EVET CANIM ARTIK YEDİĞİMİZ TEKMELERDEN DARBELERDEN ÜSTÜMÜZE GELEN GAZLARDAN KUSMUKLARDAN VE ÇİŞLERDEN MUTLULUK DUYUCAZ ÇÜNKÜ BİZ ANNE OLUCAZ İNŞALLAH
Herkese merhabalar,
Cinsiyetini öğrenen ve ilk tekmesini hisseden arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.Benim oğluşumdan henüz bir tekmeleme hareketi görmedim ümitle bekliyor annesi. Yanlz kendimde şunu gördüm bebeğim hiç tatlı sevmiyor.Ki evvelinde pastalar kekler sütlü tatlılaraa bayılırdım.Şimdiyse Varsa yok sa ekşiler,limonlar,salatalar Yavrum annesine hiç kilo aldırmak istemiyor.Böylelikle ye tatlıyı doğur atlıyı tezinide birkez daha çürütüyorum
bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi, tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm [/QU
Merak ettim bende şimdi,seninkiside erkek gibi o zaman:))Bende çin takvimi tutmadı zaten.Rüyalarımda tutmadı çünkü hep kız bbebek görüyordum.Hissimde kız yönündeydi.Eşimin hissi tuttu.Ne zaman randevun?
Merhaba kızlar
aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?
bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi, tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm [/QU
Merak ettim bende şimdi,seninkiside erkek gibi o zaman:))Bende çin takvimi tutmadı zaten.Rüyalarımda tutmadı çünkü hep kız bbebek görüyordum.Hissimde kız yönündeydi.Eşimin hissi tuttu.Ne zaman randevun?
en son gittiğimde kza benziyooo dedi cuma günü kısmetse gideceğim bakalım hayırlsıı artıkkkcin takvimi bende erkek diyoo canım ama ben başlarda erkek hissediyodum suan hiç bilemiyorummmm gelsin de negelirseee kabulumdurrr
maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo
bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi, tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm
aslında kızlar şöyle bir kanıya vardımnacizane
eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.
eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor
diye düşünüyorumcinsiyeti kesin belli olanlar, nasıl tutuyor mu?:26:
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"
eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.
eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor
Ben bu konuda birsey diyemiyecem cunku hem tuzlu eksi cok tukettim hemde tatli
Sirf kahvaltida bal yedigim donemlrrde oldu.tabak tabak tursu yediginde
Hic yemedig limonu resmeln kemirdim.
Ama doktor kiza benzetti bir daki kontrolumde erkek derse bu tezi dogrulayacagim
Kiz derse alakasi yokmus
maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo
canım sadece benim düşüncem zaten tutuyor mu diye merak ettim
buarada canım sen hamilelik öncesi mi hem ekşiyi hem tatlıyı seviyordun.orayı anlamadım:26:
yani bal yediğin turşu yediğin dönem hamilelikte mi?öncesi mi?
mrb arkadaslar canım cok sıkkın 14 haftalık hamileyim ama bebeğimi hissetmiyorum .
çok üzülüyorum. biraz seyriyor gibiydi tatlı yiyince ama 4gündür hiç hissetmiyorum bu durum beni mahvediyor
bu aksam kontrolümüz insallah hersey yolundadır benim gibi hissetmeyen varmı sizce normalmi seyrimemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?