2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

her ne kadar normal olduğundan emin olsam da insanı kuşku kaplıyo ve otomatik olarak geriliyosunn maalesef

benim annem de bi tane beyaz hırka ormus, dedim baska istemiyorum. dediğin gibi o kdr yun kazagı napacagız kizin zaten hasta olmasın die sokaga cıkarmıyoruz evlerde sıcak dedim bende. bi de hazır super tatlı seyler varken gerek yok bence 1-2 tane hatıra yeter dedim

ya ama bolede mutsuz oluo ınsan
ne ıs yapabılıorz ne baska bısı
umarım gecer tamamıyle

canım Allah kabul etsin eğer paylaşmak istersen cüzleri ben hazır ve nazırım aklında olsun

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim... Eğer tamamlayamayacak olur isem inşallah yardımını isterim.. Gerçekten çok mutlu oldum :) Tüm bebişler için bol bol dua edelim inşallah..

Bebeğin güzel ahlaklı olması için hamilelik byunca 7 hatim indirilmesinin çok faydalı olduğunu duymuştum okumak isteyenler henüz vakit var iken hazirana kadar tamamlanabilir diye hatırlatmak istedim..

yok valla ben annemle baş edemiyorum canım.küsmesini de istemiyorum aslında yapıyo kendi çapında işte.bende hazır alırız dedim ama nafile.ya hadi onlar neyse hani beşik için bebek yatakları varya ortapedik falan onları da beğenmiyo.onun üzerine ince korumalık gibi yün yatak yapmış daha sağlıklıymış.ben uyku seti alıcam dedim o yün yorgan yaptırıcam diyo.

slm kizlar bi sey sorucam size
benim gecen haftaki kontrolumde bebegin kesesinin yaninda rahim agzina yakin yerde hematom pihti bi alan gorundu sizdede oldumu oyle seyler ne zaman gecer bu ya..

aaaa süper aslında okumak isteyen arkadaşlarla paylaşıp okuyabiliriz gerçekten birde meryem suresi doğumu kolay geçmesi için faziletliymiş

ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oldu ... hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH . yorucu bir haftasonundan çıktım . dün evde mevlüt okuttum . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH ev aldığımızda niyet etmiştik eşimle hazır muharrem ayı iken hem aşuremizi yaptık hemde mevlüdümüzü

yüce rabbim kabul etsin niyetinizi...yeni evinizde yeni bebişinizle h uzur içinde oturun inşAllah...

allah kabul etsin canım

aaaa süper aslında okumak isteyen arkadaşlarla paylaşıp okuyabiliriz gerçekten birde meryem suresi doğumu kolay geçmesi için faziletliymiş

abese suresi 19 ve 20 ayetide ezberleyerek sancılar başladığı andan itibaren doğum anına kadar okuyabiliriz rahimin açılmasını inanılmaz kolaylaştırıyormuş minik bir not :)

Evet uzun bir zaman dr gitmeyince insanın içinde acabalar çoğalıyor ama o kadar büyümüş ve o kadar hareketliydiki, big big yapıp kaçan bi çizgi film karakteri vardı ya onun gibi aynı :) :)
Keyfimize bakıyoruz biz şimdi :) cmtsi günü 13+2 deydim yani şimdi 13+4 oldum.. 14. hafta oluyor :)
Rabbim keyfimizi bozmasın inşallah..

Allah kabul etsin evinize bereket bebeğinize sağlık olsun inşallah :) eviniz hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına...

Allah kabul etsin canım. Evinize bereket, bebeğinize de şifa olsun inşallah.

yüce rabbim kabul etsin niyetinizi...yeni evinizde yeni bebişinizle h uzur içinde oturun inşAllah...
amin canım İNŞALLAH ALLAH bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin .
allah kabul etsin canım
amin canım çok sağol
Allah kabul etsin evinize bereket bebeğinize sağlık olsun inşallah :) eviniz hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına...

amin canım . ALLAH isteyen herkese kendi evini almayı nasip etsin İNŞALLAH

Maşallah. Boyu ne kadar olmuş canım. Ben sen son 12.haftada gitmiştim. Bu cumartesi gidicem çok merak ediyorum.

Çok şükür kızlar sonunda 16. haftayı bulduk..inşallah su gibi geçer zaman bir an önce sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize

Günaydınnnn herkesee

Kızlar ben artık kasık ağrısı çekmiyorum , bebeğimide hissetmiyorum ne zaman hareketlerini hissedicezz yaaa böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim nasıl ki acabaa???
canım ilkse geç hissedrsin 19-20 haftayı bulur..merak etme inşallah iyidir bebişin..kontrol ne zamandı?

Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775

Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..

Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
Bi pipi gördüm sanki

kzıalr ya ben bu netce sebze yıkama işini çok abarttım resmen paranoyaya bağladım sizdede var mı
Canım bebeğin için endişelenmen normal ama kendini bu kadar yıpratma..eskiler neler yaparmış yermiş..biraz relax ol...

Bu arada mide yanması rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor buda reflüye sebep oluyor o yüzdende mide yanması oluyor diye biliyorum...
bir haftadır perişanım..rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş sanırım..geceleri yanmadan uyuyamıyorum bile sakız soda havada uçuşuyor ama yok..

Canıum bebek doğunca bugünlerine şükredeceksin emin ol..ilk üç ay zorlu süreç birde acemilik oluyo..gazıydı teriydi uğraşıyosun..hastalandırmamak için ayrı gayret tabii..3 ay geçmek bilmiyor..sonra akıyor

maşallah canım Allah kabul etsin..bizede dua et

maşallah ne kadar güzel :) bende hatim başladım inşallah tamamlamak nasip olur... bende sizleri şahsen tanımasam dahi dualarıma ekliyorum...
Allah kabul etsin canım hatimini..okuyanlara o kadar imreniyorumki..gözümü açabilsem uykudan bişeyler yapıcamda
oh oh ne güzel..Allah kabul etsin canım..evinizdede güle güle oturun canım..

Bende tebrik ediyorum ozaman senin herkez zayıf hamile kalan daha çok kilo alır diyor sanırım doğru.ben 51 le kaldım şimdi 54 oldum işte ama bebiş gözükmüyor iştee)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…