2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bunlar aldıgım bir kaç parça şey :):):) ben gördüm mü dayanamıyorummm olmuyorrrr, çok datlu diller mi yaaaa

Eklentiler

• $136093-29.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $1 (1).webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $havlu.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39

Canım yazıyı yanlış görmüşsün sanırım. Tokoyay diye bir arkadaş yazmıştı sanırım. Bende ona Tsh ne demek diye sormuştum. İnan bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok.

ben hergün bie tane nar yıyorum normalde hıc sewmem ama hamılelıktenmıdır nedır çok canım istıyr
bide düşük tehlıkem vardı şşükür öyle bişe olmadı kulaktan duyma şeylere inamayın dr. öyle bı sey olsa uyarıda bulnurdu
[/QUOTE]

Canım kulaktan dolma şeylere inanmıyorum ama duyduğum şeyleride soruyorum çünkü hamilelik konusunda uzman değilim, bana kalırsa bitki çayıda içerim, salam sosisde yerim böyle duydum ve doktoruma bunu sordum o da tadımlık ye dedi..Sanıyorumki bir sebebi varki öyle dedi...Ki ben asla yenmemesinden yana değilim hatta bende yiyorum ama abartmıyorum..Birşey olacak diye bir durumda yok bir sürü hamile yiyor bak sen düşük tehliken olmasına rağmen yemişsin birşey olmamış , çok tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..Ama ben bunu duyup doktorada sorduktan sonra ve doktorda bana tadımlık ye dedikten sonra yiyemem ben göze almam birşey olursa kendimden bilmek istemem.

ben daha hiçbişey almadım ama çok sevimli duruyolar :)

cnm çok tşkler .aslında dogru olan sizin yaptıgınız. ben sadece bebek konusunda dil her konuda olsun bitsin ci oldugum için dayanamıyorum. her akşam bakıp bakıp duruyorum :)

kız sen naptınn daha doğuma kadar alıcaklarınla 3 5 çocuk büyür herhalde

valla ne 3 ne 5.. aldıklarımı anneme gösteriyorum bi heyecanla eşim diyorkii, anne hazır ol biz arkasından 2. yide yapcaz bu kadar mal boşa gitmesin

Bunlar aldıgım bir kaç parça şey :):):) ben gördüm mü dayanamıyorummm olmuyorrrr, çok datlu diller mi yaaaa

her biri birbirinden tatlı güle güle giydirmek nasip olur inşlh:) ben de almak istiyorum ama eşim izin vermiyor.cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz:))))))))))))))

her biri birbirinden tatlı güle güle giydirmek nasip olur inşlh:) ben de almak istiyorum ama eşim izin vermiyor.cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz:))))))))))))))

amin cnm çok tşkler :) benimde cinsiyeti ögrenmeden önce aldıgım şeyler bunlar, ara renk olmalarından belli oluyordur :) cinsiyetide ögrendim ve kendimden geçtimmmm benim eşimde erken diyor ama ben alıncada niye aldın demiyor :)

Yani ben çok fazla alamam son aylara doğru heralde ne biliyim şimdi almayın diyorlar yada:97: bilmiyorum dayanamayıp aladabilirim

bana da öyle dediler ama düşünüyorum son aylara dogru agırlaşacagım. üstelik çalışıyorum sadece haftasonları gezebilirim. o zamanda çok çabuk yorulucam. şimdi evde odası boş zaten. kutularla oraya koyuyorum. bana bir zararıda olmuyor :)) en son odasını alınca herşeyini yerleştirim.

bide kızlar herşey gercekten çok pahalı.herşeyi bir anda almakda çok zor olur. biz zaten evimizi krediyle aldık, çok sıkışmamak lazım

cnm benim, şimdi girsene hastanenin sitesine, kan değerlerin çıkmıştır
barkodun varsa oradan aynı gun gorebılıyorsun kan degerını
kartal devlet tahlil sonucları de,
hemen cıkar..

kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi..??? ya ben bu aralar bi 4 boyutlu ultrasona girmek idtiyorum, bildiginiz uygun bir yer var mi.. ? istanbulda ne kdr pahali ya, karabukteki ozel hastanelerde hep 4 D ultrason car, stelik muayeneye dahil 12 tl....

Kızlar en son hastaneye gittiğimde bi kızcağızla konuştum.
Ablasına doktorlar son aya dek erkek demısler.
Sonra çocuk bi doğmuş, kız.
Kadın-Bir yanlışlık oldu galiba benım cocugum erkekti demiş.
Yok demişler kız..
Düşünsenize ne şok yaşamıştır.
Zaten belli oldu diyip bırakmamak lazım demek ki,
son aylarda değişik doktorlardan sordurmak lazım.
Herşeyini erkeğe göre almıştır;
olmaz ki ama şimdi mavili tulumda hastaneden cıkan kız bebek.

benim aklıma direkt acaba çocuğum mu karıştı gelirdi :))

cnm ben anadolu yakasındayım ama 4 boyutlu ultrsaon olan yerlerle ilgili pek bir fikrim yok. birde ist. da 12 tl yada daha cüzi rakamlara yapan yer bulman nerdeyse imkansız. normal ultrason muayenesine bile 50 tl den fazla bakıyorlar

marmara egitim arastırma ya sorsana
orası en yenı ve buyuk hastane
pendik'te
ssk nda varsa ücretsiz yaptırırsın
detaylı ultrason var ama 4 boyutlu var mı onu bılmıyorum sorman lazım
telefonu: 657 06 06
aradıgında ultrason bölümü nü bağlatacasın, kadın dogumu değil
varsa bize de haber ver..

ya kızlar dr bana testler verdı bı takım
sıze sorum olcak
sımdı dr bana bı takım testler verdı ama devlette yaptırcan dedı
ac karnına mı gıdılıo

yaptiracagin testlere bagli mesela tiroite ac gidiliyor.aclik sekeri tokluk sekeri var adi ustunde bu nedenle birazda testlere bagli

Canım kulaktan dolma şeylere inanmıyorum ama duyduğum şeyleride soruyorum çünkü hamilelik konusunda uzman değilim, bana kalırsa bitki çayıda içerim, salam sosisde yerim böyle duydum ve doktoruma bunu sordum o da tadımlık ye dedi..Sanıyorumki bir sebebi varki öyle dedi...Ki ben asla yenmemesinden yana değilim hatta bende yiyorum ama abartmıyorum..Birşey olacak diye bir durumda yok bir sürü hamile yiyor bak sen düşük tehliken olmasına rağmen yemişsin birşey olmamış , çok tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..Ama ben bunu duyup doktorada sorduktan sonra ve doktorda bana tadımlık ye dedikten sonra yiyemem ben göze almam birşey olursa kendimden bilmek istemem.[/QUOTE]

benim hem istanubuldaki hem de burdaki dr um. ısrarla uyardı. ananas, nar, maydonoz ve hurma yemiceksin diye bunların rahmi inceltici özelliği varmış zaten riskli bi hamilelik yaşıyorum yemesem bişi olmaz heralde diye düşünüyorum. bunlar kulaktan dolma şeyler değil canım seninde dediğin gibi drların gerekçeleri ile yaptığı uyarılar. bu uyarılara uyup uymamak bize kalmış. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…