canım benim sen kalbini ferah tut bak sana ne diycem burda sfkyd sanırım bir arkadaş vardı ense kalınlığı 7 mm çıktı ve bu arkadaşa cvs sıvı alınıp test yapıldı bebeği normal çıktı çok şükür bence kalbini bozma en tatlım herşey güzel olucak Allah'ın izniyle her gün işyerine gelirken yasin okuyorum hepiniz dularımdasınız
maşallah ne kadar güzel :) bende hatim başladım inşallah tamamlamak nasip olur... bende sizleri şahsen tanımasam dahi dualarıma ekliyorum...
kızlar benim annem çok heyecanlıdaha 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün tuhafiyede ki bütün ipleri eve taşıdı. bir sürü ortak renk almıştı 3 aydır örüyo bişeyler ören bayan gibi cumartesi de cinsiyetini öğrenince hemen onu aradım erkek olduğunu duyunca kalan ipleri götürmüş maviye kahveye falan çevirmiş. Allahım ben o kadar şeyi napıcaksam anne yeter bebek yaz bebeği olucak bunları giyene kadar büyür diyorum olsun bebek dediğin yazında yelek giyer uykudan kalkınca takarsın sırtına yeleği çocuğun teri soğuyana kadar diyo ya birde zıbın almış kızlar akıllara zarar üzerinde '' şşşttt dikkatli olun içerden yeni çıktım'' yazıyor
canım yanlız değilsin merak etmeBen 3 aydır böyleyim.miskin miskin oturayım tv izliyeyim kocam bulaşık yıkasın evi toplasın sonra ben tv karşısında uyuyayım eşim beni kaldırsın yatağa sürüklesin o haldeyim yani.kız kardeşim diyor ki ayy ablaaaaa bu adam 9 ay beklemez bu gidişle boşar seni
canım Allah kabul etsin eğer paylaşmak istersen cüzleri ben hazır ve nazırım aklında olsun
benim annem de bi tane beyaz hırka ormus, dedim baska istemiyorum. dediğin gibi o kdr yun kazagı napacagız kizin zaten hasta olmasın die sokaga cıkarmıyoruz evlerde sıcak dedim bende. bi de hazır super tatlı seyler varken gerek yok bence 1-2 tane hatıra yeter dedim
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim... Eğer tamamlayamayacak olur isem inşallah yardımını isterim.. Gerçekten çok mutlu oldum :) Tüm bebişler için bol bol dua edelim inşallah..
Bebeğin güzel ahlaklı olması için hamilelik byunca 7 hatim indirilmesinin çok faydalı olduğunu duymuştum okumak isteyenler henüz vakit var iken hazirana kadar tamamlanabilir diye hatırlatmak istedim..
ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oldu... hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH . yorucu bir haftasonundan çıktım . dün evde mevlüt okuttum . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH ev aldığımızda niyet etmiştik eşimle hazır muharrem ayı iken hem aşuremizi yaptık hemde mevlüdümüzü
ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oldu... hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH . yorucu bir haftasonundan çıktım . dün evde mevlüt okuttum . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH ev aldığımızda niyet etmiştik eşimle hazır muharrem ayı iken hem aşuremizi yaptık hemde mevlüdümüzü
aaaa süper aslında okumak isteyen arkadaşlarla paylaşıp okuyabiliriz gerçekten birde meryem suresi doğumu kolay geçmesi için faziletliymiş
Allah sağlık versin hayırlı ve güzel ahlaklı birevlat olsun inşallah... Seninle aynı düşüncede olduğum için bende yaptırmadım ölçümdede sağlıklı dedi çok şükür doktorum.. Ben güzel bir hamilelik geçirip güzel bir doğum için dua ediyorum...
bende doktoruma balık yiyemediğimi söyledim özellike oda gülerek boşver keyfine bak ne istiyorsan onu ye sana vitamin yazmayacağım bir çoğunda cıva var balıktan alacağın omegayı ceviz ve fındıktanda alabilirsin dedi ve senin gibi kan hapına başlattı...
minik ve güzel bir mucize büyütüyoruz keyfini çıkaralım inşallah :)
amin canım İNŞALLAH ALLAH bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin .yüce rabbim kabul etsin niyetinizi...yeni evinizde yeni bebişinizle h uzur içinde oturun inşAllah...
amin canım çok sağolallah kabul etsin canım
Allah kabul etsin evinize bereket bebeğinize sağlık olsun inşallah :) eviniz hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına...
Evet uzun bir zaman dr gitmeyince insanın içinde acabalar çoğalıyor ama o kadar büyümüş ve o kadar hareketliydiki, big big yapıp kaçan bi çizgi film karakteri vardı ya onun gibi aynı :) :)
Keyfimize bakıyoruz biz şimdi :) cmtsi günü 13+2 deydim yani şimdi 13+4 oldum.. 14. hafta oluyor :)
Rabbim keyfimizi bozmasın inşallah..
