2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doktorlarda bir ailem o on pasıor o ona ya bende daha cinsiyet biliyorum ikili testte panikten sormadım doktorumda bir şey demedi br dahaki randevumda üç hafta var

ama doktorum dedi ki devlete gittiğinde sakın ben özele gidiyorum ama fiyatları pahalı olduğu için tahlilleri burada yaptırıcam deme azarı yer cıkarsın dedi.

Benım calsıdıgım hstanede 2 lı test yok baska hastaneye gıttım 182 den randevu aldım kadın doguma rast gele aldım rica ettim hemen yaptırdım . tabıkı hıc bır devlet hastanesınde soylenmez ozelde pahalıydı dıye ayıp sadece su tahlılımın zamanı geldı demenız yeterlı

1:160 çıktı benimde bi tanesi diğerleri ve ense kalınlığı falan normal arkadaşın amniosentez yaptırmış sonucu ne oldu ?

Bu arada mide yanması rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor buda reflüye sebep oluyor o yüzdende mide yanması oluyor diye biliyorum...

ınsallah ben 12+3 de gıtmıs olucam dr a ama sanırım solemez
cunku bır sonrtakınde demıstı
ya bu haMILELIK COK UZUN SURUO YAAAAA

BENDE SÖYLEMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM HATTA HİÇ SORMADIM BİLE SÖYLEMEZ DİYE AMA KENDİNDEN ÇOK EMİN BİR ŞEKİLDE BAK SÖYLEDİ İNŞALLAH SENİN DOKTRUNDA SÖYLER :) AMA DEDİĞİN GİBİ 16. HAFTA EN GARANTİ...

ADIM ADIM BÜYÜYEN BİR MUCİZE VE ONU KUCAĞINA ALMAK İÇİN HERŞEYDEN DAHA ÇOK SABIRSIZLANAN BİZ ANNELER.. BENİ KİM GÖRSE AAA NE ÇABUK GEÇTİ DİYOR BANA SANKİ AYLAR AYLAR AYLAR OLDU ... DOĞDUKLARINDADA VAKTİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMAYACAKMIŞIZ TECRÜBELİLİLER ÖYLE DİYOR... aLLAH SANADA BEBEĞİNEDE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH TAM ZAMANINDA KUCAĞINDA OLSUN..

Bu arada mide yanması rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor buda reflüye sebep oluyor o yüzdende mide yanması oluyor diye biliyorum...

evet bende öyle olduğunu okudum.. yaklaşık bir aydır çekiyordum mide ağrısı ve yanmasını son gidişimde bir hap verdi doktorum %70 azaldı şikayetlerim ve bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi.. çünkü hamilelik sonuna kadarda bu şekilde devam edebilirmiş mide yanmaları...

maşallahhhh :) erkek gibi geldi bana sağlıklı ve hayırlısı olur inş

08 Aralıkta kontrolüm vardı. daha biz sormadan bebeğiniz kız dedi doktorumuz ve yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi ama ben 16. haftayı bekleme taraftarıyım değişebilir tahminler diyorlar...

valla ilk görüşte dedim ki bu yakışıklı delikanlı da kimin bebişi

Dr şöyle dedi..
Gelişine atıyor olabilirim şu anda henüz birşey söylemek için çok erken ama erkek olsun bizim olsun diyyim sadece dedi.
16-18. haftalarda kesin konuşabilirim dedi.

Bunun dışında 2'li test için kağıt hazırlamış bu arada, söylediği şu..
Zeka testlerini yaptırmak size kalmış bir olay, eğer zeka testi sonuçları hiç önemli değil, sorun çıksa dahi ben bebek aldırmam bununla yaşarım,doğumumu yaparım diyorsan yaptırmamanı öneririm geride en az 6 ayın var ve bu 6 ayı üzülerek geçirme kapıdan çıkınca bu formu yırt at... Eğer hayır sonuç sorunlu çıkarsa ben gebeliğimi sonlandırıcam diyorsan yaptır hemşire hanımda size yardımcı olacak dedi..
Bu konuşmamam sizi yanıltmasın bebeğinizde annemizde çok sağlıklı gözüküyor, ölçümlerimde bir sorun gözükmüyor dedi..
Odadan çıkınca eşim yırttı kağıdı attı..

Yaptırmadık biz yani..

