cnm korkma yasin oku bu gece bide girmeden once oku cnm bizi haberdar et ..
bende cuma gunu olucam cnm..
Geçmiş olsun tatlım inşlh problemsiz atlatırsınız.Biz de ikili testimiz riskli çıktığı için prof bir dr gideceğiz.Kötü şeyler duymak istemiyorum. Senden ve tüm arkadaşlardan ben de dua istiyorum.Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım Allah yardımcın olsun..Rabbim sağlık sıhhatle bebeğinin ve senin bu durumu atlatmanı nasip etsin..kuran ve dua biliyorsan bol bol oku canım..inşallah sağlıkla git gel bizide habersiz bırakma
Kizlar su an 16. Haftasinda olup gobegi gerilip catlayan oldu mu?
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kuklanacagim?
kizim olacakmis :) doktor amca duymadiniz dedigimi dedi cevrenize simdilik soylemeyin ama kiz gibi gorunuyor dedi. cok mutluyuz ikili testimizde temiz
Cikti darisi diger annislere.
arkadaşlarrr, yarın serklaj (servikse dikiş atılması) işlemi yapılacak bana çooooooooooooook duaya ihtiyacım var bize dua edinde bebişimede banada bişi olmadan allahın izniyle atlatalım bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum
kizlar gunaydin. bizimkinin de cinsiyeti belli oldu. dun 330 da randevum vardi tam yoldayken doktorum aradi acil sezeryan dogumum cikti dedi. olsun ben beklerim arayin erken biterse dedim azimle bekledim. cok merak ediyordum aslinda. hep icimden erkek geciyordu.kucuklugumden beri erkek cocuk hayal ettim bi de ben insaat muhendisiyim hep erkeklerle okudum, en yakin arkadaslarim isyerindeki arkadaslarim hep erkek sanki erkek bebekle-cocukla-yetiskinliginda daha iyi anlasirim diye dusundum. hatta doktora gitmeden nisantasi citys icindeki gap kids dolastik elim hep erkek kiyafetlerine gidiyor boyle buyuk adam kiyafeti gibi sussuz pussuz seyler hosuma gidiyor. ama babasi dedi daha kaptirma kendini. 13 de doktor pipi goremedim diyince kiza yonelmistik ama yine de daha belli degil diye bir heyecan vardi.
ikisine de esit olsam da tabii ki sagligi onemli icime erkek dogmustu. veeee dualarim kabul oldu oglan bi oyana bi bu yana dondukce pipisini gorduk :) doktor isi geregi cok kaptirma daha erken vs dedi ama hersey ortada :) sonra dayanamadi tamam tamam soylicem erkek olcak bu dedi.. cok sevndik..esim de aksam arkadaslarimizla kutlama yapalim dedi, oglum olcak diye cok sevincliydi...
darisi herkesin basina, herkedin gonlune gore olur insallah...
kızlar merhaba :)ancak gelebildim eve,çok yoğun bir gündüsabah erkenden kalkıp lütfi kırdara bebek fuarına gittik.çok hevesliydim giderken ama hiç memnun kalmadım boşuna gitmişiz sadece hatıra kalsın diye wee baby den ufak tefek bi kaç ürün aldım.gitmeyenler üzülmesin hiç bişey kaçırmadılar birtek iyi yanı sağımız solumuz bebiş doluydu onları sevdik bol bol ordan marmara foruma geçtik artık girdiğim mağazalar sadece bebek mağazaları gözüm başka bişey görmüyor bol bol bebek arabası baktık, e bebek te bi tane beğendik nerdeyse alıcaktık zor tuttum kendimi biraz daha araştıralım dedim...
littledumblonde , ysmc tebrikler kızlarne güzel Allah gönlünüze göre vermiş darısı inşallah bizlerin başına
kızlar merhaba :)ancak gelebildim eve,çok yoğun bir gündüsabah erkenden kalkıp lütfi kırdara bebek fuarına gittik.çok hevesliydim giderken ama hiç memnun kalmadım boşuna gitmişiz sadece hatıra kalsın diye wee baby den ufak tefek bi kaç ürün aldım.gitmeyenler üzülmesin hiç bişey kaçırmadılar birtek iyi yanı sağımız solumuz bebiş doluydu onları sevdik bol bol ordan marmara foruma geçtik artık girdiğim mağazalar sadece bebek mağazaları gözüm başka bişey görmüyor bol bol bebek arabası baktık, e bebek te bi tane beğendik nerdeyse alıcaktık zor tuttum kendimi biraz daha araştıralım dedim...
littledumblonde , ysmc tebrikler kızlarne güzel Allah gönlünüze göre vermiş darısı inşallah bizlerin başına
Kizlar slm
Ya ben yuz kmlerini ilk aylarda bilmeden kullandim simdi bella b urunlerini aldim gebelik leke olusumunu onleyici goz alti kremi falan ama once kllandiklrimin bebege bir zarari olmamistir umarim degil mi ? Hic dikkat etmedim doktorumda uyarmadi sampuan kullanimina bile dikkat etmek gerkir diyorlar ben onada dikkat etmedm offf
slm kızlar bende cuma günü öğrendim basından beri içime doğan oğluşum olacakmış :)öğrenen var mı sizden
Gözün aydın, oğlanlar çoğaldı :)
sağol canım benim sen bide babamızı gör havalardabu yıl erkek çok fazla
Söylemeden edemeyeceğim gece gece 17 haftalık olduk :)Çok sevindik :)
He ya aynen bu erkekler genelde hep aynı ağzı kulaklarında valla bastan beri erkek erkek dedi söylediği de çıktı genelde annenin hisleri tutar bozarsa tam tersi oldu hadi hayırlı olsun canim
oğluşumun arkadaşları artıyor
eşim kız istiyordu
ama şimdi erkek olması fikrine alıştı
sevip duruyor isim bile buldu
nemlendirici ve şampuan konusunu bilmiyordum
peki deodorant ya da parfüm onu ne yapacağız
ben kullanıyorum ama hiç de araştırıp sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?