2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı[/QUOTE]

Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum

bazen telefonla bazen tabletle cekim yapiyor canim.tavsiye ederim doktorunuza nezaketen sorun cekim yapabilirmiyiz diye,bu sonucta sizin en dogal hakkiniz.bidahaki kontrolunuzu degerlendirin derim

bende artık kullanmak istiorum. baya karnım çıktı benim. 4 aylık gibi.hangi krem kullanıosun. kremlerde çok pahalı ama napsamki. kimi etkili dio kimi faydasız dio.

ilk ağrı başladığında belimin altı gibiydi. sonra sarı akıntı oldu hatta. iltihap , idrar yolu enfeksiyonu mu var diye düşündüm. bugün baya baya kalça kemiklerim ağrıyor. yazarken kaç kere ağrı girdi.

bu arada muzda çok yerim ama potasyum eksikliği var mı bilmiorum

bazen telefonla bazen tabletle cekim yapiyor canim.tavsiye ederim doktorunuza nezaketen sorun cekim yapabilirmiyiz diye,bu sonucta sizin en dogal hakkiniz.bidahaki kontrolunuzu degerlendirin derim

bu hafta ikili testin sonuçları için gitcem. onda bi daha muayene etmrz heralde. sadece sonuçları konuşuruz sanırım. sonraki muayene cinsiyet için mi oluyor. 12. haftadayım ben

tabletimiz yok. telde de net çıkar mı ki. video nu bizle paylaşır mısın. hem bebeğini hem video da nasıl görünüo onu görürüz. sakıncası yoksa tabi

bu hafta ikili testin sonuçları için gitcem. onda bi daha muayene etmrz heralde. sadece sonuçları konuşuruz sanırım. sonraki muayene cinsiyet için mi oluyor. 12. haftadayım ben

12+5 te taramaya gittim bidahaki randevumuda 3 hafta sonraya verdi.rutin kontrol icin cagiriyor belkide 3 lu tarama yapmayi onerecek bilemiyorum.1 ay bekletmiyor diger muayene tarihiyle arada hep 3 hafta oluyor

CANIM bende kullanıyorum cleaxena ve coraspirin
Çok şükür bi sıkıntı yasamadım şimdiye kadar
Doktorun dediyse bırak anım endişe etme
İns bebeğine Bişey olmaz merak etme

nedense ben cinsiyeti çok merak etmiorum ya. sadece zaman yavaş işlio gibi gelio. neden böle hissettiğimi de bilmiorum.

bu arada benimde bebeğimin bazı kıyafetleri var ama onlar hamile kalmadan önce alınmış şeyler. bi kısmını eşimin işsiz kaldığı dönemde satması için aldığımız kız bebek kıyafetleri. hepsinin en küçüğü olan 2 yaşından ayırdım. bi kermesde de uygun fiyata 5 tl elbise ve 3 tl ye yelek almıştım. uygun kenarda dursun diye. birde eşime süpriz yapmak için onun tuttuğu takımın ufak tulum mu ne derler ondan var.

ben çok kıyafet almıcam sanırım. doğum parası ve beşiği çok dert ediorum. önce onları ayarlıcam. kıyafetleri inş . son ay, oda az alırım diye planlıyorum. çabuk büyüyo diolar. ondan fazla almayayım diorum.

böle deli deli kendi kendine konuşuo giibi oldum ama eski yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı gördüm. onlara dayanarak yazıyorum :)

12+5 te taramaya gittim bidahaki randevumuda 3 hafta sonraya verdi.rutin kontrol icin cagiriyor belkide 3 lu tarama yapmayi onerecek bilemiyorum.1 ay bekletmiyor diger muayene tarihiyle arada hep 3 hafta oluyor

tarama dediğin ikili test mi. 3 hafta olması ii. bi önceki muayenemle bi ay vardı arada. önceden dediğim gibi hissetmediğim için çok sıkıntı etmiodum da , geçen hafta hareketlerini gördüğüm için gene gidesim var. keşke ikilinin sonuçlarını alırken bi daha baksa :)

kızlar valla ben maydonoz da yedim,nane de yedim,nar da çok yedim ilk zamanlarrr hiçbişey olmadı..bence sadece düşme tehlikesi olanlar için gecerli onlar[/QUOTE]

