canım aynı şeyi ben de yaşıyorum ve iğne ve progestan kullanıyorum. evde istirahat etmek en iyisi. inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize, biz kendimize dikkat edelim ve dua edelim birbirimize...
hanımlar canım çok sıkkın ama biraz açıldım gelim kafamı dağıtayım dedim hafta sonu kanamam oldu panikledim tabi 16. haftadayım kanama için geç bir vakit sanıyordum ama sanırım bu haftalarda kanama olabiliyormuş.. doktora gittik bebek rahim ağzına çok yaklaşmış plesenta zedelenmiş biraz sancımda vardı zaten progesteron hapı ile iğnesi verdi doktor.. pazartesiye kadarda tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dedi.. bir haftadır yatıyorum çok sıkıldım bir yandan bebeğe biirşey olacak mı korkusu umarım kimsenin bebişine hiç bir şey olmaz sağ sağlim sağlıklı alırız kucaklarımıza..
bebeğin aşağıda olması nasıl birşey ki daha önce böyle bir durum yoktu..
ben de zaman zaman yaşıyorum, çok fazla değilse normaldir diye düşünüyorum
Arkadaşla merhaba,
hamileliğimin 14. haftası içerisindeyim ve 8. haftadan bu yana 3-4 haftada bir yaşadığım lekelenme problemleri nedeni ile derdimi iyi anlayabilecek sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verebilecek güleryüzlü bir doktora ihtiyacım var. Hastane olarak beylikdüzü medilifeyi tercih ediyorum ama Burcu hanım ile Selda hanım arasında kararsız kaldım...
Beylikdüzünde medilife giden yada yakınlarında başka bir hastaneye giden yada Burcu hanıma devam eden haziran anneleri var ise bilgi almak isterim...
Ayrıca benim gibi böle kısa kısa lekelenmeler yaşayan var mı? her gittiğim doktor bebekle ilgili değil çok sağlıklı deyip neden söylemiyor bu tarz bir sıkıntı yaşayan yada çevresinden duyan oldu mu???
canım çok geçmiş olsun.bol bol dinlen,inşallah herşey yoluna girer kısa zaman içinde...
Allah hayırlı evlatlar versin canım bende şuan erkeğe alıştırdım kendimi rüyalarımdada hep erkek görüyodum bende erkek hissediyodum yani en baştan beri eğer kız derse doktor bu gidişimde çok şaşırırım ben doktorun erkeğe benziyo dediği gün eşime 3.cüyü ne zaman yaparız planları yapmaya başladım sanki 3.nün kız olucağı kesinmiiş gibi o anın şokuyla ama şimdi kısmet diyorum herşey Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım
canım bende de aynı şekilde devam ediyor lekelenmeher ne kadar bebek sağlıklı olsa da aslında hamilelikteki hiçbir kanama normal kabul edilmemeliymiş. bende kanamanın nedeni plasenta previa gibi duruyor, yani gebeliğin en alt tarafta oluşması ve aslında riskli bir durum
o yüzden bence sen de ihmal etme, en azından durumun nedenini öğren ki, ona göre davranırsın. yanlış anlama, amacım moral bozmak değil kesinlikle, nedenini öğrenip ona göre dikkat etmeni tavsiye ediyorum sadece. (mesela doktor bize ilişkiyi ve birçok fiziksel hareketi yasakladı)
Canım öncelikle söyleyeyim ki ben Selda hanıma gidiyorum ve biz çok memnunuz... Bahsettiğin lekelenmelerin olabildiğini ben de yakın çevremden ve buradaki arkadaşlardan duyuyorum ama tabii ki acaba riskli birşey mi yoksa normal birşey mi, ya da bebeğe bir zararı birşeyi var mı bilmek gerekir yoksa içimiz rahat etmez. Eğer ki doktoru denemek istersen ben doktorumuzdan memnun olduğumuzu söyleyebilriim. Hem de böyle panik panik bir doktor değildir, rahatlatır insanı... Ama tabi istediğin cevabı almak için de, o cevabın sorusunu sor sen yine de, doktor değinmese de. Yani kime gidersen git bence kırk kez de olsa açıklayana kadar sor :) Çünkü bazen doktorlar kendince inceleyip tamam bir problem yok deyip kesip atabiliyorlar...
