isimler süpermiş. hahaOh bugünkü hamilelik takvimimide okudum
İsim bile önermiş takvimim ama daha cinsiyetibile belli değil
İsimlerde 10 numara Ali galip Safiye Sultan
canım çok aşırı bir akıntıysa doktorunla konuşman en iyisi..akıntı olur hamnilelikte normal ama o kadarı fazla..seni korkutmak istemem ama amniyon siyısı filanda olabilir..git bi için rahat etsin..sadece çamaşırımda seyzenim haftaya cuma gidicem dr a ikili test için bidaha olursa daha erken giderim artık
canım çok duygulandım hayırlı olsun..Allahım tamamına erdirsin..darısıda bizlere olsun inşallahKızlar ben geldim :) :) söz verdiğim gibi yazıyorum..
13.30 daydı randevumuz doktorumuzla, erken gittik 13.15 civarı aldı bizi muayeneye. bu doktora ilk kez gidiyorum o nedenle ilk izlenim çok önemliydi benim için.
bebeğimiz 8.45 cm olmuş baştan popoya. günüyle uyumlu.
Doktorumuz çok ilgiliydi,çok samimiydi bebeğimizi inceledi, uzun uzun baktı. kalbini kafasını tek tek inceledi. en önemlisi ben normal doğumu
destekliyorum elbette dedi. bu işin en önemli kısmıydı sanırım.
en sonunda istediğim gibi hem tecrübeli hem samimi bir doktor buldum.
ve kızlar gelelim haberee... cinsiyeti sordum tam göremediğini biraz idarın olsaydı görebilirdik daha iyi dedi. zamanınız varsa git su iç 45 dk sonra falan gel
dedi. benim de zamanım vardı elbette abarttım ve gidip 8.5 bardak su içtim e tabi 1 saat sonra yürüyemez duruma geldim 8.5 bardak suyun etksiylekadının muayenehanesine gittim tekrar.
Bebeğimiz erkek kızlarr, oğlum geliyooooorrr eşimle gözlerimiz doldu, hastane çıkışında çok duygusaldık
yani neymiş anneler hisssedermiş ben çok hissediyordum oğlumu ilk öğrendiğimden
beri. çok mutluyum kızlar inşallah Rabbim hepinize gönlünüzdekini verir...
cnm eger ense kalınlıgın 2 veya daha altı ise bu degerlerin çok yüksek olmaması iyiye işaret, merak etme
sadece bu degerlerle bir sonuca varılmıyor ama yüksek olmaması oldukça iyi..
kılon yaşın en onemlısı de ense kalınlıgın da sısteme gırılıp bır ıhtımal cıkarılıyor
sen bugun ogleden sonra alabılırdın tahlıl sonucunu, orada net görürsün
ne zaman gıdeceksın Kartal'a..
Kızlar ben geldim :) :) söz verdiğim gibi yazıyorum..
ve kızlar gelelim haberee... cinsiyeti sordum tam göremediğini biraz idarın olsaydı görebilirdik daha iyi dedi. zamanınız varsa git su iç 45 dk sonra falan gel
dedi. benim de zamanım vardı elbette abarttım ve gidip 8.5 bardak su içtim e tabi 1 saat sonra yürüyemez duruma geldim 8.5 bardak suyun etksiylekadının muayenehanesine gittim tekrar.
Bebeğimiz erkek kızlarr, oğlum geliyooooorrr eşimle gözlerimiz doldu, hastane çıkışında çok duygusaldık
yani neymiş anneler hisssedermiş ben çok hissediyordum oğlumu ilk öğrendiğimden
beri. çok mutluyum kızlar inşallah Rabbim hepinize gönlünüzdekini verir...
