aklinda olsun ilk uc aydan sonra tsh in 3 un altinda olmasi gerekiyormus benim endokrin doktorum duzenli kullandigim ilacin dozunu arttirdi.son tahlilimde tsh benim 3 cikmisti.simdi doz arttirimina girdik.gecmis olsun
canım benim bildiğim kadarıyla artık sağ sol önemsiz çünkü bebek artık hareket halinde sabit değilki
belki yanlış biliyorumdur başka arkadaşlarımın fikirleri farklı olabilir
benim bildiğim şu;
sağ sol olarak ayırmak ilk haftalarda geçerli, o zaman anlaşılıyor ne taraftan yumurtladığın
yani ilk 6 hfataya kadar doktorun ne tarafa doğru bakıyordu ultrasyonda
benim hep sağa bakardı doktorum bariz şekilde sağdan yumurtlamışsın demişti hatta
sağ erkek derler ama benim Allahın izniyle kızım oluyor
birde kese şeklinden şimdi bakıyorlar ama oda bebeğin hareketine göre değişir en başta daha kıpraşım yokken yeni yeni oluşurken ki keseden fikir atıyorlar ortaya ama bende yine tutmadı benim kese yamuk fasülye gibi birşeydi
inanıp inanmamak tesadüfi şeyler tamamen kişilere kalmış birşey tabikide
Minnos cinsiyetle alakasi var mi yok mu bilemiyorum ama benim baştab beridir hep soldaydi hala solda seninkinin cinsiyeti belli mi birde bende bebişimin ultrasyon fotosunu koymak istiyorum ama nasil konuluyor bilmiyorum yardimci olurmusunuz
evet arkadasım haklısın bebegımız hareketlı ama hıc bır zamn o kafanın sabıt oldugu taraf degısmıyor yanı yerlesım bellı pesanta bellı yerde hanı kafa bır ayda sol taraftayken gormuyoruz.tabı eller hareketlı saga sola donuyor ama o pozosyon degısmıyor yanı merak ettıgım o aslında.bende genelde hep soldan yumurtlarım o ay bıle sol tarafım agrımıstı.benımde erkek dedı doktor bebegımın cınsıyetıne.kardesımın kızı oldu ultrason fotosunda kafası hep soldaydı ondan aklıma takıldı.benımde kesem fasulye gıbı acep kız dermı bana da
hanımlar erken haftalarda yanılma payı çok oluyor kendinizi şartlandırmayın benim başıma geldi çok üzüldüm aslında 16. haftaya kadar söylememeleri lazım anca gelişiyor ve görülüyor cinsel organlar tam olarak bana 12. haftada pipiye benzer bir çıkıntı yok kıza benziyor dedi 14. haftada erkek dedi bu ikinci oğlum olucak kısmetse önce çok sevinmiştim bir erkekten sonra kızım olucak diye sonra üzüldüm biraz tabi insan her ikisinide yaşamak istiyor...
Sonucu yarın alıcam bakalım canım. Eğer 3ün altına düşmemişse endokrin uzmanına yönlendirecek doktorum beni de.İnşallah düşmüştür diyorum ama düşmemişse de ilacı var en azından çok şükür.
Merhabaa hamiş anneleer,biraz önce doktorum aradı,2 litest sonuçlarım gayet güzel çıkmış,herşey yolunda dedi... çok mutluyuuz biz bebişimleevee biraz sıkıldık sanırım ankarada,ananeyle dedenin yanına gidicez bugün..uçak seyahati olcak biraz endişeliyim gerçi ama doktorum sorun olmayacağını söyledi... bakalım inş bir sıkıntı olmaaz,ben şimdi kocişe yemekler yapayım,adamcağız bizsiz aç,sefil kalmasın
hıımm şimdi kafam karıştı benim bebe bi ara çok hareketliydi takla atıyordu içerde o hafta kafası görüntüde sağdaydı sonraki hafta soldaydı benimki niye değişmiş o zman alla alla:44:
canım sana çok çok katılıyorum burda ben her seferinde yineledim arkadaşlarımız için belki yanlış anlayanlar oldu beni ama ben erkenden öğrenme isteğimin cezasını aldım doktorlara hak verdim neden geç söylemek istediklerine 12. ve 13. haftalarda tamamen farklı cinsiyet tahmini aldık, büyük bir ihtimal kız onaylatmak için 18.haftamı bekliyorum ona göre artık başlıcam alışverişe
erkek çıkarsa bende tepetaklak olurum bilmiyorum çok garip gelir
canım hiç canını sıkma erkenden önlemini almış oluyorsun hemde çok yüksek değer değil seninki, benim kuzenimin eşi şimdi 10 haftalık hamile onun tsh hiç haberi yok bir anda 10 küsür çıkmış inanılmaz fazla oda ilaç kullanmaya başlıcaktı
canım benim bildiğim kadarıyla artık sağ sol önemsiz çünkü bebek artık hareket halinde sabit değilki
belki yanlış biliyorumdur başka arkadaşlarımın fikirleri farklı olabilir
benim bildiğim şu;
sağ sol olarak ayırmak ilk haftalarda geçerli, o zaman anlaşılıyor ne taraftan yumurtladığın
yani ilk 6 hfataya kadar doktorun ne tarafa doğru bakıyordu ultrasyonda
benim hep sağa bakardı doktorum bariz şekilde sağdan yumurtlamışsın demişti hatta
sağ erkek derler ama benim Allahın izniyle kızım oluyor
birde kese şeklinden şimdi bakıyorlar ama oda bebeğin hareketine göre değişir en başta daha kıpraşım yokken yeni yeni oluşurken ki keseden fikir atıyorlar ortaya ama bende yine tutmadı benim kese yamuk fasülye gibi birşeydi
inanıp inanmamak tesadüfi şeyler tamamen kişilere kalmış birşey tabikide
bana erkek dıyor doktor arkadasım 16 haftada kesın bellı olacak ama.resım koymak ıstersen de bende bır kere koydum ama hanı su mesaj yazdıgımız kısımda su dosyalara takılan atac resmı var ya orayı tıkla eklentı yı yanı oradn ekle ben reımı masaustune atmıstım oradan kolay oldu ayrıntılı bılen arkadaslar anlatsınlar bende tesaduf yaptım cunku.
Benim bebişimin başı solda. 14. haftanın içinde ikili teste girdim ben erkek dedi doktorum.
sagol arkadasım.benımkı sagda banada erkek dedı demekkı cınsıyetle ılgısı yokmus.
Benim bebişimin başı solda. 14. haftanın içinde ikili teste girdim ben erkek dedi doktorum.
hıımm şimdi kafam karıştı benim bebe bi ara çok hareketliydi takla atıyordu içerde o hafta kafası görüntüde sağdaydı sonraki hafta soldaydı benimki niye değişmiş o zman alla alla:44:
canım sana çok çok katılıyorum burda ben her seferinde yineledim arkadaşlarımız için belki yanlış anlayanlar oldu beni ama ben erkenden öğrenme isteğimin cezasını aldım doktorlara hak verdim neden geç söylemek istediklerine 12. ve 13. haftalarda tamamen farklı cinsiyet tahmini aldık, büyük bir ihtimal kız onaylatmak için 18.haftamı bekliyorum ona göre artık başlıcam alışverişe
erkek çıkarsa bende tepetaklak olurum bilmiyorum çok garip gelir
teeee 18'inde benim kontrolüm yaaa yahu 5 haftada bir kontrol mü olur poffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?