selam annişler! babiş 10 gündür yurtdışındaydı yarın gelicek diye sevinmiştik ama vizesinde sıkıntı çıkmış pazar günü geliyor yalnız kalıcaz bebişimle .. normalde olsa çok tepki gösterirdim eşime ama hamilelik olgunluk mu getiriyor ne şaştım kendime. sağlık olsun dedim sonuçta çalışıyor bizim için orda ve o da çok sevindi ben teselli edince:) bebişim için Allah'a bir kez daha şükrediyoruminsanın içi de güzelleşiyor,ne mutlu bize
Merhabalar; sitede yeniyim işi çözmeye çalışıyorum.2013 haziranda bebeğimi kucağıma alacağım. Bugünden sabırsızlanıyorum.. ))
Hoşgeldinn canım hem siteye hemde aramıza:):)
kizlar slm bizler haziran 2012 anneleriyiz. bu gece nostalji yapalim dedik :) gecen sene bu zamanlar ben daha cinsiyetini bile ogrenmemistim. benim sipa 20. haftaya kadar gostermemisti.
suan en buyuk heyecanlarinizdan biri bu olsa gerek. hepinize simdiden bebislerinizi hayirlisi ile kucaginiza almanizi diliyorum. bu arada sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplariz.
ne güzel:))inşallah bizde seneye nostalji yaparız burda:)
bebeğinin cinsiyeti ne?geç gösteren kızdır derler:26:
kızlar bol bol dinlenin eşinizle zaman geçirin
gezin tozun uyuyun
imza:2012 haziran annesi :)
günaydın kızlaarrr
haziran anneleri nasıllar bakalım
kızlar benim bebişim 17+2 idi cumartesi bugün ise 17+7 yani 18. haftada olması lazım gelişimi açısından veeee sırt üstü yattığımda karnıma elle hafif hafif dokununca bebeğimin nerde olduğunu sertliğinden anlamaya başladım herzaman olmuyo doktorun ultrasyonla baktığı yere tutuyorum çok hafif bastırıyorum elimle araya araya buluyorum
gerçekten kızlar sertlik hissedilmeyecek gibi değil ama hemende kaybolabiliyo çok tuhaf bi duygu ablamın karnında 8 aylık bebeğinin hareketlerini elimle anladığımdaaa ayyy bune bölee içinde bişey varmış gibi demiştim korkmuştumbi dahada tutmamıştım karnına aynı tuhaflığı kendimde hissetmem dimi ?
ohh afiyet olsun hem sana hem paşana
insan alışıyor artık dimiyanlız hala arada kuvvetleşen tepkilere korkuyorum noluyoruz bi dk oluyorum, bizimkinin de göbişi önde çıktı hemen eşimde aynı babası, babasının kızı olcak baksana şu göbeğe diyip durdu
öncelikle ince ziyaretiniz için teşekkürler tecrübeli anneler :))
gezin tozun derken, doğumdan sonra gezme tozma sıfırlandığı için mi?
bebişleriniz artık büyüdü, 5-6 aylık oldular, şimdiye kadarki en zorlu süreç hangisiydi?
Allah bebeklerinizle birlikte size mutlu mesut uzun yıllar nasip etsin ve tabii ki darısı da bizim başımıza :))
evet canim kiz
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
kizlar slm bizler haziran 2012 anneleriyiz. bu gece nostalji yapalim dedik :) gecen sene bu zamanlar ben daha cinsiyetini bile ogrenmemistim. benim sipa 20. haftaya kadar gostermemisti.
suan en buyuk heyecanlarinizdan biri bu olsa gerek. hepinize simdiden bebislerinizi hayirlisi ile kucaginiza almanizi diliyorum. bu arada sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplariz.
öncelikle ince ziyaretiniz için teşekkürler tecrübeli anneler :))
gezin tozun derken, doğumdan sonra gezme tozma sıfırlandığı için mi?
bebişleriniz artık büyüdü, 5-6 aylık oldular, şimdiye kadarki en zorlu süreç hangisiydi?
Allah bebeklerinizle birlikte size mutlu mesut uzun yıllar nasip etsin ve tabii ki darısı da bizim başımıza :))
İste bu supersiniz ya :) puseti kullanabildiniz mi?Yada tasima icin ne daha kullanisli gerci ben alicam zaten cunku bebek arabasina koyulabilen pusetleri kullanirim gibi geliyor.
Bebek ne zamana kadar tulum gibi birsey giyiyor ne kadar sure sonra kol ve bacak acikta kalacak seyler giyiyor?
0-6 aylik mi 0-3 aylik mi tulum almaliyim gerci 0-3 ay zaten aliyorumda biraz daha buyuk tulum almaya gerek var mi?
Bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Dogumunuz normal mi oldu? Cok soru sordum :) cevaplayabildikleriniz benim kabulumdur
merhaba kızlar bugün hastaneye gittim 3 test için umarım ii cıkar... bide benim bebişim yine kendini göstermedi bizi merakta bırakıyo ama saglıgı yerindeymiş benim içinde önemli olan o haftaya yine gidicem umarım göstericek çok meraktayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?