2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bencede biraz bayatlamış ama isimler
Benimde her gün bir yerim ağrıyor valla
bulantılar son gaz devam ediyo böyle işte halimize bin şükür
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla gelsin oğlişin

12. Haftaya girdim birbuçuk aydır çekiyorum ben iki tane serum yedim yine gitsem doktora serum verecek en etkili ilac bile işe yaramadi bende herşeyi denedim yok iki haftada 3 kilo vermişim amin cümlemizin çok sağol

merhaba ranana bendede aynı dert var banada 1 defa serum takıldı ama işe yaramadı geceleri ara ara kalkıp meyve atıştırmak çok iyi geliyo özellikle mandalina çok rahatlatıyo dene istersen

merhaba ranana bendede aynı dert var banada 1 defa serum takıldı ama işe yaramadı geceleri ara ara kalkıp meyve atıştırmak çok iyi geliyo özellikle mandalina çok rahatlatıyo dene istersen

Valla ben 15. haftaya geldim hala devam ediyo geçmek nedir bilmedi bu bulantılar
inş salı günü kontrolümüz var doktor serum taksa keşke halim mecalim yok
mandalina benimde favorim off içimin yangınını alıyo valla

serumda pek işe yaramıyo ama geceleri atıştırmayı mutlaka dene işe yarayabilir. hangi dr. a gidiyosun?

Çok sevindim bana yakınsın çok zor geçen arkadaşlara gerçekten üzülüyorum ama az kaldı 3 ayın birmesine.bende aynı şekilde herşey yolunda çok şükür 17 sinde ikili teste gidicem sen gittinmi peki.

Merhaba arkadaşim ama gebelikte mandalina ve bir çok meyveden tiksindim bi elma bide ayva yiyebiliyorum ayvada kabizlik yapiyor fazla yememeye çalişiyorum bir de yediğim bir meyvede olsa bir yudum su da olsa aninda geri çikariyorum o yüzden aç duruyorum çok sağol önerin için

çok zor bi durum seni anlayabiliyorum bendede var mide bulantısı ama sabahları çok yoğun oluyo meyveyle geçiştiriyorum.sıkma canını 3 aydan snr hafifliyomuş geçer inşallah.Allah yardımcın olsun

Mandalina eksimsi oldugu icin migde bulantisina iyidir ama mandalina yada portakal daha asit olusturmaz mi buda migdeyi bulandirmaz mi?Bende yiyince rahatliyorum ama merak ediyorum.

Mandalina eksimsi oldugu icin migde bulantisina iyidir ama mandalina yada portakal daha asit olusturmaz mi buda migdeyi bulandirmaz mi?Bende yiyince rahatliyorum ama merak ediyorum.

araştırmadım ama iyi geldiği için sürekli tüketiyorum başka türlü mide bulantım kesilmiyo çünkü

Mideyi bulandırmıyor yanma veya ekşime yapabilir ama
Bende yanma yapıyor bulantıdan iyidir valla

çok zor bi durum seni anlayabiliyorum bendede var mide bulantısı ama sabahları çok yoğun oluyo meyveyle geçiştiriyorum.sıkma canını 3 aydan snr hafifliyomuş geçer inşallah.Allah yardımcın olsun

Sağol Allah razi olsun canim benim bulantilarim gün boyu en yoğunda akşamlari inşallah geçer benim ablamlarin 9 ay boyunca sürdü bende de olur diye korkmuyor değilim hani ama dediğin gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…