2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım aynı şeyi ben de yaşıyorum ve iğne ve progestan kullanıyorum. evde istirahat etmek en iyisi. inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize, biz kendimize dikkat edelim ve dua edelim birbirimize...

inş. cnm bebişlerimize birşeycikler olmaz.. güzel haberleri paylaşalım inş. burda daha çok..

canım çok geçmiş olsun.bol bol dinlen,inşallah herşey yoluna girer kısa zaman içinde...

Allah hayırlı evlatlar versin canım bende şuan erkeğe alıştırdım kendimi rüyalarımdada hep erkek görüyodum bende erkek hissediyodum yani en baştan beri eğer kız derse doktor bu gidişimde çok şaşırırım ben doktorun erkeğe benziyo dediği gün eşime 3.cüyü ne zaman yaparız planları yapmaya başladım sanki 3.nün kız olucağı kesinmiiş gibi o anın şokuyla ama şimdi kısmet diyorum herşey Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım[/QUOTE]

amin canım inşallah... tamamen aynı şeyleri yaşamışız bende eşime aynısını söyledim nasıl bir psikoloji içindeyiz bilmiyorum :26:

ben de zaman zaman yaşıyorum, çok fazla değilse normaldir diye düşünüyorum

burun kanamaları özellikle 16. haftalardan sonra normalmiş cnm, vücudumuzdaki kan hacmi %50 arttığı için damarlarımızda dolaşan kanın hacmide artıyormuş ve kılcal damarlarımızda çatlamalar olabiliyormuş ondan burun kanamaları gözleniyormuş.. benimde burnum kanıyor genelde 2-3 günde bir öyle fazla kanamıyor ama.

Canım öncelikle söyleyeyim ki ben Selda hanıma gidiyorum ve biz çok memnunuz... Bahsettiğin lekelenmelerin olabildiğini ben de yakın çevremden ve buradaki arkadaşlardan duyuyorum ama tabii ki acaba riskli birşey mi yoksa normal birşey mi, ya da bebeğe bir zararı birşeyi var mı bilmek gerekir yoksa içimiz rahat etmez. Eğer ki doktoru denemek istersen ben doktorumuzdan memnun olduğumuzu söyleyebilriim. Hem de böyle panik panik bir doktor değildir, rahatlatır insanı... Ama tabi istediğin cevabı almak için de, o cevabın sorusunu sor sen yine de, doktor değinmese de. Yani kime gidersen git bence kırk kez de olsa açıklayana kadar sor :) Çünkü bazen doktorlar kendince inceleyip tamam bir problem yok deyip kesip atabiliyorlar...

Neyse fikir istediğin için diyorum, ben Selda Hn. dan memnunum cnm :)

kızlar yaa uyandığımdan beri bir iç sıkıntısı, evde durasım yok dışarı çıkasım yok hiç bir şey yapasım yok...hormonlardan mı ki

canım çok geçmiş olsun.bol bol dinlen,inşallah herşey yoluna girer kısa zaman içinde...

teşekkür ederim cnm..

amin canım inşallah... tamamen aynı şeyleri yaşamışız bende eşime aynısını söyledim nasıl bir psikoloji içindeyiz bilmiyorum :26:[/QUOTE]

bende aynıyım yaa erkek çocuk çok istiyorum, erkek rüyaları görüyorum falan doktor kız dese ne olacak bilmiyorum çok şaşırırım tabi yine bizim bebeğimiz olacak sonuçta yine çok sevecez ama ne bilim erkek olsa havalara uçucağım.. bebeğim hala cinsiyetini göstermemekte ısrarlı herkes kız utanıyor diyor..

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim... rabbim yardımcın olsun en kısa sürede şifa versin bebeğinde sende sağlık bul inşallah... ben en kısa sürede durumun düzeleceğine inanıyorum..

ben dört farklı doktora gittim bugüne kadar hepsi ultrasonla uzun uzun inceliyor bebekle bağlantılı bir durum yok kanamada gözükmüyor diyor ama bir türlü dört doktorda neden bulamadı yada söylemedi son gittiğim doktor bazı kadınlarda 20. haftaya kadar bazılarında da doğuma kadar görüyoruz bunu muaynede bebek iyiyse önemsemeyeceğiz diyor ama insanın içi rahat etmiyor inşallah en kısa sürede bende hayırlı haberler alırım en azından nedeni belirlense bende ona göre dikkat edeyim...

