Çok şükür kızlar sonunda 16. haftayı bulduk..inşallah su gibi geçer zaman bir an önce sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize
canım ilkse geç hissedrsin 19-20 haftayı bulur..merak etme inşallah iyidir bebişin..kontrol ne zamandı?
Bi pipi gördüm sanki
Canım bebeğin için endişelenmen normal ama kendini bu kadar yıpratma..eskiler neler yaparmış yermiş..biraz relax ol...
bir haftadır perişanım..rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş sanırım..geceleri yanmadan uyuyamıyorum bilesakız soda havada uçuşuyor ama yok..
Canıum bebek doğunca bugünlerine şükredeceksin emin ol..ilk üç ay zorlu süreç birde acemilik oluyo..gazıydı teriydi uğraşıyosun..hastalandırmamak için ayrı gayret tabii..3 ay geçmek bilmiyor..sonra akıyor
maşallah canım Allah kabul etsin..bizede dua et
Allah kabul etsin canım hatimini..okuyanlara o kadar imreniyorumki..gözümü açabilsem uykudan bişeyler yapıcamda
oh oh ne güzel..Allah kabul etsin canım..evinizdede güle güle oturun canım..
ya arkadaslarrrr
off
benım problemlerım yoktu cok fazla ancak gecen haftadan ıtıbaren halsızlık yorgunluk yataktan kalkamamahepsını yasıorm
ınanmıcaksınız ama ıse aglayarak geldım bugun
uyanmak ıstemıorm
bu haftalarda benım gıbı olan arkadaslar var mı
Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775
Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..
Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
kızlar benim annem çok heyecanlıdaha 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün tuhafiyede ki bütün ipleri eve taşıdı. bir sürü ortak renk almıştı 3 aydır örüyo bişeyler ören bayan gibi cumartesi de cinsiyetini öğrenince hemen onu aradım erkek olduğunu duyunca kalan ipleri götürmüş maviye kahveye falan çevirmiş. Allahım ben o kadar şeyi napıcaksam anne yeter bebek yaz bebeği olucak bunları giyene kadar büyür diyorum olsun bebek dediğin yazında yelek giyer uykudan kalkınca takarsın sırtına yeleği çocuğun teri soğuyana kadar diyo ya birde zıbın almış kızlar akıllara zarar üzerinde '' şşşttt dikkatli olun içerden yeni çıktım'' yazıyor
Maşallah. Boyu ne kadar olmuş canım. Ben sen son 12.haftada gitmiştim. Bu cumartesi gidicem çok merak ediyorum.
iste kumas pantalon veya etek giydiğim icin esnemiyor, aksama dogru sıkıyor, daha rahat belli pantalonlar aldım. Bugun Saffire gideceğim H&M hamile koleksiyonuna bakmıstım internetten cok guzel gorunuyordu var mı bir bakayım. Ben 2.5 kilo almıstım ama 1 kilosunu verdim gecen hafta istahım kesildi ve spora basladım. Yani toplamda 1.5 kilodayım.
Boyumuz 7.15 cm olmuş.. 13+2'deyken..
Renkli 3 boyutlu ultrasonda izledik şoka girdim hala etkisindeyim diyebilirim. Tamamen insan görüntüsü halinde tatlışım. Kolları, elleri, göbişi ay allahım nazarlardan saklasın yavrucuklarımızı.
Sen de çok değişik duygulara bürüneceksin tatlım, ben en son 7+1 de gitmiştim şimdi 13+2 de gidince gözlerim yuvalarından fırlayacaktı çok komiktim..
Boyumuz 7.15 cm olmuş.. 13+2'deyken..
Renkli 3 boyutlu ultrasonda izledik şoka girdim hala etkisindeyim diyebilirim. Tamamen insan görüntüsü halinde tatlışım. Kolları, elleri, göbişi ay allahım nazarlardan saklasın yavrucuklarımızı.
Sen de çok değişik duygulara bürüneceksin tatlım, ben en son 7+1 de gitmiştim şimdi 13+2 de gidince gözlerim yuvalarından fırlayacaktı çok komiktim..
kızlar bu arada lutfi kırdardaki bebek fuarına gitmeyi dusunen var mı? Ocaktakine giderim diordum ama burası daha yakın.
Bloglarda gitmenin gereksiz oldugunu cok kalabalık, gurultulu, duzensiz,satısın az oldugunu soyluyorlar ama merak ediyorum.
Bu arada gap kids sitesinde dun dolanırken dayanamadım ve sunları siparis ettim. Hem erkege hem kiza gider diye 6 aylık aldım (aralık'a gelecek nasılsa diye) cok tatlıdeğil mi?
Eki Görüntüle 572774
Maşallah, nazar değmesin. Çok büyümüş ya. Doktora gittiğimde 16+6 olacağım benimki de baya bir büyümüş olacak inşallah. Zaten en son gittiğimde gelişimi 6 gün ilerideydi. Çok merak ediyorum ya. Günler geçmek bilmedi.
Çok güzelmişbende girmek istiyorum fuarı organize eden firmayı aradım daha çok tanıtım amaçlı olduğunu söylediler buda firmaların ürünlerini dağıtacağı anlamına gelir.ama kapsamlı doğum fotoğrafcısına kadar bir çok stant kurulacakmış.ben gitmeyi düşünüyorum yani
canım ya bu bahsettiğiniz yer nerde ??
Çok şükür kızlar sonunda 16. haftayı bulduk..inşallah su gibi geçer zaman bir an önce sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize
canım ilkse geç hissedrsin 19-20 haftayı bulur..merak etme inşallah iyidir bebişin..kontrol ne zamandı?
Bi pipi gördüm sanki
Canım bebeğin için endişelenmen normal ama kendini bu kadar yıpratma..eskiler neler yaparmış yermiş..biraz relax ol...
bir haftadır perişanım..rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş sanırım..geceleri yanmadan uyuyamıyorum bilesakız soda havada uçuşuyor ama yok..
Canıum bebek doğunca bugünlerine şükredeceksin emin ol..ilk üç ay zorlu süreç birde acemilik oluyo..gazıydı teriydi uğraşıyosun..hastalandırmamak için ayrı gayret tabii..3 ay geçmek bilmiyor..sonra akıyor
maşallah canım Allah kabul etsin..bizede dua et
Allah kabul etsin canım hatimini..okuyanlara o kadar imreniyorumki..gözümü açabilsem uykudan bişeyler yapıcamda
oh oh ne güzel..Allah kabul etsin canım..evinizdede güle güle oturun canım..
Arkadaşlar,
Pilates ve yoga konusunda bir parça bilgi sahibi biri olarak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum daha önce hiç pilates ya da yoga yapılmadıysa cd alıp sıfırdan evde denemek pek sağlıklı değil. yanlış yapılan bir hareket bebeğe olmasa bile sizin bedeninize zarar verebilir. Bu sebeple yapmak istiyorsanız en azından birkaç ders bir profesyonelden destek alıp duruş, nefes alma tekniği ve temel hareketleri öğrenmekte fayda var.
arkadaşlar toksoplazması negatif çıkanlar meyveleri ve sebzeleri naıl yıkıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
benim doktorum sirkeli suda beklet demişti kabuguyla yediğin herşeyi... ama yanlışlık olmasın benimki negatif değil. negatif olunca ekstra bir temizlik gerekir mi bilmiyorum ama tüm şarküteri yasak sana di mi? çiğ etler yani...
arkadaşlar toksoplazması negatif çıkanlar meyveleri ve sebzeleri naıl yıkıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?