2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hanımlar erken haftalarda yanılma payı çok oluyor kendinizi şartlandırmayın benim başıma geldi çok üzüldüm aslında 16. haftaya kadar söylememeleri lazım anca gelişiyor ve görülüyor cinsel organlar tam olarak bana 12. haftada pipiye benzer bir çıkıntı yok kıza benziyor dedi 14. haftada erkek dedi bu ikinci oğlum olucak kısmetse önce çok sevinmiştim bir erkekten sonra kızım olucak diye sonra üzüldüm biraz tabi insan her ikisinide yaşamak istiyor...

aklinda olsun ilk uc aydan sonra tsh in 3 un altinda olmasi gerekiyormus benim endokrin doktorum duzenli kullandigim ilacin dozunu arttirdi.son tahlilimde tsh benim 3 cikmisti.simdi doz arttirimina girdik.gecmis olsun

Sonucu yarın alıcam bakalım canım. Eğer 3ün altına düşmemişse endokrin uzmanına yönlendirecek doktorum beni de. İnşallah düşmüştür diyorum ama düşmemişse de ilacı var en azından çok şükür.

evet arkadasım haklısın bebegımız hareketlı ama hıc bır zamn o kafanın sabıt oldugu taraf degısmıyor yanı yerlesım bellı pesanta bellı yerde hanı kafa bır ayda sol taraftayken gormuyoruz.tabı eller hareketlı saga sola donuyor ama o pozosyon degısmıyor yanı merak ettıgım o aslında.bende genelde hep soldan yumurtlarım o ay bıle sol tarafım agrımıstı.benımde erkek dedı doktor bebegımın cınsıyetıne.kardesımın kızı oldu ultrason fotosunda kafası hep soldaydı ondan aklıma takıldı.benımde kesem fasulye gıbı acep kız dermı bana da

Minnos cinsiyetle alakasi var mi yok mu bilemiyorum ama benim baştab beridir hep soldaydi hala solda seninkinin cinsiyeti belli mi birde bende bebişimin ultrasyon fotosunu koymak istiyorum ama nasil konuluyor bilmiyorum yardimci olurmusunuz

bana erkek dıyor doktor arkadasım 16 haftada kesın bellı olacak ama.resım koymak ıstersen de bende bır kere koydum ama hanı su mesaj yazdıgımız kısımda su dosyalara takılan atac resmı var ya orayı tıkla eklentı yı yanı oradn ekle ben reımı masaustune atmıstım oradan kolay oldu ayrıntılı bılen arkadaslar anlatsınlar bende tesaduf yaptım cunku.

AYY BENİDE KORKUTTUN ŞİMDİ HE BENDE YEMİŞTİM NAR MAYONEZ DE DEDİM AY ALLHIM SEN KORU YARABBİM [/QUOTE]

Korkma canım ya sakınan göze çöp batar sadece bitki çayı içme,çiğ hayvan ürünü tüketme onun dışındakileride sadece abartma..Çok kaderci değilimdir ama biraz yemekle birşey olacağını hiç sanmıyorum, Allah onu zaten bizim tahmin etmediğimizden daha çok koruyor vücudumuz öyle bir yaratılmışki hatta bebek bile bizi hastalıklardan koruyor.

hıımm şimdi kafam karıştı benim bebe bi ara çok hareketliydi takla atıyordu içerde o hafta kafası görüntüde sağdaydı sonraki hafta soldaydı benimki niye değişmiş o zman alla alla:44:

canım sana çok çok katılıyorum burda ben her seferinde yineledim arkadaşlarımız için belki yanlış anlayanlar oldu beni ama ben erkenden öğrenme isteğimin cezasını aldım doktorlara hak verdim neden geç söylemek istediklerine 12. ve 13. haftalarda tamamen farklı cinsiyet tahmini aldık, büyük bir ihtimal kız onaylatmak için 18.haftamı bekliyorum ona göre artık başlıcam alışverişe
erkek çıkarsa bende tepetaklak olurum bilmiyorum çok garip gelir

