2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok canım niye düşünelim
baksana şimdiden bile esir aldı beni
ne dışarı çıkabiliyorum ne gezebiliyorum
yani yaşamayı unuttum yataktan kanepeye kanepeden yatağa
ama çok şükrediyorum allaha hasretini çektim çünkü
evlat hasreti yaşadım çok gözyaşı döktüm
kıymetli olacak galiba yavrucuğumm

Sagol canim ya inan bıktım artık bitsin bu bulantılar hayatından tad almaz oldum herseyden tiksinme bulanti ne bir yere gidebiliyorum ne kimseyi eve cagirabiliyorum yatağa mahkum kaldım yaa Rabbim yardım et

Canım yok genede öyle demeyelim
yokluğu daha zor inanki bu halimize şükür genede

bende çalışmasam dışarı çıkıpda hava alacağım yok sabah işe giderken akşamda gelirken bi gökyüzünü görüp temiz hava alıyorum o kadar,,eşim de koltuğa yapıştın kalk biraz diyor ama kolumu kaldıracak halim yok,,
allah kimseye evlat hasreti çektirmesin aynen bende öyle düşünüyorum çok şükür bu halimize.ben korunmayı bırakınca 3.ayda hamile kaldım da ilk 2 ay hastalandığımda ne kadar fena olmuş hayal kırıklığına uğramıştımsenelerce bunu yaşayan bir bebek hayali kuran insanlar var.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...bak şimdi duygusala bağladım

Ay insan nasıl mortiş oluyor demi kırmızıları görünce yada test yapıp negatifi görünce
yok üzülmedim allahtan hayırlısı deniliyor ama gelde bak bi içime
Ya bide ben temiz hava almıyorum aslında bazen balkona çıksam iyi olur değil mi?
hani bebeğe iyi oksijen temiz hava gitsin diye
amaann benimde halim yok hiç sanki 10 kişi odunla dövmüş beni
sen bide çalışıyosun işin yorucu değil ama demi masa başı mı?

Son düzenleme:
Canım yok genede öyle demeyelim
yokluğu daha zor inanki bu halimize şükür genede

Cok şükür bebegin şikayet etmiyorum ama cok zor bazen dayanılmaz bur hal alıyor sabrediyorum geçeceği gunü bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz icin

Cok şükür bebegin şikayet etmiyorum ama cok zor bazen dayanılmaz bur hal alıyor sabrediyorum geçeceği gunü bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz icin

AY ben senin haftadayken ağlıyordum bazen oturup dayanamıyorumm diye
haklısın canım Allah'a nasıl yalvarırdım
eşime ne olursun bana bir şeyler yap derdim
adamda yazık üzülürdü perişan olurdu

Geçmiş olsun tatlım inşlh problemsiz atlatırsınız.Biz de ikili testimiz riskli çıktığı için prof bir dr gideceğiz.Kötü şeyler duymak istemiyorum. Senden ve tüm arkadaşlardan ben de dua istiyorum.Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım sanada geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle geleceksin.moralini yüksek tut etrafımda bir sürü tanıdığım var benim ikilisi hatta üçlüsü kötü çıkıp sağlıklı çocuk doğuranlar.

AY ben senin haftadayken ağlıyordum bazen oturup dayanamıyorumm diye
haklısın canım Allah'a nasıl yalvarırdım
eşime ne olursun bana bir şeyler yap derdim
adamda yazık üzülürdü perişan olurdu

Eşimde bana diyor geçecek canim ama bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ben günde 3 4 kez ağlıyorum mide bulantilarim hiç beni terk etmiyor istifra ediyorum gene aynı ağzım sulanıyor ağzımda garip bı tad Demir mı bakır tadımı yediğimden birşey anlamıyorum içtiğim suyun dahi tadi yok 3.5 aylık oldum böyle giderse geçmeyecek diye korkuyorum hiç azalma yok biraz hafiflesede raziyim ben

Canım ben nice o ikili üçlü testleri riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar tanıyorum
İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır.ALLAH Yardımcın olsun
her şey güzel olacak

Son düzenleme:
Ben gidip uzanayım biraz yetenek sizsinizi izleyeyimde can sıkıntım geçsin

kızlar nasılsınız? ben asker topiğindeyim birkaç gündür malum güncel gündemim asker yolu

Kizlar slm
Ya ben yuz kmlerini ilk aylarda bilmeden kullandim simdi bella b urunlerini aldim gebelik leke olusumunu onleyici goz alti kremi falan ama once kllandiklrimin bebege bir zarari olmamistir umarim degil mi ? Hic dikkat etmedim doktorumda uyarmadi sampuan kullanimina bile dikkat etmek gerkir diyorlar ben onada dikkat etmedm offf

Son düzenleme:

Canım ben nice o ikili üçlü testleri riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar tanıyorum
İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır.ALLAH Yardımcın olsun
her şey güzel olacak

çok teşekkür ederim kızlar inşlh herşey güzel olacak:)

SELAM KIZLARR
BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ELEVİT VE DEMİR HAPI KULLANIYORUM BUGÜN BAŞLADIM AMA MAHVETTİ BENİ YAA BULANTIM ZATEN GEÇMEMİŞTİ İYİCE ARTTI HALSİZLİK FALAN BU HAPLAR SİZDEDE BU ETKİLERİ YAPTIMI??

MERVECİM cinsiyet belli oldumu canım? ben dün gittim tahminen 1 kız 2 oğlan gibi dedi hayırlısı bakalım

kızlar merhaba :)ancak gelebildim eve,çok yoğun bir gündüsabah erkenden kalkıp lütfi kırdara bebek fuarına gittik.çok hevesliydim giderken ama hiç memnun kalmadımboşuna gitmişizsadece hatıra kalsın diye wee baby den ufak tefek bi kaç ürün aldım.gitmeyenler üzülmesin hiç bişey kaçırmadılarbirtek iyi yanı sağımız solumuz bebiş doluydu onları sevdik bol bolordan marmara foruma geçtik artık girdiğim mağazalar sadece bebek mağazalarıgözüm başka bişey görmüyorbol bol bebek arabası baktık, e bebek te bi tane beğendik nerdeyse alıcaktık zor tuttum kendimibiraz daha araştıralım dedim...

littledumblonde , ysmc tebrikler kızlar ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş darısı inşallah bizlerin başına

Giden kimse memnun kalmamış canım fuardan. Bir şey kaçırmamışım yani iyi.

Marmara Foruma kadar gelmişken bana kahveye gelseydiniz ya. 10 dk yürüme mesafesindeyim.
Bir gün yolun düşerse beklerim. Çok güzel kahve yaparım ayıptır söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…