bana sorsalar ben yatmak isterdim bu havalarda ne özeniyorum yürüyen gezen yatan hamişlereama biliyorum ki ben evde yapamıyortum alışkın değilim eşime sarıcam sürekli ama bebeğim doğduktan sonra bakacak kimsem de yok olsa bile el kadar yavruyu nasıl bırakıp çalışayım o yüzden 7. ayıma kadar çalışıp sınrasında ayrılcağım.
Ya kızlar ya benim karnım ağrıyor bir süredir kasıklarım değil ama böyle karnı ağrayan var mı?Tam orta bölge bebeğin olduğu tarafa doğru acaba rahimden yukarı doğru ilerliyor ondan mıdır?
Şuan kaçıncı haftadasın peki
KIZLAR BİŞİ SORUCAM benim gibi hamileligini öğrenip sigara bırakan var mı aranızda ? varsa kaç kilo aldınız acaba
çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?
Merhaba bende çalışıyorum şuan 30 haziran gözüküyor ama 15 gün erken gelir diyor herkez.mayıs ayı gibi yani son 3 haftaya kadar iyi olursam öyle düşünüyorum sonra 3 ay kalıyor ve sür izni var şirketle anlaşmana bağlı toplu kullanmayı düşünüyorum oda 1,5ay yapıyor bu sene bebek istediğimden yıllık iznimide kullanmamıştım yani 5 ay bebeşimle olucam sonra ananesi bakıcak öyle düşünüyoru kısmetse sen ne düşünüyorsun.
çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? Nasıl zor oluyor muı? Doğumdan sonra ne yapacaksınız?
4 ay doğum iznim var ondan sonrada bir bakıcı anne bulucaz inşallah.Allah büyük.Kaynanam yada annem baksın istemiyorum.Herkesin ayrı bir hayatı var sonuçta
ben bıraktım sigarayı. şimdiye kadar 2.5 kilo almışım ama aldığım kiloların sigaradayı bırakmış olmamdan ötürü olduğunu zannetmiyorum çünkü tam o dönemlerde midem çok fenaydı. şimdi de aşırı iştahlı değilim nasıl kilo aldım bende bilmiyorum
Kızlar bugün işyerinde yemekteyken salatamdan bir çatal ağzıma attım içinden kocaman bir cam parçası çıktı dilimi kestim. Sonra bütün olarak çıkardım hemen ama acaba bir parça yutmuş olabilirmiyim diye çok endişeleniyorum bebeğime zarar verir mi? Çok korkuyorum
merhaba arkadaşım
çalışsan bir anne adayıyım bende evet bu havalarda biraz zor oluyor ama diyorum ki iyiki yaza denk gelmemiş o sıcaklarda ne yapardım ben hem güneşten te koruyorum kendımı :) 4 ay bi doğum iznim var ondan sonrada annem bakıcak inş bi aksilik çıkmassa eğer sonrada işe dewam aslında isterdim evde oturup bebeğime bakmak ama şartlar ole el vermiyor malesef
canım ben de bıraktım 3 kilo aldım sen kaç kilo aldın ve kaç kiloyla hamile kaldın ben 51 kiloyla hamile kaldım şu an 54 kiloyum
ne demek canım arada böyle şeyler gerekli dimibebişleri izleyince tüm keyfim yerine geliyor
canım benim ki büyük ihtimal kız 18. haftada kesinleşcek bakalım cimcime yamuk yapmasın bizeseninkinede kıza benzetmişlerdi dimi aklımda yanlış kalmasın:44:
çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?
ben çalışıyorum ve çok zor oluyor, sabah 6.30 da çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum , yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor zaten saat 9- 9.30 da uyuya kalıyorum, yorgunluk ve halsizlikle beraber evde hiç bir iş yapamıyorum, yapamadıkça daha çok sinir oluyorum, ben bebek olunca nasıl yapıcam bilmiyorum, Allah güç kuvvet verir inşallah.Doğum iznimi kullandıktan sonra çalışmaya başlayacağım, bir süre kayınvalidem bakar herhalde sonrada bakıcı.
kızlar herkesin yazdıgını bir araya toplamayı bilmedigim için burdan toplu yazıyorum
marissa34,ysmc,sementen, lala17 , ozyy ve fatosss_86
kızlar bende sigarayı hemen bıraktım ve bulantılarım oldugu için dogru düzgün beslenemedim. buna ragmen 4 kilo almışım . 55 ile hamile kaldım şuan 59 çıkıyorumnasıl oldugunu bende anlamıyorum üstelik benim bulantılarım ve tiksinmelerin geçmedigi halde. iştahım da pek yok zaten. hareketsizlikten oldugunu düşünüyorum, pc başı çalıştıgım için, :44: aklıma başka da bişi gelmiyor
Kızlar bugün işyerinde yemekteyken salatamdan bir çatal ağzıma attım içinden kocaman bir cam parçası çıktı dilimi kestim. Sonra bütün olarak çıkardım hemen ama acaba bir parça yutmuş olabilirmiyim diye çok endişeleniyorum bebeğime zarar verir mi? Çok korkuyorum
Bende annem bakacağı için içim çok rahat yoksa bende evde yapamam gibi geliyor 4ay ev maceram var hiç de iyi değildi çok sıkıldım hergün gezmekte olmuyordu.ama bu arada uykudan sanırım kalkıp işe gelmek zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?