2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimki de hiç bir şeyi yasaklamadı bi tek pekmezi kahvaltıda ye sakın içmeye falan kalkma fazlasını yeme dedi bi de kola yasak o kadar

hoşgeldin öncelikle

benimki de böyle duruyordu ultrasonda baş aşağı

maşallah miniğine

günaydın tatlı hamişler
geçmişe şöyle bir göz attım çok şükür iyi haberlerle gelenlerimiz var, her geçen gün bebişlerimiz bir gün daha büyüyor
gurbetciiii %70 kız demiş doktorunuz hadi gözün aydınnbir prenses daha ekleniyor
kuzukulağım yarın büyük ihtimal öğrenirsin bebişin cinsiyetini inşallah gönlündeki olur

nar konusu açılmış bende yemedim zatn pekte aramadım yemek için, sucuğu çok iyi pişirip çok nadir yiyiyorum bunların dışında bitkisel çaylara olabildiğince dikkat ediyorum çünkü ben pcos olduğum için adaçayı söktürücü olarak iyi geliyordu hormon dengesi için o yüzden tehlikeli geliyor bana.

masllah bebgıne saglıkla kucagına alırsın ınsallh bana derın derın uyuyor gıbı geldı ne guzel masallh.banada kız gıbı geldı.

hoşgeldin öncelikle

benimki de böyle duruyordu ultrasonda baş aşağı

maşallah miniğine

hoşbuldum çok tşk ederim :) birde bişi daha sormak istiyorum yazılarınıza duygu veren ifadeleri nasıl ekliyorsunuz ben bulamıyorum da :)

arkadaslar bugun cok soru sordum ama farkettınızmı bılmıyorum.ultrason fotosuna bakerken mesela kagıtta benım bebegımın kafası sag tarafta gorunuyor.ınternette dolasırken bebegın kafasının sol tarafta oldugunu gordum.burdada bır arkadasımızınkı oyleydı galıba bu cınsıyetle ılgısı varmıdır acaba yoksa herkes sagdan mı yumurtluyor.

hoşgeldin aramıza canım
ve maşallah bebeğine nasıl durmuş öyle
demekki aramıza bir erkek daha katılıyor Allahım sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin

Benim de pul pul dökülüyor. Kurumuşta dökülüyor gibi. Eltiminde dökülüyor. Normal bir şey demek ki ama neden oluyor acaba?

Çünkü eski meme ucumun iki katı büyüklüğe ulaştı genişerken üsteki ince deri çatlıyor o yüzdende pul pul görüntü oluşuyor..Annesi ona mama vericek o yüzden büyüyor :109:

masllah bebgıne saglıkla kucagına alırsın ınsallh bana derın derın uyuyor gıbı geldı ne guzel masallh.banada kız gıbı geldı.

bende kız olmasını çok istedim başlarda ama 2 kere ultrasona girdim 2 sindede erkek denildi.. ve şuan degişirde kız denilirse şoka girerim herhalde çünkü uyku setine kadar almış bulunmaktayım :)

selam kızlar istanbul buzz bugün artık kış geldi pazartesiyi atlatınca haftanın diğer günleri daha rahat geçiyor dün aşırı depresiftim bugün daha iyi hissediyorum basık havaya rağmen okulda köpük sabun kullanılıyor benim midemi çook fena yapmaya başladı bir de durulanmıyormuş gibi geliyor dakikalarca elimmi duruluyorum off çok gıcık

hoşgeldin aramıza canım
ve maşallah bebeğine nasıl durmuş öyle
demekki aramıza bir erkek daha katılıyor Allahım sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin

cnm çok tşk ederim sende kız bekliyorsun sanırım . inşallah hepimiz saglıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize :)

saol canım bende anomalı yok sadece servıkal yetmezlık halk dılıyle rahım agzı yetmezlıgı var 3 kaybım var onun ıcın dıkıs uygulanacak bana bı ay sonra tahmınımce cunku tam rahım agzında 3 cm uzunlugunda 1 cm geıslıgınde bırıkmıs eskı bı kan tespıt edıldı dun sımdı ıse onun atmasını beklıyor dr yada emılmesını vajınal usg ılede rahım uzunlugum olculdu 3 cm cıktı haftasıyla uyumlu hatta onden gıdıyor dedı sendede anomalı oldugu ıcın dıkıs atılabılır ıstersen her dr gıttıgınde rahım agzı uzunlugunu devamlı sor cunku cok onemlı erken dogum hakkında bılgı verıyor gecmıs olsun canım