dualarım seninle canım bende bişey yiyemiyorum miğde bulantısından . ama ben çıkarmıyorum . ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH geçer henencik
gözün aydın canım hayırlı olsun
iyi akşamlar annişler..hayatımın heralde en zor gecesini geçirdim gece saat ikide tuvalate kalktım ve kanamam oldu ne yapıcağımı bilemedimdoktorumun cebi kapalıydı evini arasam mı napsam sabahımı beklesem bilemedim..çok zor bi andı..duramadık sonra bağlı olduğu hasteneye gittik orda kadın doğumcu olmadığı için başka bir hastaneye gönderdiler çok kötü bir doktordu canımı çok yaktı hiç konuşmakta yok sonra bebeğimi gördüm hareketliydi baya çok mutlu oldum ama düşük tehlikesiyle yatırdılar beni..serum,iğne.. sabaha doktoruma gittim eve git yat dinlen dedi pazartesi ikili test için gidicez umarım o zamana kadar birşey olmaz dua edin lütfen..çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın bunu..iyi haberlerle gelirim umarım..
Allah razi olsun naz arkadaşim Rabbim kimsenin başina vermesin çok zor inan ki oturup ağladiğim zamanlar oluyo çok sağol. Bir senin dikkatini çekebilmişiz
Allah sana da şifa versin inşallah
iyi akşamlar annişler..hayatımın heralde en zor gecesini geçirdim gece saat ikide tuvalate kalktım ve kanamam oldu ne yapıcağımı bilemedimdoktorumun cebi kapalıydı evini arasam mı napsam sabahımı beklesem bilemedim..çok zor bi andı..duramadık sonra bağlı olduğu hasteneye gittik orda kadın doğumcu olmadığı için başka bir hastaneye gönderdiler çok kötü bir doktordu canımı çok yaktı hiç konuşmakta yok sonra bebeğimi gördüm hareketliydi baya çok mutlu oldum ama düşük tehlikesiyle yatırdılar beni..serum,iğne.. sabaha doktoruma gittim eve git yat dinlen dedi pazartesi ikili test için gidicez umarım o zamana kadar birşey olmaz dua edin lütfen..çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın bunu..iyi haberlerle gelirim umarım..
Amin. Rabbim yardimcin olsun çok geçmiş olsun arkadaşim inşallah bir şey olmaz herşey yolunda olur Rabbim izni ile hayirlisi ile bugunleride atlatirsin sağlicakla kucağina da alirsin
Kaç haftalık hamilesin bilemiyorum ama benim de çok zor dönemlerim oldu, karnım aç diye ağladığım ama hiçbişey yiyemediğim dönemlerdi. bugün 13+0'ız bulantılar tam geçmiş değil ama en azından biraz da olsa bişeyler yiyebiliyorum. haftalar ilerledikçe geçer diyorlar 16. haftayı bekliyorum. çubuk kraker ayva kim ne önerdiyse denemiştim hiçbiri işe yaramamıştı. kilo da verdim haliyle... ama hiç serum yemedim. dayanıklı olmaya çalış, inan geçecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çoook geçmiş olsun.. telaşlanıp kendini ve bebeğini üzme.. bak bi sorun yokmuş.. zaman zaman böle şeyler oluyo sanırım rahimin tepkisi gibi bişey..Allah bebeğini ve seni korusun...
geçmiş olsun canım , bak bebişin hareket ediyomuş annesine ben burdayım gitmedim dercesine sen de içini ferah tut ve dinlen, ayaklarını yükseğe kaldırarak yat inşallah biran önce iyileşirsin ve bize güzel haberlerini verirsin...
katılıyorum ben de, her ne kadar dışarıdaki yemekleri kontrol edemesek de, evdeki sebze-meyve-süt ürünleri ve yumurtayı organik kullanabiliriz. gerci biraz maliyet artıyor ama yine de deger...
çok geçmiş olsun... ben de aynı şekilde dün gece tekrar doktora gittim. doktordan önce hemşireler beni rahatlattı, ne yoğun kanamalı hastalar geliyor, bebek turp gibi diye... Allah'a sığınmak lazım... ilk başta dünyam başıma yıkılmıştı fakat forumdaki arkadaşlar sayesinde aslında kanamanın birçok kişide görüldüğünü anlayıp, rahatlamıştım... inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?