İyi o zaman iç rahatlığıyla içebilirim bu ilacı da.İlacı eşim almaya gitti. Bulamazsınız demişler direk. 25 mg diye dedi demek ki. 50 mg lığı ikiye kırıp da alabilirdim ama gerek yok aynıysa ilaç.
Amin canım inşallah
Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Allah olmayanlarada versin tez vakitte
Ay sorma bende kendimi tek sanardım yıkanmış kıyafetleri giymekten nefret ediyorum
elimi sabunlamaktan hepsi kokuyor çünkü
helede eşimle yatmayı istemiyorum kokusundan midem bulanıyo
hayır adam duşunu alıp dişini fırçalayıp öyle giriyo yatağa ama ne yapayım
şuan elim çatladı ne biçim krem bile süremiyorum valla
Oyy oyy kiyamam bende kendimi tek sanirdim kiysmam kaderdaşim ya benim dudaklarim çatliyo susuzluktan olsa gerek bende bişey süremiyorum burda görev eşlere düşüyo Allah tan anlayiş gösteriyorlar eşim kendi pişirip kendi yiyo
cok iyi.ne guzel rahatlamissindr cnm.o iki ilac muadil tamamen birbirine icin rahat olsun.ben 75 mg euthyrox kullaniyorum ayni sekilde kahvaltidan yarim saat once ac karnina.25 lik euthyrox var haberin olsun.benim doktorm bir 50 lik bir 25 lik kullan dedi.bolme dedi.tam olarak ortadan 2 ye bolemeyebilirsin vs. diye.bu arada benim annecigimde de var guatr
evet arkadasim organik urunler fiyat olarak pahali vede bulunabilitesidusuk.biz kucuk bir ilcede tayin olduk bu yuzden mevsiminde bir cok sebze ve meyveyi koylu pazarlarindan temin edebiliyoruz.birde her zaman pastorize sutu savundum.
Kızlaar nasılsınıız?Biz bebişimle anneanne ve dedesinin yanına geldik :) mutluyuz! Ama sinüzitim daha da kötüleşti ve mecburen antibiyotik kullanmaya başladım
iyi aksamlar arkadaslar bende bu aksam doktora gittm 12+1 miş bebeişim fotosunu ekliyorum bakalım cinsiyet tahmiinleriniz ne olucak
yarın ikili teste gidicem ense kalınlığı normal dedi çok şükür Eki Görüntüle 569719
sürekli pastörize süt içen annelerin bebelerinde süt alerjisi olabiliyormuş ama diğerleri de resmen bakteri yuvası... ben migrosun mlife markalı organik pastörize sütleri var, onlardan alıyorum, hem görece daha ucuz hem de daha çok içime siniyor.
Ay sorma bende kendimi tek sanardım yıkanmış kıyafetleri giymekten nefret ediyorum
elimi sabunlamaktan hepsi kokuyor çünkü
helede eşimle yatmayı istemiyorum kokusundan midem bulanıyo
hayır adam duşunu alıp dişini fırçalayıp öyle giriyo yatağa ama ne yapayım
şuan elim çatladı ne biçim krem bile süremiyorum valla
yarin bi ararim sorarim, size de hbr veririm, ben de tuzlada yasiyorum zaten varsa super olur tabii
iyi aksamlar arkadaslar bende bu aksam doktora gittm 12+1 miş bebeişim fotosunu ekliyorum bakalım cinsiyet tahmiinleriniz ne olucak
yarın ikili teste gidicem ense kalınlığı normal dedi çok şükür Eki Görüntüle 569719
sürekli pastörize süt içen annelerin bebelerinde süt alerjisi olabiliyormuş ama diğerleri de resmen bakteri yuvası... ben migrosun mlife markalı organik pastörize sütleri var, onlardan alıyorum, hem görece daha ucuz hem de daha çok içime siniyor.
çok teşekkür ederim canım bilgi için . ben şuanda bahçelievler medical parka gidiyorum emine hanıma hatun iyi bir doktor ama çok soğuk endişelerim olduğunda beni hiç rahatlatmıyor . herşeye normal olabilir deyip geçiyor . bende 2. testimi yaptırdıktan sonra nil hanımı deneyeyim . avcılar hospital evimede çok yakın 1 sokak ilerimde hemenhoşbulduk ben de k.çekmecede oturuyorum.. nil hanım benim gittiğim 4. doktor. dün gittim ve çok memnun kaldım, güleryüzlü ilgili, randevu aldığımda bana yoğun olduğunu söylemişlerdi ama gittiğimde tam saatinde girdim. önümüzdeki hafta için ikili test istedi tekrar gidicem. bundan sonra nil hanımda devam etmeyi düşünüyorum sana da tavsiye ederim.
bende bahçelievler medical parka gidiyorum .ben avcılarda oturmuyorum ama avcılarda medicanaya gidiorum
çok geçmiş olsun canım . çok şükür bebeğin iyiymiş bol bol yat dinlen .iyi akşamlar annişler..hayatımın heralde en zor gecesini geçirdim gece saat ikide tuvalate kalktım ve kanamam oldu ne yapıcağımı bilemedimdoktorumun cebi kapalıydı evini arasam mı napsam sabahımı beklesem bilemedim..çok zor bi andı..duramadık sonra bağlı olduğu hasteneye gittik orda kadın doğumcu olmadığı için başka bir hastaneye gönderdiler çok kötü bir doktordu canımı çok yaktı hiç konuşmakta yok sonra bebeğimi gördüm hareketliydi baya çok mutlu oldum ama düşük tehlikesiyle yatırdılar beni..serum,iğne.. sabaha doktoruma gittim eve git yat dinlen dedi pazartesi ikili test için gidicez umarım o zamana kadar birşey olmaz dua edin lütfen..çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın bunu..iyi haberlerle gelirim umarım..
Allah razi olsun naz arkadaşim Rabbim kimsenin başina vermesin çok zor inan ki oturup ağladiğim zamanlar oluyo çok sağol. Bir senin dikkatini çekebilmişiz
Allah sana da şifa versin inşallah
Valla ben 15. haftaya geldim hala devam ediyo geçmek nedir bilmedi bu bulantılar
inş salı günü kontrolümüz var doktor serum taksa keşke halim mecalim yok
mandalina benimde favorim off içimin yangınını alıyo valla
günaydın kızlar hayırlı günler . sabah işe geldim kahvaltımı yaptım . birazdan işlerimi toparlamaya başlayayım .
Ada nin sutu ve yogurdunu tuketiyorum gokceada dan geliyor macrocenter ve bazi migroslarda var birde anadolu yakasinda kadikoyde avrupa yakasindaki nerdeydi hatirlamiyorum kendi magazalari var organik.Yedigim zaman bile farkediyorum migdemi bulandirmayan tek yogurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?