2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
birazdan 2li test için doktora gideceğim..bol bol dua edin ...buarada cinsiyeti de öğrenebilir miyiz ki acaba?oğlumu bu zamanlarda öğrenmiştik diye hatırlıyorum

sadece çamaşırımda seyzenim haftaya cuma gidicem dr a ikili test için bidaha olursa daha erken giderim artık

ay o kadar alıntı yaptım yine gitti tühh

bi arkadaş kıyafet fazla almayacağım demiş kesinlikle katılıyorum çünkü o kadar çok kıyafet geliyor ki o ara hepsini birer sefer anca giyiyo gibi oluyo ve zaten birden büyüyüveriyorlar ilk aylarda o yüzden yeni doğan kıyafetlerini mümkün olduğunca az almakta fayda var. 2 hastane çıkışı sonra da çıtçıtlı bodyler bikaç hoşunuza giden kıyafet pijama yeter gibi illa almak istiyorsanız indirim zamanlarında hoşunuza giden kıyafetlerin büyük ay ve yaşlarını almak... İlerde acaip işe yarıyor hem hesaplı oluyor hem de hep en beğendiklerinizi seçtiğiniz için güzel oluyor.

akıntısı olan arkadaşım inan ki bilemiyorum bi soruver doktoruna ama...benim de oluyo çamaşırım çıtçıtlı atletim falan hep ıslanıyo ama bacaklarımda hissetmiyorum. seninki biraz fazla olmuş olabilir belki ama içinde şüphe kalmasın sor bence.

bi de testlerle ilgili sorular vardı daha yaptırmadım ben ve gerçekten pek bi bilgim de yok

Herkeze merhaba ben çok önceden üye olmuştum fakat ozaman daha farklı şeyler için buradaydım.şimdiiii bende 2013 haziran annesi olacağım kısmetse.10+3 deyim.okadar istedimki bu bebişi Allah ım dualarımızı kabul ederek gönderdi onu bize.hayırlısıyla hepimizin sağlıkla bebişlerinkucağımıza aldığımız günleride görürüz.tekrarda merha herkeze

herkese gunaydin.kizlar dip boyaniz gelmedimi daha sizin???boyatmicam kararliyim ama cokta dert ediyorum kesinlikle.sosyal hayatta sac bandi takiyorum ama kamuda calisiyorum ise takamiyorum. sacim uc renk simdiden.sogan kabugu rengi oldu uclari..bir cozum ararken sanal magazanin birinde sac rimeli diye bi urun gordum.diplere degdirmeden rimel gibi ssaca suruyorsun ve sampuanlayinca cikiyormus.deneyen var mi bu urunu??cozum olur mu sizce

Benimde bir ara çok fazlaydı şeffaf akıntım. Günlük ped kullanıyorum hala. Kokulu değilse ve şeffafsa korkulacak bir şey yoktur kanımca. Akıntıların belli dönemlerde artması çok normalmiş.

Bu arada herkese günaydın.

Günaydın hanımlar. Dünden beri moralim çok bozuk. 15.haftaya girdim, 1 haftadan fazla oldu midem çok iyiydi. Ama dün yine bulantı başladı. Akşam eve gittim istifra ettim. Sabah da öğürmekten banyodan çıkamadım. Benim bulantılar tekrar hortladı sanırım. Bu hafta miniğim saçlanmaya başlıyormuş ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum. Tekrar başlamasın yaa ((

Bence kullanmamalıdın nekadarda olsa mutlaka kimyasal vardır içerisinde benim doktorum ilk üç aylık dönemde badem yağını dahi vücuduma sürmemi önermiyor.bence hiç dert etme yaşadığın bu mutluluğun tadını çıkar derim.

Bu arada TSH ım yükselmiş kızlar 4,41 olmuş. Endokrin uzmanı yolları göründü bana. Az sonra arıcam doktorumu randevu alacaktı arkadaşından bana. Sanırım ilaç kullanmaya başlıcam.

