2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar

Ben hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim. Şafak:3. İnşallah o zaman öğreneceğim. İnsan giderek heyecan yapıyor

Herkes iyidir umarım. Geçmişe bakıp geleyim ben

Evet kimsecikler yazmamışş ben saat 2 de gidicem ikili teste acaba belli olurmu bu zamanda

canım ben 2 li testte başka bir yerde yaptırmıştım bana erkek demişti. kendi doktorum 12. haftada hiçbirşey soylemedi 16. haftada kesin kız şüpheye düşcek bir durum yok dedi.
insan arada kalıyor ne kadar geç o kadar kesin sonuç çok heveslenme o yüzden insan birşeyler duymak istiyor ama sonra boyle şok yaşayabiliyorsun :)) Umarım gönlünden geçen olur

[ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canım nde ankaradayım

ya ben ilk başta ankara tıp fakultesıne gıttım orda sonuc kotu cıktı lina kadın sağlık merkezine gıttım orda testı tekrarlatmak ıcın orda da aynı cıktı sımdı de olası durumlar olursa bu sefer prof.ahmet erdeme gıdecem oda gazi üniv.ama önce muayenesine gidecem sonra bı terslık olmazsa akropol war aklımda.sen hangisine gidiyorsun?

Yani o tarafı var bidene bilim şöyle %80 kız falan dese)sağlıklı olsunda hayırlısıyla.hiç bir şey alamamıştım daha .dayanamadım cumartesi e bebek ten 2 badi aldım krem rengi ikisinede olur diye16.haftaya 1 ayım var nerdeysee off baya uzun.neyse napalım beklicezz)

kız çocuğun geleceğiyle oynama yapma annesii

haftasonu kontrole gidenler nerde ? Hatırladığım kadarıyla bayağı bir cinsiyet öğrenecekler vardı :d nerdesiniz kızlarrrr

burdayız canım bu sefer kızlar atağa geçti benimkide kız teyzesi yaa bebeğim gününden 11 gün öndeymiş şok oldum çok değilmi bu kızlar birde doktorun kız demesine çok inanamadım benim doktorum yoktu diye ona gittim kolunu bacağını bile göremedik okadar eski ultrasyondu nerden kız olduğunu gördü anlamadım zaten benim tahminim dedi ama ben tekrar kontrole gitmiycem bir daha 1 ay sonra nolur nolmaz kızımla biray geçireyimdeee ben

Kızlar 2 gündür midem çok iyi Allah a şükür. Bugün 17.haftaya başladık. Bu haftalara yaklaşanlara duyurulur :) Bulantılarınızın geçmesi yakındır.

günaydınnnnnnnnn KK sakinleri bugün 17de oğluşumu görmeye gidicemm çok heyecanlıyızz çokkk

kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef

çok üzüldüm arkadaşım Allah sabırlar versin..

ayyy bana da öle gibi geliyor çok zor ya benden taş çatlasın 2 çocuk çıkar herhalde

bende kendimi düşünemiyorum hiç o halde.. hatta 2 çocuk fikri bile bazen gözümü korkutuyor.. iki çocuk candır tokoyaycım gel oğluşlarımızı yanlız bırakmayalım

kızlar uzuuun bir aradan sonra ben geldim. Benim bulantılar hala devam ama şiddeti epeyce azaldı. Dışarı çıkabiliyorum, günde birkaç saat da olsa işe gidebiliyorumOldukça zor 2-2,5 ay geçirdim. Bir ara ciddi ciddi ölüyorum sandım. 8 kg. kadar verdim. Benim durum hamilelik bulantısını aşmış, hyperimesis diye bir hastalık. Genelde genetik. Benim annemde olmamış, dr. sorup duruyordu. Sonradan öğrendik ki anneannem de aynı şeyi yaşamış, 40kg.nin altına düşmüş ilk çocukta. Bu durumun görülme sıklığı %2 imiş. Etrafınızda benim gibi olan varsa uyarın, o dönemde evde tek kalmaması, mutlaka dr. kontrolünde ya da hastanede olması gerek. Ben ilk zaman kimseleri çağırmamıştım, hastaneye yatmam diye tutturmuştum. Daha kötü oldu. Allah kimseye göstermesin. Bir de az rastlandığından bazı dr. lar nasıl çalışacaklarını pek bilemeyebiliyorlar. Bilen birini bulmak da lazım.

Bu arada sevincimiz, şaşırtıcı bir şekilde, bebişin gelişiminin gayet iyi çıkması oldu. Biz de cinsiyeti henüz öğrenemedik, gördük birşeyler ama kesinleşmedi. Haftaya bugün kontrol var. O zaman kesinleşecek. Geçmişi okuyamadım, haberleri yavaş yavaş yazılanlardan alıyorum. Umarım herkes mutlu ve sağlıklıdır.

aynen canım yetişir dimi çokda sık olsunlar istemem ki hepsiyle ilgilenebileyim

çok seviyorum canım eşimde öle rabbim nasip ederse neden olmasın 1,5 yıl cocuğumuz olmadı yaa ben öle ağlardım kii gören 10 15 yıldır çocuğu olmuyo zannederdi o derece

ay bilmiyorum canım ya herkeste zaten birine erkek diyolar bi sonrakinde ay kızmış diyolar. arkadşaım 9 ay erkek bekledi mavi mavi aldı herşeyini odasını felan bi doğdu ki kız şok oldular
yani doğmadan hiçbirşey kesin değil dediğin gibi sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)

ohh bee ben gibi biri daha :13: ben de 4 çocuk istiyorum canım 2 kız 2 erkek olsa ne güzel olur ben de 25 oluyorum ocakta yetişir yaa niye yetişmesin [/QUOTE]

masallah yaa 3-4 cocuk dusunuyorsunuz. Ben bi tane nasıl dogacak nasıl buyuyecek die dusunmekten ikinciye bile cekimserim. zaten dogduktan 2 sene icinde 2. dusunulmuormus (yorgunluktan ve tek cocugun keyfini surmek istendiğinden)

Benim eşim 3 erkek kardeş ve eşim ortanca onuda kız olsun diye yapmış 3.yüde ama eşimin küçüklük resimleri hep saçlar uzun kıvırcık ve sarı aynı kız gibi.hevesini almış birazcıkk))

Oğluşundan güzel haberler getir inşallah bugün bize. Söyle doktoruna çeksin pipisinin fotosunu.
İkinci çocuğu yapmasına yapacam sanırım da nasıl cesaret ederim bilmiyorum işte.

Kızlar 2 gündür midem çok iyi Allah a şükür. Bugün 17.haftaya başladık. Bu haftalara yaklaşanlara duyurulur :) Bulantılarınızın geçmesi yakındır.

Aynen canım.
Bende bugün 16+0 oldum. Bebeğimin gelişimine göreyse 16+2 yim aslında. Bulantılarım 1 haftadır bıçakla kesilir gibi kesildi. 14. haftadan sonra ciddi anlamda azalmıştı ama aç kalınca sabahları kötü oluyordum yine. Şimdi saatlerce aç kalsamda bulanmıyor çok şükür.

tabiki çok çocuk çok sorumluluk o yüzden ben yapamam diyenler oluyo ama ben yapabilirim kendime güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…