yok almamistim daha zaten.tadini cikartiyorum bu guzel gunlerin ozellikle sevdiklerin arkadaslarin ailen kocan is arkadaslarin daha cok dusuyor uzerine ilgiden simariyorsunda simariyorsunama saclarim offf:26::26:
Kızlar günaydın dün gece çok fena kasık ağrım oldu yine benim sol kasığım özelliklle sürekli geriliyor ve ağıyor benim gibi olan var mı aranızda?
Bende kullaniyorum hap bulanti falan yapmiyor sabahlari ac karnina aliyorum hatta benim bulantim sabah hic olmuyor hep aksama dogru basliyor yani hapla bir alakasi yok cok gecmis olsun sana erken farkedilmis olmasi buyuk sans.
gecmisolsun bence gun bile kaybetmeden hemen git endokrin uzmanina cunku 1 gun bile onemli.bulanti yapmaya gelince ben 75 mg aliyorum gunde ama bulanmaz miden merak etme.
Ben de oluyor bu ara..ben de kk da sorayim dedim,bir cevap cikmazsa doktoru arayacam galiba..yatakta bir taraftan bir tarafa donunce yada hapsurunca bir agri saplaniyor damarlardan biri sikiliyormus gibi sonra geciyor ama korkuyorum bebege bise olcak diye..
Ben de oluyor bu ara..ben de kk da sorayim dedim,bir cevap cikmazsa doktoru arayacam galiba..yatakta bir taraftan bir tarafa donunce yada hapsurunca bir agri saplaniyor damarlardan biri sikiliyormus gibi sonra geciyor ama korkuyorum bebege bise olcak diye..
Çok sevindim senin adınabenim saçlarım çok uzundu sanırım hamilelikte saçta kesilmesin diyorlar biyandan saçma geliyor bir yandanda yapmamaktan ne çıkar diyorum.ama şanslıyımki sanırım hamile kalmadan 1 Ay önce saçlarımı kestirip boyatmıştım kendi rengine.bence kimyasal olan hiç birşeyi sürme nasılsa bidaha saçların bu durumda olmayacak
hamilelikte saç kestirme gece aynaya bakma cenazeye gitme daha bi sürü şey banada saçma geliyo ama sonrada aman yapmasam nolurki diyosun saçlarımı kestirmem lazım acayip dökülüyo ama kestirmiyorum doğuma kadar rapunzel gibi olucam Allahtan boya derdim yok olsada boyatmam zaten bile bile bence sabredin kızlar ne kaldıki şunun şurasında
nedense ben cinsiyeti çok merak etmiorum ya. sadece zaman yavaş işlio gibi gelio. neden böle hissettiğimi de bilmiorum.
bu arada benimde bebeğimin bazı kıyafetleri var ama onlar hamile kalmadan önce alınmış şeyler. bi kısmını eşimin işsiz kaldığı dönemde satması için aldığımız kız bebek kıyafetleri. hepsinin en küçüğü olan 2 yaşından ayırdım. bi kermesde de uygun fiyata 5 tl elbise ve 3 tl ye yelek almıştım. uygun kenarda dursun diye. birde eşime süpriz yapmak için onun tuttuğu takımın ufak tulum mu ne derler ondan var.
ben çok kıyafet almıcam sanırım. doğum parası ve beşiği çok dert ediorum. önce onları ayarlıcam. kıyafetleri inş . son ay, oda az alırım diye planlıyorum. çabuk büyüyo diolar. ondan fazla almayayım diorum.
böle deli deli kendi kendine konuşuo giibi oldum ama eski yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı gördüm. onlara dayanarak yazıyorum :)
ay o kadar alıntı yaptım yine gitti tühh
bi arkadaş kıyafet fazla almayacağım demiş kesinlikle katılıyorum çünkü o kadar çok kıyafet geliyor ki o ara hepsini birer sefer anca giyiyo gibi oluyo ve zaten birden büyüyüveriyorlar ilk aylarda o yüzden yeni doğan kıyafetlerini mümkün olduğunca az almakta fayda var. 2 hastane çıkışı sonra da çıtçıtlı bodyler bikaç hoşunuza giden kıyafet pijama yeter gibi illa almak istiyorsanız indirim zamanlarında hoşunuza giden kıyafetlerin büyük ay ve yaşlarını almak... İlerde acaip işe yarıyor hem hesaplı oluyor hem de hep en beğendiklerinizi seçtiğiniz için güzel oluyor.
