Haftasonu kontrole gidenler nerde ? Hatırladığım kadarıyla bayağı bir cinsiyet öğrenecekler vardıNerdesiniz kızlarrrr
Evet kimsecikler yazmamışşben saat 2 de gidicem ikili teste acaba belli olurmu bu zamanda
canım ben 2 li testte başka bir yerde yaptırmıştım bana erkek demişti. kendi doktorum 12. haftada hiçbirşey soylemedi 16. haftada kesin kız şüpheye düşcek bir durum yok dedi.
insan arada kalıyor ne kadar geç o kadar kesin sonuç çok heveslenme o yüzden insan birşeyler duymak istiyor ama sonra boyle şok yaşayabiliyorsun :)) Umarım gönlünden geçen olur
3-4 çocukla kendimi hayal edemiyorum.
Eşimde bende tek çocuk istiyorduk aslında ama ben bebişimin erkek olduğunu öğrenince ikincisi kız olur belki düşüncesiyle ufaktan bir ikinci çocuğa yönelmeye başladım.Ya ikinciyi kız yapacam ya da erkek çocucumun üstünde alacam o hevesi.
haftasonu kontrole gidenler nerde ? Hatırladığım kadarıyla bayağı bir cinsiyet öğrenecekler vardı :d nerdesiniz kızlarrrr
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef
Günaydın sevgili anneler ve onların minik yumurcakları :)
Maşallah diyorum size, 3-4 çocuktan bahsediyorsunuz... Biz bir tane düşünüyoruz, inşallah Rabbim onu da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Çok çocuk çok sorumluluk gibi geliyor bana... Allah herkesin gönlüne göre versin...
3-4 çocukla kendimi hayal edemiyorum.
Eşimde bende tek çocuk istiyorduk aslında ama ben bebişimin erkek olduğunu öğrenince ikincisi kız olur belki düşüncesiyle ufaktan bir ikinci çocuğa yönelmeye başladım.Ya ikinciyi kız yapacam ya da erkek çocucumun üstünde alacam o hevesi.
[sıze=3]yok canım yaa ben de öğrenemedim dahaBirdahaki kontrolüm 9 ocakta ama ben 2sinde gitsem mi diye düşünüyorum [/sıze]
[sıze=3]ohh bee ben gibi biri daha :13: Ben de 4 çocuk istiyorum canım 2 kız 2 erkek olsa ne güzel olurBen de 25 oluyorum ocakta Yetişir yaa niye yetişmesin [/sıze]
burdayız canım bu sefer kızlar atağa geçti benimkide kız teyzesi yaa bebeğim gününden 11 gün öndeymiş şok oldum çok değilmi bu kızlar birde doktorun kız demesine çok inanamadım benim doktorum yoktu diye ona gittim kolunu bacağını bile göremedik okadar eski ultrasyondu nerden kız olduğunu gördü anlamadım zaten benim tahminim dedi ama ben tekrar kontrole gitmiycem bir daha 1 ay sonra nolur nolmaz kızımla biray geçireyimdeee ben
kız çocuğun geleceğiyle oynama yapma annesii
Eşimin halasının iki oğlu var. Çok istemiş bir kız çocuk olmamış. O da ikinci oğluna bir gün giydirmiş elbiseyi fotoğraf çektirmiş.Kendimden korkuyorum, onun için benim ikinciyi yapmam lazım.
Eşimin halasının iki oğlu var. Çok istemiş bir kız çocuk olmamış. O da ikinci oğluna bir gün giydirmiş elbiseyi fotoğraf çektirmiş.Kendimden korkuyorum, onun için benim ikinciyi yapmam lazım.
günaydınnnnnnnnn KK sakinleri bugün 17de oğluşumu görmeye gidicemm çok heyecanlıyızz çokkk
bende kendimi düşünemiyorum hiç o halde.. hatta 2 çocuk fikri bile bazen gözümü korkutuyor.. iki çocuk candır tokoyaycım gel oğluşlarımızı yanlız bırakmayalım
Kızlar 2 gündür midem çok iyi Allah a şükür. Bugün 17.haftaya başladık. Bu haftalara yaklaşanlara duyurulur :) Bulantılarınızın geçmesi yakındır.
günaydınnnnnnnnn kk sakinleri bugün 17de oğluşumu görmeye gidicemm çok heyecanlıyızz çokkk
çok üzüldüm arkadaşım allah sabırlar versin..
Ayyy bana da öle gibi geliyor çok zor ya benden taş çatlasın 2 çocuk çıkar herhalde
Bende kendimi düşünemiyorum hiç o halde.. Hatta 2 çocuk fikri bile bazen gözümü korkutuyor.. Iki çocuk candır tokoyaycım gel oğluşlarımızı yanlız bırakmayalım
ikincinin kız olacagını garantisi yok ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?