benimki de hiç bir şeyi yasaklamadı bi tek pekmezi kahvaltıda ye sakın içmeye falan kalkma fazlasını yeme dedi bi de kola yasak o kadar
çekimi nasıl yapıo eşin. telefonla falan mı.
ya ben ilk saniyeler zevkle izledim. elini falan oynattı. şu ana kadar hamileliğimi pek hissetmiodum. o an hissetmeye başladım. sonrasında eşim yüzünden izleyemedim. flasha alırız belki demiştim görüntüleri. elinde flash bana hatırlatmak için tık tık flasha vurdu bana gösterdi vs. dikkatim dağıldı. dotorda o ara ikili test ölçümü yapıodu. dr. dikkati dağılcak diyede endişe ettim. ilk 3 saniyeden sonrasını izleyemediimolsaydı izlerdim şimdi
her tur agriya benim doktorum normal diyo:)))
ama potasyum eksikliginden kaynaklanan agrilar varmis tam olarak bilmiyorum ama ondan olabilirmi? gunde 1 adet muz yenilmeliymis. ne kadar dogru bilmiyorum. ben catlak kremi kullanmaya basladim cunku once deri ic kisimdan catliyormus sonra disa vuruyormus korktum acikcasi.birde bacaklarin ust kismindada catlaklar oluyomus oralarida kremlemek lazimmis.
bazen telefonla bazen tabletle cekim yapiyor canim.tavsiye ederim doktorunuza nezaketen sorun cekim yapabilirmiyiz diye,bu sonucta sizin en dogal hakkiniz.bidahaki kontrolunuzu degerlendirin derim
bazen telefonla bazen tabletle cekim yapiyor canim.tavsiye ederim doktorunuza nezaketen sorun cekim yapabilirmiyiz diye,bu sonucta sizin en dogal hakkiniz.bidahaki kontrolunuzu degerlendirin derim
bu hafta ikili testin sonuçları için gitcem. onda bi daha muayene etmrz heralde. sadece sonuçları konuşuruz sanırım. sonraki muayene cinsiyet için mi oluyor. 12. haftadayım ben
herkese iyi akşamlar bugün doktordan geldik ikili taramamız yapıldı ense kalınlığı falan normal kan verdik haftaya çıkıcak yalnız canım sıkkın plasentada biraz kanaman var dedi doktor kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedi aspirini keselim dedi ama ben çok endişeliyim benim durumumda arkadaşlar varmııııııııııııııııııııııııııııııııı?lutfen cevap yazın bebeğime bişi olmaz inş
12+5 te taramaya gittim bidahaki randevumuda 3 hafta sonraya verdi.rutin kontrol icin cagiriyor belkide 3 lu tarama yapmayi onerecek bilemiyorum.1 ay bekletmiyor diger muayene tarihiyle arada hep 3 hafta oluyor
benim hem istanubuldaki hem de burdaki dr um. ısrarla uyardı. ananas, nar, maydonoz ve hurma yemiceksin diye bunların rahmi inceltici özelliği varmış zaten riskli bi hamilelik yaşıyorum yemesem bişi olmaz heralde diye düşünüyorum. bunlar kulaktan dolma şeyler değil canım seninde dediğin gibi drların gerekçeleri ile yaptığı uyarılar. bu uyarılara uyup uymamak bize kalmış. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Dün akşam kötüydüm ama sabah iyiydim çok şükür..Saolasın yorumun için..Refluden,hormon degisiminden tiroit gibi sikintilardan,alerjiden ve uyurken agzini acmandan olabilir.Sorunu bulurken ilik balli su ic yada arada bal ye kasikla ama bu kisa cozumler sen sorunun kaynagini bul.Bir onerim daha olacak ben bu aralar sabah kalktigimda bogazimda kuruluk ve aci hissediyorum dogalgazi actigimiz icin evin havasi iyice kuruyor ondanda olabilir ben bebek icin alacagim hava temizleyici buhar makinasini onceden alip kullanicam, belki cozum olabilir.
Benimde geldi milupadan paketimgünaydın teyzoşlar
dün bana mulipadan bebeğimi beklerken seti geldi bi kaç numune koymuşlar
çok önemli bişey değil ama çok sewindirik oldum
niveanın kremini ,ıslak mendili,şampuanını vs.. koymuşlar
yaa bide benim belim acayip ağrıyor ayakta duramıyorum sürekli uzanmak istiyorum
normalmiş bu haftaarda ama bide en rahat dönem 2. 3 aylık dönem diyolardı:26:
Canım çok dikkat et. Yakalanınca geçmesi uzun sürüyor. Ben salya sümük çok ağır geçirerek iki haftada atamamıştım hastalığı
Günaydın herkese
Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı
tabletimiz yok. telde de net çıkar mı ki. video nu bizle paylaşır mısın. hem bebeğini hem video da nasıl görünüo onu görürüz. sakıncası yoksa tabi
eklemeye çalıştım fakat video uzun geliyor galiba yapamadım.
milupadan paketleriniz geldi mi. benim gelmedi ya
nedense ben cinsiyeti çok merak etmiorum ya. sadece zaman yavaş işlio gibi gelio. neden böle hissettiğimi de bilmiorum.
bu arada benimde bebeğimin bazı kıyafetleri var ama onlar hamile kalmadan önce alınmış şeyler. bi kısmını eşimin işsiz kaldığı dönemde satması için aldığımız kız bebek kıyafetleri. hepsinin en küçüğü olan 2 yaşından ayırdım. bi kermesde de uygun fiyata 5 tl elbise ve 3 tl ye yelek almıştım. uygun kenarda dursun diye. birde eşime süpriz yapmak için onun tuttuğu takımın ufak tulum mu ne derler ondan var.
ben çok kıyafet almıcam sanırım. doğum parası ve beşiği çok dert ediorum. önce onları ayarlıcam. kıyafetleri inş . son ay, oda az alırım diye planlıyorum. çabuk büyüyo diolar. ondan fazla almayayım diorum.
böle deli deli kendi kendine konuşuo giibi oldum ama eski yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı gördüm. onlara dayanarak yazıyorum :)
benim de gelmedi canım... son günlerde kanamanın sıkıntısıyla ne bebek kıyafetlerine ne de başka bir şeye bakabiliyorum... bebeklerimiz sağlıkla gelsin de, milupa olmasa da olur :)))
Allah yardimciniz olsun insallah bebek kismetiyle gelir hic sikinti cekmeden herseyi halledersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?