2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tabi ben 100 mg içiyorum levotronun var ama eutra nın yok 50 mg iki tane yada 200 mg aldığımda yarısını içiyorum 25 mg arama yani 50 mg al istersen yarısını iç

Amin canım inşallah
Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Allah olmayanlarada versin tez vakitte

Oyy oyy kiyamam bende kendimi tek sanirdim kiysmam kaderdaşim ya benim dudaklarim çatliyo susuzluktan olsa gerek bende bişey süremiyorum burda görev eşlere düşüyo Allah tan anlayiş gösteriyorlar eşim kendi pişirip kendi yiyo

evet dudaklar neden çatlıyo dudağımın derisi döklüyo valla kanıyo felan
E şurda 5 buçuk ayımız kaldı mecburen çekecekler değil mi?
ee sen akşamları azda olsa yemek yiyebiliyormusun peki?

Rahatladım canım.
Şimdilik bu ilacı içeyim. Bir sonraki sefer doktorun yazdığını bulabilirsem onu alırım. Elinde yok diye bunu veriverdi kesin eczacı eşime yok bulamazsınız diye.

evet arkadasim organik urunler fiyat olarak pahali vede bulunabilitesidusuk.biz kucuk bir ilcede tayin olduk bu yuzden mevsiminde bir cok sebze ve meyveyi koylu pazarlarindan temin edebiliyoruz.birde her zaman pastorize sutu savundum.

sürekli pastörize süt içen annelerin bebelerinde süt alerjisi olabiliyormuş ama diğerleri de resmen bakteri yuvası... ben migrosun mlife markalı organik pastörize sütleri var, onlardan alıyorum, hem görece daha ucuz hem de daha çok içime siniyor.

Kızlaar nasılsınıız?Biz bebişimle anneanne ve dedesinin yanına geldik :) mutluyuz! Ama sinüzitim daha da kötüleşti ve mecburen antibiyotik kullanmaya başladım

iyi aksamlar arkadaslar bende bu aksam doktora gittm 12+1 miş bebeişim fotosunu ekliyorum bakalım cinsiyet tahmiinleriniz ne olucak
yarın ikili teste gidicem ense kalınlığı normal dedi çok şükür

Kızlaar nasılsınıız?Biz bebişimle anneanne ve dedesinin yanına geldik :) mutluyuz! Ama sinüzitim daha da kötüleşti ve mecburen antibiyotik kullanmaya başladım

Geçmiş olsun canım
gebelikte antibiyotik kullanımı oluyor muki:26:

Maşallah bebeğine kocaman olmuş annesi
ben öyle nubdan felan anlamam ama erkek gibi sanki:26:

Ada nin sutu ve yogurdunu tuketiyorum gokceada dan geliyor macrocenter ve bazi migroslarda var birde anadolu yakasinda kadikoyde avrupa yakasindaki nerdeydi hatirlamiyorum kendi magazalari var organik.Yedigim zaman bile farkediyorum migdemi bulandirmayan tek yogurt.

Niveanin bebek sampuanini dene istersen o cok kokulu degil hatta bircok arkadasim onu makyaj temizleyi olarak kullaniyordu.Sabun, sampuan yerine onu dene belki bir nebze olsun daha az rahatsiz eder.Bizde arabamizi kaynima verdik kizla bulusacak diye nasil bir parfum siktiysa esim bile rahatsiz oldu 2 haftadir onlarda kayinpederin arabasiyla degistokus yaptik.Dayanamiyorum yarin ozon temizlemesi mi ne yapilacakmis koku gitsin diye yazik ya bizim kayinpeder bizim arabayi zor kullaniyor adamcagiz sesinide cikarmiyor :) milletin basina is actim.Napiyim idare etcekler artik :)

Aaa gördüm valla erkek bu yav maşallah annesi nur topu gibi bir oğlun olacak:)))

Bu tam onden galiba ya o tisak mi :) dudusu mu bilemedim.Cunku kizlarinda dudusu sis oluyor.Yandan olsa belki yukari dogru birsey gorsek pipi derim.

evet malesef bakteri yuvası,coğu hayvan yetiştiricisi hijyenin h sını bile uygulamıyor.100 dereceye kadar kaynatsak bile sıcakta ölen bakterilerin yanı sıra -100 derece soğukta olen bakterilerde var bu nedenle ev koşullarında hijyen yapmak imkansız olur.mlife super bir seçim.Birde organik çaylar var siyah caylar çaykurun.normal fiyatıyla neredeyse eşit.İçinde boyası olmadan zevkle içilebilir.Hoş doktor günde 2 bardağı gecme diyor

ayy ne cok erken uyanıyorum,günaydın herkese uyutmuyor bu bebiş beni

çok teşekkür ederim canım bilgi için . ben şuanda bahçelievler medical parka gidiyorum emine hanıma hatun iyi bir doktor ama çok soğuk endişelerim olduğunda beni hiç rahatlatmıyor . herşeye normal olabilir deyip geçiyor . bende 2. testimi yaptırdıktan sonra nil hanımı deneyeyim . avcılar hospital evimede çok yakın 1 sokak ilerimde hemen
ben avcılarda oturmuyorum ama avcılarda medicanaya gidiorum
bende bahçelievler medical parka gidiyorum .
çok geçmiş olsun canım . çok şükür bebeğin iyiymiş bol bol yat dinlen .
Allah razi olsun naz arkadaşim Rabbim kimsenin başina vermesin çok zor inan ki oturup ağladiğim zamanlar oluyo çok sağol. Bir senin dikkatini çekebilmişiz
Allah sana da şifa versin inşallah

amin canım ALLAH hepimize şifa versin . İNŞALLAH bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin

günaydın kızlar hayırlı günler . sabah işe geldim kahvaltımı yaptım . birazdan işlerimi toparlamaya başlayayım .

Bayanlar ben hamile kalmadan öncede aynı doktora hidiyorum aylık düzenli kontrol için gittiğim bayan çok tecrübeli 60 yaşlarında var.bebek isediğimi konuşunca hamile kaldığını öğrenir öğrenmez 2 litre su içmemi söyledi erken gebelikte miğde bulantılarını kesicek demişti aynen öyle yaptım 4 haftalıktı öğrendiğimde şuan 10+4.bilmiyorum yapı derseniz annem bile şaşırıyor kendisi 1 gün geçse miğdesi bulanıyormuş ve 9 ay boyunca.ben dr uma çok güveniyorum psikolojik olarak herşeye hazırladı beni daha bebek olmadan.bunu yazdım çünkü ene azından erken öğrenenler bence biraz fazlaca su tüketsin.deneyip görsünler suyun zararı yok)

bence kız... içime öyle doğdu :44:

ben yoğurdumu kendim yapıyorum. sütü iyice kaynatıyorum sonra tamamen soğutuyorum cam kablarda mayalıyorum yoğurt olduğu için hijyen sorun olmuyor zaten. içmek için de sek günlük süt alıyorum. raf ömrü çok kısa 5-6 gün sanırım tadı da nefiiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…