Kan hapına başladık bu arada..

daha önce spor yapıyordum tabii 8 senedir duzenli spor salonuna gidiyorum, son 6 aydır haftada 4 gun yuksek tempoda bisiklet(spinning) yapıordum. zaten hamile kalınca spordan ayrı kalıcam die dusunmustum, ama simdi yavas da olsa yapmayı planlıorum duzenli olarak, uyeligim var bir yerde tam da haziran 15 te dolacak saka gibi dogum zamanı. hem doguma hazırlıor hem kaslar guclenior hem endorfin salgılanıor hem de agırlasmadan kilo alıorsuun. faydası cok. ama hayatında hic yapmamıs kisiler icin yuruyus diyorlar gunde 30 dak.

kaldırdıgım agırlıklar 1-2 kilo oturdugum yerde maksimum 5 kg. canım o kadardan bisi olmaz bence, alısveris torbaları bile ondan daha agır ya da masa topluorum tepsiyi mutfaga tasıorum en az 3kg.
Doktora sordum nabzını 100 un altında tut asırı ısınma, agırlıkta da kendini zorlama zaten hissedersin, beline agırlıgı verme dedi.

kızlar benim annem çok heyecanlı daha 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün tuhafiyede ki bütün ipleri eve taşıdı. bir sürü ortak renk almıştı 3 aydır örüyo bişeyler ören bayan gibi cumartesi de cinsiyetini öğrenince hemen onu aradım erkek olduğunu duyunca kalan ipleri götürmüş maviye kahveye falan çevirmiş. Allahım ben o kadar şeyi napıcaksam anne yeter bebek yaz bebeği olucak bunları giyene kadar büyür diyorum olsun bebek dediğin yazında yelek giyer uykudan kalkınca takarsın sırtına yeleği çocuğun teri soğuyana kadar diyo ya birde zıbın almış kızlar akıllara zarar üzerinde '' şşşttt dikkatli olun içerden yeni çıktım'' yazıyor

Allah sağlık versin hayırlı ve güzel ahlaklı birevlat olsun inşallah... Seninle aynı düşüncede olduğum için bende yaptırmadım ölçümdede sağlıklı dedi çok şükür doktorum.. Ben güzel bir hamilelik geçirip güzel bir doğum için dua ediyorum...

bende doktoruma balık yiyemediğimi söyledim özellike oda gülerek boşver keyfine bak ne istiyorsan onu ye sana vitamin yazmayacağım bir çoğunda cıva var balıktan alacağın omegayı ceviz ve fındıktanda alabilirsin dedi ve senin gibi kan hapına başlattı...

minik ve güzel bir mucize büyütüyoruz keyfini çıkaralım inşallah :)

ben bu konuda çok ikilemdeyim ikili testimde bi değerimde 1:160 çıktı diğerleri normal ense kalınlığı falanda normal ama bizimki geç döllenmeydi ve o kadar çok şey okudum ki bi etraftan duyduklarım hem ikilisi hem üçlüsü bozuk çıksa bile çok sağlıklı bebekler olmuş bende testlerin yanılma payı olduğunu düşünüyorum ama risk tabi ki

canım benim sen kalbini ferah tut bak sana ne diycem burda sfkyd sanırım bir arkadaş vardı ense kalınlığı 7 mm çıktı ve bu arkadaşa cvs sıvı alınıp test yapıldı bebeği normal çıktı çok şükür bence kalbini bozma en tatlım herşey güzel olucak Allah'ın izniyle her gün işyerine gelirken yasin okuyorum hepiniz dularımdasınız

benim yakından tanıdığım iki kişiye down sendromu tanısı konuldu bu testlerle ve bebeğini aldırmayacağı için çok zor bir hamilelik geçirdiler... Ama sonuçta ikiside çok çok sağlıklı ve akıllı evlatlar dünyaya getirdiler bu tabii ki bir risk ama kesinlikle net doğru sonuç veren tesetler değil eğer bebeğini aldırmayı düşünmüyorsa bir anne hiç takılmamalı bence.. hem bebeğinin değerleride normal çıkmış inşallah sağlıkla dünyaya gelecektir yiyelim içelim onlara sağlık olacak şeyleri ve keyfimize bakalım inşallah ömürde kaç kez tadabiliriz ki bu güzel duyguları :)

Ne güzel işte spor yapmanın faydaları, keşke bende daha önce düzenli yapsaydım o zaman benim doktorda pilatese onay vermicek ...Sadece yürüyüş içinde havada kötü insan hep çıkamıyor ancak hafta sonu eşimle yürüyüş yapıyoruz..Bakıcaz bir hal çaresine artık

maşallah ne kadar güzel :) bende hatim başladım inşallah tamamlamak nasip olur... bende sizleri şahsen tanımasam dahi dualarıma ekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…