Merhaba, bu söylediginize katılıyorum aynı şeyi annemde söyledi, çünkü annem 3 çocuk dogurmuş olmasına ragmen tek çatlagı olmamış üstelik hiç bişi kullanmamasına ragmen. banada diyor çatlayacagın varsa çatlarsın, bana çektiysen hiç bişi olmaz boşuna her buldugunu sürme karnına diyor :)
Bencede tamamen yapıyla ilgili ve çok su içmekte fayda var[/QUOTE]
yapıyla ilgili canım ama genede önlem almak lazım ben ilk hamileliğimde sadece bebe yağı kullanmıştım son hafta artık sıcaklardan bunalmıştım vıcık vıcık geliyodu yağ bıraktım ve son hafta içinde karnım kaşınmaya başladı göbeğimin kenarında çok az bi yer çatladı onun dışında başka hiç çatlağım olmadı vücudu nemli tutmak ve bol su içmenin bence gerçekten faydası oluyo
Bende geçenlerde kayısı yağını duydum arkadaşlar iyi geliyormuş :) Tamamen vücudumuzla alakalı bir durum ama ben yınede bı kullanıcam içimde kalmasın :)
herkese gunaydin.kizlar dip boyaniz gelmedimi daha sizin???boyatmicam kararliyim ama cokta dert ediyorum kesinlikle.sosyal hayatta sac bandi takiyorum ama kamuda calisiyorum ise takamiyorum. sacim uc renk simdiden.sogan kabugu rengi oldu uclari..bir cozum ararken sanal magazanin birinde sac rimeli diye bi urun gordum.diplere degdirmeden rimel gibi ssaca suruyorsun ve sampuanlayinca cikiyormus.deneyen var mi bu urunu??cozum olur mu sizce
cnm benimde sacım üç renk oldu ama sonuçta saç boyalarının içinde illaki kimyasal oluyor. onun için çok dert etme bence, hamileyken ojede sürmeyin demişlerdi, çok saçma bulmuştum ama ya dogruysa diye oje bile sürmüyorum :) sonuçta şunun şurasında ne kaldı ki :)
günaydın meleklerim eşimle çok kötü kavga ettim ya bana akıl verin eim ıspanak pişirmiş iyi yıkadım diyor ama sanki benim ağzıma çıtır çıtır sesler geldi bir lokma aldım bıraktım o kadardan mikrop bulaşır mı sizce
kızlar günaydın,
bebişinin cinsiyetini öğrenen varmıdır?
rüyamda başkasının 3 yaşlarında erkek çocuğunu gördüm. genelde insanlar senin oğlun olacak şeklinde yorum yapıyorlar. Dr gitmeme de 12 gün var ama merak ediyorum hafta sonu giitsem gösterir mi acaba?
slm kızlar nasılsınız. ilk başlarda vardım hatırlarsanız. sonradan da hep okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım hiç. siz maşallah dayanıklısınız. ben işten gelince dermanım olmuyor. ya uyuyorum ya uyukluyorum.
geçen hafta ikili testi yaptırdım ben. sonuçlarını almadım daha.
birde sizlere bişi sorcam benim kalça kemiğim ağrıyor bu ara. böle bişi yaşayan var mı
kızlar günaydın,
bebişinin cinsiyetini öğrenen varmıdır?
rüyamda başkasının 3 yaşlarında erkek çocuğunu gördüm. genelde insanlar senin oğlun olacak şeklinde yorum yapıyorlar. Dr gitmeme de 12 gün var ama merak ediyorum hafta sonu giitsem gösterir mi acaba?
Ben öğrendim erkek. bence senin kide gösterir ama doktorun söyler mi önemli olan o :) benimki söylemek istemedi ama ben zorla söylettim :)) ama genellikle annenin hissettigi oluyor
inş gösterir canım, tatlı bişeyler ye yada iç hareketlensin yavruu:)
aynı günlüyüz , benimde netleşmedi..bebiş bağdaş kurmuş, bozmadı pozisyonunu o zaman..
hadiii güzel haberlerini bekliyoruzz:79:
gecmisolsun bence gun bile kaybetmeden hemen git endokrin uzmanina cunku 1 gun bile onemli.bulanti yapmaya gelince ben 75 mg aliyorum gunde ama bulanmaz miden merak etme.
herkese gunaydin.kizlar dip boyaniz gelmedimi daha sizin???boyatmicam kararliyim ama cokta dert ediyorum kesinlikle.sosyal hayatta sac bandi takiyorum ama kamuda calisiyorum ise takamiyorum. sacim uc renk simdiden.sogan kabugu rengi oldu uclari..bir cozum ararken sanal magazanin birinde sac rimeli diye bi urun gordum.diplere degdirmeden rimel gibi ssaca suruyorsun ve sampuanlayinca cikiyormus.deneyen var mi bu urunu??cozum olur mu sizce
canım rimel türlerinde genelde paraben oluyor, saç rimelinde de olması muhtemel. bence çok umursama, gözümüz gibi baktığımız, ağrı kesici bile almadığımız bebişlerimiz için en azından 14. haftanın bitmesini beklemek gerek bence. şahsen bende de röfle var ve diplerim geldi ama umursamıyorum, kısmet olursa doğuma kadar da boyatmayı düşünmüyorum... tabi zaman içinde düşüncem değişebilir :))
Ben öğrendim erkek. bence senin kide gösterir ama doktorun söyler mi önemli olan o :) benimki söylemek istemedi ama ben zorla söylettim :)) ama genellikle annenin hissettigi oluyor
ben de galiba etrafın etkisinde kalarak erkek diye hissediyorum ama canım hiiiç tatlı türü istemiyor. hep tuzlu, ekşi yiyiyorum. bu da kıza işaret olabilir mi. ama bebek odaları da bakarken hep kızlara yönelik olanlara bakıyorum kafam karışık
Bir dahiliye ya da en doğrusu Endikronoloji doktoruna gitmen gerekli. Uygun gorurlerse ilaca baslatirlar. Cok onemli TSH aman dikkat Cocukta zeka geriliginin baslica sebebi Ben her doktor kontrolumde olcturuyorum İhmal etmeyin amann