Deme öyle deme.
O zaman ne yapmalı. Kızı bulana kadar yola devam mı.
Benim gibi miğde bulantısı geç başlayan var mı?Kafayi yicem 14. haftamdayım ama daha çok arttı miğde bulantım...Napıcam ya yemeği zorla yiyorum ve sürekli miğdem bulanıyor elimde elma küçük küçük ısırıp durduruyorum(
Üzülme bence, sağlıkla gelsinler de... Ben de normal istiyorum ama biliyorum ki zayıf bir ihtimal, önce bunu yapacak bir doktor lazım, sorunsuz hamilelik ve doğum süreci lazım benim şu anda bir sorunum olmamasına rağmen bazen düşünüyorum işler ters giderse çok korkmama rağmen sezaryan olmam gerekecek. Öyle doğum hikayeleri var ki bütün sancıları çekip normal doğurmak üzereyken son anda sezeryan olan.. Düşünme bunları punk çı olmasın dikkat et
ben de iki cocuk ve hatta aynı cinsiyet isteyen annelerdenim, daha yakın oluyorlar diye, erkek erkek veya kız kız..ama farklı duygu yasamak adına genelde herkes 1 kiz 1 erkek istior, kardesler uzun yıllar birbirleri ile genelde kedi kopek oluyor (yas farkı 2-3 yas ise)
Benim gibi miğde bulantısı geç başlayan var mı?Kafayi yicem 14. haftamdayım ama daha çok arttı miğde bulantım...Napıcam ya yemeği zorla yiyorum ve sürekli miğdem bulanıyor elimde elma küçük küçük ısırıp durduruyorum(
ben de iki cocuk ve hatta aynı cinsiyet isteyen annelerdenim, daha yakın oluyorlar diye, erkek erkek veya kız kız..ama farklı duygu yasamak adına genelde herkes 1 kiz 1 erkek istior, kardesler uzun yıllar birbirleri ile genelde kedi kopek oluyor (yas farkı 2-3 yas ise)
Eki Görüntüle 579150 Eki Görüntüle 579151 Eki Görüntüle 579152 Eki Görüntüle 579153 Eki Görüntüle 579154 Bunları pazar günü aldık cinsiyeti öğrendikten sonra bir takım aldım birde havlu :) bu beni bir süre idare eder diye düşünüyorum...
Benimde o dönemde ağrım vardı ama sonradan düşündüm ve sebebini buldum regli dönemi yani bana öyle geldi çünkü hafif ona benzeyen bir ağrı ama daha çok karnın ortasında ve bebeğin olduğu bölgeye doğru hissediyorsun.Hiçbişey yok korkma o hafttada çoğu kişinin ağrısı oldu
Eki Görüntüle 579150 Eki Görüntüle 579151 Eki Görüntüle 579152 Eki Görüntüle 579153 Eki Görüntüle 579154 Bunları pazar günü aldık cinsiyeti öğrendikten sonra bir takım aldım birde havlu :) bu beni bir süre idare eder diye düşünüyorum...
Ben de yaşadım ama daha çok kramp tarzında ağrılardı, benim bir arkadaşım doğum yapana kadar regl sancısı şeklinde ağrılar yaşadı her ay düzenli olarak ama madem doktora gidiyorsun en iyisi doktora danışmak. Geçmiş olsun
al benden de o kadar:)))) valla eşim hemen ikinciyi yaparız diyor ama nasıl olacak bilmiyorum hiç:))))
bu arada littledumblonde meslektaşmışız canım:))) oğluşuna da maşallah:)))
senle aynı duyguları ben de taşıyorum ama çocuk konusunda ben daha birşey hissedemedim....bakalım doktor amcamız bu cuma bişeyler söyler belki bize:))))
Benim de göbeğim sanki beni aşağı çekiyor ve baskı yapıyor gibi. Bir de aşırı gaz var birkaç gündür. Sancı gibi tek noktaya ağrı giriyor. Bebek mi dedim ama emin değilim.Kızlar son bir iki haftadır benimde yumurtlarık ve kasıklarımda böyle garip bir ağrı vardı. bir oluyor bir olmuyor bayağı korkmuştum. Ctesi doktoruma sordum normaldir artık büyümeye başladı rahim yukarı doğru çıktıkça aşağıya baskı yapıyor dedi. Ama şiddetli olursa ve sürekli olursa mutlaka haberim olsun panik yapma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?