Merhabaa hamiş anneleer,biraz önce doktorum aradı,2 litest sonuçlarım gayet güzel çıkmış,herşey yolunda dedi... çok mutluyuuz biz bebişimlee vee biraz sıkıldık sanırım ankarada,ananeyle dedenin yanına gidicez bugün..uçak seyahati olcak biraz endişeliyim gerçi ama doktorum sorun olmayacağını söyledi... bakalım inş bir sıkıntı olmaaz,ben şimdi kocişe yemekler yapayım,adamcağız bizsiz aç,sefil kalmasın

canım hiç canını sıkma erkenden önlemini almış oluyorsun hemde çok yüksek değer değil seninki, benim kuzenimin eşi şimdi 10 haftalık hamile onun tsh hiç haberi yok bir anda 10 küsür çıkmış inanılmaz fazla oda ilaç kullanmaya başlıcaktı

gözün aydın canımmm
ohh ne güzel bebişin bi dede anane ziyareti yapsın gezsin dolaşsın azcık sıkılmıştır

belkı oyle gormusundur ben bastan berı bebegımın kafasını sagda hatta hepsını yayınladım burada bır arada gercı benımkı tembel annesı gıbı uyuyup duruyor ha ha ah.bende kzı olmasını beklıyordum bebegımın de erkek deyınce hala bır umut kız olsun dıye sag sol bulantı durumlarına takılmıs durumdayım.amaaann saglıklı olsunlarda degılmı.kız erkek ıkısıde bızım evladımız olacak.

Çok şükür canım 3,43 çıktı çok yüksek değil. Çok önemliymiş tsh hamilelikte. Çoğu doktor 1 defa baktırıyor bir daha baktırmıyor. Aslında en az 2 kere kontrol ettirmek lazım tsh ı. Hamilelikte hormonlar çıldırıyor, sabit kalmıyor. Tsh direk zekayı etkiliyormuş. Çok şükür ki ilaçla kontrol altına alınabiliyor. İnternette dolaşırken ne değerler gördüm dudak uçuklatır.:18:

Sağol minnoş şuan cepten giriyorum pc yi acinca denerim banada doktorum erkek gibi dedi on gün sonra net bişey olur dedi Rabbim bebişlerimize ve bize sağlok versinde herşey olur.

Benim bebişimin başı solda. 14. haftanın içinde ikili teste girdim ben erkek dedi doktorum.

Cinsiyetle ilgili herşeyi araştırdığım için bunların sadece vakit geçirmek için eğlenceli olduğunu söyleyebilirim, ama inanınki onunlada alakası yok hatta bununla ilgilide bir topik var sağ yumurtalık yada sol yumurtalıkla cinsiyet belli olur mu diye herkes yorum yapmış kimininki tutuyor kiminki tutmuyor zaten % 50 kız %50 erkek olasılığı var buda çok normal.
Ne yumurtalık,ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne kan değişimi yılına göre, ne yüzük falı bunlar vakit geçirmelik takmayın kafanızı doktorunuza bakın o size kesin dedikten sonra gerçek o dur.

ilk oğlumda 16. haftaya kadar söylemedi doktorum erken dedi bunda da zaten ben sormadım eşimede dedim hatta sakın sorma 16. haftayı görelim dedim doktorun kendisi yorum yaptı ikinci gidişimde de yorum yapmışmıydım cinsiyetle ilgili dedi kıza benzediğini söylemiştiniz dedim bakalım durumu nasıl dedi o zaman söyledi erkek buda diye bir anlamda istemediğim şey başıma geldi şartlanmamak lazım eşim demişti çok umutlanma erken yorum yaptı dedi ama ben kız lafını duyunca fazla kaptırdım kendimi sanırım..

merhaba kızlar benim doktorda erkeğe benziyo dedi.internetten araştırdım biraz eylül ila kasım arası gebeliklerin coğu erkek oluyormus artık ne kadar doğru tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…