tabiki çok çocuk çok sorumluluk o yüzden ben yapamam diyenler oluyo ama ben yapabilirim kendime güveniyorum
tabiki çok çocuk çok sorumluluk o yüzden ben yapamam diyenler oluyo ama ben yapabilirim kendime güveniyorum
Benim eşim 3 erkek kardeş ve eşim ortanca onuda kız olsun diye yapmış 3.yüde ama eşimin küçüklük resimleri hep saçlar uzun kıvırcık ve sarı aynı kız gibi.hevesini almış birazcıkk))
ne mutlu sana arkadaşım ben çalıştığım için o kadar çocuk yapmamm çok zorr allah herkesin gönlüne göre versin
bende çalışıyorum canım kpss den 83,6 aldım haziran yada bi dahaki kasımda atanırım diye düşünüyorum inşallah o zaman daha kolay olur şimdilik özeldeyim ama
daha iyi değilmi canım süt izni var doğum izni var bi baktın izin almaktan emeklilik gelmiş çatmış
Bizim hala çocuğa o elbiseyi giydirip fotoğrafçıya gidip çektirmiş fotoyu.O da sarı kıvırcık saçlı bir şey bir de aynı kız çocuğu.
Birkaç gün sonra gitmiş fotoğrafı almaya fotoğrafçıya elinde kız elbisesi giydirip fotosunu çektirdiği çocuğuyla.Ama çocukta bu sefer erkek kıyafetleri tabi. Fotoğrafçı demiş buyrun kzıınızın fotoları.
Daha geçen gün fotolar çıktı ortaya güldük eğlendik.
orası öle de bakıcı bakıcak netice de çocuğuma doğurup doğurup bakıcının önüne mi atıyım
Bizim hala çocuğa o elbiseyi giydirip fotoğrafçıya gidip çektirmiş fotoyu.O da sarı kıvırcık saçlı bir şey bir de aynı kız çocuğu.
Birkaç gün sonra gitmiş fotoğrafı almaya fotoğrafçıya elinde kız elbisesi giydirip fotosunu çektirdiği çocuğuyla.Ama çocukta bu sefer erkek kıyafetleri tabi. fotoğrafçı demiş buyrun kzıınızın fotoları.
Daha geçen gün fotolar çıktı ortaya güldük eğlendik.
günaydınnnnnnnnn KK sakinleri bugün 17de oğluşumu görmeye gidicemm çok heyecanlıyızz çokkk
kızlar uzuuun bir aradan sonra ben geldim. Benim bulantılar hala devam ama şiddeti epeyce azaldı. Dışarı çıkabiliyorum, günde birkaç saat da olsa işe gidebiliyorumOldukça zor 2-2,5 ay geçirdim. Bir ara ciddi ciddi ölüyorum sandım. 8 kg. kadar verdim. Benim durum hamilelik bulantısını aşmış, hyperimesis diye bir hastalık. Genelde genetik. Benim annemde olmamış, dr. sorup duruyordu. Sonradan öğrendik ki anneannem de aynı şeyi yaşamış, 40kg.nin altına düşmüş ilk çocukta. Bu durumun görülme sıklığı %2 imiş. Etrafınızda benim gibi olan varsa uyarın, o dönemde evde tek kalmaması, mutlaka dr. kontrolünde ya da hastanede olması gerek. Ben ilk zaman kimseleri çağırmamıştım, hastaneye yatmam diye tutturmuştum. Daha kötü oldu. Allah kimseye göstermesin. Bir de az rastlandığından bazı dr. lar nasıl çalışacaklarını pek bilemeyebiliyorlar. Bilen birini bulmak da lazım.
Bu arada sevincimiz, şaşırtıcı bir şekilde, bebişin gelişiminin gayet iyi çıkması oldu. Biz de cinsiyeti henüz öğrenemedik, gördük birşeyler ama kesinleşmedi. Haftaya bugün kontrol var. O zaman kesinleşecek. Geçmişi okuyamadım, haberleri yavaş yavaş yazılanlardan alıyorum. Umarım herkes mutlu ve sağlıklıdır.
masallah yaa 3-4 cocuk dusunuyorsunuz. Ben bi tane nasıl dogacak nasıl buyuyecek die dusunmekten ikinciye bile cekimserim. zaten dogduktan 2 sene icinde 2. dusunulmuormus (yorgunluktan ve tek cocugun keyfini surmek istendiğinden)
aynen canım yetişir dimi çokda sık olsunlar istemem ki hepsiyle ilgilenebileyim
çok seviyorum canım eşimde öle rabbim nasip ederse neden olmasın 1,5 yıl cocuğumuz olmadı yaa ben öle ağlardım kii gören 10 15 yıldır çocuğu olmuyo zannederdi o derece
kızlar uzuuun bir aradan sonra ben geldim. Benim bulantılar hala devam ama şiddeti epeyce azaldı. Dışarı çıkabiliyorum, günde birkaç saat da olsa işe gidebiliyorumOldukça zor 2-2,5 ay geçirdim. Bir ara ciddi ciddi ölüyorum sandım. 8 kg. kadar verdim. Benim durum hamilelik bulantısını aşmış, hyperimesis diye bir hastalık. Genelde genetik. Benim annemde olmamış, dr. sorup duruyordu. Sonradan öğrendik ki anneannem de aynı şeyi yaşamış, 40kg.nin altına düşmüş ilk çocukta. Bu durumun görülme sıklığı %2 imiş. Etrafınızda benim gibi olan varsa uyarın, o dönemde evde tek kalmaması, mutlaka dr. kontrolünde ya da hastanede olması gerek. Ben ilk zaman kimseleri çağırmamıştım, hastaneye yatmam diye tutturmuştum. Daha kötü oldu. Allah kimseye göstermesin. Bir de az rastlandığından bazı dr. lar nasıl çalışacaklarını pek bilemeyebiliyorlar. Bilen birini bulmak da lazım.
Bu arada sevincimiz, şaşırtıcı bir şekilde, bebişin gelişiminin gayet iyi çıkması oldu. Biz de cinsiyeti henüz öğrenemedik, gördük birşeyler ama kesinleşmedi. Haftaya bugün kontrol var. O zaman kesinleşecek. Geçmişi okuyamadım, haberleri yavaş yavaş yazılanlardan alıyorum. Umarım herkes mutlu ve sağlıklıdır.
[sıze=3]kız 3 er yıl ara olsa mis gibi yetişir rahat ol senBiz de 2 kardeşiz eşim de öyle.ikimiz de kalabalık aileyi seviyoruz Rabbim sağlık sıhhat verirse nasip olursa biz de çok istiyoruz Hayırlısı bakalım Seninle daha çoook topik arkadaşlığımız olacak desene [/sıze]
herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa
:)))))
bakıcıyaa : Hadi gözünüz aydın belirli süreli iş sözleşmenizin süresi uzadı dersin
bizim için de ısır totosunu annesi oğluşunun:))))
)) gelişimde anormallik yoksa sorun yokkk ) bende öyle geçenlerde bakıyordum resimlere kız çocuklarını çok severim eşimin resimlerini görünce içimden geçirdim kız olsa bebeğimde babaşına benzesin okadr güzel bi kız gibi yanii.sarışın kıvırcık saçlar yeşil gözlerr.ayyy ayyy ))
herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?