2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Oohh hayırlısı olsun inşallah bir ben kaldım herhalde yaa cinsiyet öğrenemeyen sıkıldım bu belirsizliktencanları sağ olsunda napalım sabır sabır

bende verdim oyumu geldim çaktım haziran annelerine bir oy.birde tezavurat yaptım tamam. ama haziran oyları çok az arkadaşlar haydi kızlar oy kullanmaya...

Kızlarrrrrr

Mükemmel bir şey oldu, bebeğim beni tepti

Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim

Pıt pıt pıt vurdu minnoşum benim

Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona

mrb anneler :) nasılsınız sürekli giriyor okuyorum sadece pek yazmıyorum sizlerden haberleri alıyorum ama :) cinsiyetler öğreniliyor artık:) bu senede erkekler fazla sanırım :)

Merhaba arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen dudağımdaki uçuk geçmeden şimdide suratım Çarşamba pazarına döndü sivilceden aynaya bakamıyorum ya ben bukadar çirkin değildim off naapsamki bilmiyorum(( bebişin cinsiyetini de öğrenemedim daha onuda çok merak ediyorum 3 ocağa da çok var ayyy içim sıkıldı valla((

anaaaaaaaaaaaaa bende istiyommmm beni de tekmele hadi bebişimmmmm

çok sevindim cm senin adınaaaaa ne güzel bisey yaaaa

anaaaaaaaaaaaaa bende istiyommmm beni de tekmele hadi bebişimmmmm

çok sevindim cm senin adınaaaaa ne güzel bisey yaaaa
Gerçekten çok güzel. Öyle duygulandım ki gözlerim dolu dolu.

Hepiniz yaşayın bir an önce, çok mükemmel bir şey

mrb anneler :) nasılsınız sürekli giriyor okuyorum sadece pek yazmıyorum sizlerden haberleri alıyorum ama :) cinsiyetler öğreniliyor artık:) bu senede erkekler fazla sanırım :)

iyiyiz cnm ankete katıldın mı bakalımmm hadi iş başına önceee

senin ki kız mı acabaaaa güzelliği aldıığına göreee öyle derler ama bende de cıkıyooo canım sivilce iğrenç bisey gercekten ama yapcak pek bisey yok , limon -yoğurt kürü uyguluyorum arada biiii

Bende bebişimi 14 haftalıkken hissetmeye başladım malum 3. Hamileliğim olduğu için erken hissedenlerdenim çok muhteşem bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda inşallah

Gözün aydın, maşallah oğluna
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Merve hayırlı olsun prensesin, şimdiden böyle ayakta duruyorsa işin zor canım :)
Oyy oyy sen ona tütü etekler giydirirsin cicili bişili tokalar felan
Aman nazar değmesin, maşallah

Saol arkadaşım bende bir deneyeyim o kürü bakalım inşallah düzelir bi doğsun yaramazım benim sivilcelerimin çıktığı her aynı yerlerinden öpecem onu ceza ona:)))

hadi gözün aydın darısı diğer kızların başına

Gözün aydın tekmeyi de yedin artık iflah olmassın:))
Önce keseyle başladık, görenler göremeyenler, kalp atışı, testler, cinsiyet derken tekmeler hiç bitmeyecek gibi..
Doğunca da ayy ilk adımı, ilk konuşması kafayı yedirir bunlar bize :)

Tekmelenmeye de seviniyorsak zaten hamile kadın yarı uçmuş kadın demek :)

Maşallah

bende bebişimi 14 haftalıkken hissetmeye başladım malum 3. Hamileliğim olduğu için erken hissedenlerdenim çok muhteşem bir duygu rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda inşallah

maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo

EVET CANIM ARTIK YEDİĞİMİZ TEKMELERDEN DARBELERDEN ÜSTÜMÜZE GELEN GAZLARDAN KUSMUKLARDAN VE ÇİŞLERDEN MUTLULUK DUYUCAZ ÇÜNKÜ BİZ ANNE OLUCAZ İNŞALLAH

canım prensesimiz hayırlı uğurlu olsun. .sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabim.

Aynen öyle. Kese derken, kalp atışı derken her geçen zaman farklı bir gündem oluyor. Yarın da cinsiyetini öğrenirim inşallah. Sonra bebek hazırlıkları, sonra doğum, ilk adım, ilk gülüş... Bitmez ki..

Herkese merhabalar,
Cinsiyetini öğrenen ve ilk tekmesini hisseden arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.Benim oğluşumdan henüz bir tekmeleme hareketi görmedim ümitle bekliyor annesi.Yanlz kendimde şunu gördüm bebeğim hiç tatlı sevmiyor.Ki evvelinde pastalar kekler sütlü tatlılaraa bayılırdım.Şimdiyse Varsa yok sa ekşiler,limonlar,salatalarYavrum annesine hiç kilo aldırmak istemiyor.Böylelikle ye tatlıyı doğur atlıyı tezinide birkez daha çürütüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…