2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya olur mu öyle şey tabii ki normal doğum yapmayacaksın bu riski göze alacak kadar bir fark yok ki normal doğum ve sezeryan arasında ben hiç bir rahatsızlığım olmamasına rağmen bebeğin doğumda oksijensiz kalma ihtimalinden korktuğum için sezeryan istiyorum dedim doktor sebebini bile sormadı tamam dedi e senin özel bir durumun var bi de hiç kafanda kurgulama bence böyle şeyleri

ay sorma canım evham yapıyorum çok ben daha doktorumla konuşmadım ama bu gittiğimde artık söyleyeğim ona göre baksın artık o da rahim baskı yaptıkça bile kalça kemiklerim ağırıyor. yara varmış gibi dokunduğumda bile sızlıyor ( ilerki aylarda ne edecem bilmiyorum :S

anladım canım bence doktorunda ısrar etmez hem korkun çok fazla hem riskli bir durumun var varsın sezeryan olsun sağlıklı olsunda

bende cumartesi kontrole gidicem canım inşallah cinsiyetini öğreniriz artık birşeyler almak istiyorum
yazarız artık buraya sabah en erken randevusunu alacam boş iseee Tabii önce onu ve atan minik kalbini sağlıkla göreyim ondan sonra cinsiyet

canım sööyledigin tüm tiksinmeler bendede mevcut. hatta ben balık dısında kırmızı et ve tavuktanda tiksindim.kokusuna bile tahammülüm yok diyebilirim. kiminde bu durum geçiciymiş, kiminde 9 ay boyu sürebilirmiş. bende kalıcı gibi görünüyor. hamur işi yeme istegide aynı şekilde bende de var bazen yiyorum ama çogu zaman tutuyorum kendimi. ben mesela normalde asla kola ve benzeri gazlı içecekleri tüketmezdim. şimdi her akşam 1 çay bardagı içmeden duramıyorum onuda bana kalsa bardak bardak içerimde ancak bu kadara indirebiliyorum :26: normalde çay asla içmezdim sabah işe gelir gelmez ilk işim kahve içmek olurdu şimdi kahvenin kokusuna tahammülüm yok, kupa kupa çay içer oldum hemde şekerli bünyem resmen benle dalga geçiyor eşim anlam veremiyor normalde yemezdin içmezdin şimdi yememen gerkiyor niye yiyorsun diye kızıyor bana. ama yapacak bişi yok engel olamıyorum. demek istedigim bu sorularını cevabı yok yine içim rahat eder diyorsan git canımmmm belki bir faydası dokunur

borealis dayanamadım randevuyu ctesiye aldım bende ne farketcek 2 gün öncesi

cnm ben de 4 kilo aldım ve şuan daha 13+1 günlük hamileyim bana da kilom çok fazla geliyo eskiden ekmeği öğünlerde 2 dilim kepek ekmeğinden fazla yemezdim, aburcubur yemezdim şimdi saldım gitti saçmaladığımızn farkındayım ama engel olamıyorum kendime çok iştahım var, doktorum geçen randevumda sana elevit vitamin hapın bitince bidaha yazmayacağım elevit çok iştah açıyo demişti ben de suçu şimdi vitamine atıyorum ben de diyetisyene gitsemmi diye düşünüyorum... sen gittikten sonra doktorun sana neler dediğini ve nasıl bir program uyguladığını bize de anlatırmısın burda ona göre ben de gidicem.

cumartesi büyük gün desenize ilk öğrenen hemen yazsın kızlar

evet sorun olabilir belki ilerde doktorun kesinlikle bunu bilmeli benim bir arkadaşım da seninkiyle benzer durumdaydı o yüzden o üniversiteye gidiyordu kontrollere nolur nolmaz diye en kapsamlı bilinen hastanelerden birinde takibini yaptır bence sezeryanı da orda ol ki ortopedi doktorlarıyla falan konsültasyon yapabilsinler gerekli görürlerse
arkadaşım çok rahat atlattı ve hatta hemen tekrar hamile kaldı ikinciyi de doğurdu hiç sorunu olmadı herkes gibi geçirdi ama yine de işi sağlama almak lazım değil mi

inşallah canım çok merak ediyorum bende artık bu gidişmde daha detaylı bir şekilde konuşacağım doktorla bakalım ona göre ne diyecek :) tekrar paylaşırım sizlerle

