2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın anneler ve bebişler iyisinizdir inşallah.... rahatsızlanan anneler varmış geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda düzelir inşallah...

cinsiyet öğrenen annelerde varmış onları tebrik ediyorum hayırlı olsun anneler :)))

iki gündür gezmelerdeyim giremedim pek fazla(geçmişe bi göz gezdireyim gelirim yine..

ilksevcim hoşgeldin,iyi olmana çok sevindim.merak etmiştik baya:18:dikkat et kendine ve tatlı bebişine

kızlar bebeğime isim buldum ve bu sefer karar verdim.kız olursa ''derin'' koymak istiyorum.ama erkek olursa babası karar verecek öyle anlaşmıştık.dün akşam eve geldi ve bir heyecanla buldum buldum diye bağıra bağıra.aşkım oğlum olursa adını buldum ''atlantis'' koyucam demezmi ay kızlar Allah aşkına atlantis diye isim olurmu hiç :26::26::26:

Hayırlı Günler tatlı hamişler

Geçmişi pek okuyamaım şöyle bi göz gezdşrdşm vakit bulursam yine bakarıma ama sanmıyorum çünkü bebişime örgü örmeye başladım Çok zevkli kızlar mutlaka size de tavsiye ediyorum. Annemle hergün internette konuşurken genellikle uzanır tembellik ederdim :126: artık bişeyler üretmenin mutluluğunu yaşıyorum :124:

Mehsel_Eray terki diyar etmiş Walla pek bişey diyemiyorum kendince haklı bi yerde ama hep de onu buldu yaa şans işte.

İlksev Canım hoşgeldin merak etmiştik seni hakkaten Allah'tan doktorundan bilgi alıp bizi rahatlaşmıştı Mehsel

Bebişini hissedenler Hissedemezsiniz diyenlere bakmayın kızlar, Zaten çoğunuzun tahmini doğum tarihi haziran başı gayet normal artık. Annem daha ben daha da küçükken hissedermiş. Doktora sormuş hissedebilir miyim diye o da tabiki o bi canlı haraket ediyo hissedebilirsin demiş ki bu 25 sene önce doktor da alanında uzman biridir çok güveniriz görüşlerine.

Tiksinen Hamişler Doktorum bana "Bazı hamileler hamilelikleri boyunca tiksinmeye devam edebiliyo ama 15 güne bir çok tiksindiğin şeyi yemeye başlayabilirsin" dedi:125: Yani 4 ay bitince bir çok sıkıntı geçiyomuş inşallah. :13:

Et ürünleri tüketemeyen hamişler Ben de tavuk ve balık tüketemiyorum ama onun yerine et yiyebiliyorum köfte falan o da böyle löp löp et yiyemiyorum yine ama bi şekilde protein alıyorum. Kuru baklagil, yumurta falan tüketmeye çalışın günlük olarak bi de süt ve süt ürünlerinin içinde de protein var. Bebişlerinizi proteinsiz bırakmayın tatlım.

bdamlagozbebegm kızeşin şaka yapıyodur yaaaa ATLANTİS ne öyle Uzay mekiği ismi gibi

Kızlar şaka maka 4. ayı bulduk zaman ne çabuk geçiyo değil mi o keseyi gördüğümüzdeki sevincimiz kalp atışı duyma çabalarımız aklıma geliyo da şimdi içimizde minyatür bi insan var artık Yavaş yavaş cinsiyetler de öğrenilmeye başladı sıkıntılarımızın çoğu geçti ya da yavaş yavaş geçiyo Birer ikişer haraketler de hissedilmeye başladı yavaş yavaş Bu günlere geldik çok şükür Daha koca göbekli olucaz Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah. Ayyy düşününce bile yüzümde kocaman bir gülümseme oluyo yaaa Bi doğuraydık şu kuzucukları :116:

günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr

merhaba, benim de hemen hemen 2 haftadır çok başım agrıyor. Biraz araştırdım, normalmiş. Bu haftalarda kan hacmimizde artış oluyor. Tabi vücut kan miktarındaki artısa uyum saglayana kadar baş ağrısı yapabilirmiş.

ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak ismini ben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??

şu örgü işlerine başlansa ne güzel şeyler var örecek hepsi çok tatlı yaa annem gelsin de cinsiyetimiz de belli olsun ben de başlarım inşallah

atlantis ne ya nerden bulmuş yahu bence sen bu durumda kız olursa ben erkek olursa o isim koysun kararından vazgeç arkadaşım ben pek hayırlı görmedim bu kararı ikisine de beraber karar verin

biraz önce bi öğretmen arkadaşa söylemek zorunda kaldım direk solgun görünüyorsunuz rahatsız mısınız diyince yoo iyiyim dedim bebek mi var o zaman dedi bişey diyemedim ahanda yayıldı şimdi okula

atlantis ne ya nerden bulmuş yahu bence sen bu durumda kız olursa ben erkek olursa o isim koysun kararından vazgeç arkadaşım ben pek hayırlı görmedim bu kararı ikisine de beraber karar verin

şekerim koydurur muyum hiç kıyameti kopardım.az önce telefonda konuştuk aşkım ben atlantis istemiyorum dedim peki hayatım ama çok pişman olacaksın dedi neyse ki ikna oldu ama bilmiyorum ne koyacağımızı.ateş de olabilir ya da atlas

ateş de çok sert yaa ele avuca sığmaz atlas hem atlantise yakın daha güzel ateşten

ay çok komik olmaz tabi
ne o atlantik gibi

ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak ismini ben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??

Derin güzel bi isim bence, zaten önemli olan senin içine sinmesi. Canım sen bilirsin ama ateş koyma bence Manası çok hoş değil bence sonuçta çocuklar isimlerinden çok etkileniyolar :18: Ben Kaya ismini de sevmiyorum yani niye çocuğuma kaya diyeyim dimi koca bi taş yani İlla doğal bişeyler koyacaksan Doğa, Su, Toprak falan koy bari. En azından hepsinin çağrıştırdığı güzel şeyler var Ama yine karar senin, bu benim fikrim sadece :44: Atlas güzel aslında Acun, Giray, Mirza da hoşuma giden isimlerden. Klasiklerden de Yusuf, Ahmet, Enes ve İbrahim isimlerini çok seviyorum ama kayınvalidem 6 oğlan doğurup bütün güzel isimleri kapmış ana dediğim isimleri eşim Cezayirli olduğu ben düşünemiyorum çift vatandaş olacağı için hem arapların hem türklerin rahat telaffuz edebileceği isimler bulmaya çalıştık Biz de kız olursa Meryem Nuha Erkek olursa da Emin Mervan düşünüyoruz. Doktor da %80 erkek dedi Kızlar sizce bizim isimler nasıl??? :13:Beğendiyseniz çalabilirsiniz helali hoş olsun
şu örgü işlerine başlansa ne güzel şeyler var örecek hepsi çok tatlı yaa annem gelsin de cinsiyetimiz de belli olsun ben de başlarım inşallah

Kızlar walla annem her interneti açtığımda harıl harıl örgü örünce ben de dayanamadım daha fazla Beyaz ve sütlü kahve ipler aldım kıza da gider erkeğe de Örgü kısmını bitiricem süslemesini 1 ay sonra cinsiyet tam olarak kesinleşinceye bırakacam inşallah Bi de tığla süslemenin inceliklerini annemden öğrenmem lazım zaten o da ocak sonu geliyo inşallah...

sümeyyecim bulduğun isimler çok güzel bence.ismiyle sağlıcakla gelsin inşallah bebişin:))

Bu arada TSH ım yükselmiş kızlar 4,41 olmuş. Endokrin uzmanı yolları göründü bana. Az sonra arıcam doktorumu randevu alacaktı arkadaşından bana. Sanırım ilaç kullanmaya başlıcam.

tokoyaycım,canım dikkat et kendine.doktorun sayesinde erkendenöğrenip önlemini de almış oluyorsun ne güzel.en azından çaresi var.geçmiş olsun tekrar...

Sümeyyecim isimleriniz çok hoş güle güle koyun..Nuha ne demekmiş mana olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…