- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
mrb arkadaşım istanbulda tuzlada oturuyorsun demek bende istanbulda yaşarken pendikte oturuyordum :)
Teşekkür ederim canım, rica ederim ne demekOğluşun hayırlı olsun canım. Dün eve geç geldim yazamadım.
Bakalım benim haftaya çarşamba kontrolüm var. İkili testimi yapan prof. erkek bu bebek dedi hiç düşünmeden 14. haftamda, görücez bakalım. Kendinden çok emindi doktorumda ondan çok emin. Söylediği %99 doğrudur ben yanıldığını görmedim hastalarımda diyor.
Hala bir tarafımda kız o kız diyen sesler var.
öğretmenim, benim de çok ağrıdı başım dün. dayanamayıp parol içtimgünaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr
Doktorum aksam randevu aliyor e tabi tshlarima baktiramiyorum ve bende guatr var İlhami Uslu ilerde hasimato olacaksin dedi cunku bozuk yapida vucudun saldirma olayo biliyorsun degerlerim normal araliktaydi hamileligimden once ama troidi normal olup hamilelik doneminde cikan cok insan varken benim degisme ihtimali daha yuksek doktorum bana hamilelikte daha deneyimli bir doktora yonlendiricem dedi ama ben daha halen hic test yaptirmadim bugunde isten izin almisken yaptiriyim diyorum.İlhami bey muayenesi cok pahali birde testlere cok para vermiyim saglik ocaginda yaptirip ona gotureyim diyorum.Yada bildiginiz anadolu yakasinda iyi endokronoloji doktoru var mi?Bekleyemicem
Kizlar 13+1 de bebegimin ultrasonu, cok net gelmedi bana ama anlayamadim. Sizce kz mi erkek mi?
Eki Görüntüle 569862
günaydınlar güzel sayfanın en güzel anneleri ve anne adayları.dun doktora gittim.ikili test sonuçlarımız temiz çıktı allaha şükür o yuzden diğer testlerı ıstemedi.bebeğimi gördum nasıl hareketli teyzelerı görmeniz lazımdı.hatta annesıne el bile salladı:) tam doktora cınsıyetı bellı mı dıye sormama kalmadan bırden karnımda bi ralli yaptı ve bacaklarını tamamen açtı ve pipisini gösterdi bize.doktorda resmını cekıp babasına hedıye ettı :)cınsel organını bu kadar net görecegimi hiç ummazdım.allahım yarabbım herseyı resmen koca bı adam gıbı meydanda:) allah ısteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...bebeğimin daha doğrusu oğluşumun sağlıklı oldugu haberını alınca daha da mutlu oluyorum.
günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr
Kizlar 13+1 de bebegimin ultrasonu, cok net gelmedi bana ama anlayamadim. Sizce kz mi erkek mi?
Eki Görüntüle 569862
günaydınlar güzel sayfanın en güzel anneleri ve anne adayları.dun doktora gittim.ikili test sonuçlarımız temiz çıktı allaha şükür o yuzden diğer testlerı ıstemedi.bebeğimi gördum nasıl hareketli teyzelerı görmeniz lazımdı.hatta annesıne el bile salladı:) tam doktora cınsıyetı bellı mı dıye sormama kalmadan bırden karnımda bi ralli yaptı ve bacaklarını tamamen açtı ve pipisini gösterdi bize.doktorda resmını cekıp babasına hedıye ettı :)cınsel organını bu kadar net görecegimi hiç ummazdım.allahım yarabbım herseyı resmen koca bı adam gıbı meydanda:) allah ısteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...bebeğimin daha doğrusu oğluşumun sağlıklı oldugu haberını alınca daha da mutlu oluyorum.
Eki Görüntüle 569862
Eki Görüntüle 569862
Eki Görüntüle 569862
Eki Görüntüle 569862
mrb kızlar ben geldim
uzun süre yattım kanamam 2 günde durdu lekelenmemde 3-4 gün devam etti
hastaneden çıkınca annemde kaldım
şimdi iyiyim işbaşı yaptım
sayfalar çok ilerlemiş okumam mümkün değil:)
beni soran merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim
zor bi on gün geçirdim
Allaha şükür bebeğim iyi
mrb kızlar ben geldim
zor bi on gün geçirdim
Allaha şükür bebeğim iyi
mrb kızlar ben geldim
zor bi on gün geçirdim
Allaha şükür bebeğim iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?