itiraf ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aylık alışveriş listesine bebekk bezi eklemeye başadım.. Her ay bir tane alıyorum
Bizim şimdiden 2 paket 50 li Prima yenidoğanımız oldu
bana da yine doğru tahminde bulunuyosun gibi geliyo::)))
selam kızlar 2 gündür kasıklarımda ağrı var lekelenmem geçti gibi onunla bi alakası yok ama neden oluyo anlayamadım tam böla iki kalça kemiğimiz varya ön tarafımızda onun yanları ağırıyo böle şikayetleri olan var mı
evet suan mesai arkadasimla okuyoruz bir cocuk annesi onun mesala 4.5 kg dogmus bebegi,yeni dogan bezihic kullanamamis.
valla mutlu mutlu kıyafet, oyuncak, hadi besik alanı duydum da bebek bezi stoklayanı da ilk defa duyuyorum. ya bi tosunun olursa numaraları kucuk gelirse napcaksın:))
Başka topikte okumuştum kilo kilo nar yedim hiçbirşeyde olmadı diyen çok insan var , bu bir olasılık ve onu göze almadıkları için bu tip meyve ve içecekler uyarıcı özellikli olduğu için önermiyorlar mesela adaçayı antiseptik olduğu için vücudun keseyi yabancı madde olarak algılayıp zarar verip düşmemesi için ve narda aynı şekilde uyarıcı rahim kasılmalarına sebep olabilir diye önermiyorlar.Aynen bende mayonez yedim çok değil ama az 1 yada 2 defa, yenmemesi gerekiyormuş içindeki çiğ yumurtadan ötürü burdan bir arkadaş uyardı bilmiyordumAllaha emanet artık bundan sonra yemem ...
tam bilmiyorum ama rahim büyüdügü için olabilir diye düşünüyorum. çünkü bahsettigin agrılar bendede oluyor ama şiddetli degil.
inşallah öledir bende öle olduğunu düşünüyorum bi bakim dedim bu şikayetleri yaşayan arkadaşlarım var mı diye benimkide şiddetli değil arada vurup geçiyor sadece dün akşam hafif sancı şeklinde devamlı oldu bende hiç kalkmadan yattım
bir arkadasım dogumda direk 3 aylık kıyafetlerle baslamıstı, 6 ay geldiğinde bebegi dev gibiydi ve 18*24 aylık tulumlar giydiriordu.
O numaradan bir paket yetiyormuş canım almasaydın keşke. Hem daha çok erken. Bebek çantası hazırlarken alır koyardın bir köşeye.Bizim şimdiden 2 paket 50 li Prima yenidoğanımız oldu
Arkadaş çok doğru söylemiş. Her bez her bebeğe gitmiyor. Kimi primadan şaşmıyor, kimi huggies öneriyor, kimi de bimin bebek bezinden çok memnun.aman ha aman sakın böyle bişey yapmayınn
her çocuğun cildi farklı her bez her çocuğa gitmiyor deneyerek buluyorsunuz doğru bezinizi ben prima kullanamadım mesela bir iki kullandım sonra olduğu gibi bi arkadaşıma verdim yaramadı benimkine deneme yanılmalarım içinde huggiesi buldum ve onu kullandım sonra hep
kimine markası pek sık geçmeyen bebek bezleri uygun geldi belli olmuyor valla
bir arkadasım dogumda direk 3 aylık kıyafetlerle baslamıstı, 6 ay geldiğinde bebegi dev gibiydi ve 18*24 aylık tulumlar giydiriordu.
o zaman endişelenme cnm çünkü bunlar gayet normal. Düşünsene tek bedende 2 can olduk :) kolay mıııı
amanınnn ben de doldurmuştum ne zaman gelir acaba
evet çok katılıyorum, ben ıhlamur da içiyorum, geçen gün nar yedim 1 kase dolusu :18: ama bilmiyordum düşük etkisi olabileceğini bilseydim birkaç nar tanesi yer gözümü doyururdum. ben maydanoz da koyuyorum salatalarıma. şu yasakmış deyip tamamen kestiğim bir şey olmuyor genellikle. şu çiğ yumurta mevzusuna dikkat ediyorum bu ara. bir de sanırım kritik 3 aylık dönem bittiği için az bir rahatlama oldu bende.
hiç kolay değilmiş gerçekten endişelenmeler bi yandan ilk olunca ne olacağını bilmiyosun tecrübesizlik bi yandan duygularda değişiklik oluyo bi taraftan ben eşimi şimdiden kıskanıyorum bebişimden herhalde doğunca değişir yani inşallah değişir beni daha çok seviceksin onu değil diyorum ama hormanlar yüzündendir inşallah
:) Maşallaho da yani çok istisnai bir durum, hayırrr ben epidurel normal doğum istiyorum öyle bir bebek nasıl çıkar ...Bizde marketde bakıyoruz bebek eşyalarına falan eşimle bakıp nefsimizi köreltiyoruz insanın çok alası geliyor...Bir cinsiyeti belli olsun direk gidip birşey alıcam abartmam ama tabi inşallah bir tulum bir bornoz yada bir şey alıcam mutlaka...
hahahaha :) herkesde farklı işliyor bu hormonlar sanırım. bende eşim bebegimle konuşmadıgında çok bozuluyorum ve trip atıyorumeşimde bana kızdıgında karnıma eğilip oğluşum içerde biraz daha sabret kurtarcam seni bu kadından diye söylenmeye başlıyor :))
:) Maşallaho da yani çok istisnai bir durum, hayırrr ben epidurel normal doğum istiyorum öyle bir bebek nasıl çıkar ...Bizde marketde bakıyoruz bebek eşyalarına falan eşimle bakıp nefsimizi köreltiyoruz insanın çok alası geliyor...Bir cinsiyeti belli olsun direk gidip birşey alıcam abartmam ama tabi inşallah bir tulum bir bornoz yada bir şey alıcam mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?