ikili test sonucum belli olduuu
sorun yoook
öpüldünüüüz
Canım kulaktan dolma şeylere inanmıyorum ama duyduğum şeyleride soruyorum çünkü hamilelik konusunda uzman değilim, bana kalırsa bitki çayıda içerim, salam sosisde yerim böyle duydum ve doktoruma bunu sordum o da tadımlık ye dedi..Sanıyorumki bir sebebi varki öyle dedi...Ki ben asla yenmemesinden yana değilim hatta bende yiyorum ama abartmıyorum..Birşey olacak diye bir durumda yok bir sürü hamile yiyor bak sen düşük tehliken olmasına rağmen yemişsin birşey olmamış , çok tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..Ama ben bunu duyup doktorada sorduktan sonra ve doktorda bana tadımlık ye dedikten sonra yiyemem ben göze almam birşey olursa kendimden bilmek istemem.
kasvetli bi günde benim içimde güneşler açıyoo ışıl ışıl ssıcacııkk :)
çok şükür bebişimi gördüm arkadaşlar.. Hamd olsunn Allaha! daha dr. karnıma koyar koymaz ultursonu elleri ayakları
öyle kıpır kıpır oynaşıyodu ki gülmyee ve çok şükür demeye başladım.. nieyse sürekli böle tedirgin oluyoruz ya dr. kontrollerinde :)
acaip büyümüş ve kıpır kıpırdı ağzını açıyoo, ellerini sallıyoo, hopluyoo dönüyoo... mucizem benim :) uzuuuuuun uzun baktı dr.
bi türlü istediği pozisyona gelmediği için karnımı flan çalkaladıı.. kartal devlete yaptırdım daha önce sölemiştim bilen arkadaşlar... çok iyi bi dr.du
tavsiye ediyorum henüz gitmeyenlere... ulturason değerlerinde sorun yok... kanı bekliyoruz bakalım...
aynen arkadasım banada doktorum 10 faftalıktan ıtıbaren erkek dıyor bende kız dusunmustum hep ıkılı testte yıne erkek dedı ama mavılerı alma hemn dedı kız derse bende sok olacagım cunku o kadar alıstımkı oglumun olacagına.ben henuz bırsey almadım o yuzden.ama kıyafetlere bakıyorum dunde magazada kadın bana kırmızı alma sakın dedı nazar kırmızıdan cıkmaz dedı hurafemı bılmem ama aklıma takıldı benımde.
herkese iyi akşamlar bugün doktordan geldik ikili taramamız yapıldı ense kalınlığı falan normal kan verdik haftaya çıkıcak yalnız canım sıkkın plasentada biraz kanaman var dedi doktor kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedi aspirini keselim dedi ama ben çok endişeliyim benim durumumda arkadaşlar varmııııııııııııııııııııııııııııııııı?lutfen cevap yazın bebeğime bişi olmaz inş
amin canım amin Allahın izniyle inşallah
bizede ilk erkek dediler sonra kız olduğunu öğrendik şimdide korkular içersindeyiz eşimle inşallah deyişmez diye:18: daha pek birşey almadık ama bizimde gönlümüzden geçen kızdı tabikide eli ağayı sağlıklı olsunda
yokmu benim durumumda olan yada bu durumda bişiler bilen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydın herkese...
Aynen katılıyorum birçok söylediğinize evet tabi eğitiminde buna çok yansıması var bende üniversite mezunuyum yalnız bu eğitimle değilde bence olgunlukla alakalı birşey insanların biraz daha iyi niyetle bakması gerektiğini düşünüyorum.Bence balmond arkadaş aksine arkadaşı düşünerek böyle bir açıklama yapmış bu konuda tecrübesi var burda aksine bir iyi niyet var biraz bakış açısı ile alakalı, doktora sorarsın o da sana yok öyle bir sıkıntı der geçer gider.Bu kadar mesele olmasına gerek yok tabiki.Ve diğer yangına körükle giden arkadaşlarada bir diyeceğim var hepimiz hamileyiz birini telkin etmeye çalışırken başka bir tarafı üzüyorsunuz ben bunun gerçekten günah olduğunu düşünüyorum biraz daha ortamı sakinleştirip onunda kötü bir niyeti yoktur vb. yazılar yazmanız daha doğru olur.Taraf tutar gibi ortalığı iyice alevlendirmenin anlamı yok.
Kimse üzülmesin, kimsenin bebeğide bunlara sıkılmasın evdi,işti,eşti,kaynanaydı,görümceydi herkesin türlü türlü sıkıntıları var bizim birbirimizi anlamamız lazım birde bizler birbirimizin canını sıkmayalım.
Benim 2 günüm kaldı bebişimi görmeye çok heyecanlıyım teyzeler...
gunaydın arkadaslar hayırlı guzel bır gun gecırmenızı dılerım.arada okuyorum artık pek gıremıyorum bende.tartısmalar olmus galıba.aramızda ogretmen de var bızım gıbı yaramaz anne adaylarını bır sakınlestırsın bende 10 haftamı bıtırırken sankı elımın altından bısı kayar gıbı hıssedıyordum belkı bebeısımdı belkı degıldı ama ben bebısım olarak dusunmek ıstıyordum.burda hepımız heyecanlıyız ve heyecanımızı paylasıyoruz.mehsel arkadasımızda hıssettıgı bırseyı paylastı.o da ben gıbı belkı bebeısı belkı gaz ama o bebegım dedı.balmond arkadasımızda belkı kotu bırsey demek ıstemedı ama hamılelık hormonları yanlıs anlasılmalar en ıyısı burada paylasımları yaparken kımse kımsenın hıssettıklerı hakkında yorum da bulunmasın.cunku hırcın bır cocuk gıbıyız yada herkes he he desın kımse de kırılmasın.ne guzel bır gruptayız gereksız tartısmalar olmasın kımse kırılmasın sımdı ben mehsel arkadasımızımn gruptan gıtmesıne balmond arkadasımızın bunun suclusu olarak gorulmesıne uzuldum.umarım kısa surede yanlıs anlasılmalar duzelır.
yokmu benim durumumda olan yada bu durumda bişiler bilen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
slm kızlar nasılsınız. ilk başlarda vardım hatırlarsanız. sonradan da hep okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım hiç. siz maşallah dayanıklısınız. ben işten gelince dermanım olmuyor. ya uyuyorum ya uyukluyorum.
geçen hafta ikili testi yaptırdım ben. sonuçlarını almadım daha.
birde sizlere bişi sorcam benim kalça kemiğim ağrıyor bu ara. böle bişi yaşayan var mı
ben de yaşıyorum özellikle sağ kalçamilerde de artarmı bilmiyorum.. ben doğduğumda kalça çıkığı olmuşum ona bağlıyorum ama
birde daha önceden sormuştumda bi daha sorayım. ultrason görüntülerini doktordan flash diske isteyen oldu mu. ikili testte fazla izleyemedim ben. olaydı şimdi izlerdim :) doktora sormayada çekindim açıkcası. böle bişi var mı. flasha atılıomu. öle bişi duymuştum sanki
kalca agrilari icin doktor rahim genislemesine bagli demisti arkadaslar
bu doktorunun ultrason cihazinin teknolojisiyle alakali.bazeb cd seklinde dahi verebiliyorlar.bizim doktorumuz cd veremiyor ama esim cekim yapiyor.....inan o kadar cok izliyoruz ve gozden kacan seyleri hatirliyoruz.ozledikce izliyorum.4 videomuz oldu simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?