2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bencede tamamen yapıyla ilgili ve çok su içmekte fayda var[/QUOTE]

yapıyla ilgili canım ama genede önlem almak lazım ben ilk hamileliğimde sadece bebe yağı kullanmıştım son hafta artık sıcaklardan bunalmıştım vıcık vıcık geliyodu yağ bıraktım ve son hafta içinde karnım kaşınmaya başladı göbeğimin kenarında çok az bi yer çatladı onun dışında başka hiç çatlağım olmadı vücudu nemli tutmak ve bol su içmenin bence gerçekten faydası oluyo

Bende geçenlerde kayısı yağını duydum arkadaşlar iyi geliyormuş :) Tamamen vücudumuzla alakalı bir durum ama ben yınede bı kullanıcam içimde kalmasın :)

cnm benimde sacım üç renk oldu ama sonuçta saç boyalarının içinde illaki kimyasal oluyor. onun için çok dert etme bence, hamileyken ojede sürmeyin demişlerdi, çok saçma bulmuştum ama ya dogruysa diye oje bile sürmüyorum :) sonuçta şunun şurasında ne kaldı ki :)

kızz nankörlük yapma adam ıspanağı almış yıkamış yemeği yapmış bide beğenmiyo kaynamış yemek o mikropmu olurmuş takma öyle herşeyi kafana

kızlar günaydın,
bebişinin cinsiyetini öğrenen varmıdır?
rüyamda başkasının 3 yaşlarında erkek çocuğunu gördüm. genelde insanlar senin oğlun olacak şeklinde yorum yapıyorlar. Dr gitmeme de 12 gün var ama merak ediyorum hafta sonu giitsem gösterir mi acaba?

aynen ara ara kramp giriyo sanki banada

kızlar yanlış gözlemlemediysem ultrason sonuçlarınızda çıkan bebeğinizin boyu bu takvimde yazan boydan daha fazla çıkıyor.doğru mudur??

benim haftamla uyumluydu canım cumartesi 3 cm demişti ama haftasına göre önde gidenler vardı galiba onların daha fazla çıkabilir

Ben öğrendim erkek. bence senin kide gösterir ama doktorun söyler mi önemli olan o :) benimki söylemek istemedi ama ben zorla söylettim :)) ama genellikle annenin hissettigi oluyor

kızlaaar doktora gidiyorum şimdi, bakalım gösterecek mi benim bebek cinsiyetini çatlıcam valla

inş gösterir canım, tatlı bişeyler ye yada iç hareketlensin yavruu:)
aynı günlüyüz , benimde netleşmedi..bebiş bağdaş kurmuş, bozmadı pozisyonunu o zaman..
hadiii güzel haberlerini bekliyoruzz:79:

gecmisolsun bence gun bile kaybetmeden hemen git endokrin uzmanina cunku 1 gun bile onemli.bulanti yapmaya gelince ben 75 mg aliyorum gunde ama bulanmaz miden merak etme.

Şimdi doktorumla konuştum canım. Prof. Dr. Sadi Gündoğdu'ya yönlendirdi beni. Bu akşam saat 5 buçuğa randevum alındı.

canım rimel türlerinde genelde paraben oluyor, saç rimelinde de olması muhtemel. bence çok umursama, gözümüz gibi baktığımız, ağrı kesici bile almadığımız bebişlerimiz için en azından 14. haftanın bitmesini beklemek gerek bence. şahsen bende de röfle var ve diplerim geldi ama umursamıyorum, kısmet olursa doğuma kadar da boyatmayı düşünmüyorum... tabi zaman içinde düşüncem değişebilir :))

Ben öğrendim erkek. bence senin kide gösterir ama doktorun söyler mi önemli olan o :) benimki söylemek istemedi ama ben zorla söylettim :)) ama genellikle annenin hissettigi oluyor

ben de galiba etrafın etkisinde kalarak erkek diye hissediyorum ama canım hiiiç tatlı türü istemiyor. hep tuzlu, ekşi yiyiyorum. bu da kıza işaret olabilir mi. ama bebek odaları da bakarken hep kızlara yönelik olanlara bakıyorum kafam karışık

tsh değerinde yükselme olan varmı? benim ilk testım 2,1 bir ay sonraki 3,08.. 3ün altında olmalıymıs die öğrendim ben yarın tekrarlatıcam napmalıyım?

Bir dahiliye ya da en doğrusu Endikronoloji doktoruna gitmen gerekli. Uygun gorurlerse ilaca baslatirlar. Cok onemli TSH aman dikkat Cocukta zeka geriliginin baslica sebebi Ben her doktor kontrolumde olcturuyorum İhmal etmeyin amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…