benimde mayısın ortalarını bulacak gibi görünüyor doğum bir aksilik çıkmazsa inşallah.. ben işimden gücümden ortamımdan çok memnunum gelirimde iyi ama çocuğuma bakacak kimse yok
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. kendisi sağolsun hamile olduğumu öğrendiğinden itibaren sosyal içerikli mesaj vermeye başladı. neymiş çocuk dediğin anne yanında olurmuş bu yaştan sonra çocuk sesi kaldırılmıyormuş vs vs. Aslında evlenirken öyle düşünemmiştim. kayınvalidem benden genç pire gibi yardımcı olur bende çalışırım ona da yardım ederim diyordum ama oyle olmadı. annemde uzak bana kadın gidip gelemez sanırım kreş yaşına kadar evde oturacağım.çocuğuma kendim bakmak istiyorum evet ama çalışıp hem istediğim şeyleri evladıma alabilmek hemde kendimi daha iyi hissetmek istiyorm. kafam bayağı karışık :S
bugun isyerimden bi arkadasımla bu konuyu gorustuk. ben de calisiorum ve 4 ay sonunda hemen calismaya baslamam gerekecek. ben gunduzlu mummkunse turk genc bir bakıcı bulmaya calısacagım. Yabancıların kendine gore dertleri var bugun anlattılar da evi soyan, eve erkek alıp is ceviren, cocugu doven, pisliği dagınıklıgı ayrı olan, birakıp kacanı cok. Turkler de cok para istior, kaprisli oluyor, laf edemiyorsun alınıyor diyorlar ama yabancıdan daha cazip geliyor sonucta kulturu bize yakın ama sımarık olup baskasına gitmeleri de olabilir. Yatılı dusunmuorum evim musait degil. Annem bi sure yardım eder ama 2-3 haftai gecince bakicisi gelsin alissin istiyorum.
merhaba arkadaşım
çalışsan bir anne adayıyım bende evet bu havalarda biraz zor oluyor ama diyorum ki iyiki yaza denk gelmemiş o sıcaklarda ne yapardım ben hem güneşten te koruyorum kendımı :) 4 ay bi doğum iznim var ondan sonrada annem bakıcak inş bi aksilik çıkmassa eğer sonrada işe dewam aslında isterdim evde oturup bebeğime bakmak ama şartlar ole el vermiyor malesef
Kızlar bugün işyerinde yemekteyken salatamdan bir çatal ağzıma attım içinden kocaman bir cam parçası çıktı dilimi kestim. Sonra bütün olarak çıkardım hemen ama acaba bir parça yutmuş olabilirmiyim diye çok endişeleniyorum bebeğime zarar verir mi? Çok korkuyorum
kızlar herkesin yazdıgını bir araya toplamayı bilmedigim için burdan toplu yazıyorum
zeynepcim alıntı ile cevapla'nın yanında + işareti var bu mesajdan alıntı ona tıklayınca birden fazla kisiye mesaj iletebiliyosun sekercm
marissa34,ysmc,sementen, lala17 , ozyy ve fatosss_86
kızlar bende sigarayı hemen bıraktım ve bulantılarım oldugu için dogru düzgün beslenemedim. buna ragmen 4 kilo almışım . 55 ile hamile kaldım şuan 59 çıkıyorumnasıl oldugunu bende anlamıyorum üstelik benim bulantılarım ve tiksinmelerin geçmedigi halde. iştahım da pek yok zaten. hareketsizlikten oldugunu düşünüyorum, pc başı çalıştıgım için, :44: aklıma başka da bişi gelmiyor
benimde mayısın ortalarını bulacak gibi görünüyor doğum bir aksilik çıkmazsa inşallah.. ben işimden gücümden ortamımdan çok memnunum gelirimde iyi ama çocuğuma bakacak kimse yok
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. kendisi sağolsun hamile olduğumu öğrendiğinden itibaren sosyal içerikli mesaj vermeye başladı. neymiş çocuk dediğin anne yanında olurmuş bu yaştan sonra çocuk sesi kaldırılmıyormuş vs vs. Aslında evlenirken öyle düşünemmiştim. kayınvalidem benden genç pire gibi yardımcı olur bende çalışırım ona da yardım ederim diyordum ama oyle olmadı. annemde uzak bana kadın gidip gelemez sanırım kreş yaşına kadar evde oturacağım.çocuğuma kendim bakmak istiyorum evet ama çalışıp hem istediğim şeyleri evladıma alabilmek hemde kendimi daha iyi hissetmek istiyorm. kafam bayağı karışık :S
bende aynı senin gii düşünüyorum. Benim annem rahmetli oldu kayınvalidemle de çok iyi anlaşırız tüm aileyle de kayınpederim annen bakar kızım diyor ama ben baktırma taraftarı değilim. onun da bir hayatı var tam emekliliğin tadını çıkarması gereken zamanda buna hakkımın olmadığını düşünüyorum. istediğim kadar bakar ama sürekli bakmaya içim elvermiyo. çocukların başkasının elinde büyüdüğü zaman şımarma olayına hiç girmiyorum bile4 ay doğum iznim var ondan sonrada bir bakıcı anne bulucaz inşallah.Allah büyük.Kaynanam yada annem baksın istemiyorum.Herkesin ayrı bir hayatı var sonuçta
şuan 15. haftadayım canım böyle giderse 80le doğuma gidicem gibi görünüyor
öncelikle çok geçmiş olsun canım. inşallah bişey olmamıştır diye düşünüyorum ben. zaten dilini kesince parçayı çıkarmışsın. büyük başka bir parça olsa mutlaka farkederdin. tekrar çok geçmiş olsun...
valla aslında en güzeli o ne anneni ne kaynanayı karıştıracaksın ama işte gel gör ki güvenilir bakıcı bulmakta zor. inşallah bulursun iyi birini.
Kızlar süresiz ceza alanlar 30 ceza puanına dönüşmüş yani bir süre sonra foruma girebileceklermi?:44:
Kızlar süresiz ceza alanlar 30 ceza puanına dönüşmüş yani bir süre sonra foruma girebileceklermi?:44:
ben sigara kullanımıyordum zaten. fakat 1,5-2 kg aldım şimdiye kadar. ibredeki kilo artışı çok olmasa da kan miktarının artmasından mıdır nedir sanki 6-7 kg almış gibiyim. sizin görüntünüz nasıl? bendeki gibi genel bi tombiklik var mı? :)
evet canım mümkün olduğu en kısa sürede ama artık arkadaşlarımız girmek isterse tabi
öncelikle çok geçmiş olsun canım. inşallah bişey olmamıştır diye düşünüyorum ben. zaten dilini kesince parçayı çıkarmışsın. büyük başka bir parça olsa mutlaka farkederdin. tekrar çok geçmiş olsun...
cnm bence sen o işi kocişinle çözzsimdiden başla kocişinle ince ayar konuşmaya... işte bende çalışmazsam tüm yük senin üzerinde olacak. 1 bez parası dünya kadar.. sanada üzülüyorum ama elimden de bişi gelmiyor. sonuçta annen bakmak istemedikten sonra zorlada bak diyemem ki diye kocanı çok zorlanacagına ikna edersen o da annesini ikna edecektir
bende de oluyor öyle ağrılar ara ara rahim genişlediği için oluyormuş diye duymuştum.
canımmm bence de cam parçasını yutmuş olsan farkederdin , çok geçmiş olsunnnnn :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?