Neyse fikir istediğin için diyorum, ben Selda Hn. dan memnunum cnm :)
hayırlı olsun prensesın rabbım kucagında gormeyı nasıp etsın saglıkla ınsallh.
kızlar yaa uyandığımdan beri bir iç sıkıntısı, evde durasım yok dışarı çıkasım yok hiç bir şey yapasım yok...hormonlardan mı ki
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim... rabbim yardımcın olsun en kısa sürede şifa versin bebeğinde sende sağlık bul inşallah... ben en kısa sürede durumun düzeleceğine inanıyorum..
ben dört farklı doktora gittim bugüne kadarhepsi ultrasonla uzun uzun inceliyor bebekle bağlantılı bir durum yok kanamada gözükmüyor diyor ama bir türlü dört doktorda neden bulamadı yada söylemedi son gittiğim doktor bazı kadınlarda 20. haftaya kadar bazılarında da doğuma kadar görüyoruz bunu muaynede bebek iyiyse önemsemeyeceğiz diyor ama insanın içi rahat etmiyor inşallah en kısa sürede bende hayırlı haberler alırım en azından nedeni belirlense bende ona göre dikkat edeyim...
Canım öncelikle söyleyeyim ki ben Selda hanıma gidiyorum ve biz çok memnunuz... Bahsettiğin lekelenmelerin olabildiğini ben de yakın çevremden ve buradaki arkadaşlardan duyuyorum ama tabii ki acaba riskli birşey mi yoksa normal birşey mi, ya da bebeğe bir zararı birşeyi var mı bilmek gerekir yoksa içimiz rahat etmez. Eğer ki doktoru denemek istersen ben doktorumuzdan memnun olduğumuzu söyleyebilriim. Hem de böyle panik panik bir doktor değildir, rahatlatır insanı... Ama tabi istediğin cevabı almak için de, o cevabın sorusunu sor sen yine de, doktor değinmese de. Yani kime gidersen git bence kırk kez de olsa açıklayana kadar sor :) Çünkü bazen doktorlar kendince inceleyip tamam bir problem yok deyip kesip atabiliyorlar...
Neyse fikir istediğin için diyorum, ben Selda Hn. dan memnunum cnm :)
Teşekkür ederim canım benim hepimize nasip eder inşAllah:)
Canım hamile kalmadan bile insanda arada sırada olur bu durum. Kendini ve bebişi şımart bence muz, çikolata veya hamurişi ile bunu çok güzel yapabilirsin
Allah yardımcınız olsun ama doktorlar temkinlidir içinizi rahat tuttun inşAllah..
cnmm bisey soracağım medilifeda muayene ücretleri ne kadar ?
çok teşekkür ederim selda hanımın methini çok duydum ama çok küçük bebeği olduğu için gece doğuma gelemdiğini duydum o beni biraz düşündürüyor... Ama mutlaka deneyeceğim inşallah... Bazı doktorlara sorsanda cevap alamıyorsun kendince önemsemediği konuyu geçiştiriveriyor çok sinirleniyorum sanki nedeni bilmek hakkım değilmiş gibiinşallah selda hanımdan bende memnun kalırım...
Çok geçmiş olsun.hanımlar canım çok sıkkın ama biraz açıldım gelim kafamı dağıtayım dedim hafta sonu kanamam oldu panikledim tabi 16. haftadayım kanama için geç bir vakit sanıyordum ama sanırım bu haftalarda kanama olabiliyormuş.. doktora gittik bebek rahim ağzına çok yaklaşmış plesenta zedelenmiş biraz sancımda vardı zaten progesteron hapı ile iğnesi verdi doktor.. pazartesiye kadarda tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dedi.. bir haftadır yatıyorum çok sıkıldım bir yandan bebeğe biirşey olacak mı korkusu umarım kimsenin bebişine hiç bir şey olmaz sağ sağlim sağlıklı alırız kucaklarımıza..
bebeğin aşağıda olması nasıl birşey ki daha önce böyle bir durum yoktu..
canım ben sgk ile ödüyordum son muayeneye kadar ve 25 tl alıyorlardı. Ama en son gittiğimde özel sağlık sigortamdan yararlanayım istedim çünkü ikili test için herkes farklı birşey söylemiş, uçuk birşey ödemek istemedim açıkçası. Ve son gittiğimde ikili test artı muayeneye 23 tl ödedim :) bundan sonra özel sigortamdan faydalanıcam...
bende beylidüzündeyim eve yakın bir hastane arayışındayım son zamanlarda , suana kadar özel sigorta ile gitmiştim yılbaşında paket yenilenecek ve maalesef doğum için fazla bir limitim olmadığından sgk ile ödemeyi düşünüyorum bundan sonrasını ... selda hanımı bende çok duydum .denemekte fayda var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?