akıntısı olan arkadaşım inan ki bilemiyorum bi soruver doktoruna ama...benim de oluyo çamaşırım çıtçıtlı atletim falan hep ıslanıyo ama bacaklarımda hissetmiyorum. seninki biraz fazla olmuş olabilir belki ama içinde şüphe kalmasın sor bence.
bi de testlerle ilgili sorular vardı daha yaptırmadım ben ve gerçekten pek bi bilgim de yok
Tiroid ilaçlarının bebeğe hiçbir zararı yokmuş canım. Ama anneye bulantı yapıyorlar duyduğum kadarıyla.Daha yeni rahatlamıştım.
Eşim olsaydı şimdi eee ana olmak kolay mı deyiverirdi.
Doktoruma bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır. Değerim hamile olmayan insanlar için çok normaldi ilk ölçümde. Ama doktorum pimpiriklendi tekrarlattı. 3 ün altında olması gerektiğini o söyledi ve bir tekrar daha istedi. Ve sonuç onun şüphelendiği gibi oldu gerçekten. O bu kadar sıkı takip ettirmese ben bilemeyecektim. Canım Mebrukem benim.
kızlar yanlış gözlemlemediysem ultrason sonuçlarınızda çıkan bebeğinizin boyu bu takvimde yazan boydan daha fazla çıkıyor.doğru mudur??
aynaya bakma ve cenazeye gitmeyi duymamıştım ne oluyomuş ki bi tek saçı duydum ben
Ben bugun basladim ama banyodan cikmadan once nivea bebek yagi kullaniyorum.Benim vucudum catlamaya inanilmaz musait en iyisi hangisi acaba birde icerden catliyorsa napicaz bol su tuketmek yardimci olur mu
hamilelikte saç kestirme gece aynaya bakma cenazeye gitme daha bi sürü şey banada saçma geliyo ama sonrada aman yapmasam nolurki diyosun saçlarımı kestirmem lazım acayip dökülüyo ama kestirmiyorum doğuma kadar rapunzel gibi olucam Allahtan boya derdim yok olsada boyatmam zaten bile bile bence sabredin kızlar ne kaldıki şunun şurasında
merhaba arkadaşlar...2012 haziran annesi olarak,kaygılarınıza,korkularınıza,heyecanlarınıza sonuna kadar katılıyor,sadece güzel şeyler düşünmenizi diliyorum...
bu çatlak olayı benim için ahhhh ne önemliydi...en iyi kremi kullanırsam çatlamayacaktım o yüzden en iyisini seçmeliydim ama hangisiydi...ne çok cevaplanması gereken sorularım vardı,bu da onlardan sadece biriydi...
çevremdeki deneyimli kişiler bunun cilt yapısıyla alakalı olduğunu ve çatlayacak bir yapıdaysam ne yaparsam yapayım çatlayacağımı söylüyorlardı...işte insanız ya illa kendimiz deneyeceğiz...dinlemedim kimseyi...
dr.um lierac yazmıştı onu aldım,kız kardeşim hostes Amerika uçuşu dönüşünde orada en çok tercih edilen kakao yağı ve kremi setini getirdi...kullandım,hepsini,herşeyi...badem yağı kıllanma yapıyor denilmesine rağmen onu da....doğum yapacağım güne kadar...ve sonuç...bir sürü çatlağın dolu olduğu bir göbek bölgesi
anlayacağınız bir dolu para vermeyin ben gibi...siz bari dinleyin...bol su için gerisi boş...
bu arada 6 aylık oğlumla yazdık size teyzeleri...inanın koynunuza kondukları gün ne çatlak ne bir şey hiçbir şey umurunuzda olmayacak...bebişlerinize ve kendinize dikkat edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?