Başka topikte okumuştum kilo kilo nar yedim hiçbirşeyde olmadı diyen çok insan var , bu bir olasılık ve onu göze almadıkları için bu tip meyve ve içecekler uyarıcı özellikli olduğu için önermiyorlar mesela adaçayı antiseptik olduğu için vücudun keseyi yabancı madde olarak algılayıp zarar verip düşmemesi için ve narda aynı şekilde uyarıcı rahim kasılmalarına sebep olabilir diye önermiyorlar.Aynen bende mayonez yedim çok değil ama az 1 yada 2 defa, yenmemesi gerekiyormuş içindeki çiğ yumurtadan ötürü burdan bir arkadaş uyardı bilmiyordum Allaha emanet artık bundan sonra yemem...[/QUOTE]

AYY BENİDE KORKUTTUN ŞİMDİ HE BENDE YEMİŞTİM NAR MAYONEZ DE DEDİM AY ALLHIM SEN KORU YARABBİM

canım benim bildiğim kadarıyla artık sağ sol önemsiz çünkü bebek artık hareket halinde sabit değilki
belki yanlış biliyorumdur başka arkadaşlarımın fikirleri farklı olabilir

benim bildiğim şu;
sağ sol olarak ayırmak ilk haftalarda geçerli, o zaman anlaşılıyor ne taraftan yumurtladığın
yani ilk 6 hfataya kadar doktorun ne tarafa doğru bakıyordu ultrasyonda
benim hep sağa bakardı doktorum bariz şekilde sağdan yumurtlamışsın demişti hatta
sağ erkek derler ama benim Allahın izniyle kızım oluyor
birde kese şeklinden şimdi bakıyorlar ama oda bebeğin hareketine göre değişir en başta daha kıpraşım yokken yeni yeni oluşurken ki keseden fikir atıyorlar ortaya ama bende yine tutmadı benim kese yamuk fasülye gibi birşeydi

inanıp inanmamak tesadüfi şeyler tamamen kişilere kalmış birşey tabikide

bende kız olmasını çok istedim başlarda ama 2 kere ultrasona girdim 2 sindede erkek denildi.. ve şuan degişirde kız denilirse şoka girerim herhalde çünkü uyku setine kadar almış bulunmaktayım :)

aynen arkadasım banada doktorum 10 faftalıktan ıtıbaren erkek dıyor bende kız dusunmustum hep ıkılı testte yıne erkek dedı ama mavılerı alma hemn dedı kız derse bende sok olacagım cunku o kadar alıstımkı oglumun olacagına.ben henuz bırsey almadım o yuzden.ama kıyafetlere bakıyorum dunde magazada kadın bana kırmızı alma sakın dedı nazar kırmızıdan cıkmaz dedı hurafemı bılmem ama aklıma takıldı benımde.

zaten çok az yiyorum bende yinede dikkat ederim tabi çok hastalanıyorum niyeyse faranjit tetikliyor birazda antibiyotik almadan geçmeyen bir hastalık ufakcık bir üşütmede tekrarlıyor malesef böyle giderse bir uzmana gidicem artık bana göre bir ilaç verir umarım bütün bir kışı böyle geçiremem..

Minnos cinsiyetle alakasi var mi yok mu bilemiyorum ama benim baştab beridir hep soldaydi hala solda seninkinin cinsiyeti belli mi birde bende bebişimin ultrasyon fotosunu koymak istiyorum ama nasil konuluyor bilmiyorum yardimci olurmusunuz

cnm çok tşk ederim sende kız bekliyorsun sanırım . inşallah hepimiz saglıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize :)

amin canım amin Allahın izniyle inşallah
bizede ilk erkek dediler sonra kız olduğunu öğrendik şimdide korkular içersindeyiz eşimle inşallah deyişmez diye:18: daha pek birşey almadık ama bizimde gönlümüzden geçen kızdı tabikide eli ağayı sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…