2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok almamistim daha zaten.tadini cikartiyorum bu guzel gunlerin ozellikle sevdiklerin arkadaslarin ailen kocan is arkadaslarin daha cok dusuyor uzerine ilgiden simariyorsunda simariyorsunama saclarim offf:26::26:

Çok sevindim senin adına benim saçlarım çok uzundu sanırım hamilelikte saçta kesilmesin diyorlar biyandan saçma geliyor bir yandanda yapmamaktan ne çıkar diyorum.ama şanslıyımki sanırım hamile kalmadan 1 Ay önce saçlarımı kestirip boyatmıştım kendi rengine.bence kimyasal olan hiç birşeyi sürme nasılsa bidaha saçların bu durumda olmayacak

Kızlar günaydın dün gece çok fena kasık ağrım oldu yine benim sol kasığım özelliklle sürekli geriliyor ve ağıyor benim gibi olan var mı aranızda?

Ben de oluyor bu ara..ben de kk da sorayim dedim,bir cevap cikmazsa doktoru arayacam galiba..yatakta bir taraftan bir tarafa donunce yada hapsurunca bir agri saplaniyor damarlardan biri sikiliyormus gibi sonra geciyor ama korkuyorum bebege bise olcak diye..

herkese günaydın kızlarr nasılsınız bugün biz iyiyiz çok şüükür benimde bulantım ve kusmam çok fazlaydı bugün 10+6 olduk ve bu zamana kadar 4kg verdim doktor cumartesi günü metpamid verdi pazartesiden beri kullanıyorum günde 3 defa diyo ama ben 2 defa kullanıyorum işe yaradı gibi kahvaltı hariç diğer öğünlerimi daha rahat yiyorum bebeğimide gördüm ilk başta bizi korkuttu yalnız kalp atışını göremedim doktorda göremediki sanırım ahh ödümü patlattı dedi dedim benimde ödüm patladı ama ben hala göremiyorum kalp atışını sonra gösterdide rahatladım ayın 15de 2li testimi yaptırıcam hayırlısıyla sonuçları bi iyi çıksa sanki biraz daha rahatlıycam dayanamadım cinsiyeti hakkında bi tahmininiz varmı dedim yok daha çok erken dedi kızsa eğer dahada geç belli olur dedi oğlumdada 16 haftadan önce söylememişti umudum 2li test yaptırıcağım doktorda hayırlısı bakalım:)

Bende kullaniyorum hap bulanti falan yapmiyor sabahlari ac karnina aliyorum hatta benim bulantim sabah hic olmuyor hep aksama dogru basliyor yani hapla bir alakasi yok cok gecmis olsun sana erken farkedilmis olmasi buyuk sans.

gecmisolsun bence gun bile kaybetmeden hemen git endokrin uzmanina cunku 1 gun bile onemli.bulanti yapmaya gelince ben 75 mg aliyorum gunde ama bulanmaz miden merak etme.

Rahatlattınız beni birkaç yerde duymuştum bulantı olayını.
Doktorumun uzman arkadaşı kim bilmiyorum ama eğer bugüne ya da yarına alamazsa doktorum arkadaşından randevuyu kayınvalideminkine giderim. O Hüsrev Hatemi'ye gidiyordu ama o da doluysa ne yaparım bilemem. :18:

benim geçen haftadan beri devam eden bir ağrım var , doktora gittim olabiliyor rahim kasılıyor büyüdüğü için dedi ama yinede neden olduğunu tam açıklayamıyoruz dedi , ama özellikle dün akşam tuvalete kalktığımda feci bir ağrı girdi sol kasığıma korkuttu beni

benimde ara ara oluyodu özellikle sol kasığımda ama akşamda oldu birazda uzun sürdü adet olucakmış gibi karnımda ağrıdı bide hapşırırken burdan bi arkadaş bana önermişti tabi müsaitsen bacaklarını karnını doğru topla gerçekten çok faydası oluyo

kızlar yanlış gözlemlemediysem ultrason sonuçlarınızda çıkan bebeğinizin boyu bu takvimde yazan boydan daha fazla çıkıyor.doğru mudur??

hamilelikte saç kestirme gece aynaya bakma cenazeye gitme daha bi sürü şey banada saçma geliyo ama sonrada aman yapmasam nolurki diyosun saçlarımı kestirmem lazım acayip dökülüyo ama kestirmiyorum doğuma kadar rapunzel gibi olucam Allahtan boya derdim yok olsada boyatmam zaten bile bile bence sabredin kızlar ne kaldıki şunun şurasında

aynaya bakma ve cenazeye gitmeyi duymamıştım ne oluyomuş ki bi tek saçı duydum ben

slm, bende çok fazla kıyafet almadım, yani tulum zıbın gibi.. genellikle bende odasıyla ilgili işte perdesi uyku seti gibi şeyleri şimdiden aldım. dogum parası beşigi çok para ama inan ki dedigim şeyleri toplayıncada en az bir oda takımı kadar tutuyor. üstelik bunun daha ıvırı zıvırı yani bibereno emzigi osu busu derken bi dünya parada onlar tutuyor . onun için tavsiyem azar azar halledilmesi :) inş herşey planladıgın ve gönlündeki gibi olur.

