bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
bişi daha sorayım. çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum
bu bebek yağı dediğiniz yağ gibi bişi mi. ben kremden bile rahatsız olabiliorum. yağ türü şeyler süremem. kremi anca sürerim. nasıl bişi bu bebek yağı.
slm bende istanbul kartalda oturuyorum kartal devlet derken yavuz selim hastanesimi bide doktorunuz kim mrk ettim de
bu bebek yağı dediğiniz yağ gibi bişi mi. ben kremden bile rahatsız olabiliorum. yağ türü şeyler süremem. kremi anca sürerim. nasıl bişi bu bebek yağı.
Doktorum bana madecassol diye bir merhem yazdi onu kullaniyorum
Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu
marmara egitim arastırma ya sorsana
orası en yenı ve buyuk hastane
pendik'te
ssk nda varsa ücretsiz yaptırırsın
detaylı ultrason var ama 4 boyutlu var mı onu bılmıyorum sorman lazım
telefonu: 657 06 06
aradıgında ultrason bölümü nü bağlatacasın, kadın dogumu değil
varsa bize de haber ver..
maşallah canım ne kadar beceriklisin ellerine sağlık..bebeğin çok şanslı
canım hoşgeldin aramıza inşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına..hakkında hayırlısı olsunben hamile oldugumu öğrendiğimden beri kadınlar kulübünü takip ediyorum... ama yanlış yerlerde geziyormuşum kız kardeşimin uyarmasıyla asıl yerimi buldum :) bende inş haziran annesi olucam, c.tesi günü ultrasonda 7 haziran olarak görüldü heyecanla bekliyorum.. tabiki doğumdan önce heyecanla beklediğim miniğimin cinsiyeti dr um bişi sölemedi2 ocağı bekliyorum inş hayırlısıyla öğreneceğim.. aranızda cinsiyeti belli olan var mı? bu soru üzerine hepinizin öğrendiği ortaya cıkarsa kıskanıırrıımmm
canım göğüsler büyüyor doğal olarakta büyğdğkçe döküntüler oluyorBenim de pul pul dökülüyor. Kurumuşta dökülüyor gibi. Eltiminde dökülüyor. Normal bir şey demek ki ama neden oluyor acaba?
canım bendede troid var levotron kullanıyorum..doktorum ilk üç ay bebek için önemli demişti..üç aydan sonra annenin sağlığı için dedi..aklinda olsun ilk uc aydan sonra tsh in 3 un altinda olmasi gerekiyormus benim endokrin doktorum duzenli kullandigim ilacin dozunu arttirdi.son tahlilimde tsh benim 3 cikmisti.simdi doz arttirimina girdik.gecmis olsun
ooff çok uzak bi tarih vermiş canım ya..deseydin ben o kadar duramam diye..benim doktorum 15 güne bir veriyordu randevuyu ilk kez 1 aya çıkardı..ayı bitirene kadar neler çektim..13 aralık randevum..inş. cinsiyetide öğrenirimteeee 18'inde benim kontrolüm yaaa yahu 5 haftada bir kontrol mü olur poffffff
kızlaarrrrrr doktordan geldim..
kızım oluyormuuuuuşşşş
10 dakıka bekletti bizi , bacaklarını kapattı acmadı cücükönce sırtı dönüktü,sonra yüzünü döndü, bu defada elleriyle yüzünü kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?