kızlar dün bebişime yelek örmeye başladımaslında bşr ay sonra başlayacaktım cinsiyetini öğrenip ona göre renkler alıcaktım ama dayanamadım şimdilik bebe yeşili bir ip aldım iki cinsiyete de uyar diye düşünüyorum
Bir bardak nar suyundan birşey olmaz bence aksine iyi gelir c vitamini deposu ama fazlasını içmeyin diyor bazı internet sayfalarında rahim kasılmalarına sebep olabileceği yazıyor, ama şöyleki bütün hamileliği boyunca yiyip hiçbirşey olmayan insan çok.Ben mesela yiyordum yine burda bir topik yemeyin diye birisi yorum yapmış bende araştırdım sonra doktoruma sordum o da bana tadımlık yiyebilirsin dedi.Yalnız benim doktorum perinatoloji uzmanı bende düşük riski yok ama diğer doktorlara göre biraz daha hasas bakabilir mevzuya ama o bile hiç yeme demedi.Mesela maydonozda yemeyin diyor ama salatalara falan koyuyorum, bence sadece abartmamak lazım...
Eki Görüntüle 567973 Herkese merhabalar,
burayı takip ediyordum ama daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istedim zeynep ben. haziran başı bekliyorum bebegimi. ilk bebegim olacak benimde cinsiyeti ögrendim erkek :) birde doktorum ikili test sonuçları iyi oldugu için 3 lü taramaya gerek yok sizinde bilginiz olsun istedim. bide benim minnakımın resminide koyuyorum gerçi yamuk durmuş ama olsun birde baya bir önden gidiyor gelişimi :)
burayı takip ediyordum ama daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istedim zeynep ben. haziran başı bekliyorum bebegimi. ilk bebegim olacak benimde cinsiyeti ögrendim erkek :) birde doktorum ikili test sonuçları iyi oldugu için 3 lü taramaya gerek yok sizinde bilginiz olsun istedim. bide benim minnakımın resminide koyuyorum gerçi yamuk durmuş ama olsun birde baya bir önden gidiyor gelişimi :)
hoşgeldin öncelikle
benimki de böyle duruyordu ultrasonda baş aşağı
maşallah miniğine
Ahh canım ben balığı hiç bir şekilde tüketemiyorum maalesefAy sonu kontrolüm var konuşucam doktorumla, neden zararlı demiş bakalım maden suyunu
Benim de pul pul dökülüyor. Kurumuşta dökülüyor gibi. Eltiminde dökülüyor. Normal bir şey demek ki ama neden oluyor acaba?
masllah bebgıne saglıkla kucagına alırsın ınsallh bana derın derın uyuyor gıbı geldı ne guzel masallh.banada kız gıbı geldı.
hoşgeldin aramıza canım
ve maşallah bebeğine nasıl durmuş öyle
demekki aramıza bir erkek daha katılıyor Allahım sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin
saol canım bende anomalı yok sadece servıkal yetmezlık halk dılıyle rahım agzı yetmezlıgı var 3 kaybım var onun ıcın dıkıs uygulanacak bana bı ay sonra tahmınımce cunku tam rahım agzında 3 cm uzunlugunda 1 cm geıslıgınde bırıkmıs eskı bı kan tespıt edıldı dun sımdı ıse onun atmasını beklıyor dr yada emılmesını vajınal usg ılede rahım uzunlugum olculdu 3 cm cıktı haftasıyla uyumlu hatta onden gıdıyor dedı sendede anomalı oldugu ıcın dıkıs atılabılır ıstersen her dr gıttıgınde rahım agzı uzunlugunu devamlı sor cunku cok onemlı erken dogum hakkında bılgı verıyor gecmıs olsun canımmerhaba arkadasım oncelıkle bebegının ıyı olmasına sevındım.bende senı arıyordum.sende de mı rahım anomalısı var.benım rahım kalp seklınde sana sormak ıstedıgım rahım agzı olcumun kactı da sana dıkıs kararı verdıler.
evet çok katılıyorum, ben ıhlamur da içiyorum, geçen gün nar yedim 1 kase dolusu :18: ama bilmiyordum düşük etkisi olabileceğini bilseydim birkaç nar tanesi yer gözümü doyururdum. ben maydanoz da koyuyorum salatalarıma. şu yasakmış deyip tamamen kestiğim bir şey olmuyor genellikle. şu çiğ yumurta mevzusuna dikkat ediyorum bu ara. bir de sanırım kritik 3 aylık dönem bittiği için az bir rahatlama oldu bende.
arkadaslar bugun cok soru sordum ama farkettınızmı bılmıyorum.ultrason fotosuna bakerken mesela kagıtta benım bebegımın kafası sag tarafta gorunuyor.ınternette dolasırken bebegın kafasının sol tarafta oldugunu gordum.burdada bır arkadasımızınkı oyleydı galıba bu cınsıyetle ılgısı varmıdır acaba yoksa herkes sagdan mı yumurtluyor.
bende kız olmasını çok istedim başlarda ama 2 kere ultrasona girdim 2 sindede erkek denildi.. ve şuan degişirde kız denilirse şoka girerim herhalde çünkü uyku setine kadar almış bulunmaktayım :)
Bir bardak nar suyundan birşey olmaz bence aksine iyi gelir c vitamini deposu ama fazlasını içmeyin diyor bazı internet sayfalarında rahim kasılmalarına sebep olabileceği yazıyor, ama şöyleki bütün hamileliği boyunca yiyip hiçbirşey olmayan insan çok.Ben mesela yiyordum yine burda bir topik yemeyin diye birisi yorum yapmış bende araştırdım sonra doktoruma sordum o da bana tadımlık yiyebilirsin dedi.Yalnız benim doktorum perinatoloji uzmanı bende düşük riski yok ama diğer doktorlara göre biraz daha hasas bakabilir mevzuya ama o bile hiç yeme demedi.Mesela maydonozda yemeyin diyor ama salatalara falan koyuyorum, bence sadece abartmamak lazım...
arkadaslar bugun cok soru sordum ama farkettınızmı bılmıyorum.ultrason fotosuna bakerken mesela kagıtta benım bebegımın kafası sag tarafta gorunuyor.ınternette dolasırken bebegın kafasının sol tarafta oldugunu gordum.burdada bır arkadasımızınkı oyleydı galıba bu cınsıyetle ılgısı varmıdır acaba yoksa herkes sagdan mı yumurtluyor.
cnm çok tşk ederim sende kız bekliyorsun sanırım . inşallah hepimiz saglıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?