tarama dediğin ikili test mi. 3 hafta olması ii. bi önceki muayenemle bi ay vardı arada. önceden dediğim gibi hissetmediğim için çok sıkıntı etmiodum da , geçen hafta hareketlerini gördüğüm için gene gidesim var. keşke ikilinin sonuçlarını alırken bi daha baksa :)
Yeni doğan yani 1 numara mı?
Ondan 1 ya da 2 paket yeterli diorlar, ilk doğduğunda çok çabuk toparlıyormuş hemen 2 numaraya geçebiliyormuş :)
Bende aynı senin gibiyim..
Hazırlıklar başladı fakat kimseye demiyoruz, herkes moral bozmaya bayılır bilmiş bilmiş..
Doğmamış çocuğa don biçmeyin,doğsun alırsınız falan felan bir dünya tantana..
valla mutlu mutlu kıyafet, oyuncak, hadi besik alanı duydum da bebek bezi stoklayanı da ilk defa duyuyorum. ya bi tosunun olursa numaraları kucuk gelirse napcaksın:))
canım en güzelini yapıyor benim ablam da öyle yapıyor..çocuga bayagı bir bez parası gidiyor..o zmaan masraflarda fazla olur..en güzeli azar azar atmak..her bedenden falan
valla bende Öyle düşündüm canım al ala depola en çok lazım olan şey bebek bezi olacak ve maddi açıdan ciddi külfet..
Rabbim cümlemizin bebeciklerini korusun.. Ben yaptığımı savunamam ama naapim duramıyorum almak istiyorum. Cinsiyeti belli olsa odasını bile kurar beklerim. Sabırsızım ve fındığımı hasretle bekliyorum
merhaba hanımlar bende haziranın 1veya 3 ü gibi ikinci oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla öncelikle hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirmenizi dilerim.bu topiği buluşum bir arkadaş sayende oldu aslında genelde sohpet ettiğim bir topik var ama ben buranında faydalı olucağını düşündüm paylaşım açısından .bebeğim 15.haftasına girdi allaha şükür çok sağlıklı ve gelişimi normal cinsiyetini erken öğrendim aslında görüyorum ki benim haftalarımdaki çoğu arkadaş bilmiyor cinsiyetini erken öğrenmemek en iyisi yanılma çok oluyor sonra insan hayal kırıklığı yaşıyor daha 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor dedi 14. haftada ise erkek olduğunu söyledi ve içim buruldu açıkçası bir oğlum var ve bir kızım olmasını çok istiyordum ama kısmet değilmiş demek ki benim yaşadığım durumu yaşayan varmı aranızda merak ettim açıkçası.....
ben bi yağ karışımı kullanıyorum 6. haftadan beri şimdilik bi sıkıntı yok arkadaşım tavsiye etti içinde zeytinyağı, acı badem yağı, kakao yağı, havuç yağı falan var. çok iyiymiş. hatta çatlağı olanlar bile kullanıyormuş, geçiriyormuş :44: bende duştan sonra karnıma, yanlarıma ve bacakların üst kısmına sürüyorum. komili bebek yağını da önceden beri kullanırım zaten. şimdi göğüslerim için kullanıyorum çok kaşınıyorlar
Merhaba anneler ben uzun zamandir sizleri takip ediyordum fakat yeni uye olabildim bilgisayarim bozuktu tlfdada uye olunmuyormus malesef.aslinda yazip yazmamak konusundada cok kararsiz kalmistim. Neyse ben kisaca kendimi tanitim yasim 32 almanyada yasiyorum 2 tane cocugum var birincisi kiz ikincisi erkek ve tabi 3. Ye hamileyim burda ne yazikki benjm gibi 3. bebegini bekleyen yok bu yuzdende terettüd ettim yazmak icin bundan once bir dusuk yasadim. Suan bebegim 14+4 tdt 1haziran sat 25 agustos.cinsiyetin henuz ogrenemedik cok merak etmeme ragmen onceki bebeklerimi 13.haftaliken ogrenmistim hemde hic bukadar merak etmemistim onlari.birseyi nekadar cok arzularsaniz okadar ters gidebiliyor. Sanirim bazen oluruna birakmak lazim diye dusunmeye basladim. Bu arada birsey ogrendim sok gecirdim bu konuda bir bilgisi olan vardir belki benim Gorumcemde hamile suan 10haftalik filan kendisi turkiyede yasiyor dr onun bebegine kiz demis . Tecrubelerine gore plezenta bebege uzakta ise kiz yakinda ise erkekmis benim bu konuda hic bir bilgim yok plezentamizda neerde onuda bilmiyorum bilen varsa brlki bir fikir olur. Insallah herkes bebislerini saglikli kucaklarina almayi nasip eder rabbim. Hayirli geceler bulantisiz gunler.
dün gece bir uyandımki bacaklarımın arası ıslak önce kan sandım ama çok şükür değilmiş şeffaf yapış yapış bir akıntı çok korktum başına gelen varmııııı lütfen yardım edin
dün gece bir uyandımki bacaklarımın arası ıslak önce kan sandım ama çok şükür değilmiş şeffaf yapış yapış bir akıntı çok korktum başına gelen varmııııı lütfen yardım edin
Hic bilmiyorum ama tahmin ediyorumki eskisinden daha fazla akintimizin olmasi normal ama ya usuttun yada enfeksiyon olabilir korkma cozulebilecek bir sorun doktora gitmende fayda var birde bol su ic.ic camasirlarini kaynat ve pamuklu giy.
asosuum benim akıntım çok fazla zaten... bazen ıslak gibi hissettiriyor. hatta çamaşırım ıslanmış oluyor ama bi sorun yok dedi doktorum. senin akıntın ne kadar:44: bacaklarına kadar mı, sadece çamaşırında mı??
merhabalar dun 2li testimi yaotırmaya gıttım usg de bır cıkıntı gordum oglan gıbı duruyor bebegım :)) bugun de ogleden sonra test sonucucmu almaya gıdecegım
ıyım sukur cnm sen nasılsın?? benım karnım ara ara kaşınmaya başlıyor. arada krem suruyorum artık her gece yatmadan once surmeye devam etmelıyım ara verdınmı cok kotu oluyor. ben ılk cocugumdada surdum bel tarafıma ve bacak tarafıma onemsemedıgım ıcın oralar catladı :S sımdı bol bol surecegım