2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla canım ikisinde de 4 boyuluda baktılar cihazları da zaten iyiydi ama 1i daha çok erken dedi kestirip attı hiç bişe diyemedim. Diğeride göremiyorum söylemem daha erken dedi ben çok ısrar ettim tamam o zaman yorum yapayım dedi bişesini görmeden yorum yaptı ama kıza benziyor ama zaten şansımızda %50 dedi.kesin söyleyemem sonraki randevuya dedi. çok moralim bozuldu aslında 2 side alanında çok iyi doktorlar canım sıkıldı...

kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz
Cikti darisi diger annislere.

canım progestan ben de miğde bulantısı yapmıyordu yalnız başım çok dönüyordu özellikle ilacı içtikten 1 saat sonra çok oluyordu. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz

gözün aydın canım darısı benim başıma bizim doktorumuz daha bir şey söylemedi.ben de ikili test yaptırdım sonucu henüz almadım çarşamba günü belli olacak inş sonuçlarımız iyi çıkar ense kalınlığı kaç cm di bir de kafasını da ölçtü mü?

canım üzülme bazen inat edip hareket etmiyorlar ben birer hafta arayla gittim ilk gittiğimde hiç hareket etmedi sonraki hafta kahvaltımı yaptım bir de gitmeden önce çikolata yedim inanamazsın nasıl hareketliydi kuzum yerinde durmuyordu maşallah sen de dene faydası olabilir :)

arkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum

allahın izniyle hiçbişey olmaz içini ferah tutmaya çalış güzel şeyler düşün ve kafanda büyütmemeye çalış :)

Canım Allah yardımcın olsun..Rabbim sağlık sıhhatle bebeğinin ve senin bu durumu atlatmanı nasip etsin..kuran ve dua biliyorsan bol bol oku canım..inşallah sağlıkla git gel bizide habersiz bırakma

Tebrik ederim canim bebişinin ve seninde iyi olmana sevindim benim ultrasyon ölçümlerim iyi çıktı inşallah kan testimde öyle olur

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inş

arkadaslar cok tesekkur ederim, gercekten biraz olsun rahatladim, sanki bu kadar cok girmek zorunda olan sadece benmisim gibi geliyor.. aslinda dusuk tehlikesi vs gibi durumlar yuzunden pek cok ksi sik sik giriyor olabilir.. iste duygusal durumum da cok yerinde degil, psikolojim cok bozuk umarim gecer.. anne adayi olmak bile cok zormus, bisey olabilme ihtimali bile cok korkutucu.. evatlarimiz Rabbimize emanet, bol dua ile..

Rananaaa canım ben burdayımm:119::119:
ne oldu geçti mi kabızlığın?

Allah yardımcın olsun canım kazasız belasız atlatacaksın inşallah

Rananaaa canım ben burdayımm:119::119:
ne oldu geçti mi kabızlığın?

Hosgeldin canim valla aynı geçmedi doktor şurubu fazla içme isak yapar ben yarısını bigunde ictim bana mısın demedi acım biraz gecti ama hala devam ediyor acaba birşey yemediğim için mı böyle oluyorum

Hosgeldin canim valla aynı geçmedi doktor şurubu fazla içme isak yapar ben yarısını bigunde ictim bana mısın demedi acım biraz gecti ama hala devam ediyor acaba birşey yemediğim için mı böyle oluyorum

Anaa daha olmadı mı
allah yardımcın olsun canım
ee tabi onunda etkisi var iyice kuruyo insanın bağırsakları
bide su içemiyosun mide bulantısı yaptığı için onunda etkisi çok

Öncelikle teşekkür ederim yardım için,yaşım27 üçüncü gebeliğim iki tane oğlum var,son adet tarihim 3eylül,cinsiyetimizi daha öğrenmedik inşallah haftaya salı günü

maşallah canım ,benimde 4 yaşından bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyordum ama erkek oldu,,nasipse üçüncüsü kız olur inşallah..umarım rabbim gönlüne göre verir

Anaa daha olmadı mı
allah yardımcın olsun canım
ee tabi onunda etkisi var iyice kuruyo insanın bağırsakları
bide su içemiyosun mide bulantısı yaptığı için onunda etkisi çok

Son bir haftadır su iciyorum ne yapayım yesemde anında geri kusuyorum inşallah 4. Ayda bulantılar biter yemek yemeyi özledim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…