2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı

Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum[/QUOTE]

KIZLAAR (JOHNSONS) CANSINS BEBEK YAĞI KULLANDIM BEN KIZIMDA HER GÜN KARNIMA SÜRÜYORDUM BANYO YAPTIĞIMDA BANYODAN ÇIKINCA SÜRÜYORDUM BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞ TAVSİYE ETMİŞTİ BU İKİNCİ GEBELİĞİM 12 HAFTADAYIM BUNDA DA BU HAFTA BAŞLADIM ZATEN DOĞUMA KADAR 250 ML OLANLAR YETİYOR HER MARKETTE VAR PAHALI KREMLERE PARA ÖDEMEYİN

bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı

Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum[/QUOTE]

Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu

bu bebek yağı dediğiniz yağ gibi bişi mi. ben kremden bile rahatsız olabiliorum. yağ türü şeyler süremem. kremi anca sürerim. nasıl bişi bu bebek yağı.

Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum

Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu[/QUOTE]

bende 2-3 haftadır babek yağı kullanıyorum.İnşallah çatlak olmaz

slm bende istanbul kartalda oturuyorum kartal devlet derken yavuz selim hastanesimi bide doktorunuz kim mrk ettim de

hayır canım internetten randevu alırken kartal devlet hastanesi seçiyosun ordan da kadın doğum ve çocuk hastanesi seçeneğine giriyosun ondan sonra gebe plk.ni ne randevu alıyosun onlar zaten haftana göre direk seni yönlendirip randevu veriyorlar.. dr. da şansına kim denk gelirse oluyo.. hiç bir ücret ödemeden bütün tahlilleerini ve takipleriniyaptıra biliyosun.. onun dışında ben zaten kendi dr.uma gidiyorum devleti yüksek ücretli testler için kullanıyorum...

arzu arkadaşım şimdi bakıcam sonuç çıkmışsa paylaşırım.. sağol ilgilendiğiin için

bu bebek yağı dediğiniz yağ gibi bişi mi. ben kremden bile rahatsız olabiliorum. yağ türü şeyler süremem. kremi anca sürerim. nasıl bişi bu bebek yağı.

evet ya ben de çok huyluyumdur, krem sürer sonra gider ellerimi yıkarım, yağı kullanamam sanırım :)

Ewet su renginde olan bebek yağları varya ben marketten alıyorum,cidden bol su ve bu yağı kullanınca çok faydasını gördüm.hatta bunda göğüsümede sürücem çünkü kızımda göğüsümde bayağı büyüdü ve sütten kesilince küçüldü üstlerde çatlaklar çıktı göğüsler büyümeye başlayınca onada sürün

Aynen tam olarak yag,banyom bittiginde dustan cikmadan sular suzulurken suruyorsun ben tum vucuduma suruyorum sonra cikip kurulaniyorum ustumdeki nemi alip giyiniyorum 15 yada 20 dk sonra dokun yumusacik hic oyle yagli kremli hissetmiyorsun.

Merhaba sevgili anne adayları :)
Umarım iyisinizdir. Biz fena sayılmayız minişimle. Bu aralar feci uyku ve yorgunluk var. Biraz fazla ayakta kalsam direk tansiyonum düşüyor. Kalça ağrısı bende de var. Mide yanması vs..
Cuma günü ikili tarama için randevumuz var. İnşallah sağlıkla döneriz..
Ayrıca bugün milupadan paketim geldi. İnsan bir garip oluyor. Güzel duygular bunlar :)

tsh değerinde yükselme olan varmı? benim ilk testım 2,1 bir ay sonraki 3,08.. 3ün altında olmalıymıs die öğrendim ben yarın tekrarlatıcam napmalıyım?

PAPP-A
Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)
Serum
2.05

Free betaHCG
Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)
Serum
44.7

çıkmış sonuç ??

Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum

Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar...2012 haziran annesi olarak,kaygılarınıza,korkularınıza,heyecanlarınıza sonuna kadar katılıyor,sadece güzel şeyler düşünmenizi diliyorum...
bu çatlak olayı benim için ahhhh ne önemliydi...en iyi kremi kullanırsam çatlamayacaktım o yüzden en iyisini seçmeliydim ama hangisiydi...ne çok cevaplanması gereken sorularım vardı,bu da onlardan sadece biriydi...

çevremdeki deneyimli kişiler bunun cilt yapısıyla alakalı olduğunu ve çatlayacak bir yapıdaysam ne yaparsam yapayım çatlayacağımı söylüyorlardı...işte insanız ya illa kendimiz deneyeceğiz...dinlemedim kimseyi...
dr.um lierac yazmıştı onu aldım,kız kardeşim hostes Amerika uçuşu dönüşünde orada en çok tercih edilen kakao yağı ve kremi setini getirdi...kullandım,hepsini,herşeyi...badem yağı kıllanma yapıyor denilmesine rağmen onu da....doğum yapacağım güne kadar...ve sonuç...bir sürü çatlağın dolu olduğu bir göbek bölgesi
anlayacağınız bir dolu para vermeyin ben gibi...siz bari dinleyin...bol su için gerisi boş...

bu arada 6 aylık oğlumla yazdık size teyzeleri...inanın koynunuza kondukları gün ne çatlak ne bir şey hiçbir şey umurunuzda olmayacak...bebişlerinize ve kendinize dikkat edin..

Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu

merhaba arkadaşlar...2012 haziran annesi olarak,kaygılarınıza,korkularınıza,heyecanlarınıza sonuna kadar katılıyor,sadece güzel şeyler düşünmenizi diliyorum...
bu çatlak olayı benim için ahhhh ne önemliydi...en iyi kremi kullanırsam çatlamayacaktım o yüzden en iyisini seçmeliydim ama hangisiydi...ne çok cevaplanması gereken sorularım vardı,bu da onlardan sadece biriydi...

çevremdeki deneyimli kişiler bunun cilt yapısıyla alakalı olduğunu ve çatlayacak bir yapıdaysam ne yaparsam yapayım çatlayacağımı söylüyorlardı...işte insanız ya illa kendimiz deneyeceğiz...dinlemedim kimseyi...
dr.um lierac yazmıştı onu aldım,kız kardeşim hostes Amerika uçuşu dönüşünde orada en çok tercih edilen kakao yağı ve kremi setini getirdi...kullandım,hepsini,herşeyi...badem yağı kıllanma yapıyor denilmesine rağmen onu da....doğum yapacağım güne kadar...ve sonuç...bir sürü çatlağın dolu olduğu bir göbek bölgesi
anlayacağınız bir dolu para vermeyin ben gibi...siz bari dinleyin...bol su için gerisi boş...

bu arada 6 aylık oğlumla yazdık size teyzeleri...inanın koynunuza kondukları gün ne çatlak ne bir şey hiçbir şey umurunuzda olmayacak...bebişlerinize ve kendinize dikkat edin..
[/QUOTE]
ne güzel anlatmışsınız, teşekkür ediyoruz 2013 haziran anneleri olarak

bunun en önemli adımının bol su içmek olduğunu duymuştum, tekrar teşekkürler bilgi için

6 aylık minik bebeğinizi öpüyorum burdan

bu arada 6 aylık oğlumla yazdık size teyzeleri...inanın koynunuza kondukları gün ne çatlak ne bir şey hiçbir şey umurunuzda olmayacak...bebişlerinize ve kendinize dikkat edin..[/B][/COLOR][/QUOTE]

Madem oyle ben bol su ve bebek yagi ile takilirim.Bebegi kucagima alinca unutucam o kesinde yinede catlamak istemiyorum.Umarim catlamam ya Bebisinizi optum ay yanimda olsa yerdim en cok sevdigim donem 6. Ve 7. Ay disleri ciktimi o ondeki 2 tanesi :)

doktorun ne dedi merak ettim .benimki cuma çıkıcak onun için değerlerden bişey anlamadım, free beta hcg ne göre cinsiyetine baksana öyle bir topikte var burada :)))

yarin bi ararim sorarim, size de hbr veririm, ben de tuzlada yasiyorum zaten varsa super olur tabii

maşallah canım ne kadar beceriklisin ellerine sağlık..bebeğin çok şanslı

canım hoşgeldin aramıza inşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına..hakkında hayırlısı olsun
Benim de pul pul dökülüyor. Kurumuşta dökülüyor gibi. Eltiminde dökülüyor. Normal bir şey demek ki ama neden oluyor acaba?
canım göğüsler büyüyor doğal olarakta büyğdğkçe döküntüler oluyor
aklinda olsun ilk uc aydan sonra tsh in 3 un altinda olmasi gerekiyormus benim endokrin doktorum duzenli kullandigim ilacin dozunu arttirdi.son tahlilimde tsh benim 3 cikmisti.simdi doz arttirimina girdik.gecmis olsun
canım bendede troid var levotron kullanıyorum..doktorum ilk üç ay bebek için önemli demişti..üç aydan sonra annenin sağlığı için dedi..
teeee 18'inde benim kontrolüm yaaa yahu 5 haftada bir kontrol mü olur poffffff
ooff çok uzak bi tarih vermiş canım ya..deseydin ben o kadar duramam diye..benim doktorum 15 güne bir veriyordu randevuyu ilk kez 1 aya çıkardı..ayı bitirene kadar neler çektim..13 aralık randevum..inş. cinsiyetide öğrenirim

canımmm hayırlı olsun..kız annesi olmak çok farklı bişey onun nazıyla uğraşmak..ayrı bi lezzet..tabi oğlan anaları alınmasınşimdi oğlum olsun diye dua ediyorum bakmayın..o da iki duyguyuda tatmak için tabii..Allahım ne isterse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

CİNSİYEEETİİ off bende ay sonunda öğrenecem ama çok merak ediyorum bunu ya bir kızım var hayırlısıyla sapasağlamda bir erkek istiyorum rabbim gönlümden geçeni biliyor ,cinsiyet tahmini ,çin takvimi ne varsa bakıyorum hep buralardayım işte ah bu merakım ahhh :)))))

dün doktora gittim işte benim bebişim maşallah çok büyümüş dedi dr nasıl kızlar :))

Eklentiler

• $189.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…