güznaydın cnm...bence doktoruna bi danış istersen...sancılar normal sayılıyor bu dönemlerde ama uzun sürdüyse eğer doktorunuza söyleyin diyorlar...
Karlı bir Ankara sabahından günaydın kızlar. Ben yine üşütüyorum sanırım. Bıtım böyle nanemolla olmaktan. Halbuki ne kadar dirençliydm ben hastalıklara. Bol bol meyve yiyorum, su içiyorum, sağlıklı besleniyorum. Yine de geliyor bu hastalık.
Dün eşim o kadar ilgili o kadar kibardı kiİlk öğrendiği gün de böyleydi. Ya hamile olduğumu yeni yeni anlıyor bu adam. bebeğin büyüdüğünü, karnımın şiştiğini görünce yeni idrak ediyor ya da oğlu olacağı için bu kadar ilgili.
Dün aramızda geçen diyalog:
Ben:Şimdiki erkek, Allah sağlık versin. Ama bundan sonraki kız olacak değil mi?
- Sen önce bunu bir doğur al kucağına.
Ben: O tamam inşallah da bundan sonraki kız olacak tamam mı?
- Ya millet doğuda oğlum olsun diye birbirini kırıyor sen ne diyorsun
Ben:
günaydın arkadaşlar sağ ve sol kasıklarımda dün gece çok ağrım oldu işten çıktıktan tam 1 saat otobus bekledım dondum dondum acaba ondan olabilirmi ?
Canım fazla ayakta durmaktan, yanlış pozisyonda oturmaktan, üşütmekten olabilir. Aslında hamilelerde çok normal. Fazlalaşırsa magnezyum ve D vitamini verebilir doktorsol tarafa yatınca sancıdı..Birkaç kez deneyince vaz geçtim.Sağ tarafıma yattım..Şimdide sol tarafımdan belim ağrıyor..Birşeymi oldu acaba
İşteyim benSlm Ankara'dan :) evdemisin bilmiyorum da yattığım yerden karı izliyorum,Cook güzel yaa...tabi disardakiler için aynı şey gecerlimi bilemedimgecmis olsun bu arada cnm,B'nde hamileliğinden beri hep burnum tikali,hamile alerjisi diye bişeyler varmış...o da B'ni buldu ztn ( bu arada hangi hastaneye gidiyorsun kontrole?
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnoşlarııııııııı
Hepinize çoook güzel bir cuma diliyorum.................
Bugün içim içime sığmıyor yine, 1 aydan sonra bebeğimi görücem saat 4.30 da....
Belki cinsiyetini de öğreniriz bugun minnakımın..İnşallah sağlığı sihhati yerindedir yavrumun....
Döndüğümüzde öğrenmiş olursak size yazarız teyzeleri....
Kalın sağlıcakla
Günaydın kızlar...
Dün gece sol tarafıma yatamadım sancı yaptı...Hep sağ tarafıma yatacam diye uyku uyuyamadım
Canım fazla ayakta durmaktan, yanlış pozisyonda oturmaktan, üşütmekten olabilir. Aslında hamilelerde çok normal. Fazlalaşırsa magnezyum ve D vitamini verebilir doktor
İşteyim benSıcacık odadan izlemesi iyi de bir akşam gidiş gelmese aklıma iyi olacak.
Fatihe gidiyorum ben
BENDEEEEEE:86::97::118::124:
:123:==
İnş. öyledir.Doktora gidecem birazdan
Şu bebeğe giden besin damarından dolayımı korktun:26:
Kızlar perişan oldum kar tipi yüzünden 4 buçukda çıkacak servisimiz 5'de geldi yola biz çıktık ama bizim servisin kar lastiği olmadığı için rampadan çıkamadışimdi şirkete geri döndük zaten yolum 2 saat sürüyordu offf ya.
Servisin ısıtmasıda bir işe yaramıyordu ayaklarım buz kesti inşallah hasta olmam, kocamı çağırdım ataşehirden ta ayazağaya gelecek ve yine ayazağadan ümraniyeye dönücez
Günaydın kızlar... Sabah sabah işe gelirken bir ağrı girdi sağ kasığıma hala devam ediyor kesilmedi tıretım bak şimdi
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnoşlarııııııııı
Hepinize çoook güzel bir cuma diliyorum.................
Bugün içim içime sığmıyor yine, 1 aydan sonra bebeğimi görücem saat 4.30 da....
Belki cinsiyetini de öğreniriz bugun minnakımın..İnşallah sağlığı sihhati yerindedir yavrumun....
Döndüğümüzde öğrenmiş olursak size yazarız teyzeleri....
Kalın sağlıcakla
Günaydın kızlar...
Dün gece sol tarafıma yatamadım sancı yaptı...Hep sağ tarafıma yatacam diye uyku uyuyamadım
kızlarrrr :26: gece benimde kasıklarımda ağrılar oldu simdi de araara ağrıyooo , sanırım dün bendee üşüttümmmmGünaydın arkadaşlar sağ ve sol kasıklarımda dün gece çok ağrım oldu işten çıktıktan tam 1 saat otobus bekledım dondum dondum acaba ondan olabilirmi ?
bugün doktora gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)cinsiyetlerde belli olur umarım
kasık ağrısı ceken arkadaşlarım,ben doktoruma sordum.normal dedi.rahim büyüdüğü için onu tutan kaslarda gerilme oluyormuş.sonuçta rahim artık bu haftalarda yukarı çıkmaya başladı.ama çok uzun ve dayanılmayacak kadarsa doktorunuza danışın derim...
keşke benimde azıcık belirtim olsa,ne bebişim oynuyor,ne kasıgım ağrıyor,ne mide bulantım ne tiksinmem.bebeğim iyimi ordamı hala benimle mi diye düşünmekten gün bitmiyorbu nasıl hamileliktir ya
Canım fazla ayakta durmaktan, yanlış pozisyonda oturmaktan, üşütmekten olabilir. Aslında hamilelerde çok normal. Fazlalaşırsa magnezyum ve D vitamini verebilir doktor
İşteyim benSıcacık odadan izlemesi iyi de bir akşam gidiş gelmese aklıma iyi olacak.
Fatihe gidiyorum ben
Aylin hanım. Hoşderedeacemi peri bende fatihe gidiyorum hangi doktor seninki
Burun kanaması görülebilir diye biliyorum ben. Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştıArkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda
Arkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda
kıyamet sa kacta kopcakmıs yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?