2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende annem bakacağı için içim çok rahat yoksa bende evde yapamam gibi geliyor 4ay ev maceram var hiç de iyi değildi çok sıkıldım hergün gezmekte olmuyordu.ama bu arada uykudan sanırım kalkıp işe gelmek zor geliyor

Ya kızlar ya benim karnım ağrıyor bir süredir kasıklarım değil ama böyle karnı ağrayan var mı?Tam orta bölge bebeğin olduğu tarafa doğru acaba rahimden yukarı doğru ilerliyor ondan mıdır?

bende de oluyor öyle ağrılar ara ara rahim genişlediği için oluyormuş diye duymuştum.

benimde mayısın ortalarını bulacak gibi görünüyor doğum bir aksilik çıkmazsa inşallah.. ben işimden gücümden ortamımdan çok memnunum gelirimde iyi ama çocuğuma bakacak kimse yok
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. kendisi sağolsun hamile olduğumu öğrendiğinden itibaren sosyal içerikli mesaj vermeye başladı. neymiş çocuk dediğin anne yanında olurmuş bu yaştan sonra çocuk sesi kaldırılmıyormuş vs vs. Aslında evlenirken öyle düşünemmiştim. kayınvalidem benden genç pire gibi yardımcı olur bende çalışırım ona da yardım ederim diyordum ama oyle olmadı. annemde uzak bana kadın gidip gelemez sanırım kreş yaşına kadar evde oturacağım. çocuğuma kendim bakmak istiyorum evet ama çalışıp hem istediğim şeyleri evladıma alabilmek hemde kendimi daha iyi hissetmek istiyorm. kafam bayağı karışık :S

çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? Nasıl zor oluyor muı? Doğumdan sonra ne yapacaksınız?

merhaba arkadaşım

çalışsan bir anne adayıyım bende evet bu havalarda biraz zor oluyor ama diyorum ki iyiki yaza denk gelmemiş o sıcaklarda ne yapardım ben hem güneşten te koruyorum kendımı :) 4 ay bi doğum iznim var ondan sonrada annem bakıcak inş bi aksilik çıkmassa eğer sonrada işe dewam aslında isterdim evde oturup bebeğime bakmak ama şartlar ole el vermiyor malesef

Kızlar bugün işyerinde yemekteyken salatamdan bir çatal ağzıma attım içinden kocaman bir cam parçası çıktı dilimi kestim. Sonra bütün olarak çıkardım hemen ama acaba bir parça yutmuş olabilirmiyim diye çok endişeleniyorum bebeğime zarar verir mi? Çok korkuyorum

4 ay doğum iznim var ondan sonrada bir bakıcı anne bulucaz inşallah.Allah büyük.Kaynanam yada annem baksın istemiyorum.Herkesin ayrı bir hayatı var sonuçta

valla aslında en güzeli o ne anneni ne kaynanayı karıştıracaksın ama işte gel gör ki güvenilir bakıcı bulmakta zor. inşallah bulursun iyi birini.

50 kilo ile hamile kaldım. Bir ara bulantılardan 48 e düştüm. Şimdi 49,50 kiloyum :) 15.haftam bitiyor ama daha hiç kilo alamadım gibi.

Ben doğuma kadar çalışabildiğim sürece çalışmayı düşünüyorum. Evde daha kötü olurum uyuşuk, sürekli yatan,halsiz biri olurum. İş bile yapamam eminim. Haftasonları evde olduğum zamanlarda sürekli tansiyonum düşüyor. Ama doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum, en azından bir süre çocuğum biraz büyüyene kadar. Kendim büyütmek istiyorum.

ben bu hafta 700 gr vermisim. 13 haftada 2.5 kilo almıstım, dedğin gibi sigara bırak, sporu bırak, meyveydi suttu ye, ustune vitamin. bi de pis bogazlık olunca aldım, bir kere midem bulanmadı tabı onun da etkisi var. bu hafta istahım kapandı canım istemedi abur cubur 700 gram vermisim tam 2 kilodayım simdi, hedefim 24. haftayı 5 kilo ile tamamlamak:)

Geçmiş olsun. Zarar vermez sanırım. Çünkü aldığımız gıdalar sindirildikten sonra ayırt edilerek bebeğe gidiyor diye biliyorum. Ama içinde şüphe olacaksa doktoruna telefonda danış istersen.

