2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

saol allah razı olsun inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlısıyla

Canım Allah yardımcın olsun..Rabbim sağlık sıhhatle bebeğinin ve senin bu durumu atlatmanı nasip etsin..kuran ve dua biliyorsan bol bol oku canım..inşallah sağlıkla git gel bizide habersiz bırakma

saolun allah razı olsun kuran biliyorum çok şükür okuyorum rabbim kabul etsin hakkımızda hayırlısı herşeyin inşaallahh

yarın doktor amcayı ziyaret edeceğiz.. İkili test sonuçlarımızı öğreneceğiz.. Stresli bir gün bizi bekliyor fındığım.. Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın..

Ben bebe yağı sürüyorum duştan sonra ıslakken, diğer günler body shop'tan aldığım nemlendiriciyi sürüyorum, arada kantaron yağı kullanıyorum Balıkesir'den getirmiştim. Kantaron yağının cildi yenileyici tamir edici özelliği var ileri dönemlerde sadece onu da sürebilirim.
kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz
Cikti darisi diger annislere.

Gözün aydın, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

Şimdiden çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsın.

Gözün aydın, Allah gönlüne göre vermiş, demek ki kız kardeşinin içine doğmuş mavi tulum alırken :)
İyi günlerde giymek nasip olur inşallah.

Biz dun gittik fuara sabah erkendende yazdim gitmeyin diye ama gormedin demekki aynen bizde etrafimizdaki bebeklere hayranlikla bakip sevdik sadece prima esantiyon dagitti bir tane bebek bezi onu alip ciktik gereksi giris parasi ve otopark ucreti zaman kaybiydi.
Ama bugun c&a dan hellokity havlu aldim h&m den bir tane yenidogan takim aldim cok guzel ve organikmis galiba koyabilirsem fotografinida koyarim hevesimide almis oldum.
Ayrica bizde bugun marmara forumdaydik tuh ya belki karsilasirdik :) bizde baktik e-bebek e ama onumuzdeki fuari merakla bekliyoruz.
Tesekkurederim degismezse belli oldu diyebilirim :) iksiri unutma seninkini cok merak ediyorum Allah insallah seninde gonlune gore versin, isteyem tum herkesin gonlune gore versin.

Fuara gitmeyi ben de çok istemiştim son anda vazgeçtim şimdi bu yorumlara bakınca iyi yapmışım diyorum. O kadar yolu boşuna gidecektim.

ben de kullanıyorum nemlendiricilerden doktoruma sordum bir sorun olur mu diye hayır bir sıkıntı olmaz kullanabilirsin dedi ben de kullanmaya devam ediyorum umarım öyledir.

Arkadaslar tebrik edenlere cok cok tesekkurederim telefondan yazdigim icin zor oluyor tek tek mesaj atamiyorum ama hepinizi cok opuyorum, insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ve hepsinin kaderi cok guzel olur.

slm kızlar bende cuma günü öğrendim basından beri içime doğan oğluşum olacakmış :)öğrenen var mı sizden

sağol canım benim sen bide babamızı gör havalarda bu yıl erkek çok fazla

He ya aynen bu erkekler genelde hep aynı ağzı kulaklarında valla bastan beri erkek erkek dedi söylediği de çıktı genelde annenin hisleri tutar bozarsa tam tersi oldu hadi hayırlı olsun canim

He ya aynen bu erkekler genelde hep aynı ağzı kulaklarında valla bastan beri erkek erkek dedi söylediği de çıktı genelde annenin hisleri tutar bozarsa tam tersi oldu hadi hayırlı olsun canim

erkek adamın erkek oğlu olurmuş sinir bozucu bi cümle ama onun mutlu olduğunu görünce bende mutlu oluyorum kızamıyorum

oğluşumun arkadaşları artıyor

eşim kız istiyordu
ama şimdi erkek olması fikrine alıştı
sevip duruyor isim bile buldu

nemlendirici ve şampuan konusunu bilmiyordum
peki deodorant ya da parfüm onu ne yapacağız
ben kullanıyorum ama hiç de araştırıp sormadım

aynen erkek çoğalıo ya..korkuyom benmkide oğlan oluck ..perşembe günü belli olur inş benmde..hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürler versin ..nemlendirici şampuan deodorant parfüm bende kullanıyrm deodrnt daha çok koltuk altım terlıo kokusundn raahatsz oluyrm..zararlı oldugunu blyrdm da aşırı sürmyrm zatn.iyide çocukla ne alakysa yaa nerde gerçi saç boyasıda zararlı deniyo da..ya ALLAH bilir ..

Kİzlar.benide bir heyecan sardı.onumuzdeki Cumartesi öğreneceğiz kuzucugun cinsiyetini bakalım ne çıkacak :)))))2. Hamisligi m bir kızım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…