2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

amin canım İNŞALLAH ALLAH isteyen ve dileyen herkese nasip etsin

bende geçen hafta çok kötüydüüm. oturduğum yeerde uyuya kalıyordum. bu sabahta iyi uyanmadım zooorla bi yumurta yedim yattım işe de gidemedim ateş bastı baş ağrısı da var :26:

Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775

Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..

Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..

erkek erkek yaw hemde çook yakışıklıı

bi tanede bende var o modelden canım. telefonda sadece 20 dakika ikna için uğraşıyorum ama benimkiler örgüt teyzemle ortak çalışıyorlar biri yapmasa diğeri yapıyor. bende bari büyük öründe kışa giydireyim dedim :44:

kızlaaar bakın amcamız bize ne aldıııı

Maşallah. Boyu ne kadar olmuş canım. Ben sen son 12.haftada gitmiştim. Bu cumartesi gidicem çok merak ediyorum.

Boyumuz 7.15 cm olmuş.. 13+2'deyken..
Renkli 3 boyutlu ultrasonda izledik şoka girdim hala etkisindeyim diyebilirim. Tamamen insan görüntüsü halinde tatlışım. Kolları, elleri, göbişi ay allahım nazarlardan saklasın yavrucuklarımızı.
Sen de çok değişik duygulara bürüneceksin tatlım, ben en son 7+1 de gitmiştim şimdi 13+2 de gidince gözlerim yuvalarından fırlayacaktı çok komiktim..

Bende haziran annesi olucam kısmetse ama burda herkez benden farklı:-( ben şuan spır yapamıyorum hala orogesteron içiyorum haziran 30 gözüküyor diye burdayım ama 15 gün önce gelir bebişin dediler diye burdayım bende vitamin şu bu hiçde bişey vermedi doktorum anlamadım ben yaa.şuan 11+1deyim bana en yakın arkadaşlar bana duymunuzdan bahsedermisiniz lütfennnnnn

maaşAllah bebişine

Maşallah, nazar değmesin. Çok büyümüş ya. Doktora gittiğimde 16+6 olacağım benimki de baya bir büyümüş olacak inşallah. Zaten en son gittiğimde gelişimi 6 gün ilerideydi. Çok merak ediyorum ya. Günler geçmek bilmedi.

erkek erkek yaw hemde çook yakışıklıı

Canımsın yorumlarında beni de unutmadığın için :)))
Çok mutluyum bebeğimi gördüğüm için...

Hanımlar aniden girdim araya spor konusu açılmış bildiklerimi paylaşmak istedim
Doktorum dikkat etmem gerekenlerin arasında bisiklete binme demişti, spor olarak yüzme çok faydalı yapabiliyorsan eğer dedi, platese gelince daha önce hiç plates yapmadıysan pek önermem çünkü önceden çalışmayan kaslarını zorlyabilirsin dedi, en faydalısı günlük yürüşlerdir dedi.

Çok güzelmiş bende girmek istiyorum fuarı organize eden firmayı aradım daha çok tanıtım amaçlı olduğunu söylediler buda firmaların ürünlerini dağıtacağı anlamına gelir.ama kapsamlı doğum fotoğrafcısına kadar bir çok stant kurulacakmış.ben gitmeyi düşünüyorum yani

Geçecek ama:)
Bir bakmışsın bebekini izliyorsun :)

merhaba kızlarrrr

mümkünse bu hafta çabuk geçsin haftaya bende cinsiyetini öğrenmeye gideceğim.... çoook sabırsızımmm çoook

canım ya bu bahsettiğiniz yer nerde ??

Evet cnmm ya ilk bebeğim kontrolüm aralık sonu ocak başı gibi daha epey var

Arkadaşlar,
Pilates ve yoga konusunda bir parça bilgi sahibi biri olarak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum daha önce hiç pilates ya da yoga yapılmadıysa cd alıp sıfırdan evde denemek pek sağlıklı değil. yanlış yapılan bir hareket bebeğe olmasa bile sizin bedeninize zarar verebilir. Bu sebeple yapmak istiyorsanız en azından birkaç ders bir profesyonelden destek alıp duruş, nefes alma tekniği ve temel hareketleri öğrenmekte fayda var.

arkadaşlar toksoplazması negatif çıkanlar meyveleri ve sebzeleri naıl yıkıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz

arkadaşlar toksoplazması negatif çıkanlar meyveleri ve sebzeleri naıl yıkıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz

benim doktorum sirkeli suda beklet demişti kabuguyla yediğin herşeyi... ama yanlışlık olmasın benimki negatif değil. negatif olunca ekstra bir temizlik gerekir mi bilmiyorum ama tüm şarküteri yasak sana di mi? çiğ etler yani...

evet canım sucuk pastırma salam çiğ köfte bebeğimin sağlığı için yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…