2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cevap veren arkadaşlar teeşekkür ederim
ben henüz sonuçlarımı almadım ama bu paylaştığım değerler internetten tahlil sonuçlarıma baktığım zaman
gördüğüm kan değerleri... bekliycez artık o zaman yaapacak bişey yok.. arzu netten bakabilirsin sonucuna dediği için
belki değerlendirilebilir diyedüşünmüştüm..

Aynen benimde canım T3 T4 değerlerim normal
Zaten son gittiğim endokrin uzmanı T4 değerinin önemli olduğunu dolayısıyla korkacak bişey olmadığını söyledi
Seninde öyleymiş ne güzel
biraz bu açıklma içimi ferahlatmıştı...

yabiz ne kullancaz ne yiyip etcez kızlar ya bazı doorlar diyor folik asit üç ay kullanılmalı benimkisde ben öncesibde kullandıım için sadece elevit verdi
sadece elevit kullanan var mı

Hamile kalmadan 3 ay önce doktorum folik asite başlattı beni. hamileliktede 3 ay kullandım. 4 aya girerken folik asiti kesti. Decavit diye bir vitaminde kullanıyordum. Ona devam ediyorum hala, demir hapı verdi içerisinde( b12,folik asit,demir) varmış. Birde kalsiyum,magnezyum hapı verdi. Şu an bunlara devam ediyorum. Bir dahaki gelmene dbaşka ilaçlarda yazacağım dedi. Ayın 15.de gideceğim kısmetse.

yabiz ne kullancaz ne yiyip etcez kızlar ya bazı doorlar diyor folik asit üç ay kullanılmalı benimkisde ben öncesibde kullandıım için sadece elevit verdi

ben 2 haftaya kadar sadece elevit kullanıyordum dr elevitn içindeki folik asit yeter demişti sonra kan değerlerim düşük çıkınca gyno feroo verdi(demir+folik asit) şimdi her iki ilacı da gece yatarken içiyorum yoksa mideme dokunuyor.

Ben hamilelikten önce başlamıştım folik asit kullanmaya 2 ay kulandım 6. haftada doktor onu bırakıp elevite başlattı. 16. haftadan itibarende kan hapı verecekmiş ve eleviti doğuma kadar kullanacakmışım sanırım.

Tsk ederim cnm senden baska yorum yapan olmadi . Plesantanin ne oldugunu biliyorum hatta oglumun dogumunda ebeye rica etmistim gormek icin . Boyle birseyin gerceklik payi olup olmadigini bend cok merak ettigim icin sizlerle paylasmak istedim . Sanirim kimsenin dikkatkni cekmedi bu olay. Cevap yazdigin icin tekrar cok tsk ederim.

[/QUOTE]

29 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak ve hayırlısıyla 30 haziran 2013 annesi olacağımbu listeye nasıl kayıt olabilirimki?

linesya seninle doğum tarihlerimiz aynı buarada ben de eleviti doğuma kadar kullanacakmşm.
dr ne sıklıkla gidiyorsun, cinsiyeti belli oldumu şekercim.

ben ultrason kağıdında plasenta falan görmedim hem uzak ya da yakın neye göre oluyo bilmiyorum yakın derken hani yapışık mı olacak nereye kadar yakın sayılıyo falan bi de ne yalan söyleyim hiç de duymadım bilgim de yok cinsiyet tahminleri zaten bana doğru gelmiyo çünkü bu güne kadar burda konuulan her şey kimine uydu kimine uymadı yüzde elli şans daha ilgili olan arkadaşların daha çok ilgisini çekebilirdi benim ilgimi çekmediği için seni alındırdıysam özür dilerim

canım benım dr umda 8. haftada bıraktrdı folık asıtı elevıte baslattı
bende oncesınde kulanmıstım
zaten elevıtın ıcın de de folık asıt var

29 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak ve hayırlısıyla 30 haziran 2013 annesi olacağımbu listeye nasıl kayıt olabilirimki?[/QUOTE]

teşekkürler meleklerim

katılıyorum ben de, her ne kadar dışarıdaki yemekleri kontrol edemesek de, evdeki sebze-meyve-süt ürünleri ve yumurtayı organik kullanabiliriz. gerci biraz maliyet artıyor ama yine de deger...

