ayrıntılı ultrasonla bakan doktor erkek dedi
gayet de emindi 13. haftada
kendi doktorumun ultrason cihazı o kadar iyi değil o nedenle bir dahaki gidişimde o görebilcek mi
bebek izin verecek mi bilmiyorum
sana baktıkları cihaz nasıldı
cihaz nedeniyle mi bebek mi göstermedi yoksa doktor mu karar veremedi acaba
selam kızlar geçmişi okuyamadan hemen bişey sormak istiyorum.bu gün doktora gittim.çünkü aşağıda bi baskı vardı.doktor düşük tehliken devam ediyo ayağa fazla kalkma iyi dinlen dedi.bi de progestan ve magnezyum yazdı.progestan miğde bulantısı yapabilir dedi.kullanıpta miğdesi bulanan var mı?gerçi ne olursa olsn kullanırım.yeter ki oğluşum iyi olsun.off bu gün zıplıyodu resmen.onu öyle görünce kaybetmekten daha bi korkar oldum.İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ve bütün ömürleri çok güzel olur...
kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz
Cikti darisi diger annislere.
Gunaydin annisler, dun dus aldiktan sonra disari ciktim kurutmustum ama nafile beni bir bas agrisi tuttu gece dayandim uyudum, sabah kalktigimda halen devam ediyordu bir tane parol iciyim artik dedim, bugunde bebegimi gorucem diye iyi bir kahvalti yapip oglen yemegimide yiyim tok karnima gidyim dedim ama kahvalti yaptiktan sonra parolu icemedim migdemi bulandirdi ve migdem bombos suan esim zorla bir yumurta yedirdi bir bardakta sut.Gecen gittigimizde ac karninaydim ve bebek cok hareketsizdi hatta doktorda korktu. moralim cok bozuldu umudum oglen yemeginde.
Bu arada lutfi k. Bebek fuarina gitmeyi dusunuyorsaniz bosuna gitmeyin cok kotuydu, ocak ayinda buyuk bir tane olacakmis ona gidersiniz.
arkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum
allahın izniyle hiçbişey olmaz içini ferah tutmaya çalış güzel şeyler düşün ve kafanda büyütmemeye çalış :)
arkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum
kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz
Cikti darisi diger annislere.
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşarkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum
canım, ultrason uzmanı bir doktor arkadaşımın söylediğini aynen aktarıyorum:
ultrason:ultra+sound yani ultra ses dalgası demek ve oldukça masum bir yöntem. cep telefonundan, tv karşısında saatlerce oturmaktan ve buna benzer birçok şeyden çok çok daha masum. yurt dışında çok az ultrasona girilmesinin nedenini ise arkadaşım sigorta sistemi ile açıklıyor, orada belli haftalarda yalnızca ultrasonu sigortan ödüyor. istesen daha sık girebiliyormuşsun fakat maliyet artıyormuş... ayrıca ultrason ne zaman zarar verebilir sorusuna yanıtı: çocuğun kalbinin ilk atmaya başladığı günlerde o bölgenin fazla ısınması tercih edilmez diyor. onun dışında rahat olmak gerekiyor diyor.
canım moralini bozma benimde aynı şeyler başıma geldi daha dün testler için gittiğimde 2 kez girdim. düşük tehlikesinden dolyı da sürekli girdim. bende korkuyorum ama şımarıklık yapıpta girelim demiyoruz ki mecburen bebeğimiz iyi mi die giriyoruz ne yapalım. Rabbim inşallah hep korur bebeklerimizi üzülme ...
Rananaaa canım ben burdayımm:119::119:
ne oldu geçti mi kabızlığın?
Hosgeldin canim valla aynı geçmedi doktor şurubu fazla içme isak yapar ben yarısını bigunde ictim bana mısın demedi acım biraz gecti ama hala devam ediyor acaba birşey yemediğim için mı böyle oluyorum
Öncelikle teşekkür ederim yardım için,yaşım27 üçüncü gebeliğim iki tane oğlum var,son adet tarihim 3eylül,cinsiyetimizi daha öğrenmedik inşallah haftaya salı günü
Anaa daha olmadı mı
allah yardımcın olsun canım
ee tabi onunda etkisi var iyice kuruyo insanın bağırsakları
bide su içemiyosun mide bulantısı yaptığı için onunda etkisi çok
eşimde maça gitti derbi var ya bu akşam
sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?