biteceeeekk,sonra da diyeceksin ki biraz sessizlik yalnızlık istiyoruuummmm ama olmayacak emin ol
bu arada allaha çok şükür bir oğlum var sakın bundan hoşnut olmadığım düşünülmesin ama insan bazen o kdar çok bunalıyor ki birazda kendi kendine kalmak istiyor.ondan bahsediyorum yani
Sagol canim ya inan bıktım artık bitsin bu bulantılar hayatından tad almaz oldum herseyden tiksinme bulanti ne bir yere gidebiliyorum ne kimseyi eve cagirabiliyorum yatağa mahkum kaldım yaa Rabbim yardım et
Yok canım niye düşünelim
baksana şimdiden bile esir aldı beni
ne dışarı çıkabiliyorum ne gezebiliyorum
yani yaşamayı unuttum yataktan kanepeye kanepeden yatağa
ama çok şükrediyorum allaha hasretini çektim çünkü
evlat hasreti yaşadım çok gözyaşı döktüm
kıymetli olacak galiba yavrucuğumm
bende çalışmasam dışarı çıkıpda hava alacağım yok sabah işe giderken akşamda gelirken bi gökyüzünü görüp temiz hava alıyorum o kadar,,eşim de koltuğa yapıştın kalk biraz diyor ama kolumu kaldıracak halim yok,,
allah kimseye evlat hasreti çektirmesin aynen bende öyle düşünüyorum çok şükür bu halimize.ben korunmayı bırakınca 3.ayda hamile kaldım da ilk 2 ay hastalandığımda ne kadar fena olmuş hayal kırıklığına uğramıştımsenelerce bunu yaşayan bir bebek hayali kuran insanlar var.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...bak şimdi duygusala bağladım
Canım yok genede öyle demeyelim
yokluğu daha zor inanki bu halimize şükür genede
Cok şükür bebegin şikayet etmiyorum ama cok zor bazen dayanılmaz bur hal alıyor sabrediyorum geçeceği gunü bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz icin
arkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum
Ay insan nasıl mortiş oluyor demi kırmızıları görünce yada test yapıp negatifi görünce
yok üzülmedim allahtan hayırlısı deniliyor ama gelde bak bi içime
Ya bide ben temiz hava almıyorum aslında bazen balkona çıksam iyi olur değil mi?
hani bebeğe iyi oksijen temiz hava gitsin diye
amaann benimde halim yok hiç sanki 10 kişi odunla dövmüş beni
sen bide çalışıyosun işin yorucu değil ama demi masa başı mı?[/QUOT
aslında çıkıp bi yarım saat yürüyüş yapsan ne kadar güzel olur ama çıkamasan da en azından bi kafanıı çıkar camdan da biraz nefes alhep ev hep ev olmaz ki oksijen al biraz..
işim raha şükür ki hem evime 20 dakika mesafede hem masa başı
Geçmiş olsun tatlım inşlh problemsiz atlatırsınız.Biz de ikili testimiz riskli çıktığı için prof bir dr gideceğiz.Kötü şeyler duymak istemiyorum. Senden ve tüm arkadaşlardan ben de dua istiyorum.Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
AY ben senin haftadayken ağlıyordum bazen oturup dayanamıyorumm diye
haklısın canım Allah'a nasıl yalvarırdım
eşime ne olursun bana bir şeyler yap derdim
adamda yazık üzülürdü perişan olurdu
Geçmiş olsun tatlım inşlh problemsiz atlatırsınız.Biz de ikili testimiz riskli çıktığı için prof bir dr gideceğiz.Kötü şeyler duymak istemiyorum. Senden ve tüm arkadaşlardan ben de dua istiyorum.Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben gidip uzanayım biraz yetenek sizsinizi izleyeyimde can sıkıntım geçsin
canım sanada geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle geleceksin.moralini yüksek tut etrafımda bir sürü tanıdığım var benim ikilisi hatta üçlüsü kötü çıkıp sağlıklı çocuk doğuranlar.
Canım ben nice o ikili üçlü testleri riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar tanıyorum
İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır.ALLAH Yardımcın olsun
her şey güzel olacak
kızlar merhaba :)ancak gelebildim eve,çok yoğun bir gündüsabah erkenden kalkıp lütfi kırdara bebek fuarına gittik.çok hevesliydim giderken ama hiç memnun kalmadım boşuna gitmişiz sadece hatıra kalsın diye wee baby den ufak tefek bi kaç ürün aldım.gitmeyenler üzülmesin hiç bişey kaçırmadılar birtek iyi yanı sağımız solumuz bebiş doluydu onları sevdik bol bol ordan marmara foruma geçtik artık girdiğim mağazalar sadece bebek mağazaları gözüm başka bişey görmüyor bol bol bebek arabası baktık, e bebek te bi tane beğendik nerdeyse alıcaktık zor tuttum kendimi biraz daha araştıralım dedim...
littledumblonde , ysmc tebrikler kızlarne güzel Allah gönlünüze göre vermiş darısı inşallah bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?