2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlaarrrrrr doktordan geldim..
kızım oluyormuuuuuşşşş
10 dakıka bekletti bizi , bacaklarını kapattı acmadı cücük önce sırtı dönüktü,sonra yüzünü döndü, bu defada elleriyle yüzünü kapattı

ahh bir prenses daha geliyorrr gözünaydın canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Yaaaa çok güzel ay ben halen hamile olduğuma inanamıyorum, hele bebek yüzünü kapatmıştı dönmüştü deyince :) çok tuhaf geliyor ve garip bir duygusallık heyecan kaplıyor..

itiraf ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aylık alışveriş listesine bebekk bezi eklemeye başadım.. Her ay bir tane alıyorum

insallah dusmustur.dusmesede canim bilincindesin konunun.

vuhhuuuuu gelsin pembişlerrrr o zaman :)

Bizim şimdiden 2 paket 50 li Prima yenidoğanımız oldu

Yeni doğan yani 1 numara mı?
Ondan 1 ya da 2 paket yeterli diorlar, ilk doğduğunda çok çabuk toparlıyormuş hemen 2 numaraya geçebiliyormuş :)
Bende aynı senin gibiyim..
Hazırlıklar başladı fakat kimseye demiyoruz, herkes moral bozmaya bayılır bilmiş bilmiş..
Doğmamış çocuğa don biçmeyin,doğsun alırsınız falan felan bir dünya tantana..

Itiraf ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aylık alışveriş listesine bebekk bezi eklemeye başadım.. Her ay bir tane alıyorum

:) al ama çok alma her boydan bir tane al çünkü sonra elinde patlıyormuş arkadasımın başına geldi de :)

Selam kızlar 2 gündür kasıklarımda ağrı var lekelenmem geçti gibi onunla bi alakası yok ama neden oluyo anlayamadım tam böla iki kalça kemiğimiz varya ön tarafımızda onun yanları ağırıyo böle şikayetleri olan var mı

Benim de kusmalarim siddetini arttirarak devam ediyor, birsey de yiyemiyorum bulantidan, yediklerimi de cikartiyorum...

Ne kadar surerse tehlikeli oluyor acaba, boyle agir yasayan var mi acaba, ben yesem de yemesem de surekli banyodayim malesef... Doktorumu aramali miyim ve ya hic kullanmak istedigim bulanti ilacini icmeli miyim ve yaaa hastaneye mi gitmeliyim acaba.... N yapmaliyim ki bilmiyorum

Keske ben de dokunabilsem birseylere

Benim de kusmalarim siddetini arttirarak devam ediyor, birsey de yiyemiyorum bulantidan, yediklerimi de cikartiyorum...

Ne kadar surerse tehlikeli oluyor acaba, boyle agir yasayan var mi acaba, ben yesem de yemesem de surekli banyodayim malesef... Doktorumu aramali miyim ve ya hic kullanmak istedigim bulanti ilacini icmeli miyim ve yaaa hastaneye mi gitmeliyim acaba.... N yapmaliyim ki bilmiyorum

Keske ben de dokunabilsem birseylere

itiraf ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aylık alışveriş listesine bebekk bezi eklemeye başadım.. Her ay bir tane alıyorum

al ama çok alma :) 1 er tane al degişik boylarda çünkü elinde patlayabiliyor arkadasımın başına gelmişti çünkü,

kızlr ortalama hepimizin gebelik tarıhlerı aynı.şimdiye kadar kaçar kilo aldınız yada aldınız mı? ben 4.ayıma girdım fakat hiç kilo almayanlardanım

Rahim genişliyor canım ondandır....

Selam kızlar 2 gündür kasıklarımda ağrı var lekelenmem geçti gibi onunla bi alakası yok ama neden oluyo anlayamadım tam böla iki kalça kemiğimiz varya ön tarafımızda onun yanları ağırıyo böle şikayetleri olan var mı

Tsh değeri nedir acaba?[/QUOTE]

troid hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…