- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr
kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması:
Benim annemde bana hamileyken biber dolmasından tiksinmiş ve bende hiç ağzıma süremedim annem hala der acaba ondanmı diye:-d
Hayırlı Günler tatlı hamişler
Geçmişi pek okuyamaım şöyle bi göz gezdşrdşm vakit bulursam yine bakarıma ama sanmıyorum çünkü bebişime örgü örmeye başladımÇok zevkli kızlar mutlaka size de tavsiye ediyorum. Annemle hergün internette konuşurken genellikle uzanır tembellik ederdim :126: artık bişeyler üretmenin mutluluğunu yaşıyorum :124:
Mehsel_Eray terki diyar etmişWalla pek bişey diyemiyorum kendince haklı bi yerde ama hep de onu buldu yaa şans işte.
İlksev Canım hoşgeldin merak etmiştik seni hakkaten Allah'tan doktorundan bilgi alıp bizi rahatlaşmıştı Mehsel
Bebişini hissedenlerHissedemezsiniz diyenlere bakmayın kızlar, Zaten çoğunuzun tahmini doğum tarihi haziran başı gayet normal artık. Annem daha ben daha da küçükken hissedermiş. Doktora sormuş hissedebilir miyim diye o da tabiki o bi canlı haraket ediyo hissedebilirsin demiş ki bu 25 sene önce doktor da alanında uzman biridir çok güveniriz görüşlerine.
Tiksinen HamişlerDoktorum bana "Bazı hamileler hamilelikleri boyunca tiksinmeye devam edebiliyo ama 15 güne bir çok tiksindiğin şeyi yemeye başlayabilirsin" dedi:125: Yani 4 ay bitince bir çok sıkıntı geçiyomuş inşallah. :13:
Et ürünleri tüketemeyen hamişlerBen de tavuk ve balık tüketemiyorum ama onun yerine et yiyebiliyorum köfte falan o da böyle löp löp et yiyemiyorum yine ama bi şekilde protein alıyorum. Kuru baklagil, yumurta falan tüketmeye çalışın günlük olarak bi de süt ve süt ürünlerinin içinde de protein var. Bebişlerinizi proteinsiz bırakmayın tatlım.
bdamlagozbebegm kızeşin şaka yapıyodur yaaaa ATLANTİS ne öyleUzay mekiği ismi gibi
Kızlar şaka maka 4. ayı bulduk zaman ne çabuk geçiyo değil mio keseyi gördüğümüzdeki sevincimiz kalp atışı duyma çabalarımız aklıma geliyo da şimdi içimizde minyatür bi insan var artık Yavaş yavaş cinsiyetler de öğrenilmeye başladı sıkıntılarımızın çoğu geçti ya da yavaş yavaş geçiyo Birer ikişer haraketler de hissedilmeye başladı yavaş yavaş Bu günlere geldik çok şükür Daha koca göbekli olucaz Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah. Ayyy düşününce bile yüzümde kocaman bir gülümseme oluyo yaaa Bi doğuraydık şu kuzucukları :116:
ben arada bir bise hissediom karnımda..tarif edeyim hemeniçi su dolu balon lıkır lıkır olur ya,onu karnınızın içine koyup döndürüolarmıs gibi
belki de gazdır emin olamıorum:))
kızlar bebeğime isim buldum ve bu sefer karar verdim.kız olursa ''derin'' koymak istiyorum.ama erkek olursa babası karar verecek öyle anlaşmıştık.dün akşam eve geldi ve bir heyecanla buldum buldum diye bağıra bağıra.aşkım oğlum olursa adını buldum ''atlantis'' koyucam demezmiay kızlar Allah aşkına atlantis diye isim olurmu hiç :26::26::26:
atlantis ne ya nerden bulmuş yahu bence sen bu durumda kız olursa ben erkek olursa o isim koysun kararından vazgeç arkadaşım ben pek hayırlı görmedim bu kararı ikisine de beraber karar verin
şekerim koydurur muyum hiç kıyameti kopardım.az önce telefonda konuştuk aşkım ben atlantis istemiyorum dedim peki hayatım ama çok pişman olacaksın dedi neyse ki ikna oldu ama bilmiyorum ne koyacağımızı.ateş de olabilir ya da atlas
merhaba çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim :)
kızlar bebeğime isim buldum ve bu sefer karar verdim.kız olursa ''derin'' koymak istiyorum.ama erkek olursa babası karar verecek öyle anlaşmıştık.dün akşam eve geldi ve bir heyecanla buldum buldum diye bağıra bağıra.aşkım oğlum olursa adını buldum ''atlantis'' koyucam demezmiay kızlar Allah aşkına atlantis diye isim olurmu hiç :26::26::26:
ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak isminiben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??
şu örgü işlerine başlansa ne güzel şeyler var örecek hepsi çok tatlı yaaannem gelsin de cinsiyetimiz de belli olsun ben de başlarım inşallah
Bu arada TSH ım yükselmiş kızlar 4,41 olmuş. Endokrin uzmanı yolları göründü bana. Az sonra arıcam doktorumu randevu alacaktı arkadaşından bana. Sanırım ilaç kullanmaya başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?