2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim gibi miğde bulantısı geç başlayan var mı?Kafayi yicem 14. haftamdayım ama daha çok arttı miğde bulantım...Napıcam ya yemeği zorla yiyorum ve sürekli miğdem bulanıyor elimde elma küçük küçük ısırıp durduruyorum (

Deme öyle deme.
O zaman ne yapmalı. Kızı bulana kadar yola devam mı.

ben de iki cocuk ve hatta aynı cinsiyet isteyen annelerdenim, daha yakın oluyorlar diye, erkek erkek veya kız kız..ama farklı duygu yasamak adına genelde herkes 1 kiz 1 erkek istior, kardesler uzun yıllar birbirleri ile genelde kedi kopek oluyor (yas farkı 2-3 yas ise)

Canım yeni bir ilaç falan almaya başladın mı? O yapıyor dicem ama bildiğim kadarıyla başlamadın. Yediklerin dokunuyor dicem o da saçma olacak.
Jübile yapıyor belki bulantı. Tavan yapacak ve bitecek. Evet bak bu hoşuma gitti.

Valla bu gidişle punkçı olabilir teyzesi kısmet.

Benim arkadaşım epidural sezeryan yapacaktı. Doğumuna 2 gün kala sancısı oldu acil hastaneye gitti. Doktor bu sancıyla doğurmassın deyip eve gönderdi. Sabaha karşı şiddetli sancıyla hastaneye gitti tekrar. Ve hasteneye gittiğinde rahim epey açılmıştı. Normal doğuma alacaklardı ama bebek dönmüştü yani mümkün değildi. Epidural de yaamadılar o saatte sonra ve direk sezeryana aldılar.

1 sene oldu hala der. Bildiğin doğurdum ben normal zaten hastaneye gidene kadar açılacağı kadar açılmış rahim. Boşu boşuna kestiler beni dönmeyeydi iyiydi hanımefendi diye.

Tamamen kısmet canım, başka hiçbir şey değil.

Ben tek çocuk olduğumdan kardeşlik duygusunu hiç tatmadım. Onun için sanırım tek çocuk fikrinde uzun zaman direttim.
Yalnız hep derler ya nişanlanırsın ne zaman evleneceksin derler, evlenirsin çocuk ne zaman derler, çocuk olur 2. ne zaman derler. Sonu gelmez bunun. Gerçekten öyle. Şimdi her beni gören akraba ikinciyi ne zaman yapacaksın diyor.

Bir durun ya daha bu çıkmadı meydanee.

Bunları pazar günü aldık cinsiyeti öğrendikten sonra bir takım aldım birde havlu :) bu beni bir süre idare eder diye düşünüyorum...

Canim benim bulantilarim geç başlaması 6. Haftadan bulantilarim başladı suan 13+3 haftadayim aynı şiddeti ile devam ediyor sen zorla da olsa yiyebiliyorsun ben yiyemiyorumda su icsem çıkarıyorum doktor elevit ve kan ilacı verdi onları dahi kusuyorum bende bıraktım kullanmiyorum

selam dünyanın ennn güzel annelerii.. yorumlarınızı okuyorum herkes hissediyo artık.. ben niye hissetmiyorum.. tombik olduğum içinmi acaba.. içerde kıvranıyoda banamı ulaşmıyo.. yani bi his var bööle etim seyirir gibi gazım var gibi ama bu o mu .. yoksa o bu mu .. yoksa benm bebekim tembel mii.. çikolata yiyince tepkimi veriyo yanii .. benim diyetisyen mümnkün oldukça yeme dedi bende yemiyorum ama şimdi aklıma takıldı bi yeyip denesemmii..

slm şekrler işimdaha yeni bitti ay bende dün korkrumböyle sağ kasığım taş gibi oldu yürürken arara arara acdı kabızdımrahatladım ama genedkorkumşimdi iyiyim çok şkür inşallah herşey güzel olur

Olabilir belkide 6 gün var reglime ama rahatlattınız beni çok teşekkür ederimm.

ben hiç bişey almadım.. cinsiyeti belli olsun istiyorum.. ama annem ve kayınvalidem durmuyo.. yelekler ceketler bornoz falan filan .. bu renkleri kızda giyer oğlanda diyolar ama hepsi pembiş pembiş.. kız bekliyolar galiba =)) az kaldı ama haftaya öğrencem inşş..

Teşekkürler şuan doktordayım birazdan sorucam

tesekkurler canım, darisi basian umarım gonlune gore olur.

Kızlar son bir iki haftadır benimde yumurtlarık ve kasıklarımda böyle garip bir ağrı vardı. bir oluyor bir olmuyor bayağı korkmuştum. Ctesi doktoruma sordum normaldir artık büyümeye başladı rahim yukarı doğru çıktıkça aşağıya baskı yapıyor dedi. Ama şiddetli olursa ve sürekli olursa mutlaka haberim olsun panik yapma dedi.

aaaaa çok güzeller ya pempişş pempiiş süper işte kız olmanında imkanı var cicileri çok güzel
rabbim kullandırmayı nasip etsin canım hepsi birbirinden güzel
ablamda şu patikli alt pijamalar çok işe yarıyor kullanuşlı bol bol al diyordu
ayy heyecaan bastı ya bende almak istiyorum cinsiyeti öğreneydiim bii

Güzell anneler ben şuanda doktordayım ve ikili teste girmeyi bekliyorum inşallah sağlıklıdır.bide cinsiyetini söyler diye bekliyorum.

Benim de göbeğim sanki beni aşağı çekiyor ve baskı yapıyor gibi. Bir de aşırı gaz var birkaç gündür. Sancı gibi tek noktaya ağrı giriyor. Bebek mi dedim ama emin değilim.

Benim haftam çok ilerde ama herkes mi hissetmiş bebeği, bir ben mi kaldım

resimde tam görünmüyo sanırım.. şöyle yazıyor..

insan vücudu en fazla 45 del (birim)acıya dayanabilir.. fakat doğum yaparken kadınlar 57 del (birim)e kadar acı çekebilirler.. bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedeldir.. annenizi sevin.. o dünyadaki en güzel insan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…