2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben tansiyon aleti almıştım..hergün ölçeyim bari

kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması

:119::119::119::119::118::122::124::132::87: Allaaaaah
Kimler gelmiş kimler
Gelmiş geçmiş olsun güzel kuzum hepsi geride kaldı inşallah
çok sevindim iyi olmana çoook merak ettik hatta Mehsele rica ettik
Doktorunu aradı evde dinlendiğini ondan öğrendik
Allah sanada bebişinede sağlık versin canımmmmmmm Hoşgeldiiin

bu gece yine karışık karışık rüyalar gördüm,
bebişim geziordu karnımda ama dışarıdan görülebiliordu
sonra erkek diordum ama kız çıkıordu falan vs baya tuhaftı yani
bu rüyada cinsiyet konusunda ne kadar kararsız olduğumu gösterior

kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması

Arkadaşımda öyle oldu canım ya çok severdi biber dolmasını ama 4 aylık hamile şimdi bi tiksindi yiyemiyo

Kuzum canm arkadaşım çok tşkler
hadi ya doktorumumu aradınız
bende çok nete giremedim annem izin vermedi
merak ettiğiniz aklıma geldi ama yazmıştım durumumu
numaranda yok bende haberdar edemedim
sen nasılsın minnoş nasıl
sahnelere dönmek güzelmiş

Hadi ya bende çok severim ve ben hiçbir yemekten tiksinmedim şükürler olsun
gözümde canlandı biber ve patlıcan dolmaları :111:

Bencede biraz bayatlamış ama isimler
Benimde her gün bir yerim ağrıyor valla
bulantılar son gaz devam ediyo böyle işte halimize bin şükür
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

Canım hadi geçmiş olsun bende kullanıyorum aynı ilaçtan
yanlış olmasın galiba 150 mglik benimki
ama bulantıdan dolayı yutamıyorum malesef nasıl olacaksa
Bulantılarında geçecek canım az kaldı..bebeğin sağlıklıya onlar için herşeye değerCanım troid hapını sakın aksatma belki vitaminleri içemeyebilirsin ama troid çok önemli senin ve bebek için..doktor tahlillerimden hemen anlıyor..beni çok azarlamıştı bi keresinde tatlı tatlı ''.... hanım siz kendinizdemisiniz diyor şaka yapmıyoruz burada bebeğin ve sizin hayatınız önemli lütfen ilaçlarınızı aksatmayın daha ciddiyetin farkında değilsiniz sanırım'' dedi..ben aynı okul çocukalrı gibi utangaç suç işlemiş gibi oturuyorum
canım nuba göre kız gibi:)

günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr
canım aynı haftalarda benimde 10 gün sürmüştü..ne yapsam fayda etmedi..hırsını alınca kendiliğinden geçti..tansiyonuna muhakkak baktır..

Kızlar sanırım benim miniğim hareket ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))) Sağ tarafımda son bir kaç gündür biri karnımı çekip bırakıyor gibi bir şey hissediyordum çok hafiften. Ama az önce net bir şekilde yine sağımda karnımı biri çekip bırakmış gibi oldu. Bu sefer çok netti ya. Bunu benim miniğimin yaptığına eminim. Ayyy içim çok tuhaf oldu. Mahsel olsaydı şimdi ya. Direk aklıma o geldi zaten. Onun kadar belirgin hissedemedim tabi ben.

ben arada bir bise hissediom karnımda..tarif edeyim hemen içi su dolu balon lıkır lıkır olur ya,onu karnınızın içine koyup döndürüolarmıs gibi
belki de gazdır emin olamıorum:))

cnm senle benim aramda bir gün var bende dün akşam sırt üstü uzanmıştım, karnımda çok tuhaf birşey hissettim ve o an anlamaya çalıştım tam 1 saat daha bekledim aynı pozisyonda belki bir daha olur diye ama olmadı :) sanırım benimde bebişim yokladı beni :) çünkü her zaman olan kasımalar yada segirmeler gibi bişi dildi farklıydı buuuuu

Evet çok farklı oluyor. İnsan farkını anlayabiliyor ya. Mahsel'in doktoru olabilir demişti zaten. İçim o kadar tuhaf ki şuan anlatmam.

ben de etsiz yemek pek yemezdim şimdi et de yiyemiyorum yemek de

aynen canım bende et diye ölürüm ama şimdi asla yemem diyorum. et balık tavuk bunların kokusunu bile almak isteimoyrum.belki de dolmayı da o yüzden yiyemedim.içinde kıyma vardı diye.ama kocamda kıymasız yemiyor hiç birşeyi .annemde diyor ki kızım senin bebeğin kız olacak erkek bebek ete düşkünlük yaparmış kızda ise etden tiksinirmişsin.

Evet çok farklı oluyor. İnsan farkını anlayabiliyor ya. Mahsel'in doktoru olabilir demişti zaten. İçim o kadar tuhaf ki şuan anlatmam.

zaten biz 16 haftaya girdik galibaa bu aralar olmasıda çok normalmiş :)

ben arada bir bise hissediom karnımda..tarif edeyim hemen içi su dolu balon lıkır lıkır olur ya,onu karnınızın içine koyup döndürüolarmıs gibi
belki de gazdır emin olamıorum:))

çok doğru bir tarif canım benimde sanki içimde su dolu ve suyun içinde birşeyler yüzüyor gibi değişik bir duygu.bence o bebeğin hareketleri.içten içten hissediyoruz.

merhaba çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…