bende fazla kıyafet almamaktan yanaydım ilkinde çok almıycam diyip gittiğim yerden gerekenden fazla almıştım ama iyi yapmışım o kadar çok lazım olmuştuki kıyafet emiyodu kusuyodu 7 ay kadar emdikten sonra kustu Allahtan yaz ayıydıda çabuk kuruyodu yoksa yetiştiremezdim ne tulum kalıyodu ne battaniye fazlasını kusuyo diyolardı gelen hediyelerde hepsi yeni doğan olmuyo boy boy geliyo

iyi işte bak ne güzel bebişi bişey olmasın da sen acık çekiver artık kocişinin dediği gibi ana olmak zor

kızlar yanlış gözlemlemediysem ultrason sonuçlarınızda çıkan bebeğinizin boyu bu takvimde yazan boydan daha fazla çıkıyor.doğru mudur??

evet benimki de hep fazla çıktı canım

günaydın meleklerim eşimle çok kötü kavga ettim ya bana akıl verin eim ıspanak pişirmiş iyi yıkadım diyor ama sanki benim ağzıma çıtır çıtır sesler geldi bir lokma aldım bıraktım o kadardan mikrop bulaşır mı sizce

Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu

merhaba arkadaşlar...2012 haziran annesi olarak,kaygılarınıza,korkularınıza,heyecanlarınıza sonuna kadar katılıyor,sadece güzel şeyler düşünmenizi diliyorum...
bu çatlak olayı benim için ahhhh ne önemliydi...en iyi kremi kullanırsam çatlamayacaktım o yüzden en iyisini seçmeliydim ama hangisiydi...ne çok cevaplanması gereken sorularım vardı,bu da onlardan sadece biriydi...

çevremdeki deneyimli kişiler bunun cilt yapısıyla alakalı olduğunu ve çatlayacak bir yapıdaysam ne yaparsam yapayım çatlayacağımı söylüyorlardı...işte insanız ya illa kendimiz deneyeceğiz...dinlemedim kimseyi...
dr.um lierac yazmıştı onu aldım,kız kardeşim hostes Amerika uçuşu dönüşünde orada en çok tercih edilen kakao yağı ve kremi setini getirdi...kullandım,hepsini,herşeyi...badem yağı kıllanma yapıyor denilmesine rağmen onu da....doğum yapacağım güne kadar...ve sonuç...bir sürü çatlağın dolu olduğu bir göbek bölgesi
anlayacağınız bir dolu para vermeyin ben gibi...siz bari dinleyin...bol su için gerisi boş...

bu arada 6 aylık oğlumla yazdık size teyzeleri...inanın koynunuza kondukları gün ne çatlak ne bir şey hiçbir şey umurunuzda olmayacak...bebişlerinize ve kendinize dikkat edin..
[/QUOTE]

Merhaba, bu söylediginize katılıyorum aynı şeyi annemde söyledi, çünkü annem 3 çocuk dogurmuş olmasına ragmen tek çatlagı olmamış üstelik hiç bişi kullanmamasına ragmen. banada diyor çatlayacagın varsa çatlarsın, bana çektiysen hiç bişi olmaz boşuna her buldugunu sürme karnına diyor :)

Daha neler var demek ki duymadığımız ne kaldıki dimi

Merhaba, bu söylediginize katılıyorum aynı şeyi annemde söyledi, çünkü annem 3 çocuk dogurmuş olmasına ragmen tek çatlagı olmamış üstelik hiç bişi kullanmamasına ragmen. banada diyor çatlayacagın varsa çatlarsın, bana çektiysen hiç bişi olmaz boşuna her buldugunu sürme karnına diyor :)[/QUOTE]

Bencede tamamen yapıyla ilgili ve çok su içmekte fayda var

Merhaba, bu söylediginize katılıyorum aynı şeyi annemde söyledi, çünkü annem 3 çocuk dogurmuş olmasına ragmen tek çatlagı olmamış üstelik hiç bişi kullanmamasına ragmen. banada diyor çatlayacagın varsa çatlarsın, bana çektiysen hiç bişi olmaz boşuna her buldugunu sürme karnına diyor :)[/QUOTE]

Bana tanıdığım ve güvendiğim bir aktar üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağını karıştırıp sür dedi. Bunlarda C vitamini varmış ve ayrıca damarları besliyormuş. Hatta üzüm çekirdeği yağından günde 1 çay kaşığı iç dedi ama bulantılardan dolayı bu imkansız tabi. Her banyodan sonra sürüyorum. Varis olayından çok korkuyorum ben. Arada bacağımın arkasında bazı damarlarımın sızladığını hissediyorum. Özellikle oraya sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…