Allah hepimizin bebişini korusun. Ben geçen sene bir hamilelik geçirdim lekelenmelerim ve sancım oluyordu. Uzunca bir süre raporluydum, lekelenmeler geçince doktor işe dönebileceğimi söyledi. Herşey düzelmiş gibi görünürken işe başladıktan sonra beşbuçuk aylıkken su gelmeye başladı ve doğum yaptırmak zorunda kaldılar. Çok kötü günler geçirdim. Bu yüzden çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. O hafta ağır bir grip geçirmiştim, çok da yorulmuştum, belki benim durumuma bunlar sebep olmuştur bilemiyorum. Ama herkese tavsiyem kendinizi yormayın dinlenin, hasta olmamaya çalışın, moralinizi yüksek tutun. Bu arada bende olan bu durum her kanama ya da lekelenme olanlarda olacak demek değil. Kimseyi endişelendirmek, üzmek gibi bir niyetim yok. Zaten bunu yazıp yazmama konusunda da karasızdım ama bunu paylaşmanın herkes için doğru olacağını düşündüm. Yaşadıklarım beni çok yıprattı Allah bu durumu kimseye yaşatmasın.

cnmm bisey soracağım medilifeda muayene ücretleri ne kadar ?

hayırlı olsun prensesın rabbım kucagında gormeyı nasıp etsın saglıkla ınsallh.

Teşekkür ederim canım benim hepimize nasip eder inşAllah:)

kızlar yaa uyandığımdan beri bir iç sıkıntısı, evde durasım yok dışarı çıkasım yok hiç bir şey yapasım yok...hormonlardan mı ki

Canım hamile kalmadan bile insanda arada sırada olur bu durum. Kendini ve bebişi şımart bence muz, çikolata veya hamurişi ile bunu çok güzel yapabilirsin

Allah yardımcınız olsun ama doktorlar temkinlidir içinizi rahat tuttun inşAllah..

çok teşekkür ederim selda hanımın methini çok duydum ama çok küçük bebeği olduğu için gece doğuma gelemdiğini duydum o beni biraz düşündürüyor... Ama mutlaka deneyeceğim inşallah... Bazı doktorlara sorsanda cevap alamıyorsun kendince önemsemediği konuyu geçiştiriveriyor çok sinirleniyorum sanki nedeni bilmek hakkım değilmiş gibi inşallah selda hanımdan bende memnun kalırım...

inşallah çok dua ediyorum...

erkekler kıza mı dönüyo noluyoo yaaaa.. çok sinir bozucu böle durmadan değişmesi
kanaması olan arkadaşlara Allahtan acil şifalar diliyorum
moralinizi bozmayın
mucizeyi veren Rabbim korur onları inşallah..

cnmm bisey soracağım medilifeda muayene ücretleri ne kadar ?

canım ben sgk ile ödüyordum son muayeneye kadar ve 25 tl alıyorlardı. Ama en son gittiğimde özel sağlık sigortamdan yararlanayım istedim çünkü ikili test için herkes farklı birşey söylemiş, uçuk birşey ödemek istemedim açıkçası. Ve son gittiğimde ikili test artı muayeneye 23 tl ödedim :) bundan sonra özel sigortamdan faydalanıcam...

Eğer diğer gittiklerinden memnun değilsen denemekte fayda var canım... Bir gidip görüşebilirsin, derdini anlatabilirsin. Dediğim gibi bazı doktorlara karşı ısrarcı olmak gerekebiliyor tatmın edici bir yanıt alabilmek için :S Selda Hanımın evet küçük bir çocuğu vardı ama sanki aklımda geçen mayısta doğmuştu gibi birşey kalmış... Yani bize kadar da iyice büyüyecek, bilmiyorum ne kdara sıkıntı olur. Yalnız hastanenin diğer doğumcuları için de iyi şeyler söylüyorlar, hani acil bir durumda başkası yaptırmak zorunda kalırsa diye diyorum...

Çok geçmiş olsun.
Hepimizin bebekleri sağlıklı olur inşallah. Cinsiyete gelince 16.haftadan sonra netleşiyor. Ben 12.haftada öğrenenleri duydukça yerimde duramıyordum ama en güzeli bekleyip net sonuç almakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…