Günaydın herkese. İyi haftalar. 16. haftamıza girdik çok şükür. Cumartesi de kısmetse miniğimi görmeye gideceğim :)
49,5 kiloyum şuan ama hafiften karnım çıktı. Sürekli oturarak çalıştığım için kendi pantolonlarım beni rahatsız etmeye başladı. Ben de hamile pantolonu giydim, rahatladım. Normal pantolonlarla artık bebeğimi sıkmaya başladı.
Çok şükür kızlar sonunda 16. haftayı bulduk..inşallah su gibi geçer zaman bir an önce sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize16. haftada olan bayanlar artık yaklaşık boylarımız "cm" cinsinden
Göbek konusunu açmayalım, akşam yemeğinden sonra doğuma gidecekmişim gibi oluyorum
Normal kilomda, spor ve diyet yaparken hamile kaldım ama kocaman bir karnım var, herkes 9 aylık halimi merak ediyor.:44:
Saçımı boyatmayı ben de düşünüyorum ancak çok kararsızım fakat bu bakımsız görüntü beni benden aldığı için her an boyaya bilirim.
canım ilkse geç hissedrsin 19-20 haftayı bulur..merak etme inşallah iyidir bebişin..kontrol ne zamandı?Günaydınnnn herkesee
Kızlar ben artık kasık ağrısı çekmiyorum , bebeğimide hissetmiyorum ne zaman hareketlerini hissedicezz yaaa böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim nasıl ki acabaa???
Bi pipi gördüm sankiEki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775
Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..
Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
Canım bebeğin için endişelenmen normal ama kendini bu kadar yıpratma..eskiler neler yaparmış yermiş..biraz relax ol...kzıalr ya ben bu netce sebze yıkama işini çok abarttım resmen paranoyaya bağladım sizdede var mı
bir haftadır perişanım..rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş sanırım..geceleri yanmadan uyuyamıyorum bileBu arada mide yanması rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor buda reflüye sebep oluyor o yüzdende mide yanması oluyor diye biliyorum...
Canıum bebek doğunca bugünlerine şükredeceksin emin ol..ilk üç ay zorlu süreç birde acemilik oluyo..gazıydı teriydi uğraşıyosun..hastalandırmamak için ayrı gayret tabii..3 ay geçmek bilmiyor..sonra akıyorBENDE SÖYLEMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM HATTA HİÇ SORMADIM BİLE SÖYLEMEZ DİYE AMA KENDİNDEN ÇOK EMİN BİR ŞEKİLDE BAK SÖYLEDİ İNŞALLAH SENİN DOKTRUNDA SÖYLER :) AMA DEDİĞİN GİBİ 16. HAFTA EN GARANTİ...
ADIM ADIM BÜYÜYEN BİR MUCİZE VE ONU KUCAĞINA ALMAK İÇİN HERŞEYDEN DAHA ÇOK SABIRSIZLANAN BİZ ANNELER.. BENİ KİM GÖRSE AAA NE ÇABUK GEÇTİ DİYOR BANA SANKİ AYLAR AYLAR AYLAR OLDU ... DOĞDUKLARINDADA VAKTİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMAYACAKMIŞIZ TECRÜBELİLİLER ÖYLE DİYOR... aLLAH SANADA BEBEĞİNEDE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH TAM ZAMANINDA KUCAĞINDA OLSUN..
maşallah canım Allah kabul etsin..bizede dua etcanım benim sen kalbini ferah tut bak sana ne diycem burda sfkyd sanırım bir arkadaş vardı ense kalınlığı 7 mm çıktı ve bu arkadaşa cvs sıvı alınıp test yapıldı bebeği normal çıktı çok şükür bence kalbini bozma en tatlım herşey güzel olucak Allah'ın izniyle her gün işyerine gelirken yasin okuyorum hepiniz dularımdasınız
Allah kabul etsin canım hatimini..okuyanlara o kadar imreniyorumki..gözümü açabilsem uykudan bişeyler yapıcamdamaşallah ne kadar güzel :) bende hatim başladım inşallah tamamlamak nasip olur... bende sizleri şahsen tanımasam dahi dualarıma ekliyorum...
oh oh ne güzel..Allah kabul etsin canım..evinizdede güle güle oturun canım..ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oldu... hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH . yorucu bir haftasonundan çıktım . dün evde mevlüt okuttum . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH ev aldığımızda niyet etmiştik eşimle hazır muharrem ayı iken hem aşuremizi yaptık hemde mevlüdümüzü
Allah kabul etsin canım. Evinize bereket, bebeğinize de şifa olsun inşallah.
ben sürekli kilomu kontrol ediorum aşağıda 11 yazıo ama 12 haftalık hamileyim zaten kiloluyum 80 kiloydum hamile kalırken hala 80 kiloyum sıfra sıfır yani doğal olarakte göbeğim zaten var ben şu an anlamıorum varmı yokmu ama kendii tebrik ediyorum:) aferin bana 3. ay bitmek üzere ve ben hala kilo almadım
oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?