2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim çok sevindim gözün aydın

Çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İstanbuldamıydın sen. İstanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun. Benim içinde normal doğum olması önemli.

Kizlar bana dua edin bugün yine çok kötüyüm hiçbirşey yiyemiyorum bir yudum su bile içemiyorum biraz önce doktorin verdiği vitamin ilaçlari bile geri çikardim dayanamiyorum artik günüm yatakta geçiyor

ben 2012 haziran annesiyim inşallah bebeklerinizi kucaklarınza alırsınız çok mükemmel bir duygu

eğer mümkünse kızlar birşey rica edebilirmiyim hürriyet ailenin en güzel gülen bebek adlı yarışmasına katıldık ve beğeni toplamam gerek

aşağıdaki linkteki bebek benim meleğim, çok kısa sürüyor tıklayıp beğenirseniz çok sevinirim

En Güzel Gülen Bebek

hamilelik ve doğum hakkınsa sorularınız olursa her daim yanıtlayabilirim kızlar bende geçen sene bir sürü soruyla doluydum

kızlar bugün doktora gittim ikili testim yapıldı ultrasonla bakılan kısımda bir sorun cıkmadı çok şükür kan sonucu sonra cıkıcak .ve gelelim cinsiyete KIZIIIIIIIMMMMMMMM olacakmış

Kuzukulağım özelden henüz mesaj hakkım yokmuş. Ben Avrupa yakasındayım. yakın olsaydı o doktora bir görünmek isterdim.

Ya tüylerim tiken tiken :) oldu , gözün aydın oğlun olacağını hissetmiş miydin :) bana kız gibi geliyiii ama kendimi şartlamak istemiyorum.Tebrik ederim :)

cnm çok sevindim gözün aydınnnn :)

kızlar bugün doktora gittim ikili testim yapıldı ultrasonla bakılan kısımda bir sorun cıkmadı çok şükür kan sonucu sonra cıkıcak .ve gelelim cinsiyete KIZIIIIIIIMMMMMMMM olacakmış

Senide tebrik ederim :) ya cinsiyetler tek tek çıkıyor ortaya çok keyfli

hoşgeldin aramıza . bende avcılarda oturuyorum ve doktor araştırıyorum . nil hanımı söylediler bana sence nasıl bir doktor ilk izlenim nasıldı .

mrb güzel anneler nasılsınız bugün benimde ense kalınlığıma bakıldı 1.2 mm boyu 6 cm çok hareketliyiz :) çok şükür ama o hareketlerini ben hissetmiyorum :)

Canım sende daha hamileliğinin ilk başlarındasın sana bir sorum olacak hamile oldugunu öğrendin ama ne gibi etkileri oldu.Vücuttaki belirtlileri falan nelerdi.

senide tebrik ederim gözün aydınnn :)

kuzukulagım , çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa
maşaallah oğluşunaaa demek bi delikanlı geliyorr...
Allahım sağlıkla kavuştursun canım yavrunaaa

canım benim çok sevindim gözün aydın

Çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İstanbuldamıydın sen. İstanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun. Benim içinde normal doğum olması önemli.

Ya tüylerim tiken tiken :) oldu , gözün aydın oğlun olacağını hissetmiş miydin :) bana kız gibi geliyiii ama kendimi şartlamak istemiyorum.Tebrik ederim :)

cnm çok sevindim gözün aydınnnn :)

hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah..

Ysmc , evet cnm ben hep hissediyordum ama bebek beni ters köşeye de yatırabilirdi bu nedenle yine de şartlamamak lazım haklısın

Kizlar bana dua edin bugün yine çok kötüyüm hiçbirşey yiyemiyorum bir yudum su bile içemiyorum biraz önce doktorin verdiği vitamin ilaçlari bile geri çikardim dayanamiyorum artik günüm yatakta geçiyor
dualarım seninle canım bende bişey yiyemiyorum miğde bulantısından . ama ben çıkarmıyorum . ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH geçer henencik

gözün aydın canım hayırlı olsun

sağol canım benim cok sevinçliyim çok değişik bir duygu 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum...çabuk geçsin zaman

Ya ağlatcan beni valla kendim öğrenmiş gibi oldum sizi duyunca ya kıyamam ben herkese Allah en başta sağlıklı,hayırlı evlat versin sonrada gönlüne göre versin :)..Ya sen şimdi ona minik tokalar alacaksın kuş gibi bakıcak ya yeriimm.Banane ya benimde doktorum söylesiin :)

hoşgeldin aramıza . bende avcılarda oturuyorum ve doktor araştırıyorum . nil hanımı söylediler bana sence nasıl bir doktor ilk izlenim nasıldı .

hoşbulduk ben de k.çekmecede oturuyorum.. nil hanım benim gittiğim 4. doktor. dün gittim ve çok memnun kaldım, güleryüzlü ilgili, randevu aldığımda bana yoğun olduğunu söylemişlerdi ama gittiğimde tam saatinde girdim. önümüzdeki hafta için ikili test istedi tekrar gidicem. bundan sonra nil hanımda devam etmeyi düşünüyorum sana da tavsiye ederim.

ben avcılarda oturmuyorum ama avcılarda medicanaya gidiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…