sevcey arkadasım sana mesaj attım okudun mu yada geldimi bilmiyorum tsh la alakalı bısıler sormustum ama burdan da sorayım inş görürsün beni:) benim ilk tsh degerım 2,1 bir ay sonrakı degerim 3,08 sendeki yazıyı gorunce korktum ve dr umu aradım dahılıye yada endokronolojı dru daha ii yorumlar dedi kafam karıstı devletlerden randevu alamadım napcam bılmıoyorumdr sana ne dedi nolurmus yukselınce?
Allah Allah niyeküne
Bunlar aldıgım bir kaç parça şey :):):) ben gördüm mü dayanamıyorummm olmuyorrrr, çok datlu diller mi yaaaa
bunlar aldıgım bir kaç parça şey :):):) ben gördüm mü dayanamıyorummm olmuyorrrr, çok datlu diller mi yaaaa :d
BENDE ÜYE OLALI BAYAA olmuştu yeni geldi ama daha anneboyutundaki steden kitap gelmedi
Başka topikte okumuştum kilo kilo nar yedim hiçbirşeyde olmadı diyen çok insan var , bu bir olasılık ve onu göze almadıkları için bu tip meyve ve içecekler uyarıcı özellikli olduğu için önermiyorlar mesela adaçayı antiseptik olduğu için vücudun keseyi yabancı madde olarak algılayıp zarar verip düşmemesi için ve narda aynı şekilde uyarıcı rahim kasılmalarına sebep olabilir diye önermiyorlar.Aynen bende mayonez yedim çok değil ama az 1 yada 2 defa, yenmemesi gerekiyormuş içindeki çiğ yumurtadan ötürü burdan bir arkadaş uyardı bilmiyordumAllaha emanet artık bundan sonra yemem ...
ben daha hiçbişey almadım ama çok sevimli duruyolar :)
kız sen naptınn daha doğuma kadar alıcaklarınla 3 5 çocuk büyür herhalde
Bunlar aldıgım bir kaç parça şey :):):) ben gördüm mü dayanamıyorummm olmuyorrrr, çok datlu diller mi yaaaa
1 tulum mu :) ya ben hiç ama hiç tutamadım kendimi, sadece ufak tefek şeyler kaldı dersem yeridir
her biri birbirinden tatlı güle güle giydirmek nasip olur inşlh:) ben de almak istiyorum ama eşim izin vermiyor.cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz:))))))))))))))
Yani ben çok fazla alamam son aylara doğru heralde ne biliyim şimdi almayın diyorlar yada:97: bilmiyorum dayanamayıp aladabilirim
kasvetli bi günde benim içimde güneşler açıyoo ışıl ışıl ssıcacııkk :)
çok şükür bebişimi gördüm arkadaşlar.. Hamd olsunn Allaha! daha dr. karnıma koyar koymaz ultursonu elleri ayakları
öyle kıpır kıpır oynaşıyodu ki gülmyee ve çok şükür demeye başladım.. nieyse sürekli böle tedirgin oluyoruz ya dr. kontrollerinde :)
acaip büyümüş ve kıpır kıpırdı ağzını açıyoo, ellerini sallıyoo, hopluyoo dönüyoo... mucizem benim :) uzuuuuuun uzun baktı dr.
bi türlü istediği pozisyona gelmediği için karnımı flan çalkaladıı.. kartal devlete yaptırdım daha önce sölemiştim bilen arkadaşlar... çok iyi bi dr.du
tavsiye ediyorum henüz gitmeyenlere... ulturason değerlerinde sorun yok... kanı bekliyoruz bakalım...
Kızlar en son hastaneye gittiğimde bi kızcağızla konuştum.
Ablasına doktorlar son aya dek erkek demısler.
Sonra çocuk bi doğmuş, kız.
Kadın-Bir yanlışlık oldu galiba benım cocugum erkekti demiş.
Yok demişler kız..
Düşünsenize ne şok yaşamıştır.
Zaten belli oldu diyip bırakmamak lazım demek ki,
son aylarda değişik doktorlardan sordurmak lazım.
Herşeyini erkeğe göre almıştır;
olmaz ki ama şimdi mavili tulumda hastaneden cıkan kız bebek.
kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi..??? ya ben bu aralar bi 4 boyutlu ultrasona girmek idtiyorum, bildiginiz uygun bir yer var mi.. ? istanbulda ne kdr pahali ya, karabukteki ozel hastanelerde hep 4 D ultrason car, stelik muayeneye dahil 12 tl....
kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi..??? ya ben bu aralar bi 4 boyutlu ultrasona girmek idtiyorum, bildiginiz uygun bir yer var mi.. ? istanbulda ne kdr pahali ya, karabukteki ozel hastanelerde hep 4 D ultrason car, stelik muayeneye dahil 12 tl....
ya kızlar dr bana testler verdı bı takım
sıze sorum olcak
sımdı dr bana bı takım testler verdı ama devlette yaptırcan dedı
ac karnına mı gıdılıo
ben hergün bie tane nar yıyorum normalde hıc sewmem ama hamılelıktenmıdır nedır çok canım istıyr
bide düşük tehlıkem vardı şşükür öyle bişe olmadı kulaktan duyma şeylere inamayın dr. öyle bı sey olsa uyarıda bulnurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?