selam canım kesinlikle katılıyorum. kış annesi olmak bence daha eğlenceli.. yazın sıcağında da bebişlerimiz rhat edecek en azından kalın kalın giydirip acaba üşüttümü diye çok endişe etmeyeceğiz Allahın izniyle.. ne kadar olsa yaz bebeği daha iyi olur bakım açısından.. bende işe devam etmek istiyorm ama işte dediğim gibi kayınvalidem üst katımda bakmak istemiyor. annem gelip gitse surat eder biraz tuhaf ben oturup bakiyim diyorum bu defa kaynanam oraya gidelim buraya gidelim beynimi yer. kocamda pinpirikli anneci benim annem gelse söylenir diye de korkuyorum. sonra diyorum ki amaaan boşver bir gelsin sağlıklı dünyaya da elbet bir yolunu buluruz

canım ben de bıraktım 3 kilo aldım sen kaç kilo aldın ve kaç kiloyla hamile kaldın ben 51 kiloyla hamile kaldım şu an 54 kiloyum

kızlar herkesin yazdıgını bir araya toplamayı bilmedigim için burdan toplu yazıyorum

marissa34,ysmc,sementen, lala17 , ozyy ve fatosss_86

kızlar bende sigarayı hemen bıraktım ve bulantılarım oldugu için dogru düzgün beslenemedim. buna ragmen 4 kilo almışım . 55 ile hamile kaldım şuan 59 çıkıyorum nasıl oldugunu bende anlamıyorum üstelik benim bulantılarım ve tiksinmelerin geçmedigi halde. iştahım da pek yok zaten. hareketsizlikten oldugunu düşünüyorum, pc başı çalıştıgım için, :44: aklıma başka da bişi gelmiyor

evet cnm kıza benziyooo demişti artık 22.aralıkta netleşir inş

çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?

kızlar bende çalısıyorum ve doğumdan sonra da çalısacağım, 6,30 -19.30 arası dışardayım hangi bakıcı bu saatlede gelir hayır gelirde bütçeyi de aşar bakıcı ücretlerini de düşünce calısmasam daha iyi kayınvalideme güveniyorum ama daha lafını bile etmedik , o da bakmam demez sanırım ama benim için cok zor olacak kayınvalideyle cocugumun hatrına aynı evde yaşamam gerekecek :26:

çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?

bugun isyerimden bi arkadasımla bu konuyu gorustuk. ben de calisiorum ve 4 ay sonunda hemen calismaya baslamam gerekecek. ben gunduzlu mummkunse turk genc bir bakıcı bulmaya calısacagım. Yabancıların kendine gore dertleri var bugun anlattılar da evi soyan, eve erkek alıp is ceviren, cocugu doven, pisliği dagınıklıgı ayrı olan, birakıp kacanı cok. Turkler de cok para istior, kaprisli oluyor, laf edemiyorsun alınıyor diyorlar ama yabancıdan daha cazip geliyor sonucta kulturu bize yakın ama sımarık olup baskasına gitmeleri de olabilir. Yatılı dusunmuorum evim musait degil. Annem bi sure yardım eder ama 2-3 haftai gecince bakicisi gelsin alissin istiyorum.

bende varım :) benm için çokta zor değil sabah sevrisle işe geliyorum
şefim istediğim zaman yatıp dinlenebileceğimi söyledi
hemde istediğim kadar bazen günde 1 saat uyuyorum

canım benim hiç mide bulantım olmadı arada sabahları oluyordu o da çok etkilemedi beni ama benim kanamam olduğu için progestan kullanıyordum ve sürekli yatıyordum hareketsiz kaldığım için 3 kilo aldım bence sen de hareketsiz kaldığın için almışsındır aslında düşündüğün zaman çok da kilo almadık bazıları sigarayı bırakınca daha çok kilo alıyor düşün biz bir de hamileyiz böyle düşün mutlu ol :)

öncelikle çok geçmiş olsun canım. inşallah bişey olmamıştır diye düşünüyorum ben. zaten dilini kesince parçayı çıkarmışsın. büyük başka bir parça olsa mutlaka farkederdin. tekrar çok geçmiş olsun...

cok sanslısınız benim annem bakamam diyor.aslında 49 yasında hic bir saglık problemi yok. aslında be de istemiorum cunku cok baglanacak, kendi yontemleri ile yetistirecek, arada cok sımartacak, cocugun kacıs noktası olcak. oyle yapma böyle davranma diyemeyeceğim, bir de en ufak bir sitemde hemen ustume gelecek cocuguna baktım o kadar diye. O yuzden ben bakıcı ile gidicem istediğinde gelsin sevsin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…