2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm korkma yasin oku bu gece bide girmeden once oku cnm bizi haberdar et ..
bende cuma gunu olucam cnm..

Babamız maçı bekliyor bizle hiç ilgilenmiyor tv başından kaldıramıyorum ama bizim süt vaktimiz geldi(((((((((

kızlar bu arada fazlasıyla kabızlık sorunu çekenler var sanırım,benim şuan çok şükür bir sorunum yok ama ilkinde bende çok beter haldeydim sonra doktorum bekunis diye bir ilaç vermişti bitkisel olduğunu içebileceğimi söylemişti ..ve gerçektende işe yaramıştı sonrasında da geçti zaten,isterseniz sizde bir sorun doktorunuza

ya ben daha öncede kabızlık yaşardım ama gebeyken ikiye katlandı
4-5 güne bir çıkıyorum wcye buda normal değil ama buna şükür,
bitkisel ilaçlar zararlı değilmi gebeyken gerçi doktorun tavsiye etmiş
ama onlarada bi alıştı mı vücud bu seferde kendi kendine yapma düzenini kaybediyo

Ay canım hadi git valla allah yardımcın olsun

Sagol canim ya inan bıktım artık bitsin bu bulantılar hayatından tad almaz oldum herseyden tiksinme bulanti ne bir yere gidebiliyorum ne kimseyi eve cagirabiliyorum yatağa mahkum kaldım yaa Rabbim yardım et

Aman yok valla bu yalnızlık hiç tatlı değilki tadını çıkarayım
yeter gayrıı bitsin artıkkk

biteceeeekk,sonra da diyeceksin ki biraz sessizlik yalnızlık istiyoruuummmm ama olmayacak emin ol
bu arada allaha çok şükür bir oğlum var sakın bundan hoşnut olmadığım düşünülmesin ama insan bazen o kdar çok bunalıyor ki birazda kendi kendine kalmak istiyor.ondan bahsediyorum yani

Sagol canim ya inan bıktım artık bitsin bu bulantılar hayatından tad almaz oldum herseyden tiksinme bulanti ne bir yere gidebiliyorum ne kimseyi eve cagirabiliyorum yatağa mahkum kaldım yaa Rabbim yardım et

Bende bir yere çıkamıyorum bi doktora gidiyorum o kadar
belki bir aydır içerdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…