2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende bugun cok yoruldum kızlar gecmısı okuyamadım bıle
ama kuzukulagımın oglu oluomus onu gordumm
hayırlı olsun saflıkla kucagına almak nasıp etsın allah

Oh bugünkü hamilelik takvimimide okudum
İsim bile önermiş takvimim ama daha cinsiyetibile belli değil
İsimlerde 10 numara Ali galip Safiye Sultan
isimler süpermiş. haha nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik:)

sadece çamaşırımda seyzenim haftaya cuma gidicem dr a ikili test için bidaha olursa daha erken giderim artık
canım çok aşırı bir akıntıysa doktorunla konuşman en iyisi..akıntı olur hamnilelikte normal ama o kadarı fazla..seni korkutmak istemem ama amniyon siyısı filanda olabilir..git bi için rahat etsin..
canım çok duygulandım hayırlı olsun..Allahım tamamına erdirsin..darısıda bizlere olsun inşallah

Hayat365 canım seninde kızın hayırlı olsun.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

çok sağol arzu.. içimi biraz olsun rahatlattınn valla Allah da seni rahatlatsın :) bir nokta bişi demişti ense kalınlığınaa inş. bi sorun çıkmaz.. cuma gel al sonucu dediler diye
bende bekliyorum ne bilimm..

gözün aydıınn kuzucuk darısı başımıza >:))

iyi akşamlar annişler..hayatımın heralde en zor gecesini geçirdim gece saat ikide tuvalate kalktım ve kanamam oldu ne yapıcağımı bilemedimdoktorumun cebi kapalıydı evini arasam mı napsam sabahımı beklesem bilemedim..çok zor bi andı..duramadık sonra bağlı olduğu hasteneye gittik orda kadın doğumcu olmadığı için başka bir hastaneye gönderdiler çok kötü bir doktorducanımı çok yaktı hiç konuşmakta yoksonra bebeğimi gördüm hareketliydi baya çok mutlu oldum ama düşük tehlikesiyle yatırdılar beni..serum,iğne..sabaha doktoruma gittim eve git yat dinlen dedi pazartesi ikili test için gidicez umarım o zamana kadar birşey olmaz dua edin lütfen..çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın bunu..iyi haberlerle gelirim umarım..

dualarım seninle canım bende bişey yiyemiyorum miğde bulantısından . ama ben çıkarmıyorum . ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH geçer henencik

gözün aydın canım hayırlı olsun

Allah razi olsun naz arkadaşim Rabbim kimsenin başina vermesin çok zor inan ki oturup ağladiğim zamanlar oluyo çok sağol. Bir senin dikkatini çekebilmişiz
Allah sana da şifa versin inşallah

Amin. Rabbim yardimcin olsun çok geçmiş olsun arkadaşim inşallah bir şey olmaz herşey yolunda olur Rabbim izni ile hayirlisi ile bugunleride atlatirsin sağlicakla kucağina da alirsin

Allah razi olsun naz arkadaşim Rabbim kimsenin başina vermesin çok zor inan ki oturup ağladiğim zamanlar oluyo çok sağol. Bir senin dikkatini çekebilmişiz
Allah sana da şifa versin inşallah

Kaç haftalık hamilesin bilemiyorum ama benim de çok zor dönemlerim oldu, karnım aç diye ağladığım ama hiçbişey yiyemediğim dönemlerdi. bugün 13+0'ız bulantılar tam geçmiş değil ama en azından biraz da olsa bişeyler yiyebiliyorum. haftalar ilerledikçe geçer diyorlar 16. haftayı bekliyorum. çubuk kraker ayva kim ne önerdiyse denemiştim hiçbiri işe yaramamıştı. kilo da verdim haliyle... ama hiç serum yemedim. dayanıklı olmaya çalış, inan geçecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çoook geçmiş olsun.. telaşlanıp kendini ve bebeğini üzme.. bak bi sorun yokmuş.. zaman zaman böle şeyler oluyo sanırım rahimin tepkisi gibi bişey..Allah bebeğini ve seni korusun...

Amin. Rabbim yardimcin olsun çok geçmiş olsun arkadaşim inşallah bir şey olmaz herşey yolunda olur Rabbim izni ile hayirlisi ile bugunleride atlatirsin sağlicakla kucağina da alirsin

Amin çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur

12. Haftaya girdim birbuçuk aydır çekiyorum ben iki tane serum yedim yine gitsem doktora serum verecek en etkili ilac bile işe yaramadi bende herşeyi denedim yok iki haftada 3 kilo vermişim amin cümlemizin çok sağol

çoook geçmiş olsun.. telaşlanıp kendini ve bebeğini üzme.. bak bi sorun yokmuş.. zaman zaman böle şeyler oluyo sanırım rahimin tepkisi gibi bişey..Allah bebeğini ve seni korusun...

Amin çok sağol canım inşallah iyi olucaz Allahın izniyle

Kuzukulagım; hayırlı olsun canım çok sevindim, ben de içten içe oğlum olacakmış gibi hissediyorum bakalım benim pıtırcığım ne çıkacak daha öğrenmeme çok var yarın 2li teste gidicem ama daha çok erken oyüzden söylemez sanırım, bekliycem artık

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım , bak bebişin hareket ediyomuş annesine ben burdayım gitmedim dercesine sen de içini ferah tut ve dinlen, ayaklarını yükseğe kaldırarak yat inşallah biran önce iyileşirsin ve bize güzel haberlerini verirsin...

Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık.Ultrasonla yapılan ölçümlerde sorun yok.Kan testi sonuçlarını pazartesi alacaz.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz

çok geçmiş olsun... ben de aynı şekilde dün gece tekrar doktora gittim. doktordan önce hemşireler beni rahatlattı, ne yoğun kanamalı hastalar geliyor, bebek turp gibi diye... Allah'a sığınmak lazım... ilk başta dünyam başıma yıkılmıştı fakat forumdaki arkadaşlar sayesinde aslında kanamanın birçok kişide görüldüğünü anlayıp, rahatlamıştım... inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...

çok teşekkür ederim canım bebişimin iyiliği için toparlanmaya çalışıyorum inşallah güzel olucak herşey

katılıyorum ben de, her ne kadar dışarıdaki yemekleri kontrol edemesek de, evdeki sebze-meyve-süt ürünleri ve yumurtayı organik kullanabiliriz. gerci biraz maliyet artıyor ama yine de deger...

evet arkadasim organik urunler fiyat olarak pahali vede bulunabilitesidusuk.biz kucuk bir ilcede tayin olduk bu yuzden mevsiminde bir cok sebze ve meyveyi koylu pazarlarindan temin edebiliyoruz.birde her zaman pastorize sutu savundum.

amin çook teşekkür ederim canım, söyledikleriniz o kadar rahatlatıyorki anlatamam sen de yaşamışsın zaten bilirisin..hepimize gelmiş geçmiş olsun inşallah

Birdgirl, Gorumcezede; ikinize de cok gecmis olsun. İcinizi ferah tutun, artik riskimiz cok, cok dusuk. Guzel guzel dinlenin, birseycik olmaz.

cok gecmis olsun,gecen ne zor gecmistir..allah yardimcin olsun bol bol dinlen,cabucak gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…