2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim eşim 3 erkek kardeş ve eşim ortanca onuda kız olsun diye yapmış 3.yüde ama eşimin küçüklük resimleri hep saçlar uzun kıvırcık ve sarı aynı kız gibi.hevesini almış birazcıkk))

Bizim hala çocuğa o elbiseyi giydirip fotoğrafçıya gidip çektirmiş fotoyu. O da sarı kıvırcık saçlı bir şey bir de aynı kız çocuğu.
Birkaç gün sonra gitmiş fotoğrafı almaya fotoğrafçıya elinde kız elbisesi giydirip fotosunu çektirdiği çocuğuyla. Ama çocukta bu sefer erkek kıyafetleri tabi. fotoğrafçı demiş buyrun kzıınızın fotoları.

Daha geçen gün fotolar çıktı ortaya güldük eğlendik.

ne mutlu sana arkadaşım ben çalıştığım için o kadar çocuk yapmamm çok zorr allah herkesin gönlüne göre versin

bende çalışıyorum canım kpss den 83,6 aldım haziran yada bi dahaki kasımda atanırım diye düşünüyorum inşallah o zaman daha kolay olur şimdilik özeldeyim ama
daha iyi değilmi canım süt izni var doğum izni var bi baktın izin almaktan emeklilik gelmiş çatmış

orası öle de bakıcı bakıcak netice de çocuğuma doğurup doğurup bakıcının önüne mi atıyım

aynı şeyi benim teyzemde yaptı 3 oğlu oldu en küçüğüne kız elbisesi giydirdi resim çekti :)))

ilk torunu 1 yaşında onuda kız beklediler ama oda erkek oldu aynı cinsten çok oldumu ister istemez insan diğer cinse özlem duyuyor. Rabbim ikisinide yaşamayı nasip eder bize inşallah kızlar

)) gelişimde anormallik yoksa sorun yokkk) bende öyle geçenlerde bakıyordum resimlere kız çocuklarını çok severim eşimin resimlerini görünce içimden geçirdim kız olsa bebeğimde babaşına benzesin okadr güzel bi kız gibi yanii.sarışın kıvırcık saçlar yeşil gözlerr.ayyy ayyy))

Günaydınnnn güzel annişler ve minnakları
Bebeğini gören ve cinsiyetlerini öğrenen tüm anneleri tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza....maşallah bebişlerinizeeeeeee....

günaydınnnnnnnnn KK sakinleri bugün 17de oğluşumu görmeye gidicemm çok heyecanlıyızz çokkk

bizim için de ısır totosunu annesi oğluşunun:))))

Hoşgeldin canım merak etmiştim ben de seni bayadır görmeyince....
neyse geçmiş olsun bayaa bir badire atlatmışsın ama bebişin iyiymiş neyse ki...minnakına iyi bak annesi artık:))))

masallah yaa 3-4 cocuk dusunuyorsunuz. Ben bi tane nasıl dogacak nasıl buyuyecek die dusunmekten ikinciye bile cekimserim. zaten dogduktan 2 sene icinde 2. dusunulmuormus (yorgunluktan ve tek cocugun keyfini surmek istendiğinden)

al benden de o kadar:)))) valla eşim hemen ikinciyi yaparız diyor ama nasıl olacak bilmiyorum hiç:))))
bu arada littledumblonde meslektaşmışız canım:))) oğluşuna da maşallah:)))
senle aynı duyguları ben de taşıyorum ama çocuk konusunda ben daha birşey hissedemedim....bakalım doktor amcamız bu cuma bişeyler söyler belki bize:))))

kız 3 er yıl ara olsa mis gibi yetişir rahat ol sen biz de 2 kardeşiz eşim de öyle.ikimiz de kalabalık aileyi seviyoruz Rabbim sağlık sıhhat verirse nasip olursa biz de çok istiyoruz hayırlısı bakalım seninle daha çoook topik arkadaşlığımız olacak desene

geçmiş olsun canım.Bnimle aynı aydasın.Ben de yeni duydum.Çok şükür bnm hiç bulantım olmadı napardım bilemiyorum bide çalışıyorum.Allah yardımcın olsun.Bnde haftaya gidicm inşallh.cinsiyetlerini öğrenince yazarız.Bnm tüp bebek ikiz gebelik:)

bende öle düşünmeye başladım canım biz daha çok karşılaşırız farklı topiklerde

herkesler öğrendi bi ben kaldım herhalde yaa

Bende varım yaa((( Cumartesi gittim Dr.a ama göstermedi bebiş çok ta heveslenip heyecanlanmıştım artık 3ocağa kaldı cinsiyetimiz dualarınızı eksit etmeyin arkadaşlar herseyden önce sağlığı ama inşallah bi kızım olur

Selam kızlarrrr

cumartesi doktora gıttım bebeğimin cinsiyetini öğrenim diye ama göstermedi kendini sıpa ya toplanmış bi yere bıraz hareket ettırdı doktor karnımı bi ara el kaldırdı rahat bırakın benı der gıbı :) kıza benziyor sanki ama net bişey söyleyemeyeceğim üzgünüm dedi ay nasıl moralım bozulsu anlatamam ya napalım artık onumuzdekı konrole artıkın

geçen hafta bende sırf cinsiyet için gittim doktora bizimkide göstermedi doktor kız dedi ama benim içimde hala kurt var... gerçi kız çocuğu çabuk göstermezler diyolar ama kısmet bakalım

Yok çok şükür.
Şimdi o da erkek babası oluyor 3 ay sonra.

Benim eşimin çocukluğu da çok sevimli.
Kahverengi kıvır kıvır saçlar kocaman kocaman bal rengi gözler.

Bir dahaki doktor kontrolüm 12 ocakta. Doktor bir daha ki gelişinde ayrıntılı ultrasonla bakacağız dedi. Bütün organları tek tek incelenecekmiş. Gittiğim hastaneye henüz fiyat sormadım ama pahalı bir testmiş bu. Dün bir arkadaşımdan Zeytinburnunda semiha şakir devlet hastanesinde yapıldığını öğrendim. Arkadaşım orada yaptırmış. O bölgelere yakın olanlar belki gitmek ister diye bilgi vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…