o zaman ben hiç içememkan değerlerim gayet iyi fuzuli içmeyim yahu ( kokuya karşı aşırı tiskintim war zatiii pekmez içeyim doktor bunun yerine diyim
canım ben kullanmayı düşünmüyorum benim ilk hamileliğimde çatlamamıştı gerçi o zaman çok zayıftım 52 kiloydum şimdi 69 kiloyum ama yinede kullanmıycam. kozmetik ürünlerinin önleyebileceğine inanmıyorum. çatlayan yine çatlıyor canım bana öyle geliyor onlar sadece teselli sanki
günaydın bende uyuyamıyorumm yaa 2-3 gündür dönüp duruyorum sonra 7 gibi bir uyku bastırıyor.Kalk işe git saati olduğu için sonra da bütün gün sallanıyorum((
benim de kan değerlerim gayet iyiydi hatta aile doktorum da kendi doktorum da neyle besleniyorsun sen böyle kan değerin fazlasıyla iyi demişlerdi.
Gel gör ki doktorum kan değerin ne kadar iyi olsa da bebeğin çok ihtiyacı olacak ve senden çok alacak dedi ve FERRUM FORT u verdi((
Bdamlagozbebegm öyle kokusu yok bunun fazla, hatta bana hiç gelmiyor diyebilirim...eger diğerlerinden tiksindiysen bunu bir dene derim bence...
Bende lierac almaya gittim eczaneye ız bana bella b diye bir marka önerdi daha organikmiş kafam karıştı ikisinide almadan çıktım şimdi ne alacağım konusunda kararsızım
benim de kan değerlerim gayet iyiydi hatta aile doktorum da kendi doktorum da neyle besleniyorsun sen böyle kan değerin fazlasıyla iyi demişlerdi.
Gel gör ki doktorum kan değerin ne kadar iyi olsa da bebeğin çok ihtiyacı olacak ve senden çok alacak dedi ve FERRUM FORT u verdi((
Bdamlagozbebegm öyle kokusu yok bunun fazla, hatta bana hiç gelmiyor diyebilirim...eger diğerlerinden tiksindiysen bunu bir dene derim bence...
borealistahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var pişti mi olmuşuz ne ?
Aaaa peki hamilekyen de gitmemiz zararlı mıdır o zaman????
aynen canım pişti olmuşuz.Belki de mayıs annesi oluveririz kim bilir
Tartışma konusu olmaması için şöyle demem yeterli gelir sanırım, ben gitmiyorum.
Yada şunu düşünün, hamilelikten önce AVM lerin içerisinde olan süpermarketlere gittiğinizde bir yorgunluk hissetmiyor muydunuz ?
Sorma yahu :) Allah bilir tabi doğru zamanı da ben normal doğum yapabilceğimi hiiç sanmıyorum muhtemelen sezeryan olacak doğru diyosun mayıs olma olasılığı çok yüksek :)
kızlar bugünlerde bende çok endişeliyim:18::18: (çok özürdileyerek) tuvaletimi yaparken büyük abdestimi de küçük abdestimide her ikisindede sanki sol kasığımda bir basınç var.idrarımı bile kesik kesik yapıyorum.bu his 9. ay sonunda doğuma bir kaç gün kala olur normalde.oğluma hamileliğimden biliyorum. sanki çocuk artık aşağıya düşmüş de idrar torbasına basınç yapar gibi sancı veriyor. birde göbeğimin her tarafı çok ağrı yapıyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı?? cumartesi doktora gittim ama sormayı unuttum.bebişimi görünce heyecan yaptım sanırım
Canım ben geçen hafta aynen senin dediğin gibiydim hatta gece idrar yaparken aşırı bir kasık ağrısı çektim ve yapamadımm ağladımm,1 hafta kadar ağrılarım sürdü doktoruma sordum rahim kasılması var dinlen dedi rahim büyüyor ondan olabilir ama yinede dikkat et demişti ama şimdi geçti korkma cnm kötü birşey yoktur.
sorma yahu :) allah bilir tabi doğru zamanı da ben normal doğum yapabilceğimi hiiç sanmıyorum muhtemelen sezeryan olacak doğru diyosun mayıs olma olasılığı çok yüksek :)
Aynı durumu defalarca ben de yaşadım hatta cuma gecesi sabaha karşı 4 gibi zırıl zırıl ağladım uyumak istiyorum diye, eşimi de uyutmadım.
Neden bu oluyor anlamıyorumki zaten çok fazla tuvaletim geliyor, git-gel, git-gel uyuyamıyorum bir tanesinde de muhakkak..
ay aynı dert bende de var buaralar uykum hiç iyi değil zaten her gece tuvalete git-gel git-gel uyku kalmıyo bide bugünlerde uykuya dalamıyorum bi çıtırtı , eşimin nefes alışı bile benim uykumu açıyo utanmasam adama nefes alma diycem o derece yani düngece bende ağladım sinirimden niye uyuyamıyorum diye ama uykudan gözlerim yanıyo en kötüsü de sabah işe gitmem için çalan alarm beynimi deliyo onun sesini duyunca dünyam yıkılıyo :18:
saol canım içimi rahatlattın.rahim kasılması demek evet mantıklı git gide büyüyor çünkü.aman ya ne dertli başımız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?