve çıkardım, elim ayağım titriyor resmen halim kalmadı .

genellıkle 16. haftada gecıyor arkadasım.Moralını bozmak ıstemem ama 9 ay surende var tabı.Benım 16. haftada gecmıstı her hafta hastanedeydım.Genel olarak sunu da belırteyım arkadaslar sayet ıctıgınız suyu bıle kusacak sevıyedeysenız serum verılmesı gerekır dıye bılıyorum ben cunku ayakta bıle duramıyorsunuz.Doktorunuza tekrar bır danısın ıstersenız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…