2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
itiraf ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aylık alışveriş listesine bebekk bezi eklemeye başadım.. Her ay bir tane alıyorum

Bizim şimdiden 2 paket 50 li Prima yenidoğanımız oldu

aman ha aman sakın böyle bişey yapmayınn
her çocuğun cildi farklı her bez her çocuğa gitmiyor deneyerek buluyorsunuz doğru bezinizi ben prima kullanamadım mesela bir iki kullandım sonra olduğu gibi bi arkadaşıma verdim yaramadı benimkine deneme yanılmalarım içinde huggiesi buldum ve onu kullandım sonra hep
kimine markası pek sık geçmeyen bebek bezleri uygun geldi belli olmuyor valla

tam bilmiyorum ama rahim büyüdügü için olabilir diye düşünüyorum. çünkü bahsettigin agrılar bendede oluyor ama şiddetli degil.

valla mutlu mutlu kıyafet, oyuncak, hadi besik alanı duydum da bebek bezi stoklayanı da ilk defa duyuyorum. ya bi tosunun olursa numaraları kucuk gelirse napcaksın:))

canım en güzelini yapıyor benim ablam da öyle yapıyor..çocuga bayagı bir bez parası gidiyor..o zmaan masraflarda fazla olur..en güzeli azar azar atmak..her bedenden falan

AYY BENİDE KORKUTTUN ŞİMDİ HE BENDE YEMİŞTİM NAR MAYONEZ DE DEDİM AY ALLHIM SEN KORU YARABBİM [/QUOTE]

slm kızlar ... valla mayonesı adaçayını bılmem ama narın hiç bi etkısı olmadıgını söyleyebılırım çünkü ben yaklasık 1 ay bpyunca sadece narla beslendım dıyebılırım mıde bulantısı dönemlerımde sudan iğrendim ve ne yersem çıkarıyordum yediğim tek şey nardı ve çokk şükür allahıma bebeğim gayet sağlıklı ki ben tüp bebekle hamıle kalmıs biriyım o yüzden su zararlı aman bişi olur aman düşer felan bunlara takılmayın eğer bebeklerimizin bu dünyada içecek bi yudum suları varsa sağlıcakla dünyaya gelırler ama yoksa allah bıze nasip etmedıyse put gibide yatsak herşeyede dıkkat etsek olmayacagı varsa olmaz

tam bilmiyorum ama rahim büyüdügü için olabilir diye düşünüyorum. çünkü bahsettigin agrılar bendede oluyor ama şiddetli degil.

inşallah öledir bende öle olduğunu düşünüyorum bi bakim dedim bu şikayetleri yaşayan arkadaşlarım var mı diye benimkide şiddetli değil arada vurup geçiyor sadece dün akşam hafif sancı şeklinde devamlı oldu bende hiç kalkmadan yattım

ya kızlar dr bana testler verdı bı takım
sıze sorum olcak
sımdı dr bana bı takım testler verdı ama devlette yaptırcan dedı
ac karnına mı gıdılıo

o zaman endişelenme cnm çünkü bunlar gayet normal. Düşünsene tek bedende 2 can olduk :) kolay mıııı

bir arkadasım dogumda direk 3 aylık kıyafetlerle baslamıstı, 6 ay geldiğinde bebegi dev gibiydi ve 18*24 aylık tulumlar giydiriordu.

bizim mahallemizdede öyle tombiş bi bebek var kızlar çok tombiş hatta
Oyüzden belli olmuyor yinede siz şimdiden çok bez ve kıyafet almayın biraz alalım hevesimiz geçsin ama çok alırsak elimizde kalır gerçi başkasına veririz bizde nolcak

kasvetli bi günde benim içimde güneşler açıyoo ışıl ışıl ssıcacııkk :)
çok şükür bebişimi gördüm arkadaşlar.. Hamd olsunn Allaha! daha dr. karnıma koyar koymaz ultursonu elleri ayakları
öyle kıpır kıpır oynaşıyodu ki gülmyee ve çok şükür demeye başladım.. nieyse sürekli böle tedirgin oluyoruz ya dr. kontrollerinde :)
acaip büyümüş ve kıpır kıpırdı ağzını açıyoo, ellerini sallıyoo, hopluyoo dönüyoo... mucizem benim :) uzuuuuuun uzun baktı dr.
bi türlü istediği pozisyona gelmediği için karnımı flan çalkaladıı.. kartal devlete yaptırdım daha önce sölemiştim bilen arkadaşlar... çok iyi bi dr.du
tavsiye ediyorum henüz gitmeyenlere... ulturason değerlerinde sorun yok... kanı bekliyoruz bakalım...

