2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o zaman ben hiç içemem kan değerlerim gayet iyi fuzuli içmeyim yahu ( kokuya karşı aşırı tiskintim war zatiii pekmez içeyim doktor bunun yerine diyim

benim de kan değerlerim gayet iyiydi hatta aile doktorum da kendi doktorum da neyle besleniyorsun sen böyle kan değerin fazlasıyla iyi demişlerdi.
Gel gör ki doktorum kan değerin ne kadar iyi olsa da bebeğin çok ihtiyacı olacak ve senden çok alacak dedi ve FERRUM FORT u verdi((

Bdamlagozbebegm öyle kokusu yok bunun fazla, hatta bana hiç gelmiyor diyebilirim...eger diğerlerinden tiksindiysen bunu bir dene derim bence...

Doğru diyorsun ama yinede pişmanlık yaşamamak için kullanmak istiyorum

Günaydınnn kızlar...13 gün sonra ikili test sonucum çıkmış ama gitmem gerekiyormuş..ama dün gece de dişim kırıldı bugün dişçiye gideceğim..olmadı yarın gideyim hem de bir muayene olayım diyorum..belki cinsiyeti de görürüz

teşekkür ederim canım doktoruma bir sorayım bakalım

Bende lierac almaya gittim eczaneye ız bana bella b diye bir marka önerdi daha organikmiş kafam karıştı ikisinide almadan çıktım şimdi ne alacağım konusunda kararsızım

Bana doktor özellike lierac dedi, içinde kortizonmu yokmuş öyle bişeyler yokmuş zararlı olan o yüzden onu tavsiye ediyoruz biz dedi...
ama şimdi tam hatırlamıyorum içinde olmayan neydi...
ama bünye çatlak yapıyorsa istediğin kremi sürsen de bişey değişmez bence de(( ki benim annemin çok kötü çatlakları olmuş((

o zaman içeğiz burnumuzu tıkayıp napalım herşey bebişler için :)) çok sağol canım

Aaaa peki hamilekyen de gitmemiz zararlı mıdır o zaman????

Tartışma konusu olmaması için şöyle demem yeterli gelir sanırım, ben gitmiyorum.

Yada şunu düşünün, hamilelikten önce AVM lerin içerisinde olan süpermarketlere gittiğinizde bir yorgunluk hissetmiyor muydunuz ?

kızlar bugünlerde bende çok endişeliyim:18::18: (çok özürdileyerek) tuvaletimi yaparken büyük abdestimi de küçük abdestimide her ikisindede sanki sol kasığımda bir basınç var.idrarımı bile kesik kesik yapıyorum.bu his 9. ay sonunda doğuma bir kaç gün kala olur normalde.oğluma hamileliğimden biliyorum. sanki çocuk artık aşağıya düşmüş de idrar torbasına basınç yapar gibi sancı veriyor. birde göbeğimin her tarafı çok ağrı yapıyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı?? cumartesi doktora gittim ama sormayı unuttum.bebişimi görünce heyecan yaptım sanırım

Evet hissediyorum.
Baş ağrısı , ağırlık hissediyorum çoğu zaman hatta anneme bahsettiğimde insanların enerjileri birbirine karışıyor duşa gir rahatlarsın der annem hep :) Bende gülerim annişime meğer bu yüzdenmiş

Sorma yahu :) Allah bilir tabi doğru zamanı da ben normal doğum yapabilceğimi hiiç sanmıyorum muhtemelen sezeryan olacak doğru diyosun mayıs olma olasılığı çok yüksek :)

10 gün önce oluyormuş sezeryanda bide yanlış hatırlamıyorsam.Ben normal doğum isterdim o cesareti şuan buluyorum kendimde ama son sözü doktorumuz söylicek artık.16. haftadayız şaka makada.cumartesiye son 3

Canım ben geçen hafta aynen senin dediğin gibiydim hatta gece idrar yaparken aşırı bir kasık ağrısı çektim ve yapamadımm ağladımm,1 hafta kadar ağrılarım sürdü doktoruma sordum rahim kasılması var dinlen dedi rahim büyüyor ondan olabilir ama yinede dikkat et demişti ama şimdi geçti korkma cnm kötü birşey yoktur.

kızlar herkese günaydın.. geçmişi okumayı yeni bitirebildim. genel olarak bir çok kişi için kötü bir gün sanırım... benim içinde öyle. dün akşam çok şiddetli baş agrısı yaşadım ilkkez.. ve 10 gibi zorla ağlaya ağlaya uyuttum kendimi. çünkü dayanılcak gibi degildi. sabah işe gitmek için eşim uyandırdı doğrulmamla beraber burnum kanamaya başladı.. banyoya gidemedim bile. eşim çok panik yaptı ama ben daha önce bu topikte başkalarının da yaşadıgını bildigim için çok endişelenmedim. birde bulantılar 16. haftada bitiyor deniliyor ama 16. haftadan beri inanılmaz çoğaldı benim. ben hamile kalmadan önce birinin hamile oldugunu duyardım, sanki bir kaç ay sonra dogum haberini alıyor gibiydim. o kadar kısa ve kolay gibiydi. demekki gerçekten hiç birsey yaşanmadan bilinemiyor. keşke hamilelik en fazla 5 ay sürseymiş

saol canım içimi rahatlattın.rahim kasılması demek evet mantıklı git gide büyüyor çünkü.aman ya ne dertli başımız varmış

sorma yahu :) allah bilir tabi doğru zamanı da ben normal doğum yapabilceğimi hiiç sanmıyorum muhtemelen sezeryan olacak doğru diyosun mayıs olma olasılığı çok yüksek :)

aynı fikirdeyim kızlar bana sorana mayıs sonu haziran başı gibi diyorum çünkü 3 gün erkende doğabilir belli olmaz haziran hoşuna gider 3 ünüde geçebilir dimiii

günaydın kızlarr dün akşam bebişimin ilk tepişmelerini hisettim çok güzeldi hiç beklemediğim anda oldu misafirim vardı sanırım gıydıgım kıyafet de rahatsız ettı bebişimi :)) sonra eşimle çok bekledik ama bi daha gelmedi ben de her zamn kıpırdasın hep varlıgını hıssettırsın ıstıyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…