2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlar hoş geldinizz...ama boşverin kim ne konuşursa konuşsun..burda 100den fazla kişi var herkes bir olur mu hiç

yani dediğin gibi, kişisel kararlar bunlar, bana yanlış gelen sana doğru, sana yanlış gelen bana doğru gelebilir. Bir sürü kadınız tabii ki farklı görüşler olacak. Yanlış anlamadığına sevindim. iyi gezmeler bebeğinle

Son düzenleme:

Herkes yeterince deşarj canım kim hangi lafı çarpıtıyomuş keşke açıklayıp öyle gitseydin bak merakta kaldım şimdi

Ben yaptırdım ilk hamileliğimde hemde 2 doz oğlum 41 haftada geldi hiç biseycik olmadı bunda da tek doz olacakmış

bende oğlumda yaptırmıştım..bi sorun olmamıştı çok şükür
ama şimdi tedirgin oldum biraz.. daha ileri haftada yaptırırım olmazsa..

Kızlar hepimize sakinlik ve sağduyu diliyorum..
Üzmeyin kendinizi boş şeylerle..
Güzel güzel anlatın, gebelik maceranızı mutlu-mesut yaşayın;
Şu 3 günlük dünyada ne kırdığına ne kırıldığına değiyor emin olun..
Her lafın üzerimize alınıp kavga çıkarsak, hayat çekilmez olurdu; o sebeple lüzum yok;
bu güzel ömrü daha iyi şeylere harcamak en güzeli..

Kafanızı dağıtıyim ben biraz;
Ben 15 gündür gitmemiştim doktora.
Marmara eğitim arastırma ya gittim.
Cinsiyeti öğrenirim, sandım; olmadı;
erken dedi daha; yeni hastanedir; iyidir dedim ama ultrason çok kötüydü.
İyi ultrason olsa kesin görürdü ama kısmet artık..
8.7 cm olmuş; 14+2 ymişiz..
Ne vitamin ne omega 3, ne kalsiyum desteği;
yiyeceklerden almaya çalışın, dediler.
Ama ama ben...
Her zaman alamayabılıyorum, insanın günü gününü tutmuyor dedim amaaa
acımadı hatun doktor..
Birkaç test istedi; onlar için kan verdim; evime geldim...

Topiğime huzur; şu dünyada varolan tüm anne adaylarına sağlıklı-hayırlı doğumlar diliyorum;
tanıdığım, tanımadığım tüm iyi kalpli insanlar;
yavrularının güzel haberleriyle hep mutlu olsunlar inşallah..

Aminnnnn.............

Maşallah miniğine canım 2 hafta kadar sonra cinsiyette belli olur muhtemelen Sağlıcakla kalın ..

Angel ne çok sevenin varmış hatun seninde.. Herkes seni konuştu valla buralarda

Öyleymiş canım sağolsunlar bende hepsini çok seviyorum
banlıykende okudum tüm yazılanları iyi yada kötü hepsini Adalet sağolsun

banlıykende okudum tüm yazılanları iyi yada kötü hepsini Adalet sağolsun [/QUOTE]

Eee angel :) neler yaptin banliyken :)

banlıykende okudum tüm yazılanları iyi yada kötü hepsini Adalet sağolsun

Eee angel :) neler yaptin banliyken :)[/QUOTE]

Anneme geldim ana evinde tatil yapıyorum canım
ya sen varmı bebişten yeni haberler

Herkes yeterince deşarj canım kim hangi lafı çarpıtıyomuş keşke açıklayıp öyle gitseydin bak merakta kaldım şimdi

Belli herkesin deşarj olduğu gerçekten.
Merakta kalmayın lütfen lafım ortayaydı. Laf çarpıtanlar kendilerini biliyorlar değil mi. Açıkça söylemeye ne hacet.

bi hafta sonu giremiyorum br sürü şey kaçırıyorum :) gene kaynamış forumda bir sürü konu ben hepsinden uzak kalmışım kendi derdime yanarken ...
bu gün yeniden troid için kan vermeye ve ulturasona gittim guatr mıdır modül müdür ne haltsaa bi kaç tane varmış.. daha önce bi kaç arkadaş sormuştu hepsini cevaplamak için
listeye eklemiştim ama hepsi silinip gitmiş maalesef.. troidim çok çalışıyomuş... bu da bende hızlı nabız hissettirip çarpıntı flan yapıyoo rahatsız edicek kadar..
şimdi kan sonuçlarımı bekliyoruz.. duruma göre ilaca flan başlanabilir.. lütfen dua edin çok canımı sıktı bu durum
benim durumuum böle..
forumda ban yiyen arkadaşlar varmış
onlardan da benim yeni haberim oluyo
bende forumda göz aşinalııı olanlar nerde mahselle onlar da mı gitti die düşünüyodumm..
takmayın kafanızaa geçmiş olsun haksızlıa uğramak haksızlık etmekten evladır :)
bu arada mahsel eray hakkında bilgisi olan var mı nolduu nasıl..

Belli herkesin deşarj olduğu gerçekten.
Merakta kalmayın lütfen lafım ortayaydı. Laf çarpıtanlar kendilerini biliyorlar değil mi. Açıkça söylemeye ne hacet.

Gerçektende burası birilerinin dediği gibi kadınlar kulübünden çok kadınlar hamamına döndü
herkes ortaya lafını atıp kaçıyor
bilemem bilirler mi bilmezler mi ama lafın çarptığı kişilerin kendilerini bildiği belli

canım ben de öğrenemedim maalesef 12 gün oldu doktora gitmeyeli..senini o vitamin dediğin decavit falan mı..hiç bişeymi alma dediler peki

arkadaşlar herkese merhaba,,bende haziran annesi adaylrındanım,sizlerle burda paylaşımda bulunmak benim için farklı bir süreç olacak,bir oğlum var,2006 doğumlu,o zamanlrda keşfetmemişim demekki böyle siteleri,,şimdi aklıma takılan herşeyi öğrenebiliyorum,en azından seni en iyi anlayan kişilerle iletişim kurabiliyorum..sizlre bi sorum olacak özellikle çalışan annlere,ben öğretmenim,normalde nöbetten düşme olayı 24.haftada gerçekleşiyor,ama ben doktora söylesem şimdiden bu izni alabilirmiyim,,perşembe dr.a gidicem 2li test için,benim hala bulantılrım sürüyor,,her öğünden sonra çıkarıyorum,,şimdlilk hep düzelmeyi bekliyorum,,herkese sevgilerr

Ne güzel bir söz etmişsin canım "haksızlıa uğramak haksızlık etmekten evladır " ...
Geldi geçti şükür bebişlerimizle mutlu mutlu döndük işte değişen bişey yok :)
Mehsel iyi canım bebişide iyi çok şükür ..

Belli olmasina bellide laf yanls yerlerede carpiyor yani ummadik yerlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…