Gunaydin bende de aynisi oldu azalmasini beklerken siddetli bulantilar ortaya cikti saclardanmi oluyor bilmiyorum ama umarim en kisa zamanda tamamen kesilir bulantilar

Merhaba bende bugün 10+3 üm iki gün var aramızda)çok merak etttiğim bişey var benim 1 kere miğdem bulandı onun dışında hiç belirtim yok hamileliğe dair!benim gibi olan varmı acaba bilemiyorum birde sadece 1 kg almışım sende durum nedir.en yakın seni buldum kendime)

Benim de çıktı çıkmaz mı ve ben ilk başta bilmiyordum plnlı olmadığı için saçımı boyatmıştım şimdi yeni yeni rahatsız ediyor. Bu saç bandı işini düşünmemiştim bak iyi akıl etmişsin. Bana yakışmaz ama hiç yoktan iyidir. Ben de kullanayım bunu. Doktorum ilk 4 ay saç boyatmak yok dedi bana da. Ama sonrası için de ben sanırım boyatmayacağım. Ya da 4 ay bitince kuaförüme danışırım en zararsız olan boyayla diplerine hiç dokunmadan uçlarını orjinal saç rengine dönüşürmeye çalışırım o da açılmaya başlayınca tekrar kestiriririm diyorum. Hoş kestirmeye de batıl olarak iyi değil diyorlar onu da yapmak istemem ama boyatmaktan iyidir sanırım.

Bu arada TSH ım yükselmiş kızlar 4,41 olmuş. Endokrin uzmanı yolları göründü bana. Az sonra arıcam doktorumu randevu alacaktı arkadaşından bana. Sanırım ilaç kullanmaya başlıcam.

Aman canım ihmal etme. İlaç milaç olsun ya farkedilmeseydi Allah korusun. Ne yapman gerekiyorsa yap.

canım o arkadaşlardan biri benim çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alabilirsin inşallahhh.. yalnız ben cuma günü başka dr a gittim salak kadın bana zaten bu haftalarda böyle rahimler düşük yapmaz 6-6,5 aydan sonra yapar dedi nasıl sinirimi bozdu rabbim korusun yavrularımızı aramızda da 3 gün var senle
sen ikili taramaya ne zaman gideceksin

Kızlar günaydın dün gece çok fena kasık ağrım oldu yine benim sol kasığım özelliklle sürekli geriliyor ve ağıyor benim gibi olan var mı aranızda?

Canım günaydın.. Niye sıkıyosunki canını bak hemen farketmişsiniz tedbirinizi alırsınız arkadaşım

Canım günaydın.. Niye sıkıyosunki canını bak hemen farketmişsiniz tedbirinizi alırsınız arkadaşım

Tiroid ilaçlarının bebeğe hiçbir zararı yokmuş canım. Ama anneye bulantı yapıyorlar duyduğum kadarıyla. Daha yeni rahatlamıştım.
Eşim olsaydı şimdi eee ana olmak kolay mı deyiverirdi.

Doktoruma bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır. Değerim hamile olmayan insanlar için çok normaldi ilk ölçümde. Ama doktorum pimpiriklendi tekrarlattı. 3 ün altında olması gerektiğini o söyledi ve bir tekrar daha istedi. Ve sonuç onun şüphelendiği gibi oldu gerçekten. O bu kadar sıkı takip ettirmese ben bilemeyecektim. Canım Mebrukem benim.

yok almamistim daha zaten.tadini cikartiyorum bu guzel gunlerin ozellikle sevdiklerin arkadaslarin ailen kocan is arkadaslarin daha cok dusuyor uzerine ilgiden simariyorsunda simariyorsunama saclarim offf:26::26:

gecmisolsun bence gun bile kaybetmeden hemen git endokrin uzmanina cunku 1 gun bile onemli.bulanti yapmaya gelince ben 75 mg aliyorum gunde ama bulanmaz miden merak etme.

Bende kullaniyorum hap bulanti falan yapmiyor sabahlari ac karnina aliyorum hatta benim bulantim sabah hic olmuyor hep aksama dogru basliyor yani hapla bir alakasi yok cok gecmis olsun sana erken farkedilmis olmasi buyuk sans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…