2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ikili test sonucum belli olduuu
sorun yoook
öpüldünüüüz

herkese iyi akşamlar bugün doktordan geldik ikili taramamız yapıldı ense kalınlığı falan normal kan verdik haftaya çıkıcak yalnız canım sıkkın plasentada biraz kanaman var dedi doktor kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedi aspirini keselim dedi ama ben çok endişeliyim benim durumumda arkadaşlar varmııııııııııııııııııııııııııııııııı?lutfen cevap yazın bebeğime bişi olmaz inş

benim hem istanubuldaki hem de burdaki dr um. ısrarla uyardı. ananas, nar, maydonoz ve hurma yemiceksin diye bunların rahmi inceltici özelliği varmış zaten riskli bi hamilelik yaşıyorum yemesem bişi olmaz heralde diye düşünüyorum. bunlar kulaktan dolma şeyler değil canım seninde dediğin gibi drların gerekçeleri ile yaptığı uyarılar. bu uyarılara uyup uymamak bize kalmış. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...[/QUOTE]

kızlar valla ben maydonoz da yedim,nane de yedim,nar da çok yedim ilk zamanlarrr hiçbişey olmadı..bence sadece düşme tehlikesi olanlar için gecerli onlar

slm bende istanbul kartalda oturuyorum kartal devlet derken yavuz selim hastanesimi bide doktorunuz kim mrk ettim de

kirmizi renk cok dikkat cektigi icin peygamber efendimiz bebege kirmizi giydirmeyin buyurmus. nazar degmesin diye. nazar cok kotu bisey biz erkek kardesimi az kalsin kaybediyorduk. o yuzden cok korkarim nazardan. Allahtan genellikle bebek kiyafetlerini pastel renklerden yapiyolar.

yokmu benim durumumda olan yada bu durumda bişiler bilen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kizlar turkiyede ne kadar erken cinsiyet soyluyolar. burda komsumuza 15. haftalikken oglan dediler kiz dogurdu. o yuzden burda yani amerikada 20. haftada soyluyolar. ve ultrasound makinalari cok ileri burda. hepsi son model. yinede soylemiyolar. o yuzden hayret ediyorum bicougunuz ogrendiniz bile. insallah yanilmamislardir. burdada bazi ultrasound merkezleri var 17. haftada soyluyor hatta bende onlardan birine gitmeyi planliyorum 17. haftada Allah nasip ederse. daha once yanilma payi cokmus o yuzden garanti olsun istiyorum.

yokmu benim durumumda olan yada bu durumda bişiler bilen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

benim durumum da şöyle tatlım 3 aydır ayın 15nde kahverengi gelio adet gibi mi olucam dedim gecen hafta ikili testimiz vardı ayrıntılı bakınca plesenta önde dedi o nedenle kanaman olabşlir dedi :/ benim de canım sıkıldı inşallah ilerleyen zamanlarda yukarı çıkar plesenta diye beklioruz seninki de gecer inşallah. ikili test sonucumuz da iyi çıktı çok şükür...

slm kızlar nasılsınız. ilk başlarda vardım hatırlarsanız. sonradan da hep okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım hiç. siz maşallah dayanıklısınız. ben işten gelince dermanım olmuyor. ya uyuyorum ya uyukluyorum.

geçen hafta ikili testi yaptırdım ben. sonuçlarını almadım daha.

birde sizlere bişi sorcam benim kalça kemiğim ağrıyor bu ara. böle bişi yaşayan var mı

birde daha önceden sormuştumda bi daha sorayım. ultrason görüntülerini doktordan flash diske isteyen oldu mu. ikili testte fazla izleyemedim ben. olaydı şimdi izlerdim :) doktora sormayada çekindim açıkcası. böle bişi var mı. flasha atılıomu. öle bişi duymuştum sanki

İyi niyetimi anlayan arkadaslara tesekkur ederim. Zira niyetim ne doktorculuk oynamak ne de moral bozmakti. Aksine mesajlarimda hastane tecrubemden falan bahsetmedim ki gereksiz endise yaratmayayim. Mecbur kalinca gerekcesini acikladim. Neyse, tatsiz ve anlamsiz muhabbetler bunlar. Bu forumdaki herkesin daha guzel telaslari var, gereksiz konulara girmemek lazim. Ben zaten simdiye kadar forumu genellikle sessiz takip ettim, cok fazla mesajim da yok, bundan sonra da boyle devam ederim artik. Ama svly88 soru sormus, cevap istiyor. Ona cevap yazacagim mesela. :)

Ben de Clexane 0,4 kullaniyorum sabah-aksam 1'er tane. 2 ayda 1 faktor 10A diye bir tahlil var, ona bakip doktorum dozaj ayarlamasi yapacak. (onceki hamileligimde oyle yapmisti., bunda da oyle olur sanirim. ) Belki doktoruna kanin pihtilasma derecesine bakmak icin bir tahlil yapma konusunu sorabilirsin. Zaten ilerleyen aylarda kilo alimiyla beraber ilacin dozajini ayarlamak icin muhakkak tahlil istiyor olmasi lazim.

ben de yaşıyorum özellikle sağ kalçam ilerde de artarmı bilmiyorum.. ben doğduğumda kalça çıkığı olmuşum ona bağlıyorum ama

ben de yaşıyorum özellikle sağ kalçam ilerde de artarmı bilmiyorum.. ben doğduğumda kalça çıkığı olmuşum ona bağlıyorum ama

bende kalça çıkığı diye bi durum yok bildiğim kadarıyla. iki üç gündür çok ağrı oluyor ya.

bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı

bu doktorunun ultrason cihazinin teknolojisiyle alakali.bazeb cd seklinde dahi verebiliyorlar.bizim doktorumuz cd veremiyor ama esim cekim yapiyor.....inan o kadar cok izliyoruz ve gozden kacan seyleri hatirliyoruz.ozledikce izliyorum.4 videomuz oldu simdilik

çekimi nasıl yapıo eşin. telefonla falan mı.

ya ben ilk saniyeler zevkle izledim. elini falan oynattı. şu ana kadar hamileliğimi pek hissetmiodum. o an hissetmeye başladım. sonrasında eşim yüzünden izleyemedim. flasha alırız belki demiştim görüntüleri. elinde flash bana hatırlatmak için tık tık flasha vurdu bana gösterdi vs. dikkatim dağıldı. dotorda o ara ikili test ölçümü yapıodu. dr. dikkati dağılcak diyede endişe ettim. ilk 3 saniyeden sonrasını izleyemediim olsaydı izlerdim şimdi

her tur agriya benim doktorum normal diyo:)))
ama potasyum eksikliginden kaynaklanan agrilar varmis tam olarak bilmiyorum ama ondan olabilirmi? gunde 1 adet muz yenilmeliymis. ne kadar dogru bilmiyorum. ben catlak kremi kullanmaya basladim cunku once deri ic kisimdan catliyormus sonra disa vuruyormus korktum acikcasi.birde bacaklarin ust kismindada catlaklar oluyomus oralarida kremlemek lazimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…