2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teşekkürler şuan ihtiyacım yok saol, karnım pek çıkmadı zaten ama bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu babası kızına kıyafet alıyor e artık banada alınacak cici şeyler :) değil mi gidip alırım olsun...

Bu arada topshop benim bildiklerim taksimde ve buyaka alışveriş merkezinde var..

ben de ayazağada çalışıyorum. o yokuşu tam bir saatte çıktık. 1,5 saatte de evime vardım. eşim gelip aldı. allah sana kolaylık versin.

ben de ayazağada çalışıyorum. o yokuşu tam bir saatte çıktık. 1,5 saatte de evime vardım. eşim gelip aldı. allah sana kolaylık versin.

Amin canım saol
Kıyamam ay sen o yoldan hamile hamile nasıl gittin neyseki vardın, darısı başıma... ama cumhurbaşkanı mı birisi geçicek diye yolu kapatmışlar üstüne eşimde o yüzden 1 saatdir o yolun açılmasını bekliyormuş fıttırmıştı...
Bizim servis starın yeni yapılan binasından yukarı çıkamadı birçok kişi inip yürüdü ama benim ayağımdakiler kayıyordu birde toplu taşıma araçları tıkış tıkış binemezdim o yüzden şirkete geri döndüm

ben Ordu. dayım canım. yine de çok teşekkür ederim. gittiğim doktor hastanenin ortaklarından,bi tane de prof. var orada çalışan sanırım onun dalı perinatoloji. bazı hastalarını ona yönlendiriyor bir de o görsün diye. sanırım o da geçen haftaki hastalığıma bağladı yoksa ona gönderirdi diye düşünüyorum, belki de bir hafta sonraki kontrolden sonra gönderir emin olmak için. zaten artık 3 hafta aralıklarla veriyor normal durumlarda kontrolleri.
antibiyotiği 1 hafta kullandım bitti ama bana sorsan bir haftalık tedaviye daha ihtiyacım var ama uygun görmedi.sadece asist verdi temizlemek için(sinüzit var bende o yüzden sürekli içeri akıyo, bana kalırsa önce onun kurutulması lazım)

Allah gonlundekini versin, insallah hayirli, saglikli bir oglun olsun canim.
Kari ve disaria olmayi o kadar guzel anlatmissin ki... Bugun butun gun disari cikip karda yurumek istedim. Ama kizim 2 gundur grip ve onu cikaramadigim icin ben de cikamadim.

Arkadasim, Allah sana da gonlune gore versin insallah, hayirli, saglikli bir kizin olsun.

Oglun hayirli ugurlu olsun, saglikla gelsin insallah.

canim seni kendi adima cok takdir ettim kayinvalidene gosterdigin sabirdan dolayi.kizi doguran erkegi dogurur lafini sevmedim kusura bakmada.
Ben de sevmedim ki canim. Cok da sinirlendim o zamanlar. Ama n'apacaksin? Boyle seyleri kafama takmamayi ogrendim zamanla. Bana dogrudan bir saygisizlik yapilmadikca bu tip laflar biraz yasliliktan, biraz kaynanaliktan vs vs. Ne de olsa canim dedigim esimi dogurmus, buyutmus kadin diyorum, ses cikarmiyorum.

Geçmiş olsun e doktor önlem alman için birşey demedi mi? Niye olurmuş acaba neden olur bilmiyorum saçmamı olucak acaba bol su iç dicem yani vücudundaki su oranı çoğalınca belki bir nebze faydası olur mu

o da su iç dedi ama ben çok su içemiyorum.çayı da sayarsak en fazla 2 ltredir günde aldığım sıvı miktarı (

Bol bol su ic demek icin alinti yapmistim, zaten konusmussunuz bunu. İcemiyorum ki deme, yapacak birsey yok, alacaksin yanina siseyi, yudum yudum butun gun su iceceksin.

KOcam halen yollarda resmen mahsur kaldım kanalda of of
Keske bu tarafta bir yerde kalsaniz. Trafik cok kotu, Umraniye'ye gitmek saatler surer.

canım ya kıyamam sanainşallah eşin biran önce gelirde,sıcak yuvana kavuşursun.dikkatli gidin yollarda

ya ben kafayı yicem fenalık geçiriyorum resmen teşekkürler canım ama kaldım burda , yollara ne tuzlama ne birşey belediyelerin hiçbiri çalışmıyor herkes yollarda kalmış kocam halen maslakda of of

Balmond canım kocama dedim bir arkadaşım var burda balmumcuda ama kardeşinide aldı geliyorlar birde tartıştım zaten hep geldiğim yola girmemiş kardeşi demişki maslakdan gidelim sanki nerden biliyorsa sen onu niye dinliyorsunki, maslak tüm plazaların bankaların iş merkezlerinin olduğu yer tam iş çıkışı oraya girilir mi tamam diğer yerlerde kapalı ama 2'le çapr o derece,bende kızdım o da trafiğin siniriyle bana bağırdı of yaa resmen çile

kızlar merhaba :)
bizim de bugün ense kalınlığına bkıldı 2 mm :) herşey normal dedi doktor kan verdim bi de..

cinsiyetide öğrendik oğlum oluyomuş :)

selam annişler! babiş 10 gündür yurtdışındaydı yarın gelicek diye sevinmiştik ama vizesinde sıkıntı çıkmış pazar günü geliyor yalnız kalıcaz bebişimle .. normalde olsa çok tepki gösterirdim eşime ama hamilelik olgunluk mu getiriyor ne şaştım kendime. sağlık olsun dedim sonuçta çalışıyor bizim için orda ve o da çok sevindi ben teselli edince:) bebişim için Allah'a bir kez daha şükrediyorum insanın içi de güzelleşiyor,ne mutlu bize

öncelikle Maşşallah bebişine canım

Oleyyyy kızıma bir kardeş daha geliyor demekkii
Allah sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin canım
Evet canım kızına bir arkadaş daha geliyor
Teşekkür ederim inşallah hepimiz o günleri görürüz
ya ama kilosu biraz düşük geldi daha doğrusu gramı
sen geçen yazmıştın 168 grdı galiba
Benin bebek 148 gr geldi doktor ölçtü bana az gibi geldi
fazla iştahım açık değil senin işteh durumun nasıl yani beslenmen felan?
tebrikler mervecim
hayırlı olsun prensesin

Teşekkür ederim canım testin adını söylediğin için
artık yer kalmadı valla vuruna vuruna mecburuz ama
Oyy canım yapmazmıyım bu dediklerini hep erkek hissediyordum
ama butik bebede o tütü eteklerini gördükçe içim gitmiyor değildi hani yani
farketmez gerçi sağlıcakla gelsinler ama kız çocukta bir başka galiba
canım prensesimiz hayırlı uğurlu olsun. .sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabim.
Teşekkür ederim canım benim amiiinn

Canım bu bende tutmadı valla ben önceden tatlıya bayırlırdım şimdi saymayayım belki canı çeken arkadaşlar olur
hamile kaldıktan sonra öyle bi tiksindimkiiii görsem miden kalkıyor
yani şu şey var ya hani
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı
işte bu bende tuttu
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle giyin
bende geçen lcwden almıştım 2 hamile eşofman 2 tane o yumurtalı bluzlerden birde hamiş kot pantolonu
çokta memnun kaldım hele o eşofmanlar öyle rahatki sürekli evin içinde olduğum için ohhh

Merhabalar; sitede yeniyim işi çözmeye çalışıyorum. 2013 haziranda bebeğimi kucağıma alacağım. Bugünden sabırsızlanıyorum.. ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…