kızlar merhaba :)ancak gelebildim eve,çok yoğun bir gündüsabah erkenden kalkıp lütfi kırdara bebek fuarına gittik.çok hevesliydim giderken ama hiç memnun kalmadım boşuna gitmişiz sadece hatıra kalsın diye wee baby den ufak tefek bi kaç ürün aldım.gitmeyenler üzülmesin hiç bişey kaçırmadılar birtek iyi yanı sağımız solumuz bebiş doluydu onları sevdik bol bol ordan marmara foruma geçtik artık girdiğim mağazalar sadece bebek mağazaları gözüm başka bişey görmüyor bol bol bebek arabası baktık, e bebek te bi tane beğendik nerdeyse alıcaktık zor tuttum kendimi biraz daha araştıralım dedim...
littledumblonde , ysmc tebrikler kızlarne güzel Allah gönlünüze göre vermiş darısı inşallah bizlerin başına
herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa
Arkadaşlar bugün doktora gidicem ama dün geceden beri karnımın içi acıyor resmen niye olur acaba yaşayan oldumu büyüyor o yüzdenmi acaba 12+1 iz bugün.ama çok hissettiriyor korkutuyor benii.:-((
benim de oluoyr daha önce hissetmediğim değişik ağrılarım sanırım büyümeden kaynaklı
Arkadaşlar bugün doktora gidicem ama dün geceden beri karnımın içi acıyor resmen niye olur acaba yaşayan oldumu büyüyor o yüzdenmi acaba 12+1 iz bugün.ama çok hissettiriyor korkutuyor benii.:-((
maşallah canım ,benimde 4 yaşından bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyordum ama erkek oldu,,nasipse üçüncüsü kız olur inşallah..umarım rabbim gönlüne göre verir
benim de olurdu zaman zaman, hatta bir seferinde doktoru arayıp sormuştum, kanaman yoksa, hareketini kısıtlayacak kadar sert değilse ve gün boyunca sürmüyorsa sorun rahmin genişliyor demişti.
herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa
günaydın kızlar
canım ne kadar güzel 3. çocuğu düşünüyosun bende 3 yada 4 istiyorum 26 mı doldurdum 27 den gidiyorum bu ilk bebeğimgeç kalmış sayılmam dimi 4 çocuk için
tabi rabbim nasip ederse inşallah
yok canım yaa ben de öğrenemedim dahabirdahaki kontrolüm 9 ocakta ama ben 2sinde gitsem mi diye düşünüyorum
ohh bee ben gibi biri daha :13: ben de 4 çocuk istiyorum canım 2 kız 2 erkek olsa ne güzel olurben de 25 oluyorum ocakta yetişir yaa niye yetişmesin
yok canım yaa ben de öğrenemedim dahabirdahaki kontrolüm 9 ocakta ama ben 2sinde gitsem mi diye düşünüyorum
ohh bee ben gibi biri daha :13: ben de 4 çocuk istiyorum canım 2 kız 2 erkek olsa ne güzel olurben de 25 oluyorum ocakta yetişir yaa niye yetişmesin
Bende isterdim ama yetişemem sanırımilk bebeğim ve olduğunda 30 yaşında olucam.ancak ikinciye fırsat olur sanırım
Günaydın sevgili anneler ve onların minik yumurcakları :)
Maşallah diyorum size, 3-4 çocuktan bahsediyorsunuz... Biz bir tane düşünüyoruz, inşallah Rabbim onu da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Çok çocuk çok sorumluluk gibi geliyor bana... Allah herkesin gönlüne göre versin...
Günaydın sevgili anneler ve onların minik yumurcakları :)
Maşallah diyorum size, 3-4 çocuktan bahsediyorsunuz... Biz bir tane düşünüyoruz, inşallah Rabbim onu da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Çok çocuk çok sorumluluk gibi geliyor bana... Allah herkesin gönlüne göre versin...
Günaydınnn kızlarrrrr hayırlı haftalar
ctesi kontrolumuze gittik... ve prensesimmmm olduğunu öğrendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?