2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar, bende kahvaltımı yaptım şimdi işlere koyulucam ama hiçde canım istemiyo .patronlarda yurt dışında ohh benden rahatı yok derken bir sürü iş çıktı başıma
herkese az çalışmalı eğlenceli bir iş günü diliyorum bugün.göbişlerinizi masaya fazla yaklaştırıp bebeişlerinizi rahatsız etmeyin güzel hamişler

kuzukulağım nerelerdesin sen dün doktora gidecektin diye hatırımda kalmış. belki cinsiyetini de öğrenirim demiştin merak ettim nasıl geçti .görebildin mi bebişini

Hadi bakalım kolay gelsin ozaman hemen akşam olucak diye düşün

gunaydın herkese, ben de dun doktora gittim. 12+4 olması gerekirken 13+1 cıktı, haliyle boyu 69.4mm ensesi 1.6 mm cıktı. Normal dedi. Bebek uyuyordu bi turlu uyanmadı 20-25 dakika bekledik, bacak arasına baktı bir sey goremedi ama kiz diyemem bekleyecegiz dedi. ben de cok ısrar etmedim ama 5 ocak'ta gel dedi. Valla ben o kdar bekleyemem 2 hafta sonra kapındayım doktor dedim anlastık:) sonra 1 kutu elevit (hamileliğin sonuna kadar hatta emzirirken de kullanacaksın dedi) ferro samol isimli demir hapi ve ostescare isimli kalsiyum hapi verdi, hepsini koy avcuna ic sadece sut ve cay ictiğinden 1 saat sonra ic dedi. 2li test TSH ve idrar kulturu istedi. 3-4 gun sonra sonuclarım cıkana kadar bekleyeceğiz.

Bugune kadar hep erkek bebek hissettım, herkes kesin erkek diyordu, ruyalarımda bile erkek goruyorum. Ama kız olabilir mi dusuncesi dun aksam girdi aklımıza. Esim birsey demiyordu ama kiz ihtimalini duyunca ilk defa yorum yaptı kiz cocuk daha sakın prenses gibi olur aslında dedi :) kendi bebekliğinde canavar gibiymis 40 yasında nasıl kosucam ben hasarı erkek cocugunun die dusunmus olabilir :)

bu arada göbeğim yok kıyafetler sıkmıyor dedim nazar değdi beli rahat olan eteklerimi giymeye başladım salı günü patlayacaktım nerdeyse düğmelerimi açtım öyle geçirdim günü akşamları hele karnım davul gibi oluyor yaa 100 kilo hissediyorum kendimi

yok kızlar alınmayın birbirinize bak bana deneyimliyim bu konudan bahsettimki kendinizi boşuna şartlandırıp üzmeyin diye ilk doktorum çok iyiydi allaha şükür 16. haftaya kadar hiçbirşey söylemem dedi ama adam olgun yaşını başını almış mesleğini çok önemseyen ve insan ruhundan anlayan biriydi kızı gibi konuşurdu benle bir kere tansiyonum düştü çok korktum diye nst ye girerken yanıma geldi başımı okşadı korkma birşey yok diye öyle biriydi.istanbulda olsam yine ona giderdim ama şartlar malesef.
bu doktoru ilk gördüğümden beri içim ısınmadıı ama cv si ve çok iyi dedikleri için gittim malum küçük şehir kimseyi tanımıyorum burda yeni geldim adam kendine çok güveniyor ve kasıntı herkese 12 haftalıkken veya 16 haftadan küçükken yorumlar yapıyormuş sonradan öğrendim kendini deniyor herhalde ama insanlara yaptığının farkında değil hiç istemiyorum ona gitmek ama kime güvenicem onuda bilmiyorum tanıdığım herkes ona gidiyor.......
canım inşallah sen üzülmezsin doktorun yanılmaz ne diyim benim şansıma oldu birazda sanırım birşeyi çok istmiycen....

Benim 2'li test aksama , benim troid olayina baktirmam lazim, hangi hastaneye gitsem bilemedim yada saglik ocaginda yaparlar mi oraya tahlili yaptirip muayaneye İlhami uslu ya gidiyim diyorum.Bu arada cevrenizde bu hastalik olan varsa ameliyat falan denilen kesinlikle İlhami beye gorunsun ilacla kontrol altina aliyor ameliyati gerekli gorduge kisiye yapiyor.Saglik ocagi tsh tahlillerini yapar mi?

Yapıyorlar canım bildiğim kadarıyla eltim sağlık ocağından yaptırmıştı. Senin ilk yapıldığında değerin kaçtı ki bir daha yaptırmak istiyorsun?? Gerçi bencede herkes hamileliği içinde bir kere daha yaptırmalı. Hamilelikte hormonlar çıldırıyor.

cnm slm, sağlık ocagı yapıyor tsh tahlillerini. hatta aile hekimibne söylersen daha detaylı bakılabilir mi diye gerekli tüm testleri yapıyorlar.

kuzukulağım nerelerdesin sen dün doktora gidecektin diye hatırımda kalmış. belki cinsiyetini de öğrenirim demiştin merak ettim nasıl geçti .görebildin mi bebişini

Oglusu geliyormus, teyzesi

öyle mi inanmıyorum çok güzel bir haber.bende erkek düşkünü bir hamiş olduğum için erkek haberi alanlara çok seviniyorum.allah nazarlardan korusun Amin

evet canım oğlum geliyor. çok mutluyum ben de gönlüme göre verdi Rabbim.

hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri, sağlıkla inşallah

Oğluşun hayırlı olsun canım. Dün eve geç geldim yazamadım.

Bakalım benim haftaya çarşamba kontrolüm var. İkili testimi yapan prof. erkek bu bebek dedi hiç düşünmeden 14. haftamda, görücez bakalım. Kendinden çok emindi doktorumda ondan çok emin. Söylediği %99 doğrudur ben yanıldığını görmedim hastalarımda diyor.

Hala bir tarafımda kız o kız diyen sesler var.

günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr

Son düzenleme:

Doktorum aksam randevu aliyor e tabi tshlarima baktiramiyorum ve bende guatr var İlhami Uslu ilerde hasimato olacaksin dedi cunku bozuk yapida vucudun saldirma olayo biliyorsun degerlerim normal araliktaydi hamileligimden once ama troidi normal olup hamilelik doneminde cikan cok insan varken benim degisme ihtimali daha yuksek doktorum bana hamilelikte daha deneyimli bir doktora yonlendiricem dedi ama ben daha halen hic test yaptirmadim bugunde isten izin almisken yaptiriyim diyorum.İlhami bey muayenesi cok pahali birde testlere cok para vermiyim saglik ocaginda yaptirip ona gotureyim diyorum.Yada bildiginiz anadolu yakasinda iyi endokronoloji doktoru var mi?Bekleyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…