Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
Yavrum ayakta duruyordu otobüs bekliyo galiba :)
Darısı ogrenemeyenlerin basına inşallah
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun[/QUOTE. Hoşgeldin aramıza canım doğru yerdesin
Kızlarrrrrr
Mükemmel bir şey oldu, bebeğim beni tepti
Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim
Pıt pıt pıt vurdu minnoşum benim
Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona
Gerçekten çok güzel. Öyle duygulandım ki gözlerim dolu dolu.anaaaaaaaaaaaaabende istiyommmm beni de tekmele hadi bebişimmmmm
çok sevindim cm senin adınaaaaa ne güzel bisey yaaaa
mrb anneler :) nasılsınız sürekli giriyor okuyorum sadece pek yazmıyorum sizlerden haberleri alıyorum ama :) cinsiyetler öğreniliyor artık:) bu senede erkekler fazla sanırım :)
Merhaba arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen dudağımdaki uçuk geçmeden şimdide suratım Çarşamba pazarına döndü sivilceden aynaya bakamıyorum ya ben bukadar çirkin değildim off naapsamki bilmiyorum(( bebişin cinsiyetini de öğrenemedim daha onuda çok merak ediyorum 3 ocağa da çok var ayyy içim sıkıldı valla ((
kızlar benim oğlum olacak bugun gittim doktora. hep ekşi acı yedim, çook sevdigim tatlıdan tiksindim. herkeste kesim kızın olur dıyodu ama tutmadı, demekki ilgisi yokmus onlarla. Rabbim oğluma saglık sıhhat versin napalım:)
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
iyiyiz cnm ankete katıldın mı bakalımmm hadi iş başına önceee
senin ki kız mı acabaaaa güzelliği aldıığına göreee öyle derler amabende de cıkıyooo canım sivilce iğrenç bisey gercekten ama yapcak pek bisey yok , limon -yoğurt kürü uyguluyorum arada biiii
kızlarrrrrr
Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim
çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona
Kızlarrrrrr
Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona
bende bebişimi 14 haftalıkken hissetmeye başladım malum 3. Hamileliğim olduğu için erken hissedenlerdenim çok muhteşem bir duygu rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda inşallah
Gözün aydın tekmeyi de yedin artık iflah olmassın:))
Önce keseyle başladık, görenler göremeyenler, kalp atışı, testler, cinsiyet derken tekmeler hiç bitmeyecek gibi..
Doğunca da ayy ilk adımı, ilk konuşması kafayı yedirir bunlar bize :)
Tekmelenmeye de seviniyorsak zaten hamile kadın yarı uçmuş kadın demek :)
Maşallah
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
Aynen öyle. Kese derken, kalp atışı derken her geçen zaman farklı bir gündem oluyor. Yarın da cinsiyetini öğrenirim inşallah. Sonra bebek hazırlıkları, sonra doğum, ilk adım, ilk gülüş... Bitmez ki..Gözün aydın tekmeyi de yedin artık iflah olmassın:))
Önce keseyle başladık, görenler göremeyenler, kalp atışı, testler, cinsiyet derken tekmeler hiç bitmeyecek gibi..
Doğunca da ayy ilk adımı, ilk konuşması kafayı yedirir bunlar bize :)
Tekmelenmeye de seviniyorsak zaten hamile kadın yarı uçmuş kadın demek :)
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?