Canim ya usteki yazilar surekli degiserek gidiyor dusuk gebelik riski olan ben degilim sonraki benim ondan sonraki deseha arkadasin yazdigi.Narin tehlikeli oldugu deseha arkadasin dedigi gibi rahim incelmesine sebep oldugu ben duydum sonra bir gun nar alip yiyordum aklima geldi sonra birseye kafan takilirsa mail at en gec 2 saate donerim demisti doktorum bende bayram donemiydi 6 saatlik yolculuga cikacaktim ikisinide sorayim dedim
Ben 2. Narima gecmistimki mailime cvp geldi 4 saatden fazla araba yolculugu yapilmasini onermiyoruz ucak tercih edebilirsin ve narida tadimlik yiyebilirsin dedi.Benim dusuk riskim yok hatta kesenin yeri cok iyi dedi masallah diyim :) beni 5 haftadir gormuyor persembe gunu gidicem.Doktorum yeditepe universitesinde hoca,bircok uluslararasi arastirmaya katilmis bir docent perinatoloji uzmani.Yanina gittigimde tekrar sordum o da tadimlik ye dedi.Bu gittigimde unutmazsam sebebinide sorucam.Yinede siz bilirsiniz yine dedigim gibi kilolarca yiyen insanlarda var hicbirseyde olmamis ama ben bildigimi paylasiyim yinede siz bilirsiniz.

Dün akşam kötüydüm ama sabah iyiydim çok şükür..Saolasın yorumun için..
Benimde geldi milupadan paketim
Canım çok dikkat et. Yakalanınca geçmesi uzun sürüyor. Ben salya sümük çok ağır geçirerek iki haftada atamamıştım hastalığı

Dün akşama has birşeydi sanırım.Bugün iyidi boğazlarım çok şükür.Ama iştahsızlığım geri döndü..Yemek yemek istemiyorum.Zorlayıp yersemde miğdem ağrıyor

Günaydın herkese

Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı

Bugün bende düşündüm bunu kar yağarsa nasıl yürüyecem ben ya

slm kızlar nasılsınız siz ve bebişleriniz iyiinizdir umarım ne zamandır giremiyorum net e bilgisayarım bozuktu bugün yaptırdı eşim çok şükürr.... çooookkkk yazdığınız için okuyamadım kusura bakmayın inşallah bir sorununuz yoktur canlar :)) bende dün doktora gittim 10+4 olmuşuz ve boyumuzda 4 cm olmuş ilk defa oynadığını gördüm çok sevindik eşimle. bende kalp şeklinde rahim vardı burda bir iki arkadaşta da aynı durum vardı hatta bebiş büyüdüğünden o kalp şekli kapanmış lekelenmem kalmadı progestan ı bıraktırdı doktorum kesenin etrafı gayet iyi ve bebekte iyi maşallah dedi :) bende durumlar böyle umarım sizlerde iyisinizdir :)

Allah yardimciniz olsun insallah bebek kismetiyle gelir hic sikinti cekmeden herseyi halledersiniz.

benim de gelmedi canım... son günlerde kanamanın sıkıntısıyla ne bebek kıyafetlerine ne de başka bir şeye bakabiliyorum... bebeklerimiz sağlıkla gelsin de, milupa olmasa da olur :)))

evt. bende ikili testin sonucunu merak ediorum. biraz karamsar yapım var. hep kötü şeyler aklıma gelir. ikili testten öncede bebeğe bişi olmuşsa die korkuodum. çok şükür testte hareketlerini gördüm. şimdide sonucu merak ve endişe ile bekliorum. cinsiyetide ondan merak etmiorum belki de.

Allah yardimciniz olsun insallah bebek kismetiyle gelir hic sikinti cekmeden herseyi halledersiniz.

inş. kısmetiyle gelir. kısmetli olsa ii olur :) şaka bi yana tabi önemli olan sağlıklı olması. iyisi olcağına kötüsü olur napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…