2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkeze günaydınnn)) kızlarr ben bugün ikili teste gideceğim.varmı bugün gidecek olan.umarım cinsiyetinide söylerr.

Aynen canım bende gittim ama hiçde değmedi neyse ocakta cnr da var artık ona

Arkadaşlar bugün doktora gidicem ama dün geceden beri karnımın içi acıyor resmen niye olur acaba yaşayan oldumu büyüyor o yüzdenmi acaba 12+1 iz bugün.ama çok hissettiriyor korkutuyor benii.:-((

Arkadaşlar bugün doktora gidicem ama dün geceden beri karnımın içi acıyor resmen niye olur acaba yaşayan oldumu büyüyor o yüzdenmi acaba 12+1 iz bugün.ama çok hissettiriyor korkutuyor benii.:-((

benim de oluoyr daha önce hissetmediğim değişik ağrılarım sanırım büyümeden kaynaklı

Günaydın hanımlar. Cumartesi sabah doktora gittim bebeğim çok iyi maşallah. Yine 1 hafta önden gidiyor gelişimi. 4 lü test içinde kan verdik. Sanırım bir kızım olacak :) Ben hep erkek olmasını istemiştim, bekarlığımdan beri ilk çocuğum erkek olsun isterdim. 12. hafta da gittiğimizde de erkeğe benziyor dedi doktor. Ama bu sefer kıza benziyor ama net değil dedi. Çünkü bizimki bacaklarını bir kitlemiş, kadın ne kadar uğraştıysa da açtıramadı :)) Elleriyle de yüzünü kapatmıştı. Utandı bizden :)) Doktor teyzesi de bu nazlı bir kız olacak galiba dedi. Öğleden sonra dayanamadım eve yakın bir tıp merkezi var oraya gittim. 7/24 kadın doğum doktoru var. Bizim minik yine aynı pozisyon da oturuyordu, kadın 15 dk falan uğraştı artık karnım ağrıdı ama yine göstermedi :)) Tıp merkezindeki kadın haftaya kontrole gel, bir de çikolata ye dedi kesin o gün görürüz dedi. Pazar günü gideceğim tekrar. Artık netleşsin istiyorum ya. Bir şeyler almak istiyorum. Bu arada geçmişe baktım da bu cumartesi cinsiyet öğrenenlerin çoğu kız haberi almış. Herkese Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu arada bu hastaneye daha geçen ay başladım. bu 2. gidişim. bana fatura vermiyorlardı. Sorun var kontrole geldiğinizde muhasebeden alırsınız dedi. Bende geçen burada bir arkadaş ali tezel in yazısını paylaşmıştı ondan cesaret alarak eşimi muhasebeye yolladım. Faturaya bana yaptıkları testi yazmadan fatura vereceklermiş. Eşimde siz bizi kandırıyorsunuz falan demiş. Benim ilk çocuğum siz benden 500tl de isteseniz ben bu heyecanla veririm demiş. Ama sizin davranışınız hiç doğru değil falan demiş. SUT Kanunundan bahsetmiş. Sonra muhasebe 100 tl geri ödeme yapmış eşime. Biraz daha diretsek hepsini alabiliyormuşuz aslında. Bundan sonra gittiğimizde ödeme yaparken muhasebedekinin adını verecekmişiz. Bu tarz durumlarla karşılaşanlar hakkını sonuna kadar arasın bence. Allah a şükür durumum iyi verebiliyorum. Ama bazı insanlar yemesinden giymesinden kısıp, çocuğundan iyi haber alabilmek için bunlara katlanıyor bir sürü para veriyor. Onların adına vicdanım el vermedi ve hakkımı aramak istedim.

benim de olurdu zaman zaman, hatta bir seferinde doktoru arayıp sormuştum, kanaman yoksa, hareketini kısıtlayacak kadar sert değilse ve gün boyunca sürmüyorsa sorun rahmin genişliyor demişti.

maşallah canım ,benimde 4 yaşından bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyordum ama erkek oldu,,nasipse üçüncüsü kız olur inşallah..umarım rabbim gönlüne göre verir

günaydın kızlar

canım ne kadar güzel 3. çocuğu düşünüyosun bende 3 yada 4 istiyorum 26 mı doldurdum 27 den gidiyorum bu ilk bebeğim geç kalmış sayılmam dimi 4 çocuk için
tabi rabbim nasip ederse inşallah

benim de olurdu zaman zaman, hatta bir seferinde doktoru arayıp sormuştum, kanaman yoksa, hareketini kısıtlayacak kadar sert değilse ve gün boyunca sürmüyorsa sorun rahmin genişliyor demişti.

Arkadaşım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bugüne kadar ne ağrım ne bulantım olmuştu bugün ağrım var bulantım var bakalım hayırlısı.benim tam tersimi nee 3 aydan sonra başlamasın nide bulantım

herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa

yok canım yaa ben de öğrenemedim daha birdahaki kontrolüm 9 ocakta ama ben 2sinde gitsem mi diye düşünüyorum

ohh bee ben gibi biri daha :13: ben de 4 çocuk istiyorum canım 2 kız 2 erkek olsa ne güzel olur ben de 25 oluyorum ocakta yetişir yaa niye yetişmesin

Bende isterdim ama yetişemem sanırım ilk bebeğim ve olduğunda 30 yaşında olucam.ancak ikinciye fırsat olur sanırım

Günaydın sevgili anneler ve onların minik yumurcakları :)
Maşallah diyorum size, 3-4 çocuktan bahsediyorsunuz... Biz bir tane düşünüyoruz, inşallah Rabbim onu da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Çok çocuk çok sorumluluk gibi geliyor bana... Allah herkesin gönlüne göre versin...

tek çocuk bencillik gibi geliyor bana.kardeş candır ya :13: en azından 2 olmalı.tek çocuk olan 2 arkadaşım var "ailemize bir şey olsa şu hayatta candan kimsemiz yok" diyorlar arkadaş kuzen bir yere kadar kardeş gibi olamaz hiç biri

3-4 çocukla kendimi hayal edemiyorum.
Eşimde bende tek çocuk istiyorduk aslında ama ben bebişimin erkek olduğunu öğrenince ikincisi kız olur belki düşüncesiyle ufaktan bir ikinci çocuğa yönelmeye başladım. Ya ikinciyi kız yapacam ya da erkek çocucumun üstünde alacam o hevesi.

Günaydınnn kızlarrrrr hayırlı haftalar
ctesi kontrolumuze gittik... ve prensesimmmm olduğunu öğrendimmm

gözünaydın sen de öğrendin, şimdi daha farklı olur hayaller planlar
yahu ben ne zaman öğrenicem
bugün doktor kontrolüm var esasen soğuk algınlıgım ıcın gıdıyorum
gıtmısken belkı cınsıyetı de ogrenırım
inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…