Bizim şimdiden 2 paket 50 li Prima yenidoğanımız oldu
O numaradan bir paket yetiyormuş canım almasaydın keşke. Hem daha çok erken. Bebek çantası hazırlarken alır koyardın bir köşeye.
Arkadaş çok doğru söylemiş. Her bez her bebeğe gitmiyor. Kimi primadan şaşmıyor, kimi huggies öneriyor, kimi de bimin bebek bezinden çok memnun.

bir arkadasım dogumda direk 3 aylık kıyafetlerle baslamıstı, 6 ay geldiğinde bebegi dev gibiydi ve 18*24 aylık tulumlar giydiriordu.

:) Maşallah o da yani çok istisnai bir durum, hayırrr ben epidurel normal doğum istiyorum öyle bir bebek nasıl çıkar ...Bizde marketde bakıyoruz bebek eşyalarına falan eşimle bakıp nefsimizi köreltiyoruz insanın çok alası geliyor...Bir cinsiyeti belli olsun direk gidip birşey alıcam abartmam ama tabi inşallah bir tulum bir bornoz yada bir şey alıcam mutlaka...

o zaman endişelenme cnm çünkü bunlar gayet normal. Düşünsene tek bedende 2 can olduk :) kolay mıııı

hiç kolay değilmiş gerçekten endişelenmeler bi yandan ilk olunca ne olacağını bilmiyosun tecrübesizlik bi yandan duygularda değişiklik oluyo bi taraftan ben eşimi şimdiden kıskanıyorum bebişimden herhalde doğunca değişir yani inşallah değişir beni daha çok seviceksin onu değil diyorum ama hormanlar yüzündendir inşallah

sevcey arkadasım sana mesaj attım okudun mu yada geldimi bilmiyorum tsh la alakalı bısıler sormustum ama burdan da sorayım inş görürsün beni:) benim ilk tsh degerım 2,1 bir ay sonrakı degerim 3,08 sendeki yazıyı gorunce korktum ve dr umu aradım dahılıye yada endokronolojı dru daha ii yorumlar dedi kafam karıstı devletlerden randevu alamadım napcam bılmıoyorum dr sana ne dedi nolurmus yukselınce?

amanınnn ben de doldurmuştum ne zaman gelir acaba

BENDE ÜYE OLALI BAYAA olmuştu yeni geldi ama daha anneboyutundaki steden kitap gelmedi

Başka topikte okumuştum kilo kilo nar yedim hiçbirşeyde olmadı diyen çok insan var , bu bir olasılık ve onu göze almadıkları için bu tip meyve ve içecekler uyarıcı özellikli olduğu için önermiyorlar mesela adaçayı antiseptik olduğu için vücudun keseyi yabancı madde olarak algılayıp zarar verip düşmemesi için ve narda aynı şekilde uyarıcı rahim kasılmalarına sebep olabilir diye önermiyorlar.Aynen bende mayonez yedim çok değil ama az 1 yada 2 defa, yenmemesi gerekiyormuş içindeki çiğ yumurtadan ötürü burdan bir arkadaş uyardı bilmiyordum Allaha emanet artık bundan sonra yemem...[/QUOTE]

ben hergün bie tane nar yıyorum normalde hıc sewmem ama hamılelıktenmıdır nedır çok canım istıyr
bide düşük tehlıkem vardı şşükür öyle bişe olmadı kulaktan duyma şeylere inamayın dr. öyle bı sey olsa uyarıda bulnurdu

hahahaha :) herkesde farklı işliyor bu hormonlar sanırım. bende eşim bebegimle konuşmadıgında çok bozuluyorum ve trip atıyorum eşimde bana kızdıgında karnıma eğilip oğluşum içerde biraz daha sabret kurtarcam seni bu kadından diye söylenmeye başlıyor :))

evet benimde çok alasım var ama cinsiyeti belli olmadan almak istemiyorum hem zamanda geçer biraz daha diyorum
ilk çorap alıyoduk dimi kızlar bol bereketli bi cocuk olsun diye

yaaaa :)))) harikaaaa ne güzel diyaloglar dimiii Rabbim isteyen herkese bu güzellikleri yaşatır inşallah

1 tulum mu :) ya ben hiç ama hiç tutamadım kendimi, sadece ufak tefek şeyler kaldı dersem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…