t3 ve t4 degerlerim beninde cok normal bazi tiroit cesitleri sadece hamilelikle basliyor sonra bitiyor.benim antikorlarim pozitifmis yani daha onceden tiroitim varmis.bebegim 3 haftalikken ogrendim ben.cok gec kalmis sayilmam.p
Aynen benimde canım T3 T4 değerlerim normal
Zaten son gittiğim endokrin uzmanı T4 değerinin önemli olduğunu dolayısıyla korkacak bişey olmadığını söyledi
Seninde öyleymiş ne güzel
biraz bu açıklma içimi ferahlatmıştı...
Mideyi bulandırmıyor yanma veya ekşime yapabilir ama
Bende yanma yapıyor bulantıdan iyidir valla
valla bana hiç zararı olmuyo aksine çok rahatlıyorum :) bu arada salı günü 2 li teste gidicem benden 2 hafta ileridesin sen yaptırdınmı?
Doktora gittim. Çok tatlı bir amcaydı. Ton ton amca.
Muayene etti bütün testlerime baktı. T4 değerin iyi korkma dedi. En önemlisi T4 dedi.
TSH 2,5 olmalı dedi. Euthyrox 25 mg yazdı ama ben onu bulamadım eczanede muadili diye Levotiron 25 mg verdiler. Yarın arayıp soracağım farkeder mi diye. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
7 Ocakta bir test daha yaptır bana getir dedi.Başka bir kaç şey daha yazdı annemde guatr var deyince.
Şimdilik durumlar bunlar.
Canım hadi geçmiş olsun bende kullanıyorum aynı ilaçtan
yanlış olmasın galiba 150 mglik benimki
ama bulantıdan dolayı yutamıyorum malesef nasıl olacaksa
Bak canım çekti kalkıp bi tane yiyeceğim
Yok canım ben yaptırmadım sen yaptırmayı düşünüyormusun?
Çok şükür bulantılarım geçti. İlaç da bulantı yapmaz dedi arkadaşlar bakalım. Diğer ilacı şu an piyasada bulamazsınız demiş eşime eczacı. Sanırım her iki ilaç da aynı kapıya çıkıyor. Ben kahvaltımı erken yapıyorum yarın alsam ilacı öğlende doktoru arasam farkeder mi diye olur değil mi?
Mideyi bulandırmıyor yanma veya ekşime yapabilir ama
Bende yanma yapıyor bulantıdan iyidir valla
afiyet olsun :) evet salı gününe randevu aldım gidicem sen neden yaptırmadın ?
Muayene etti bütün testlerime baktı. T4 değerin iyi korkma dedi. En önemlisi T4 dedi.
TSH 2,5 olmalı dedi. Euthyrox 25 mg yazdı ama ben onu bulamadım eczanede muadili diye Levotiron 25 mg verdiler. Yarın arayıp soracağım farkeder mi diye. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
7 Ocakta bir test daha yaptır bana getir dedi.Başka bir kaç şey daha yazdı annemde guatr var deyince.
yok canım hiç farketymez normlade levortiron veriyorlar o olmayınca bizede diğer senin doktorun yazdığını veriyolr ikiside aynı direk 25 mg aradıysan belki ondan bulamışsındır 50 mg 200 mg var eutr un :)
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım hani ne bileyim uğraştık o kadar rabbimde nasip etti
zaten sağlıksız olsa bile aldırmayı düşünmediğimz için eşimle öyle bir karar aldık
hımm haklısın o zaman hayırlısı olsun cnm istanbuldasın sanırım hangi dr. a gidiyosun
Sağol Allah razi olsun canim benim bulantilarim gün boyu en yoğunda akşamlari inşallah geçer benim ablamlarin 9 ay boyunca sürdü bende de olur diye korkmuyor değilim hani ama dediğin gibi olur inşallah
Bak canım çekti kalkıp bi tane yiyeceğim
Yok canım ben yaptırmadım sen yaptırmayı düşünüyormusun?
Bende haftaya cuma ya rendevu aldik 2 li test için hemde cinsiyeti öğreneceğiz inşallah yaptirmayan arkadaşlarimiz için sonuçlarimiz iyi çikar inşallah
Sende ise yarar mi bilmiyorum ben sabah direk kalkinca kusuyorum yataktan kalkar kalkmaz esim bana elma getiriyor o biraz bastiriyor gun icerisinde yine migdem bulanmaya baslayacagini hissettigim an portakal,elma yada muz hangisini yiyebilirsem onu yiyorum bulantimi oyle oyle bastirabiliyorum.Yemekhaneye giremiyordum simdi meyveli mentos atiyorum agzima o kokuyu bastiriyor.Yemegi yedigimiz yer daha ferah Allahtan.Kimisi banyodan tiksiniyor oyle olan varsa mentos ise yarayabilir,ben yemek kokusuna dayanamiyorum
amin canım.Evet istanbuldayım Ben and. yakasındayım
İLK BAŞta Memorıal'e gidiyordum malum oranın sgk'yla anlaşması olmadığı için
sonra Erdem'e geçtik şimdilik buna gidiyoruz
Doktorum Sevil hanım sen hangi hastaneye gidiyosun
Sağol canim ama hiç bir meyve fayda etmiyor çünkü aninda çıkarıyorum onlar da bişey mi ben banyo tuvalet yatak odasi mutfak bütün deterjan parfum hata kendimden eşkmden bile tiksiniyorum sma mentosu denicem inşallah işe yarar tekrar sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?