evet malesef çevremiz kıyaslamalarla üstünlük çıkarma yarışına girmiş türlü insanlarla dolu.Kendimizi dışarıya kapatmak gibi bir durumda söz konusu olmuyor.sonra gel de stres olma.Herkese cevap vermekte çok yorucu oluyor.geçenlerde bir arkadaşla konuşuyoruz.Dedim ki cinsiyeti belli olsun yavaş yavaş alışverişine başlicam dedim.Kızda bana demez mi neden bu kadar acele ediyorsun hele bi 8 aylık olsun dedi.Allah bilir tabi ama şuan hamileliğim yolunda gidiyor.Neden moralimi bozmaya çalıştı.Şimdi bu lafta ard niyet aranmazsa nasıl bir iyi niyet gösterilir.Başkalarının mutsuzluğuyla beslenen insanlar var hayatta.

kızlar bende cumartesi doktora gittim doktor baktı ultrasonda rahmime.çok sağlıklı bir rahmin var dedi. rahim boynun çok uzun bu yüzden erken doğum gibi bir riskin yok dedi.benim zorunlu sezeryan olacak ve rahim boyu uzun olduğu içinde normalde 38. haftalarda sezeryana alınır ama senin 36. haftada almamız lazım yoksa sorun olur dedi. aslında hiç bişey anlamadım.

ayy maşallah aslında fena fikir değilmiş 2 doktora birden gitmek.2 doktorunda birbirlerinden haberi yoktur heraldeBana kalırsa 2 li taramamda bir sorun görmedi doktorum 3 lüyü yapmaması lazım.Çünkü sonuçları beklerken ömrümden ömür gidiyor :18::18:

amaaan kızlar boşverin ya ağzı olan konuşuyor ben bi cinsiyetini öğreniyimde herbişeyini alıcam Allah bilir bebişlerimizinde bizimde akıbetimizi herşey ondan.. o yüzden moral bozmaya hiiçb gerek yok her şeyde bir hayır var der geçeriz.. Kİnayeli kinayeli konuşan tipler çok hele ki bir iki doğum yapmışlar var bazı tiplemeler onların çeneleri hiç durmuyor bıdıbıdı sürekli sana öğüt verip duruyorlar.. öğüt derken boyle sana yardımcı olsun diye değil hani ben daha iyi bilirim senden tarzında heee hee deyip geçiyorum

boşver canım yaaa hepimiz aynı durumdayız bu konuda ağzı olan konuşuyor

aklıma gelmişken bebeklerinizin yıkanma suyuna tuz atın bizim topikteki kızlar öle sölediler kokmuyomuş tamda hatırlamıyorum bebeklerde tuzlanıyor olabilir
Kokmuyomuş büyüyünce ve gerçek buu

İnşallah canım.Masaya o kadar tedirgin yatıyorum takiii bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar..Canım kuzularımız.Bende 11 e alıcam randevumu,sabah eşimi uyandırmak büyük sorun birde 1 saat yol gidiyoruz.Cumartesi akşamı epeyce cinsiyet ortaya çıkacak

keşke azıcı kdaha açsaymış konuyu .. yani normalde 38. haftada alınır ama sana özel 36 da alıcaz gibi bişe olmuş olumsuz bişey dememiş ama yine de bence bi daha gittiğinde daha bir detaylı sor bakalım ben bile merak ettim :)

Bence normal doğum istiyorsan bu konuda başka bir doktora daha danış. Bazı doktorlar nedense illa sezeryan yapmaktan yana. Nedeni belli aslında para.

Sen rahminin kontrol edilmesini kendinmi istedin yoksa doktor kendiliğinden mi kontrol etti. Ben kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum,. Bu konuda bende doktorumdan bilgi almak istiyorum o yüzden sordum.

Kızlar benim yazmadıklarımi da siz yazmışsınız ... Aynen bende de öyle
simdi yoldayim dönünce diyetisyenin söylediklerini hemen size de yazıcam

Bunu bende duydum hatta gördüm canım. Akrabalar bebek yıkama 40.da hep annemi çağırırlardı ve annemde tuz katardı. Bunu bir çok kişi yapıyor, muhtemelen benim miniğimede yapılacak. Ama geçen gün bir dergide bunun zararlı olduğunu falan okumuştum. Şimdi bizimkilere zararlıymış desem size de yaptık hiç bir şey olmadı diyecekler :)) haklılarda. o yüzden ağzımı açmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…