Yok cnm özür dilemeni gerektirecek birsey yok sadece biara gorunmez oldugumu dusunmeye baslamistim o da hemen gecti . Bunu zzaten ultrasyon kagidina bakarak gormemiz zor gibi sadece doktora sorabilirsiniz. Plesanta bebege yakin duruyorsa erkek uzak duruyursa kiz mis nereye ve nekadar bir mesafede olmasi gerektigini acikcadi bende sormadim
Sanada tsk ederim cevap yazdigin ve cok ince dusunceli oldugun icin :)

Ben sana daha yakınım, tek belirtim regl günümün geçmesiydi :) Hiç belirti olmadı sende bir kere olan bulantı bile. Ama Allaha bin şükür herşey yolunda ama hamile olduğumu hissetmediğim için sıkıntı oluyor, hızlı hareket vs.

Ha birde ben bebeğe zararlı olmasın diye abur cuburu kesinse kilo bile verdim.

ya ben de duş jelimden tırsıyorum şampuan saç kremiii

Ben bebek şampuanı kullanıyorum çünkü diğerlerinde kimyasallar çok fazla saç boyamak sakıncalıysa şampuana daha fazla maruz kalıyor, saç kremi kullanmıyorum ve vücudumu bebe yağı ile nemlendiriyorum.9 ay bunları yapmasam birşey kaybetmicem, hayatımda çok önemli değil oje sürmemek o yüzden yapabildiğim şeyleri yapıyorum...

doğru olanda folik asiti gebelik öncesi kullanmak canım..
bende öyle kullandım ama drum yinede 3 ay kullandırttı foliği..
ben henüz vitamin almıyorum.. bende demir ve magnezyum kullanıyorum şimdilik..birde özel durumdan dolayı aspirin..

cnm eger ense kalınlıgın 2 veya daha altı ise bu degerlerin çok yüksek olmaması iyiye işaret, merak etme
sadece bu degerlerle bir sonuca varılmıyor ama yüksek olmaması oldukça iyi..
kılon yaşın en onemlısı de ense kalınlıgın da sısteme gırılıp bır ıhtımal cıkarılıyor
sen bugun ogleden sonra alabılırdın tahlıl sonucunu, orada net görürsün
ne zaman gıdeceksın Kartal'a..

Kızlar ben geldim :) :) söz verdiğim gibi yazıyorum..

13.30 daydı randevumuz doktorumuzla, erken gittik 13.15 civarı aldı bizi muayeneye. bu doktora ilk kez gidiyorum o nedenle ilk izlenim çok önemliydi benim için.
bebeğimiz 8.45 cm olmuş baştan popoya. günüyle uyumlu.
Doktorumuz çok ilgiliydi,çok samimiydi bebeğimizi inceledi, uzun uzun baktı. kalbini kafasını tek tek inceledi. en önemlisi ben normal doğumu
destekliyorum elbette dedi. bu işin en önemli kısmıydı sanırım.
en sonunda istediğim gibi hem tecrübeli hem samimi bir doktor buldum.

ve kızlar gelelim haberee... cinsiyeti sordum tam göremediğini biraz idarın olsaydı görebilirdik daha iyi dedi. zamanınız varsa git su iç 45 dk sonra falan gel
dedi. benim de zamanım vardı elbette abarttım ve gidip 8.5 bardak su içtim e tabi 1 saat sonra yürüyemez duruma geldim 8.5 bardak suyun etksiyle kadının muayenehanesine gittim tekrar.

Bebeğimiz erkek kızlarr, oğlum geliyooooorrr eşimle gözlerimiz doldu, hastane çıkışında çok duygusaldık

yani neymiş anneler hisssedermiş ben çok hissediyordum oğlumu ilk öğrendiğimden
beri. çok mutluyum kızlar inşallah Rabbim hepinize gönlünüzdekini verir...

merhaba arkadaşlar,
listeye beni de eklerseniz sevinirim.
23 yaşımdayım ve ilk gebeliğim, tahmini doğum tarihim 25.06.2013, henüz cinsiyet belli değil, kalp atışı ilk 12.11.2012 de yani 7 hafta 4 günlükken duyuldu..
şuanda 11 hafta 2 günlük bir bebişim var.
ikili test yaptıranlar var mı haftaya yaptıracağım istanbulda avcılar hospital nil hanıma gidiyorum. o hastanede ikili test yaptıran var mı?

kuzukulagım , çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa
maşaallah oğluşunaaa demek bi delikanlı geliyorr...
Allahım sağlıkla kavuştursun canım yavrunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…