kızlar cinsiyetleriniz hayırlı olsun
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
kizlar gunaydin. bizimkinin de cinsiyeti belli oldu. dun 330 da randevum vardi tam yoldayken doktorum aradi acil sezeryan dogumum cikti dedi. olsun ben beklerim arayin erken biterse dedim azimle bekledim. cok merak ediyordum aslinda. hep icimden erkek geciyordu.kucuklugumden beri erkek cocuk hayal ettim bi de ben insaat muhendisiyim hep erkeklerle okudum, en yakin arkadaslarim isyerindeki arkadaslarim hep erkek sanki erkek bebekle-cocukla-yetiskinliginda daha iyi anlasirim diye dusundum. hatta doktora gitmeden nisantasi citys icindeki gap kids dolastik elim hep erkek kiyafetlerine gidiyor boyle buyuk adam kiyafeti gibi sussuz pussuz seyler hosuma gidiyor. ama babasi dedi daha kaptirma kendini. 13 de doktor pipi goremedim diyince kiza yonelmistik ama yine de daha belli degil diye bir heyecan vardi.
ikisine de esit olsam da tabii ki sagligi onemli icime erkek dogmustu. veeee dualarim kabul oldu oglan bi oyana bi bu yana dondukce pipisini gorduk :) doktor isi geregi cok kaptirma daha erken vs dedi ama hersey ortada :) sonra dayanamadi tamam tamam soylicem erkek olcak bu dedi.. cok sevndik..esim de aksam arkadaslarimizla kutlama yapalim dedi, oglum olcak diye cok sevincliydi...
darisi herkesin basina, herkedin gonlune gore olur insallah...
Kizlar su an 16. Haftasinda olup gobegi gerilip catlayan oldu mu?
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kuklanacagim?
geçmiş olsun canım umarım bu kadarla atlatırsın sıkılma yat gitsin bebişten önemlimikızlar dün doktora gittim ikli testi yaptırdık herşey çok güel gitti cinsiyetini gördük gelisimi sat a göre 1 hafta ilerideydi eve gelirken aniden bi kanamam başadı hemen doktoruma gittim iğne ilaç yatıyorum ve bayağı da yatıcam çok sıkıcı sürekli yatmak zorundayım bu hafta umarım geçer atlatırız bunu
bu testler mecburi yapılması gereken testler değil canım anne ve babaya kalmış ister yaptırır ister yaptırmazsın öyle bi zorunluluk yok yaniKızlar merhaba, ben bu ayın 22 sinde doktora gidicem, 3lü ve 4lü tarama testi için.
Aranızda giden var mı? ben 2li testi yaptırmamıştım bunu yaptırmam gerekiyormuş oyüzden, nasıl yapılıyor tam olarak ?
Bebeğimi renkli mi görcem?
doğum tarihimiz aynı(7haziran) benimde dikkatimi çekti ablamında başına gelmişti burun kanaması durmak bilmedi 2 gün çekti kocaman tıpayla gezdikızlar ne zamandır size sorucaktım,geceleri burun tıkanıklığımdan uyuyamıyorum,bide burun kanamam oluyor arada bir.burnumu silerken peçetede görüyorumsizdede böyle şeyler var mı?doktoruma sordum burun tıkanıklığı için okyonus suyunu verdi.bir zararı olmaz inşallah.nede olsa tuzlu su.bu arada bugünkü hamilelik takvimime bakın ne yazıyor.
Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz.
okuyunca içim rahatladı
Günaydın canlar aranızda bebe aspirini ve balık yağı kullanan var mı
arkadaslar psikolojim cok bozuk.. neden diye sorarsaniz ultradon sikligi.. maalesef elimde olmayan sebeplerden 15. haftamdayim tam 13 kez ultrasona girdim.. bunun 4'u ayni gun oldu, ikili test gunu yaklasik 10'ar dakikadan 4 kez girdim( 2 saatte bir.. gecen cuma da rahim kasilmadi icin 1 saat arayla girdim.. bu kdr cok ultrason zararli mi diye dusunmekten alamiyorum kendimi pekcok yerde zarari olmadigi yaziyor ama birkac Dr falasi zararli olabilir diyor. bu konuda turkiye standartlarin cok ustundeymis.. her ne kdr zararsiz olduguna dair bilimsel calismalar olsa da bir kac haber moralimi bozdu, bu internetten ve kendimden nefret ediyorum her seye cok takiyorum.. gunde 4 kez girmis olmama fazlasiyla takiliyorum..poffff
arkadaslar psikolojim cok bozuk.. neden diye sorarsaniz ultradon sikligi.. maalesef elimde olmayan sebeplerden 15. haftamdayim tam 13 kez ultrasona girdim.. bunun 4'u ayni gun oldu, ikili test gunu yaklasik 10'ar dakikadan 4 kez girdim( 2 saatte bir.. gecen cuma da rahim kasilmadi icin 1 saat arayla girdim.. bu kdr cok ultrason zararli mi diye dusunmekten alamiyorum kendimi pekcok yerde zarari olmadigi yaziyor ama birkac Dr falasi zararli olabilir diyor. bu konuda turkiye standartlarin cok ustundeymis.. her ne kdr zararsiz olduguna dair bilimsel calismalar olsa da bir kac haber moralimi bozdu, bu internetten ve kendimden nefret ediyorum her seye cok takiyorum.. gunde 4 kez girmis olmama fazlasiyla takiliyorum..poffff
selam kızlar sizin doktorlarınız toxoplazma testi istedimi sonuçlar nasıl çıktı
size komik gelebilecek bir soru soracağım
sormamın sebebi bebeğimi daha erken görebilmenin kendimce bahanelerini bulmak
doktorum bir daha ki muayeneye 1 ay sonra gel dedi
bir ayı 4 hafta olarak mı kabul edeyim, 31 gün mü?
doktor ocağın ortası dedi, o zaman 15 ocak oluyor
ben de 9-10 ocak a kadar ancak dayanabilirim gibi geliyor. 4 hafta kabul edip 10 ocak gideyim diyorum
Allahım sağlık versin de görmek bir başka oluyor ya
canım seninle benim doğum tarihlerimiz aynı olacak cinsiyetini söyledi mi sana bana kıza benziyo sanki dedi ama belli değilmiş daha. bende ocak 4 de gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonraya kadar dayanamam ben cinsiyetini çok meraak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?