2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm bence sen o işi kocişinle çözz simdiden başla kocişinle ince ayar konuşmaya... işte bende çalışmazsam tüm yük senin üzerinde olacak. 1 bez parası dünya kadar.. sanada üzülüyorum ama elimden de bişi gelmiyor. sonuçta annen bakmak istemedikten sonra zorlada bak diyemem ki diye kocanı çok zorlanacagına ikna edersen o da annesini ikna edecektir

evet kızlar hareketsizlikten sanırım masabaşı çalışıyoruz sigarayı da bıraktık iştahımız olmuyor ama bebişlerin hatrına sürekli proteinli vitaminli şeylerden tıkınıp duruyorum.
ben diyorum 80 len giderim doğuma o zaman bi gelsin dicem size

bende çalışıyorum öğretmenim. doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta iznim var.Ama ben mayıs sonuna kadar çalışıp son ilk 8 haftanın 4 ünü doğum sonrası kullanayaım diyorum doğum sonrasıda annemle kalacağım. Bakma konusunda kendime çok güvenemiyorum doğumum da 26-27-28 hazirandan biri olur dedei her doktor ayrı söledi. inşallah mayıs sonuna kadar çalışabilirim.. sonrada bebeğimle daha fazla vakit geçiririm .....zaten ananesi bakacak..

evet cnm iyi ki yaza denk gelmedi yoksa napardık biz allahın sıcağında çalışmakta çok zor olurdu

hareketsizlikte + vucudumuz ödem yapıyoooo bence :26:

Aslında epey bir zaman var bunları düşünmeye ama insanın elinde değil evet herkez cocuğunun yanında olmak ister ama sonrası.işinden mennunsan ve gelirinde iyiyse bence işini kaybetmemelisin.bende çok memnunum işimden o yüzden geri dönmek istiyorum.annem de biraz uzak ama artık eşim fedakarlık yapıp sabahları annemi alıp gelicek sağolsun şimdilik böyle bir çözüm buldu.sana bir tavsiyem çok küçük olacağı için kreşe bırakma derim güvendiğin biri evinde bebebğinde süzeninin olduğu yerde baksa bence daha iyi olur gibi.

4 ay doğum iznim var ondan sonrada bir bakıcı anne bulucaz inşallah.Allah büyük.Kaynanam yada annem baksın istemiyorum.Herkesin ayrı bir hayatı var sonuçta
bende aynı senin gii düşünüyorum. Benim annem rahmetli oldu kayınvalidemle de çok iyi anlaşırız tüm aileyle de kayınpederim annen bakar kızım diyor ama ben baktırma taraftarı değilim. onun da bir hayatı var tam emekliliğin tadını çıkarması gereken zamanda buna hakkımın olmadığını düşünüyorum. istediğim kadar bakar ama sürekli bakmaya içim elvermiyo. çocukların başkasının elinde büyüdüğü zaman şımarma olayına hiç girmiyorum bile

ben sigara kullanımıyordum zaten. fakat 1,5-2 kg aldım şimdiye kadar. ibredeki kilo artışı çok olmasa da kan miktarının artmasından mıdır nedir sanki 6-7 kg almış gibiyim. sizin görüntünüz nasıl? bendeki gibi genel bi tombiklik var mı? :)

canımmm bence de cam parçasını yutmuş olsan farkederdin , çok geçmiş olsunnnnn :44:

valla aslında en güzeli o ne anneni ne kaynanayı karıştıracaksın ama işte gel gör ki güvenilir bakıcı bulmakta zor. inşallah bulursun iyi birini.

evet canım annemde kayınvalidede farklı illerde zaten.Herkes düzenini bozup gelecek ve bizimde aile düzeni ister istemez etkilenecek.Bu nedenle inşallah buluruz bir bakıcı annecik

doktorlar 12 haftada kilo almayın, 24 e kadar ayda 1-1.5 kilo, 24-40 arası ayda 2 kiloya normal diyorlar. Yani normal kilosunda hamileliğe baslayan bir kadının 12-13 kilo alması ideal olan.
eger ilk 12 hafta kilo alındıysa sonraki 12 haftada dengelemek lazım,yoksa ivmelenerek gidiyor. 25-30 kg arası alanlar var. Hamilelik sonrasina mutlaka buyuk kısmı gidiyor ama mayıs haziran aylarında artı 25-30 kilo ile gecirmek cok agırlasmıs olacaıgımız icin saglık acısından sakıncalı dyorlar. seker, triod, kolestrol cıkabilir, belimiz agrıyabilir. Benim doktorum sen 15 alırsın zayıfsın demisti. Umarım öyle olur

Kızlar süresiz ceza alanlar 30 ceza puanına dönüşmüş yani bir süre sonra foruma girebileceklermi?:44:

bende hiç bisey anlamadım 30 ceza puanı da ne oluyooo , arkidişlerimizin iadesi mi demek olacak acabaaa, offf yaaa öyle bisey yapsalar keskeee :44:

Son düzenleme:
dün bebişimi gördüm nasıl kıpır kıpırdı ama bacaklarını topladı karnına cinsiyetini göstermedi o kadar merak ediyorduk ki 3 hafta sonra 4lü test yaptıracağız o zaman görürüz inş.

canım ben ilk iki ay 5 kilo aldım, bu ay bulantılardan pek bir şey yiyemedim 1 kilo vermişim... bebeğim sağlıklı maşallahda ben çok zayıfım, göbeğim bile çok belli olmuyor.. herkes kilo al diye baskı kuruyor üstümde oysa aldım pantolonlarımın beli olmuyor ama farkedilmiyor sanırım..

çok teşekkür ederim , böyle şeyler önceden olsa bu kadar panik olmazdım ama insan hamile olunca çok farklı oluyormuş :)

ay bilmiyim bende benim koca çok fena yahu kaynanam bakmaz annesini ikna etmez de o bakmıyo diye benim annemi de istemez çok çelişkili vallahi ama diyorum ki hele bir gelsin bebişimiz bir görsün nasıl dönüyor düzen biraz sıkışsın o zaman konuşayım ki anlasın bu kız niye çalışmak istiyor diye. anlar heralde :S

bende de oluyor öyle ağrılar ara ara rahim genişlediği için oluyormuş diye duymuştum.

Rahim ağrısı vuruyorsa olabilir ama tam bebeğin olduğu kısım ve yukarısı tam karnım yani.Mesela karnıM tok olduğunda azaldığını hissettim sabah kahvaltdan sonra ve şimdi öğle yemeğinden sonra azaldı sanki..Ay bilemedim sağlık olsunda o hafif ağrı dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…